World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.444.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ekipo!
Treba li nekome WoD key, u inbox poruka :) Vrlo jeftino!

Puno pozdrava!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljep pozdrav... guild Grah S Kobasicom  realm/dreanor  poziva sve ljude dobre volje koji nisu  nacionalno nastrojeni danam se pridruze  u nasme balkanskom guildu  koji traje evo vec 5 godina ... primamo igrace starije od 18 godina.. koga zanima raiding trentuno je 7/7 hc i  mythc 1/7... najvise nam fali range dps ... social igraci su isto dobro dosli  kao i njohova zajebancija i druzenje preko ts .. nadalje svake godine pravimo guild festu itd itd  evo vam link od nase guild stranice https://www.facebook.com/WowGuildGrahSKobasicom?ref=hl  http://eu.battle.net/wow/en/guild/draenor/Grah_s_Kobasicom/

oformene 2 grupe po 15-17 ljudi  za nov raid 

trenutni progres u brf grupa 1 7/10   grupa 2 6/10

ljep pozdrav svima 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 17:22 (peco1988).

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Pozdrav Lua

zanima me cijena i način razmjene samo Keya. Da li postoji mogućnost da se nađemo zajedno pošto mi je ovako sumnjivo ipak. :)

A što se tiče G2play.net, vidim da im je ekspanzija 230kn dok je u kupi keyu 290kn, a oni kao rade preko njih. Zanima me što se tiče oba web shopa, da li ide 25% još PDV-a na tu cijenu ili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 3:15 (Bloodboil).
15 godina

219 kn(allkeyshop) je najniza cijena za wow i stavis samo da si iz neke drzave di je najmanji pdv i to je to...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 21:36 (dado16).
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Na kartici imam 297kn i konstantno mi ju odbija na bilo kojem siteu. Zna netko rješenje? Danas sam sa istom karticom kupovao game time u game shopu tako da sumnjam da je problem u njoj.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Warcraft

ima kko preporuku za macro retri pala dps pve

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Adict kaže...

Šta će ti makro za pve pala? Rotacija ti je faceroll ili dickslam. Upališ krila, pukneš execution i tuci.

Da ne bude hejta i ja mainam ret pala i ne treba ti nikakav poseban makro za njega. Eventualno ako nisi sugaran u rotaciju skini si clcret i stišći šta ti on govori.

Uz pretpostavku da imaš pristojan gear (weapon iz normala i mixed normal/crafted gear) trebao bi bit među prvima na dps

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem svoj account!

Razlog prodaje nema vremena igrat(ne moze se wow igrat samo 1h ili 2 h :))

Sve o accountu mozete procitat u prvom postu http://www.epicnpc.com/threads/719357-WOD%20-Druid%20Guardian%20653%20%20/%20Feral%20pvp%20638%20%28Neptulon%29%20,%20Rogue%20%20630+%20%28Stormscale%29%20....

Cijena 500kn (volio bi cuti rado vasu procejnu)

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 15:19 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dark_wizz kaže...
Adict kaže...

Šta će ti makro za pve pala? Rotacija ti je faceroll ili dickslam. Upališ krila, pukneš execution i tuci.

Da ne bude hejta i ja mainam ret pala i ne treba ti nikakav poseban makro za njega. Eventualno ako nisi sugaran u rotaciju skini si clcret i stišći šta ti on govori.

Uz pretpostavku da imaš pristojan gear (weapon iz normala i mixed normal/crafted gear) trebao bi bit među prvima na dps

Imas Privatnu ;) ma sve 5 , nehejta se tu niko . pitam samo dal vidim ako netko koristi macro na paladinu retri. Ugl odgovori na PM ;) zivio 

15 godina
Zodiak kaže...

Prodajem svoj account!

Razlog prodaje nema vremena igrat(ne moze se wow igrat samo 1h ili 2 h :))

Sve o accountu mozete procitat u prvom postu http://www.epicnpc.com/threads/719357-WOD%20-Druid%20Guardian%20653%20%20/%20Feral%20pvp%20638%20%28Neptulon%29%20,%20Rogue%20%20630+%20%28Stormscale%29%20....

Cijena 500kn (volio bi cuti rado vasu procejnu)

Hvala!

sumnjam da ces to uopce prodat 

15 godina
World of Warcraft

moze li preporuka PvP realma sa dosta balkanske populacije (alliance).hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 20:42 (dani20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Gdje je najjeftinije uzeti gametime sa goldima, igram na Kazzaku horda ?

0 0 hvala 0
15 godina
Frostmane nije los, tu igram alliancu, dok hordu igram na kazzaku.
11 godina
dani20 kaže...

moze li preporuka PvP realma sa dosta balkanske populacije (alliance).hvala!

Sylvanas...

13 godina
World of Warcraft

Ima neki dobar guild na Stormreaveru ako netko zna?

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Na kojem relmu ima najvise Hrvata, alliance side ?

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Outland i Sylvanas koliko je meni poznato

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ma svagdje nas ima, neces pogrijesit koji god da odaberes :D
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
dado16 kaže...
ma svagdje nas ima, neces pogrijesit koji god da odaberes :D

Ma znam :D Sad sam trenutno na Kazzaku horda pa ako netko igra neka me doda na btag : jura97#2753

13 godina
neaktivan
Flue kaže...

Na kojem relmu ima najvise Hrvata, alliance side ?

Frostmane imas 5-6 nasih guild-a . Ekipa ti je vecinom Split - zagreb

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mijenjam golde s Kazzaka horda na Outland alliance, pa ako ima koga zainteresiranog da mu treba na Kazzaku, a da ima lika na Outlandu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra tko na Dalaranu?

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Za dobro druženje i solidan progres ex-yu guilda I N F I N I T Y - Kazzak (Horda),  trenutni progres 7/7 H, 5/10 H, kontakt iza inv u guild whisp in game Svetica, Arleena, Duskorc, Polytoly...For the Fun!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

Hm ljudi, imate li iskustva s prodajom/kupovinom accounta i jel preporucujete neki site....imam jedan da se rijesim, realno trazim mizeriju a account je odlican za wod :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mislim poceti igrat wow na org. serverima (igro sam na moltenu do sada) pa me zanima sta sve moram kupiti da bi mogo igrat i ako imate neke savjete dobro su dosli :)

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fr0st kaže...

Mislim poceti igrat wow na org. serverima (igro sam na moltenu do sada) pa me zanima sta sve moram kupiti da bi mogo igrat i ako imate neke savjete dobro su dosli :)

Hvala!

Otvori free account, igraj do 20lvl i napravi sve sta mozes, kad to zavrsis kupit preko tog free account jeftinije Battlechest gdje dobijes i 1mj free igranja... poslije toga uzmi WoD i onda farmaj golde da kupujes na taj nacin game time ili kupi game time card. 

Ili kupi account od nekog - ja ti imam sve ekspanzije do Panda pa ako hoces javi mi se u PM.

Ili uopce nemoj zapocinjat igrat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

I jel bi mi mogli preporucit neki server?Da nije low populate a da ima nasih ljudi isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

Kazzak horda ima bar 10 nasih dobrih gildova, ja sam tamo igrao a i nazvrljao sam ti poruku pa vidi inbox.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Oprostite na smetnji malo sam naporan ali nisam skuzio razliku izmedju normal servera i pvp sve se moze radit i na jednom i na drugom serveru kolko sam skuzio tako da ne vidim tu razliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Pozdrav. :)

Server: EU Al'Akir, Horda
Evo kako u zadnje vrijeme ne stignem igrati a mage mi sjedi na 140K gold-a ako je netko zainteresiran za kupnju doticnih mozemo se dogovoriti za nekakvu cijenu.
Trenutno sam u zagrebu i tu cu biti sljedeca 3 tjedna tako da ako se netko nade na relaciji Zagreb -> Al'Akir -> Horda moze i osobna primopredaja sa laptopima. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice