World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.634.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

GM kaže da nije moguće :(

Hvala svima koji su mi pomogli rasvjetiliti ovu misteriju Namigiva

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
momak kaže...

GM kaže da nije moguće :(

Hvala svima koji su mi pomogli rasvjetiliti ovu misteriju Namigiva

stvarno??
glupo..jako glupo...xD 
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
World of Warcraft

A dali je sa PVP servera moguce prebacit lika na PvE server?

Me love u Not!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...

y
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
ukay1000 kaže...

y
 jos samo da napomenem da ga poslije neces moc vracat na PVP.
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Aki kaže...
ukay1000 kaže...

y
 jos samo da napomenem da ga poslije neces moc vracat na PVP.
 Mozes vracati. To su promijenili vec prije nekog vremena........
16 godina
protjeran
World of Warcraft

ja pocinjem igrat isponova malo s priestom horda na server boulder fist a imam i osamdesetog

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vamprl kaže...

ja pocinjem igrat isponova malo s priestom horda na server boulder fist a imam i osamdesetog

Zašto ne dođeš na kor'gall da budeš s braćom hrvatima?
"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
momak kaže...

i stormrage ima dosta hrvata za one koji vise vole pve servere.
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
momak kaže...
vamprl kaže...

Ili Cro'gall kak ga skandinavci zovu ;)
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
momak kaže...
vamprl kaže...

xD dobra, dobra
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 22:15 (momak).
16 godina
NEW_MAN kaže...
 Pa sta stvarno ima tamo tolko hrvata? I
"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
17 godina
neaktivan

Ima nas i previše :P

Da mi je nekako prodavati burek i ćevape u Dalaranu bogatstvo bi zaradio SmijehSmijeh

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kor'gall kažete, hmmmm...   možda si prebacim kojeg lika, ne znam imam li vremena ponovno levelirat neku klasu skroz od početka (Mada je gušt Belji se).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ima li koga sa manjim lvl-om na Bladefistu? Imam osjecaj da tamo uopce nema ljudi....ili kako kaze jedan gospodin - cekaj malo do vecih lvl-a...a meni zao njega sa lvl 80 maltretirati :)

uglavnom, mmeduza, lvl 11, horda, mage

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

vis mogo bi onda transferat jednog nelf roguea 73lvl na taj kor'gall :D, iako i na mom serveru ima dosta nasih(houmarush)

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

mislim da ću si napraviti nekog chara na cro'gallu Smijeh cist onak iz zajebancije ;D

zanima me kolko ima ekipe iz hrvatske ( malo cu spamat na /2 "ima li hrvata?", znajte da sam to ja ak vidite Smijeh)

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

kojih je vise na kor galu hrvata. u aliansi ili hordi?

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

Ima nas i na allyju ali nas je najviše na hordi. I nebi ti preporučio da napraviš na allyju jer stalno pušimo na BG-ovima.
Ako mislite napravite napraviti novog lika na koru imajte na umu da je wow praktički pust do 65lvla.
16 godina
neaktivan
momak kaže...
vidikovac kaže...

Ima nas i na allyju ali nas je najviše na hordi. I nebi ti preporučio da napraviš na allyju jer stalno pušimo na BG-ovima.
Ako mislite napravite napraviti novog lika na koru imajte na umu da je wow praktički pust do 65lvla.
 ma i mislio sam napraviti u hordi. hehe ma samo napravis DK i brzo si 70.
17 godina
neaktivan

Imam problem s x-perlom.

Pojavio mi se prije tjedan dana na dva PC-a. Naime kada sam s nekim u grupi njegov avatar s lijeva mi se preklapa s mojim pa ništa pod bogom ne vidim.

Jeli se to nekom od vas dešavalo ili znate neku alternativu xu?

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da, definitivno DK-a zarollat ako se radi novi lik hehe..  Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel mi netko može ovo objasniti?

Pogledaj moj post gore...

16 godina
neaktivan
momak kaže...

Imam problem s x-perlom.

Pojavio mi se prije tjedan dana na dva PC-a. Naime kada sam s nekim u grupi njegov avatar s lijeva mi se preklapa s mojim pa ništa pod bogom ne vidim.

Jeli se to nekom od vas dešavalo ili znate neku alternativu xu?

isti problem...neznam šta da radim, pa igram bez njega. čudno je al šta ćeš :)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
momak kaže...

Jel mi netko može ovo objasniti?

Pogledaj moj post gore...

pa v opcijama ga pomakni :D
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
World of Warcraft

da ... pomakens ga u opcijama kliknes na one bijele kruzice kraj mini mape i otvore ti se opcije i onda mos micat to :D

@ evo sad skuzio da to nemas jer si mjenjo izgled mape pa ak os ono vratit moras /xperil u chat upisat a i ak to nebude radilo onda moras maknut tu mapu

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 21:51 (lucky_look).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skužiš.

Samo mi nije jasno kako se to tek sada pojavilo... valjda je cijelo vrijeme čekalo da mi zaj*ebe healanje.

16 godina
neaktivan

ajde molim vas WoW-oljupci pogledajte problem koji mis e stvorio pri instalrianju wowa ako mozete

HVALA

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/wow-problemvise-neznam-sta-radim/26175.aspx

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel mi netko moze pomoci(nov sam)? Evo ovako, ja sam dwarf lvl 17, znaci da sam u ironforgu i jeli mi netko moze reci gdje da sada idem gdje ima questova, a da je tu negdje blizu jer nemam route za letit?

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Living.Dead kaže...

Jel mi netko moze pomoci(nov sam)? Evo ovako, ja sam dwarf lvl 17, znaci da sam u ironforgu i jeli mi netko moze reci gdje da sada idem gdje ima questova, a da je tu negdje blizu jer nemam route za letit?

imas u durotaru jako puno questova za tvoj lvl
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice