Sto kazete na novog bossa u VOA-i.
Uopce nije toliko tezak koliko ekipa ne slusa sto treba raditi, uopce ne slusaju kad se razrađuje taktika, i ako je tko uspio, dali zna jel taj novi boss isto dropa Epic PVP ili ...?
Sto kazete na novog bossa u VOA-i.
Uopce nije toliko tezak koliko ekipa ne slusa sto treba raditi, uopce ne slusaju kad se razrađuje taktika, i ako je tko uspio, dali zna jel taj novi boss isto dropa Epic PVP ili ...?
Imam problem s questhelperom. Vrti se u pozadini ali mi ne pokazuje rute na mapi. Probao sam instalirati neke slične addone ali sa svima je ista stvar...
Imam problem s questhelperom. Vrti se u pozadini ali mi ne pokazuje rute na mapi. Probao sam instalirati neke slične addone ali sa svima je ista stvar...
evo ja sad odkak su poceli praznici derem po death knightu, predobra klasa xD
evo ljudi ja sad skidam wrath of the lich king i pocet cu na privatnom igrat
WoW is shit!!!
wow je lako igrati, ali rijetki su oni koji ga znaju dobro igrati!
po mome iskustvu preko 60% ljudi ne koristi addone, specani su ultra hibridno, rijetko kad se dueliraju, cooking i fishing skill im je ispod 100 (sta ce im to!?), a za enchate su culi (valjda zbog trade channel spama xD) al neda im se trosit lovu osim eventualno za oruzje, dok za stranice poput mmo chapiona, wow insidera pa cak i wowheada nisu ni culi, ili ako jesu ne posjecuju ih jer neda im se gubit vrijeme na to, radje ce igrati (ili neki slican razlog)!
dalje, mozda 30ak% ljudi (tu i sebe ja ubrajam) aktivno koristi i azurira addone, specan je po preporuci talent chica ili nekog class foruma gdje su procili rotacije i vjezbali i analizirali ih na training dummyima uz recount, dio njih lijepo zaradjuje na cookingu, a gear i enchante prate na npr wow-heroesima i raidaju bar jednom tjedno
ostalih 2-3% posto su guild masteri i guild class leaderi (casnici xD), te clanovi top 10 server gildi...
eo ovo je moje vidjenje neke tri razine znanja iganja wow-a
nadam se da ce linkovi nekome biti korisni pa pozivam ostale igrace da podjele svoja vidjenja i iskustva, linkove i slicno...
eo ovo je moje vidjenje neke tri razine znanja iganja wow-a
nadam se da ce linkovi nekome biti korisni pa pozivam ostale igrace da podjele svoja vidjenja i iskustva, linkove i slicno...
Trebam pomoc ljudi, zanima me kolko se mjesecno placa wow???
daj recite samo, neda mi se trazit...:D
daj recite samo, neda mi se trazit...:D