GM kaže da nije moguće :(
Hvala svima koji su mi pomogli rasvjetiliti ovu misteriju
A dali je sa PVP servera moguce prebacit lika na PvE server?
ja pocinjem igrat isponova malo s priestom horda na server boulder fist a imam i osamdesetog
ja pocinjem igrat isponova malo s priestom horda na server boulder fist a imam i osamdesetog
Ima nas i previše :P
Da mi je nekako prodavati burek i ćevape u Dalaranu bogatstvo bi zaradio
Kor'gall kažete, hmmmm... možda si prebacim kojeg lika, ne znam imam li vremena ponovno levelirat neku klasu skroz od početka (Mada je gušt ).
ima li koga sa manjim lvl-om na Bladefistu? Imam osjecaj da tamo uopce nema ljudi....ili kako kaze jedan gospodin - cekaj malo do vecih lvl-a...a meni zao njega sa lvl 80 maltretirati :)
uglavnom, mmeduza, lvl 11, horda, mage
vis mogo bi onda transferat jednog nelf roguea 73lvl na taj kor'gall :D, iako i na mom serveru ima dosta nasih(houmarush)
mislim da ću si napraviti nekog chara na cro'gallu cist onak iz zajebancije ;D
zanima me kolko ima ekipe iz hrvatske ( malo cu spamat na /2 "ima li hrvata?", znajte da sam to ja ak vidite )
kojih je vise na kor galu hrvata. u aliansi ili hordi?
Imam problem s x-perlom.
Pojavio mi se prije tjedan dana na dva PC-a. Naime kada sam s nekim u grupi njegov avatar s lijeva mi se preklapa s mojim pa ništa pod bogom ne vidim.
Jeli se to nekom od vas dešavalo ili znate neku alternativu xu?
Da, definitivno DK-a zarollat ako se radi novi lik hehe..
Imam problem s x-perlom.
Pojavio mi se prije tjedan dana na dva PC-a. Naime kada sam s nekim u grupi njegov avatar s lijeva mi se preklapa s mojim pa ništa pod bogom ne vidim.
Jeli se to nekom od vas dešavalo ili znate neku alternativu xu?
Jel mi netko može ovo objasniti?
Pogledaj moj post gore...
da ... pomakens ga u opcijama kliknes na one bijele kruzice kraj mini mape i otvore ti se opcije i onda mos micat to :D
@ evo sad skuzio da to nemas jer si mjenjo izgled mape pa ak os ono vratit moras /xperil u chat upisat a i ak to nebude radilo onda moras maknut tu mapu
Skužiš.
Samo mi nije jasno kako se to tek sada pojavilo... valjda je cijelo vrijeme čekalo da mi zaj*ebe healanje.
ajde molim vas WoW-oljupci pogledajte problem koji mis e stvorio pri instalrianju wowa ako mozete
HVALA
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/wow-problemvise-neznam-sta-radim/26175.aspx
Jel mi netko moze pomoci(nov sam)? Evo ovako, ja sam dwarf lvl 17, znaci da sam u ironforgu i jeli mi netko moze reci gdje da sada idem gdje ima questova, a da je tu negdje blizu jer nemam route za letit?
Jel mi netko moze pomoci(nov sam)? Evo ovako, ja sam dwarf lvl 17, znaci da sam u ironforgu i jeli mi netko moze reci gdje da sada idem gdje ima questova, a da je tu negdje blizu jer nemam route za letit?