do kada traje popust ovaj? 5eura.
do 2.12. mislim
do kada traje popust ovaj? 5eura.
do 2.12. mislim
Jel znate nekoga da prodaje WoD za ingame gold (Kor’gall/Bloodfeather/Executus/Burning Steppes/Shattered Hand)? I koliko se uopće kreće cijena trenutno?
Svi gold buyeri ti uzimaju,trazit ce da gold bude na jednom serveru,100-150k su cijene ovih dana ako zelis key,predlazem bolje da ti otkupe gold na demand bar 100k i tako dobijes bar 50$ i kupis wod sam preko g2a i slicnih stranica
Svi gold buyeri ti uzimaju,trazit ce da gold bude na jednom serveru,100-150k su cijene ovih dana ako zelis key,predlazem bolje da ti otkupe gold na demand bar 100k i tako dobijes bar 50$ i kupis wod sam preko g2a i slicnih stranica
50$ za 100k golda je super cijena,ajd mi posalji link od toga koji otkupljuje za tu cijenu,ovi koje ja znam uglavnom daju 30 eura za 100k golda.
Mislim,prodavao sam i ja 100k za 50 eura nedavno ali to je bilo igracima,ne preprodavacima.
Ima ko da zli prodat gold na OUTLANDU alliance
Pozz ekipa evo nakon 3 godine odlucio sam se vratiti s prijateljima , a sada igramo na stormscale horda pa ako tko zeli s nama ili ima tko neka se javi
odlicno ja sam isto na stormcalu koji ste lvl?
Dodao sma vas
Nakon godine dana ne igranja jednostavno nisam mogao a da ne zaigram novu ekspanziju :)
Odlicna ekspanzija, vrijedi igrati mjesec dana poslije toga malo gubi na "igrivosti".
PvP mi je malo dosadan jer sve klase imaju heal.
PvE raid jos nisam probao, javim za vikend tj ubrzo :)
Nakon godine dana ne igranja jednostavno nisam mogao a da ne zaigram novu ekspanziju :)
Odlicna ekspanzija, vrijedi igrati mjesec dana poslije toga malo gubi na "igrivosti".
PvP mi je malo dosadan jer sve klase imaju heal.
PvE raid jos nisam probao, javim za vikend tj ubrzo :)
Upravo suprotno,tek poslije par tjedana rijesena je vecina bugova,a i pocinje pvp sezona i raidanje.
Jel znate nekoga da prodaje WoD za ingame gold (Kor’gall/Bloodfeather/Executus/Burning Steppes/Shattered Hand)? I koliko se uopće kreće cijena trenutno?
Imam pouzdanog sellera,trenutna cijena se krece oko 70k za 2 mjeseca,ovisno o realmu i trenutnoj situaciji na trzistu,ali cijena se prakticki mijenja svakodnevno.Ako si zainteresiran,javi se na pp.
Upravo suprotno,tek poslije par tjedana rijesena je vecina bugova,a i pocinje pvp sezona i raidanje.
Ja jos uvijek igram, znaci od launcha i jos uvijek nisu rijesili dosta bugova hint: Ashran
Imam pouzdanog sellera,trenutna cijena se krece oko 70k za 2 mjeseca,ovisno o realmu i trenutnoj situaciji na trzistu,ali cijena se prakticki mijenja svakodnevno.Ako si zainteresiran,javi se na pp.
Meni je trebao WoD, ali riješeno je, kupio sam na Instant Gaming za 34€. A i gametime kupujem od lika iz guilda za 40k 60day.
Pozzdrav jel tko koristi honorbuddy? bota ? ako tko ima neka mi posalje pm.
Ja jos uvijek igram, znaci od launcha i jos uvijek nisu rijesili dosta bugova hint: Ashran
Pa upravo to i kazem,kako vrijeme prolazi bugovi se rijesavaju i igra je optimiziranija,pa ne kuzim tvoju izjavu da ekspanzija nakon mjesec dana gubi na "igrivosti",kad je upravo suprotno.Sjeti se samo launcha i problema sa dc,que,server crashevima,garrisonima,situacija sada je neusporedivo bolja.
zna li netko kako promjeniti sigurnosno pitanje na battle.net ????
Ima tko profil za levelavanje na honorbuddyu?
Pozdrav! Zanima me prodaje li netko kutiju od originalnog WoW-a (Collector's Edition) sa svime što se nalazi u njoj?
http://www.njuskalo.hr/softver/lot-kutija-blizzard-igara-oglas-13690492
Evo ako je nekome napeto, jako povoljno :)
-Lot kutija Blizzard igara(wow, sc2 i diablo)
Ima ko da zli prodat gold na OUTLANDU alliance
Outland a je moj main server,kontaktiraj sinamon900 na skype
Dam ti 100 kn :)
Meni nedostaje samo Diablo III RoS kutija.. koliko tražiš za nju?
.o 40$
samo ja mogu staviti ring u vrijednosti 30k za 30 golda na ah :( a jbg kad sam njubina,toliko sam se veselio da cu zaraditi velike pare i kupiti si prvog pravog mounta kad ono šok i nevjerica :( stisnuo sam cancel auction iste sekunde ali nije islo :(
samo ja mogu staviti ring u vrijednosti 30k za 30 golda na ah :( a jbg kad sam njubina,toliko sam se veselio da cu zaraditi velike pare i kupiti si prvog pravog mounta kad ono šok i nevjerica :( stisnuo sam cancel auction iste sekunde ali nije islo :(
Dešava se i najboljima! :)
Ima ko da levela na Sylvanasu? Ja sam Worgen Druid, pa ako bi netko mi pravio društvo dobro bi došlo...
a da? koji ring?
a da? koji ring?
http://www.wowhead.com/item=42812
"For when the C*** ring just doesn't get the job done!"