WoW - Licni WoW server...

poruka: 7
|
čitano: 2.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako... POZDRAV SVIM WOWASIMA!!!

Ja sam do sada imao nekoliko pokusaja pravljenja spostvenog WoW servera, ali svaki put isti problem. Nemam nacin da platim server. Nemam PayPal (maloljetan sam).

Moje pitanje je:

Da li neko ovde ima ko bi zelio da ima sopstveni WoW server, ali da ima dedicated server, znaci da on ima svoj server, a ja bih napravio WoW server, sve bih redovno fixao bugove, update database, radio bi sav posao Admina za tu osobu na njegovom serveru. Znaci da nas 2 budemo Admini, vlasnik servera ne bi imao nikakvog posla, uzivao bi u igri a ja bi radio 'dirty work' :)

Mozda zvuci poglupo, ali sta cu... GM sam na 2 WoW servera (1 u BiH, 1 u Americi) ali zelio bih imati server koji bih ja redovno updateovao i fixao, jer mi te stvari bas idu.

Molim Vas da ne flamujete, jer znam da malo zvuci glupo, ali dobronamjerni komentari su dobrodosli :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2008 21:31 (Rideen).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WoW - Licni WoW server...

Možeš preko xampp-a dignuti server, xampp će ti napraviti webhost, realmlist će ti biti IP koji se mijenja svakim reconnectom, pa onda moraš  na www.no-ip.com srediti DNS i onda ... Ima tu jako puno posla

Ako ne želiš preko xampp-a možeš uvijek preko hamachia, neznam kako namjestiti preko hamachija ali sam igrao Smijeh

17 godina
neaktivan

Da, znam da to sve moze (i prilicno je lagano, igrao sam sa prijateljima tako :) ) ali sam mislio da li ima neko ko ima pravi server zakupljen a da bi zelio da na njega stavi WoW server :P

18 godina
neaktivan

pa nije ti problem zakupiti server negdje..mislim da bi ti sve ove firme što prodaju servere za cod2,cs i ta čuda dopustili to.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si u onih 8% koji slušaju pravu glazbu, kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Re: WoW - Licni WoW server...
Rideen kaže...

Ovako... POZDRAV SVIM WOWASIMA!!!

Ja sam do sada imao nekoliko pokusaja pravljenja spostvenog WoW servera, ali svaki put isti problem. Nemam nacin da platim server. Nemam PayPal (maloljetan sam).

Moje pitanje je:

Da li neko ovde ima ko bi zelio da ima sopstveni WoW server, ali da ima dedicated server, znaci da on ima svoj server, a ja bih napravio WoW server, sve bih redovno fixao bugove, update database, radio bi sav posao Admina za tu osobu na njegovom serveru. Znaci da nas 2 budemo Admini, vlasnik servera ne bi imao nikakvog posla, uzivao bi u igri a ja bi radio 'dirty work' :)

Mozda zvuci poglupo, ali sta cu... GM sam na 2 WoW servera (1 u BiH, 1 u Americi) ali zelio bih imati server koji bih ja redovno updateovao i fixao, jer mi te stvari bas idu.

Molim Vas da ne flamujete, jer znam da malo zvuci glupo, ali dobronamjerni komentari su dobrodosli :)

zanimljivo....

12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Moze pomoć! Imam Wow account, koji nije korišten zadnje 3 godine. Kako sad vidim status je Frozen. Zna li netko način kako odmrznuti. Da li je dovoljno samo platiti mjesečnu pretplatu da se account ponovno aktivira?? Hvala puno!

0 0 hvala 0
16 godina

Da, dovoljna je kupnja prepaid-a i aktivacija istog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice