Wow fps problem

poruka: 20
|
čitano: 6.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wow fps problem

Znam da ima par ovakvih tema ali ni u jednoj nije izneseno konkretno riješenje pa sad molim pomoć.

Igrao sam wow na ultra postavkama i rezi 1680*1050 sa 60 fps-a a sad mi je naglo fps pao na 3-4, a u ostalim igrama mi je sve normalno.

Probao sam brisati WTF, Cache i Interface foldere ali bezuspješno, disablao Addone i ništa.

Imam Intel dual core E4300 oc na 3.5 Ghz

Grafu Force 3D HD5750 isto oc, na 880 mhz GPU i 3.5 Ghz Memory i 1 GB rama grafičke

DDR2 4GB

Win7 Ultimate x64

Zašto mi se to dogodilo i kako to riješiti?

Ako tko zna ili pretpostavlja nešto molim da kaže...Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wow fps problem

jesi nedavno kaki novi add-on stavio ?

meni je tako bilo prije nekih godinu dana, disableo sam ga i sve radilo normalno opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wow fps problem

Imam carbonite i fishing budddy vec godinu dana i nevjerujem da je zbog njih...probo sam obadva isključit i nema razlike :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wow fps problem

jos jedna informacija...kad sve stavim na high a sjene isključim imam 60 fps-a...zašto sjene prave probleme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Wow fps problem

fps su wow u je velika stvar za sve iskljucivo za raidera

ako stavis sve maksimalno na settings naravno da ce trokavat osim ako nemas extra pc. iako je blizzard napravija stvar sa recommended setting to ne radi, znam  iz iskustva, pogotovo kombinacije sa sunshafts sta ljudima radi masu problema i view distance

nadalje... addonovi trose masu radne memorije, narocito kod boss encountera u raidu kad 25 ljudi casta spellove, da ne govorim mass aoe dmg

ono sta tebi triba je sljedece:

iskljuci sve pozadinske procese koje ti kao User pokreces, osim wowa naravno :D

kad ides u raid iskljuci sve addonove koji su ti nepotrebni

probaj vidit razliku ako igras u window mode ili full screen

ako to ne upali onda probaj ovo

http://www.sk-gaming.com/content/15500-Smart_fix_allows_you_to_drop_your_ping_by_150

meni je pomoglo znacajno, kao i masu ljudi sta ih znam i sta raidaju sa mnom

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

fps su wow u je velika stvar za sve iskljucivo za raidera

ako stavis sve maksimalno na settings naravno da ce trokavat osim ako nemas extra pc. iako je blizzard napravija stvar sa recommended setting to ne radi, znam  iz iskustva, pogotovo kombinacije sa sunshafts sta ljudima radi masu problema i view distance

nadalje... addonovi trose masu radne memorije, narocito kod boss encountera u raidu kad 25 ljudi casta spellove, da ne govorim mass aoe dmg

ono sta tebi triba je sljedece:

iskljuci sve pozadinske procese koje ti kao User pokreces, osim wowa naravno :D

kad ides u raid iskljuci sve addonove koji su ti nepotrebni

probaj vidit razliku ako igras u window mode ili full screen

ako to ne upali onda probaj ovo

http://www.sk-gaming.com/content/15500-Smart_fix_allows_you_to_drop_your_ping_by_150

meni je pomoglo znacajno, kao i masu ljudi sta ih znam i sta raidaju sa mnom

ja sam imo sve na ultimate na 60 fps-a do jednom kad mi je naglo palo na 10...a latency mi je u redu...40 do najviše 70 samo mi sjene prave probleme

17 godina

latency nema nikakve veze sa fpw... latency je vrime koje je potrebno da tvoj pc komunicira sa WoW serverom, znaci internet brzina. to sto imas 40- 70 je odlicno

fps je frame per second znaci tvoj pc kako vrti igru samu.  probaj ovo napravit to sam zaboravija: Vertical Sync Disabled i u advanced max foreground fps 100, a max beckground fps stavi na pola. triple buffering i reduce impact lag isto disable

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Wow fps problem

jesam sve to napravio i nam razlike :/

i hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wow fps problem

moze mi neko pojasnit sta e to fps na PC-u??

pls,lol

Jakus JoHn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JosipKIng19 kaže...

moze mi neko pojasnit sta e to fps na PC-u??

pls,lol

to ti je broj sličica u sekundi tj. koliko se puta u jednoj sekundi pojavi novi frame....sto ih ima vise to je odvijanje glađe

isto ko crtić koji crtas na cosku biljeznice pa vrtis :)

sto ima vise milimetarskih pokreta to radnja izgleda fluidnije...eto :)

17 godina
odjavljen
chutac kaže...

Znam da ima par ovakvih tema ali ni u jednoj nije izneseno konkretno riješenje pa sad molim pomoć.

Igrao sam wow na ultra postavkama i rezi 1680*1050 sa 60 fps-a a sad mi je naglo fps pao na 3-4, a u ostalim igrama mi je sve normalno.

Probao sam brisati WTF, Cache i Interface foldere ali bezuspješno, disablao Addone i ništa.

Grafu Force 3D HD5750 isto oc, na 880 mhz GPU i 3.5 Ghz Memory i 1 GB rama grafičke

DDR2 4GB

Win7 Ultimate x64

Definitivno ti nisu postavke problem jer ti je PC više nego dovoljno jak. Mislim ni da ti isključivanje Vsync-a ne koristi jer bi tvoj PC trebao moći bez problema davati 60 fps, a u WoW-u na LCD monitoru jednostavno nema potrebe za više.

Ako si iscrpio sve opcije u WoW-u (čišćenje chache-a i sl.) možda je problem u driverima. Da li si možda instalirao SP1 za Win 7? Ako jesi, pokušaj ponovno instalirati najnovije drivere za grafičku.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
chutac kaže...

DDR2 4GB

Win7 Ultimate x64

Definitivno ti nisu postavke problem jer ti je PC više nego dovoljno jak. Mislim ni da ti isključivanje Vsync-a ne koristi jer bi tvoj PC trebao moći bez problema davati 60 fps, a u WoW-u na LCD monitoru jednostavno nema potrebe za više.

Ako si iscrpio sve opcije u WoW-u (čišćenje chache-a i sl.) možda je problem u driverima. Da li si možda instalirao SP1 za Win 7? Ako jesi, pokušaj ponovno instalirati najnovije drivere za grafičku.

e hvala i ustanovio sam da su driveri za graficku zato sto mi prave probleme i kod podizanja windowsa pa cu tak i tak reinstalirat windowse i drivere za grafu koje su dosli s njom

jos jednom hvala :)

14 godina
neaktivan
tnx
Jakus JoHn
14 godina
neaktivan

Iman problema u WoW-t s FPS-om . Kad se ulogam u igru ,s 60 FPS-a padne mi na 3.5 -7.5 FPS-a ,lagira do bola .Postavke graficke sam stavija na preporuceno od samoga Blizzarda,međutim ,nema pomaka.Lag mi je i dalje veliki problem.Ima li koje rijesenje za ovo ?

Ovo mi je konfiguracija:Intel Core i7-2600 CPU 3.40 Ghz/8MB,socket 1155 BOX

maticna:MBO socket !!55 ASRock P67 PRO3 SE( Intel P67) DD3-2133,SATA3,USB3

memorija:RAM PC DDR3 4 GB

graficka: VGA PCIe 2.0 nVidiaGeForce GTX 560 OC Palit,1Gb-GDDR5,VGA;DVI;HDMI

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 19:32 (Sokrekrvtiirudovu).
12 godina
neaktivan
Wow fps problem

Ljudi kako da ovo rijesim prije mi je wow radio normalno a sad imam ovaj problem

nez kako da rijesim

0 0 hvala 0
17 godina

smanji sve postavke na najnize sto mozes

i ako onda dobro radi dizi dio po dio dok ne dobis ponovo problem, ako je to do wow-a

ako ne onda driveri za grafu, mozda nekakve custom postavke s njihove strane itd.

eventualno reinstalirat wow, al sumnjam da ce to pomoc.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 22:24 (Ante).
12 godina
neaktivan

probati cu moguce da je do graficke

12 godina
neaktivan

al ja kad stavin na najnize isto mi bude !

17 godina

ako vec nisi updataj drivere za grafu ili vrati stare drivere s kojima je radilo

Cak je netko imao slican problem s nekom igrom tu na forumu sam nemrem nac temu.

A od kad ti je to pocelo?

EDIT:

imas ovdje nesto slicno http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/5594216926 pa probaj ovo iz posta http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/5594216926#4

If anyone is having the same problem as me I fixed it. I went into options>advanced>and changed my Graphics API from Directx 9 to Directx 11. I don't know if its always been set at 9 or somehow got changed, but as soon as I changed it all of my problems cleared up. Good talkin with y'all ;)

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 22:59 (Ante).
12 godina
neaktivan

prije  2-3 mjeseca

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice