Pozdrav ekipo!
Treba li nekome WoD key, u inbox poruka :) Vrlo jeftino!
Puno pozdrava!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljep pozdrav... guild Grah S Kobasicom realm/dreanor poziva sve ljude dobre volje koji nisu nacionalno nastrojeni danam se pridruze u nasme balkanskom guildu koji traje evo vec 5 godina ... primamo igrace starije od 18 godina.. koga zanima raiding trentuno je 7/7 hc i mythc 1/7... najvise nam fali range dps ... social igraci su isto dobro dosli kao i njohova zajebancija i druzenje preko ts .. nadalje svake godine pravimo guild festu itd itd evo vam link od nase guild stranice https://www.facebook.com/WowGuildGrahSKobasicom?ref=hl http://eu.battle.net/wow/en/guild/draenor/Grah_s_Kobasicom/
oformene 2 grupe po 15-17 ljudi za nov raid
trenutni progres u brf grupa 1 7/10 grupa 2 6/10
ljep pozdrav svima
Pozdrav Lua
zanima me cijena i način razmjene samo Keya. Da li postoji mogućnost da se nađemo zajedno pošto mi je ovako sumnjivo ipak. :)
A što se tiče G2play.net, vidim da im je ekspanzija 230kn dok je u kupi keyu 290kn, a oni kao rade preko njih. Zanima me što se tiče oba web shopa, da li ide 25% još PDV-a na tu cijenu ili?
219 kn(allkeyshop) je najniza cijena za wow i stavis samo da si iz neke drzave di je najmanji pdv i to je to...
Na kartici imam 297kn i konstantno mi ju odbija na bilo kojem siteu. Zna netko rješenje? Danas sam sa istom karticom kupovao game time u game shopu tako da sumnjam da je problem u njoj.
ima kko preporuku za macro retri pala dps pve
Šta će ti makro za pve pala? Rotacija ti je faceroll ili dickslam. Upališ krila, pukneš execution i tuci.
Da ne bude hejta i ja mainam ret pala i ne treba ti nikakav poseban makro za njega. Eventualno ako nisi sugaran u rotaciju skini si clcret i stišći šta ti on govori.
Uz pretpostavku da imaš pristojan gear (weapon iz normala i mixed normal/crafted gear) trebao bi bit među prvima na dps
Prodajem svoj account!
Razlog prodaje nema vremena igrat(ne moze se wow igrat samo 1h ili 2 h :))
Sve o accountu mozete procitat u prvom postu http://www.epicnpc.com/threads/719357-WOD%20-Druid%20Guardian%20653%20%20/%20Feral%20pvp%20638%20%28Neptulon%29%20,%20Rogue%20%20630+%20%28Stormscale%29%20....
Cijena 500kn (volio bi cuti rado vasu procejnu)
Hvala!
Šta će ti makro za pve pala? Rotacija ti je faceroll ili dickslam. Upališ krila, pukneš execution i tuci.
Da ne bude hejta i ja mainam ret pala i ne treba ti nikakav poseban makro za njega. Eventualno ako nisi sugaran u rotaciju skini si clcret i stišći šta ti on govori.
Uz pretpostavku da imaš pristojan gear (weapon iz normala i mixed normal/crafted gear) trebao bi bit među prvima na dps
Imas Privatnu ;) ma sve 5 , nehejta se tu niko . pitam samo dal vidim ako netko koristi macro na paladinu retri. Ugl odgovori na PM ;) zivio
Prodajem svoj account!
Razlog prodaje nema vremena igrat(ne moze se wow igrat samo 1h ili 2 h :))
Sve o accountu mozete procitat u prvom postu http://www.epicnpc.com/threads/719357-WOD%20-Druid%20Guardian%20653%20%20/%20Feral%20pvp%20638%20%28Neptulon%29%20,%20Rogue%20%20630+%20%28Stormscale%29%20....
Cijena 500kn (volio bi cuti rado vasu procejnu)
Hvala!
sumnjam da ces to uopce prodat
moze li preporuka PvP realma sa dosta balkanske populacije (alliance).hvala!
Gdje je najjeftinije uzeti gametime sa goldima, igram na Kazzaku horda ?
moze li preporuka PvP realma sa dosta balkanske populacije (alliance).hvala!
Sylvanas...
Ima neki dobar guild na Stormreaveru ako netko zna?
Na kojem relmu ima najvise Hrvata, alliance side ?
Outland i Sylvanas koliko je meni poznato
Ma znam :D Sad sam trenutno na Kazzaku horda pa ako netko igra neka me doda na btag : jura97#2753
Na kojem relmu ima najvise Hrvata, alliance side ?
Frostmane imas 5-6 nasih guild-a . Ekipa ti je vecinom Split - zagreb
Mijenjam golde s Kazzaka horda na Outland alliance, pa ako ima koga zainteresiranog da mu treba na Kazzaku, a da ima lika na Outlandu.
Igra tko na Dalaranu?
Za dobro druženje i solidan progres ex-yu guilda I N F I N I T Y - Kazzak (Horda), trenutni progres 7/7 H, 5/10 H, kontakt iza inv u guild whisp in game Svetica, Arleena, Duskorc, Polytoly...For the Fun!
Hm ljudi, imate li iskustva s prodajom/kupovinom accounta i jel preporucujete neki site....imam jedan da se rijesim, realno trazim mizeriju a account je odlican za wod :)
Mislim poceti igrat wow na org. serverima (igro sam na moltenu do sada) pa me zanima sta sve moram kupiti da bi mogo igrat i ako imate neke savjete dobro su dosli :)
Hvala!
Mislim poceti igrat wow na org. serverima (igro sam na moltenu do sada) pa me zanima sta sve moram kupiti da bi mogo igrat i ako imate neke savjete dobro su dosli :)
Hvala!
Otvori free account, igraj do 20lvl i napravi sve sta mozes, kad to zavrsis kupit preko tog free account jeftinije Battlechest gdje dobijes i 1mj free igranja... poslije toga uzmi WoD i onda farmaj golde da kupujes na taj nacin game time ili kupi game time card.
Ili kupi account od nekog - ja ti imam sve ekspanzije do Panda pa ako hoces javi mi se u PM.
Ili uopce nemoj zapocinjat igrat.
I jel bi mi mogli preporucit neki server?Da nije low populate a da ima nasih ljudi isto
Kazzak horda ima bar 10 nasih dobrih gildova, ja sam tamo igrao a i nazvrljao sam ti poruku pa vidi inbox.
Oprostite na smetnji malo sam naporan ali nisam skuzio razliku izmedju normal servera i pvp sve se moze radit i na jednom i na drugom serveru kolko sam skuzio tako da ne vidim tu razliku.
Pozdrav. :)
Server: EU Al'Akir, Horda
Evo kako u zadnje vrijeme ne stignem igrati a mage mi sjedi na 140K gold-a ako je netko zainteresiran za kupnju doticnih mozemo se dogovoriti za nekakvu cijenu.
Trenutno sam u zagrebu i tu cu biti sljedeca 3 tjedna tako da ako se netko nade na relaciji Zagreb -> Al'Akir -> Horda moze i osobna primopredaja sa laptopima. :D