World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 624.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
World of Warships

to je i pošteno,radnika triba stimulirat na sve moguće načine

0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Warships

WOWSFACEBOOKUNITED

5x stairs and stripes camo 

13 godina
neaktivan

Misle oni stat sa tim radarima ili mogu komotno igru preimenovat u world of radarship. Nek stave neki limit koliko brodova sa radarom mogu bit u svakom timu, jer ovo je komedija, timovi sa po 3 clevelanda i jos 2 radara, nije ni cudno da DD su prestali igrat objektive i igraju pasivno, totalno su poremetili svu igru, nitko vise nezeli ic napred, cak ni DD.

Origin ID: ReaLazio
14 godina
TheDarkSide kaže...

Misle oni stat sa tim radarima ili mogu komotno igru preimenovat u world of radarship. Nek stave neki limit koliko brodova sa radarom mogu bit u svakom timu, jer ovo je komedija, timovi sa po 3 clevelanda i jos 2 radara, nije ni cudno da DD su prestali igrat objektive i igraju pasivno, totalno su poremetili svu igru, nitko vise nezeli ic napred, cak ni DD.

To je zbog američke kampanje i nove američke linije. Smirit će se to nakon još par tjedana.... A onda će doći britanska DD linija i nastavak japanske linije pa ćeš imati navalu DD_ova.

Pa će doći talijanski kruzeri pa ćeš imati zasićenje long range campera... tako to ide......

13 godina
World of Warships

Igra se jedino može vratiti u normalu kad totalno ogranice radar i to samo na brod koji ga koristi - znači da vidi on a ne cjeli hebeni tim, jer ovo sad je sparkiram se iza otoka kod cap-a i samo roknem radar, DD će uć nikad više - bez DD-a nema cap-ova a igra je bazirana po sistemu Cap hold ==  Bravo WG, svaka čast !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da bi bolja opcija bila:

1) skratiti trajanje radara za sve brodove

2) onemogućiti radaru da "probija" otoke

13 godina
quickr kaže...

Mislim da bi bolja opcija bila:

1) skratiti trajanje radara za sve brodove

2) onemogućiti radaru da "probija" otoke

mislim da je ovo s probijanjem kroz otoke neizvedivo zbog engine-a a ovo da vidi samo brod koji ga je opalio (radar) im radi u cyclon-u bez greške i to je super tak jer brod koji ga je opalio ima koristi od toga ( on je u fajtu ) dok brod koji se brani ima šanse da preživi ovak se sparkaš iza otoka i ajmo minutu timski gangbang svih brodova koji veze s vezom nemaju s tim radarom to je abnormalno glupo i možda kad bi eventualno 1-2 broda od 12 imalo radar onda bi to bilo koliko toliko održivo -- ovak kak je zadnjih pol godine je smješno i ljudi igraju isključivo shima spiku ( plove okolo i torpaju na otvorenom, cap je postao nemoguć za DD-e )..

Sad kad zbog ovog arsenala će svaki amer imati produženi radar, kad ih ima duplo više - ja ne znam kak misle da ljudi neće popzdit..

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2018 12:17 (VooDooZg).
14 godina

A kako im line of sight radi tj detection? Kad zađeš iza otoka više nisi detekcioniran. Pretpostavljam da mogu i radar na istu foru složiti. 

Meni osobno da samo brod koji opali radar vidi protivnika je bezveze, jer mi smo u ekipi jedna flota, pa valjda bi "javio" drugima gdje se taj brod nalazi. Preveliki nerf bi bio omogućiti da radar radi samo za brod sa radarom. To bi recimo stavio za hydro, da samo onaj tko ima hydro profitira od toga. 

Po meni je rješenje definitivno skratiti trajanje radara. Ne ovaj nerf upgrade modula sa 40% duration na 20% već base vrijednost radara. 30 sekundi MAX, sve preko toga je puno previše....

Druga ideja koja mi se svidjela, netko na redditu je predložio, da radar svakih 5 ili 10 sekundi "pinga" neprijateljski brod koji se pojavi i onda nestane tako da u biti samo znaš last location neprijateljskog broda. 

13 godina
neaktivan

Ma ovo vise nema smisla, imam dva DD-a, iako main su mi BB-ovi, poceo igrat sa DD-ovima, taman se ucit, kad ovo sranje sa radarom sve vise i vise...prakticki cijelu mapu jedino sta moram je pratit di je koj brod sa radarom i kalkulirat dal sam mu u rangeu i kad mu je i koliki cooldown, znaci vise nego di se nalaze drugi DD-ovi..totalno su poremetili svu igru...jer ako DD-u sjebes igru, onda si shebao i svim drugima, jer svi u principu ovise o DD-u, ili nek jednostanvo ukinu capove pa igramo kill za kill.

13 godina
quickr kaže...

Druga ideja koja mi se svidjela, netko na redditu je predložio, da radar svakih 5 ili 10 sekundi "pinga" neprijateljski brod koji se pojavi i onda nestane tako da u biti samo znaš last location neprijateljskog broda. 

To sam im ja napisao još prije godinu dana pa su me kenjali da nije mi ovo simulacija nego arkada itd..  reko ok 

Minimum minumuma za start treba nerfat US radar na 30 sec a USSR na 20 sec a modul nek onda digne na 36/24 i onda bi još i range trebali nerfat .. jer ovo će ubiti cap igru komplet i nije za zamjeriti DD-ima

13 godina
TheDarkSide kaže...

Ma ovo vise nema smisla, imam dva DD-a, iako main su mi BB-ovi, poceo igrat sa DD-ovima, taman se ucit, kad ovo sranje sa radarom sve vise i vise...prakticki cijelu mapu jedino sta moram je pratit di je koj brod sa radarom i kalkulirat dal sam mu u rangeu i kad mu je i koliki cooldown, znaci vise nego di se nalaze drugi DD-ovi..totalno su poremetili svu igru...jer ako DD-u sjebes igru, onda si shebao i svim drugima, jer svi u principu ovise o DD-u, ili nek jednostanvo ukinu capove pa igramo kill za kill.

To sam isto već davno pisao - meni su na visokim tierovima di je radar najbolje mape base di je "kill za kill" i na T10 tu uvijek budu dobri fatovi dok cap igre završe čim DD-ovi zginu kaj se desi u prvih 5 min -- i onda ide obično da nitko ne želi ić kontestat cap bez obzira kaj tvoja ekipa nema ni jedan i žešće gubi i onda popizdiš i ti kreneš cap-at i onda tek nakon kaj ramba odglumiš i istrpiš 5 brodova na sebi i potopiš 2 onda se tvoja ekipa odluči da bi ti ipak mogla pomoć i onda oni ispadnu pametni i pokupe vrhnje a ti si jazavac -- kako popi. na to, na najjače

14 godina
World of Warships

Kada se vec pise o stvarima koje treba ukinuti...mene zanima koji k...c cyclone ima svrhu osim da zivcira-produzuje bitku?

Odigrao prvu bitku sa Iowa-om.....jel se to meni cini ili je ona do sada najlosiji USA battleship?

Tromo i veliko do bola.Montana mi se na 9 km parkirala uz otok-moj salvo od AP-a 6 hit-ova u cisti bok...1250 dmg???

Ponovo lik mi okrenut bokom,pucam ga u prednju stranu -4 pogotka 1250 dmg?

Tip me skuzio,puko me u prednju stranu i podero preko 25 000 štete....hmmm pa zar Iowa i Montana nemaju iste topove?

Jel to samo na pocetku tako loša ili?

Ne vjeruj ženi koja laže!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Milka30 kaže...

Kada se vec pise o stvarima koje treba ukinuti...mene zanima koji k...c cyclone ima svrhu osim da zivcira-produzuje bitku?

Odigrao prvu bitku sa Iowa-om.....jel se to meni cini ili je ona do sada najlosiji USA battleship?

Tromo i veliko do bola.Montana mi se na 9 km parkirala uz otok-moj salvo od AP-a 6 hit-ova u cisti bok...1250 dmg???

Ponovo lik mi okrenut bokom,pucam ga u prednju stranu -4 pogotka 1250 dmg?

Tip me skuzio,puko me u prednju stranu i podero preko 25 000 štete....hmmm pa zar Iowa i Montana nemaju iste topove?

Jel to samo na pocetku tako loša ili?

meni je Iowa bio možda čak i najgori brod od svih koje sam farmao ( možda je jedino Francusko smeće od T6 kruzera ipak gori ali tamo agonija bar kraće traje ) - ali da te utješim Montana je zato zvjer, nema ni jednu dodirnu točku s Iowom bar meni nije imala ;)

13 godina
neaktivan

Zapravo ciklon ti moze dosta pomoc, ako recimo gubis, mene je znao dosta puta izvuc, al naravno neke pute i totalno zahebat, naprimjer dobra stvar je ako vas je vise na malom prosturi i naletite na brod po brod i izresetate ga, a i njemacki BB-ovi su u ciklonu najbolji, na close combat. Recimo kurfurst protiv yamata u ciklonu 1 na 1 u 90% slucajeva yamato ce izgubit.

Ciklon zna dosta igraca uhvatit nespremne di se nadju protiv vise neprijatelja odjednom na malom prosturu i to znaju padat dev strikeovi. Isto tako ima ajmo rec jedan "cheat", recimo brod ispred tebe, puca na brod koji ti jos uvijek ne vidis jer ti nije u line of sight trokutu, pratis ispaljene shellove od broda ispred i ako vidis po efektima da udara u nesto, ti prakticki znas lokaciju broda kojeg jos uvijek zapravo nemozes vidit radi line of sighta. Ako su splashevi vodde znaci nisu pogodci, al ako prije vode udara u nesto znaci da je tamo nesto, odnosno brod i nije neka naucna fantastika odradit tocnu lokaciju, jedini zna bit puno teze ako je DD, jer se brzo krece i manji je brod pa ga je i teze pogodit, al recimo BB koji se sporo krece, e to je vec meta puno bolja i veca

14 godina
World of Warships

Desetak partija odigrao sa Iowom i sada sa sigurnoscu mogu reci da je ovo najgori brod u igri opcenito!

Nemoguce da je toliko los,da nije mozda bugiran?

Sada ova zadnja partija mi je bila najbolja sa njim-ukupno 35 000 nanesene štete.

U deset partija uspio sam samo jednu citadelu pogoditi,inace jako je neprecizan brod na daljine vece od 12 km.

Ne znam,nisam probao,ali mozda HE meci su bolji?Naprimjer sa Okt.Revolutsiya puno veca sranja napravi sa HE nego sa AP!

Doci do Montane regularnim istrazivanjem preko Iowe mi se cini kao nemoguca misija,svaka cast svima koji ste to uspjeli-jer ja necu 100%

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Iowa nije losa, i nije neprecizna, nego shell speed amera je spor, znaci moras davat veci aim za recimo 1- 1.5 znaci ako gadjas nekog na 5, dodas jos jedan, ako su na max brzini.

Iowa kao i svi ameri high tier, nemaju stranu da mozes tankat, znaci Iowa se igra bown on kao i NC, zadnje topove koristis ako moras, ili ako si u prilici, a da te protivnik ne probija. Imam Montanu, NC, Alabamu, i igraju se drugacije od reicmo njemaca na koje sam naviknuo i koji mi najbolje leze. Montana je precizna i ima malo bolju stranu, al i dalje recimo jedan kurfurst ce je probit bez problema po boku ako otvori previse stranu, dok kurfursta ces rijetko citadelat pa makar otvorio cijelu stranu.

14 godina

Meni osobno su svi tier 9 BB bili tlaka, osim Alsacea, ali kad izguraš grind i dođeš do tier 10, isplati se. Pogotovo Monty 

16 godina
World of Warships

Vama koji se žalite da je Iowa loša probajte odigrat koju sa FDG-om, a čuo sam da je i Izumo na tom tragu...

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Meni je Iowa prijepar mj dok sam je farmao isto bila ko zbagirana - znači apsolutno ista partija je 125.000 dam i 30.000 da, isto gađam, isti pogodci, sve isto ali u 5 ne primi u 6oj primi osim toga u par partija disperzija kao da sa KM BB-om igraš kao FDG -- ja ne znam kaj je s tim brodom, još gore kaj sam u to vrijeme po oficijalnom forumu i reditu čitao kak je super brod i mojima iz klana isto je bio fenomenalan, reko ko je tu lud - i onda je stigla Montana i odahnuo sam :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

FDG je dobar, igras ga kao i ostale high tier njemacke BB-ove...tako da ne vidim problema oko njega. Americki high tier BB-ovi znaju bit problem za vecinu jer nisu navikli igrat bow on sa NC, Iowom pa dobivaju dev strikeove i onda se zale na los armor i tako to.

14 godina

premium US container kod: 177514557196516

14 godina

Ma pokusavam,trpim ju,biti ce bolja,do mene je 100%.....danas sam ju grindao cijeli dan...2 citadele sam sa njom pogodio od 30-tak partija,nikada veci ukupni dmg od 30 000!

30 partija ja još kapetanove skilove nisam otkljucao,a platio sam da krenem sa pola...ja se stvarno vama divim kako ste uopce ovakvom Iowom otkljucali Montanu!

Malo predahnem i odigram partiju sa(brodom kojega inace mrzim igrati/i igrati protiv njega-do mene je) Gneisenau,PAF odmah pobjeda 3 killa 130 000 štete,druga partija izgubili smo ja 90 000 stete naneo...Prebacim se na Lyona,preko 90 000 stete,druga,treca...onda opet Iowa-nasa pobjeda ja 12 000 nanesene stete,samo 6 hitova..popljuvali me ljudi u chatu!

Hebo me svako ako je do mene!

13 godina
neaktivan

Sa njemcima je lakse igrat nego sa amerima, vise si mozes dopustit, i manje stete ces pobrat, tim vise manji je rizik da igras agresivnije. Ja recimo sam gledao nedavno malo statistike svoje, ispada da veci DMG output imam sa montanom nego kurfurstom kojeg igram jako jako dugo. Max koji sam napravio sa kurfurstom je bio 293k, dok sa montanom sam presao cak 330k, nije lose ni sa Republiqueom. Lyon je prica za sebe, to je prakticki sacmarica pa sta pogodis pogodis, manje skill vise kakav ce ti bit RNG. Desi ti se da sa 8 projektila pogodis kruzera u savrseni broadside desi se 4k dmg-a...a desi se da pogodis isti taj brod englan i napravis 15k+, znaci totalni rng brod, mislim nije da nisu ni drugi, al lyon mislim da posebno ovisi o tome. Ima partija di krenes sve kruzere redom oneshootat, onda se desi mec di nemozes ubit nikog pa ni da je na 5k HP-a...Zna frustrirat, al tako je ta mehanika igre napravljena da i onim sa manje skilla da šansu da naprave nesto dobro u igri, pa makar im i indirektno igra pomogla sa dobrim RNG-om s kojim ce im padat dev strikeovi salvo za salvo takorec

9 godina
neaktivan
World of Warships

moja Montana ima 3o sec reload ali i perfektnu disperziju tako da mi te 4 sec ne znače ništa

btw,Seattle je teško smeće...čak je i Ibuki bolji od njega...strava

0 0 hvala 0
14 godina

Završio indy marathon.... vidim zakaj se taj brod tako slabo prodaje 

Kopija pensacole, ali barem je pepsikola završila u tier 6 gdje i treba biti. Indy je zaglavio u tier7, makneš mu radar i realno je tier 5 

13 godina
neaktivan

Koji T10 kruzer bi vi preporucili? Imam recimo Prinza Eugena, i svidja mi se stil igre, dobar kalibar, dosta dobar armor broda, tako da gledam otvorit Hindia

9 godina
neaktivan
World of Warships

meni je hindi najbolji tier 10

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Analiziram i ja po YT i netu, i mislim da ce konacna odluka past na Hindi...mislio sam otvorit yamata ili conquerara, al dosta je BB-a..ionako vec imam montia, kurfa i republica, pa malo da i kruzere, prakticki hindi je veci, bolji prinz eugen ajmo rec, sa boljim fire chance zar ne?

14 godina
TheDarkSide kaže...

Koji T10 kruzer bi vi preporucili? Imam recimo Prinza Eugena, i svidja mi se stil igre, dobar kalibar, dosta dobar armor broda, tako da gledam otvorit Hindia

Zao - Brz, odličan fire chance, 12km torpeda, odličan concealment, solidan AA... ekipa se zajebava da je nakon buffa postao najbolji DD u igri i nisu daleko od istine. mi ga u klanskima često koristimo kao flankera i odličan je. Prezabavan za igrat, preporuka

Des moins - Odličan ROF, radar, dobar concealment, odličan AA .... meni osobno ne leži stil igre sa njim (hugganje otoka), ne igram ga često ali definitivno koristan u klanskima

Worcester - sličan des moinsu ali mekši i shellovi su više floaty tako da je teže gađati na većim udaljenostima, otključao ga, kupio ali mislim da će skupljat prašinu u portu

Moskva - Radar, solidan chance of fire, railgun topovi, jako precizan, nedavno buffan armour sa jako dobrim health poolom, užasan concealment, vidljiv iz svemira .... meni fora i puno draži radar ship nego des moins zbog topova.

Hindy - njemački hydro (skoro 6km), dobar AA, 8 torpeda po strani, odličan chance of fire, 1/4 pen na shellovima ali spor i loš concealment..... Meni osobno najbolji cruiser u igri, ni po čemu nije poseban, ali je kompletno pakiranje, Dobiješ sve po malo.

Minotaur - brz ROF, smoke/radar, vrhunski AA, dobar concealment, brz i okretan, british heal .... Jako zabavan za igrati u random bitkama. Kad god treba malo relaksacije i opuštanja ispeljam minotaura. Nema nikakvu vrijendnost u ranked/klanskim bitkama

Henry - jedini kruzer kojeg nemam, ali uskoro dolazi. Stand by for review 

Kad bi ih išao rangirati :

1) Hindy i Zao su must have

2) Des moins, worcester, Moskva - korisni za imati u klanskima

3) Minotaur - dobar za random bitke i ono, mozak na paše, zabavan ali beskoristan  

13 godina
rodjo1608 kaže...

meni je hindi najbolji tier 10

bio, sad pošto je svaku partiju 6 BB odnosno 12 i od kad su neki kurac zdrkali sa dam koji prima od plandging fire-a ( tipa tok si apsolutno okrenut od broda koji te gađa ali te pogodio po sredini broda i razbio 2 citadele ) i sad još ovaj reload posato je ostrednja spora, neokretna kanta - sad ako mi Bog da snage da isfarmam još legendary modul onda cu dat još jednu šansu ak ne onda ću sam Republique rokat jer igra je apsolutno pripala retardima i može se slobodno zvat World of Retards aka World of BBs

ako kruzer onda defintivno ZAO jer ovo kaj su mu sad dali sa ovim torpedima je idiotarija onak u erste klasi WG, nešto slično kao i um koji je stvorio Conqeror-a i onda rekao slab jer treba mu dat 11.8 consilament i zombie-heal, i dodatno sad bi se mogao zvati ShimaZao i možda bi bilo dobro da mu daju kojih7.5km consilament jer 9.5 nije dosta jer ipak Hindijevih 12.1 je prejako pa bi možda ipak trebalo staviti 12.5 sec reload umjesto nedavnih 11sec...

Kakvi su to debili to svjet nema kakvi su ovi u WG mozgovi, kruzer klasa koja je bila među sobom - među kruzerima apsolutno najbalansiranija i najbolje složena oni idu po tome drkat dok BB - ko ih jebe, nek imaju manji consilament od pol kruzera jer zašto ne, nek imaju 850m/s shellove jer zašto ne, nek imaju 50% ch of fire i zombieheal i 11.8 consil. jer zašto ne, nek imaju sniper topove - sve je to ok

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2018 0:48 (VooDooZg).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice