World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

a opet umijesto da dajes recimo pare za bon na mobitel,mozes za taj prepaid,nije tak ni skupo,neg je problem sto je to igrica,mislim mozes se i zabavit i za nula kuna,al kad bas nesto volis onda pare nisu problem,ja ne igram na tim offical serverima,jer para bas nemam,al moze se recimo stedjet svaki dan ostavi sa strane 3,4 kune

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

https://www.youtube.com/watch?v=HS41SQ5F7Pk    

Stara ali još dobra :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja igram na magicwowu i super mi je tamo evo sad sam lv 61

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jedno pitanje:Jel' itko zna na kojem realmu ima najviše Worgena????Imam jednog lijepog Worgenčića koji je trenutno na Mazrigosu,ali igra izgleda kao da je prazna...samo 2-3 čovjeka naiđu u 2-3 sata,dok s Humanom ih u igri ima jakoooooooooooooo punooooooooooo......

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 21:31 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: World of Warcraft
master4games kaže...

Jedno pitanje:Jel' itko zna na kojem realmu ima najviše Worgena????Imam jednog lijepog Worgenčića koji je trenutno na Mazrigosu,ali igra izgleda kao da je prazna...samo 2-3 čovjeka naiđu u 2-3 sata,dok s Humanom ih u igri ima jakoooooooooooooo punooooooooooo......

Kakve to veze ima kad ionako oko lvl 10 zavrsis Worgen zonu i selis se u Darnassus, a ondande lako dodjes do Stormwinda i ostalih Ally.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
PureEntity kaže...
Luxy2501 kaže...

Jedno pitanje jel vi igrate na org ili na "pukotinskoj" (citaj:cr4ck) verziji

Vidiš, dobro pitanje, obzirm da thread ima dobrih 85 stranica, što nije malo, da vidimo tko je gdje:

Moj glas je orignal Cata, da vidimo kako vi stojite:

Ja ne kuzim sta si htio postici ovime? Bez Classica nemres igrati TBC, Lich Kinga, Cataclysm sve se to nadograduje. Ja ovdje ne nalazim rjesenje, ali jesi ti mislio koje nam je bilo najbolje ili na kojem trenutno sada igramo?

Pwned?
16 godina
World of Warcraft

sad mi palo na pamet da podjelim s vama ^^

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Ja ne kuzim sta si htio postici ovime? Bez Classica nemres igrati TBC, Lich Kinga, Cataclysm sve se to nadograduje. Ja ovdje ne nalazim rjesenje, ali jesi ti mislio koje nam je bilo najbolje ili na kojem trenutno sada igramo?

Zato što nemaju svi sve ekspanzije, netko je stao na Burning crusade, netko na Lich, netko je dodao u kolekciju i Cata. Recimo jedan kolega koji namjerava poceti uskoro za pocetak ce uzeti samo Classic do se ne levelira do burning crusade sadržaja - i tako dalje.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
15 godina
neaktivan

Zna tko stranicu gdje bas mogu gledati filmove, tj. pricu World of Warcrafta?

Pwned?
17 godina
Bergmann kaže...

za filmove bas i ne znam.. al preporucam ove knjige:

http://www.wowwiki.com/Novels

ja sam ih skoro sve procitao i poprilicno dobro sam upoznat s Loreom...

nisam pojma imao kak je svijet odlicno razradjen i koliko je sve povezano i uklopljeno dok nisam citao knjige. Svako malo sam ostajao paf kad o nekim stvarima iz igre saznam povijest i zasto se nesto dogodilo i kako je nesto nastalo!

na hrvatski su prevedene 3, ali stil pisanja je moderan, jednostavan i brz tako da su i ove neprevedene jednostavne za citati i nekome tko ne zna engleski jako dobro

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Filma još nema, barem ne filma u pravom smislu (postoje oni fanmade, napravljeni na WoW-ovom grafičkom engineu). Bit će, krajem 2012., početkom 2013. navodno. Jedva čekam. Uz današnje CGI efekte, bit će fakat odlično, bar s vizualne strane. Samo da priču ne useru... Knjiga ima čak i prevedenih na hrvatski u knjižnicama (i knjižarama), ja sam ih tri još davno pročital. Fora su.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

tek prije tjedan dana sam poceo igrat wowa i sada se ne mogu odvojit, jel to normalno?????

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

tek prije tjedan dana sam poceo igrat wowa i sada se ne mogu odvojit, jel to normalno?????

je! ;)

FOR THE HORDE!!!
16 godina
World of Warcraft

ima koja dobra stranica sa wow accountima,odnosno dobar oglasnik,di bi mogo za jeftino nabavit neki prazan account

0 0 hvala 0
17 godina
cale kaže...

ima koja dobra stranica sa wow accountima,odnosno dobar oglasnik,di bi mogo za jeftino nabavit neki prazan account

Kako misliš "prazan acc" ako misliš da nema likova, onda to nije problem. Nabaviš acc normalno i izbrišeš sve likove, a ako misliš zbog cijene onda teško da će ti netko prodat acc za sitnu lovu na kojem je izgubio dosta vrimena... bar ja nebi. U svakom slučaju sretno sa traženjem. :)

15 godina
neaktivan
RonoN kaže...
Bergmann kaže...

za filmove bas i ne znam.. al preporucam ove knjige:

http://www.wowwiki.com/Novels

ja sam ih skoro sve procitao i poprilicno dobro sam upoznat s Loreom...

nisam pojma imao kak je svijet odlicno razradjen i koliko je sve povezano i uklopljeno dok nisam citao knjige. Svako malo sam ostajao paf kad o nekim stvarima iz igre saznam povijest i zasto se nesto dogodilo i kako je nesto nastalo!

na hrvatski su prevedene 3, ali stil pisanja je moderan, jednostavan i brz tako da su i ove neprevedene jednostavne za citati i nekome tko ne zna engleski jako dobro

Hvala :D, da ne idem previse offtopic: mene nece biti par dana, pa mozda procitam koju :D, ajde uzivajte WoWovci :D.

Pwned?
16 godina

ma krivo sam se ja malo izrazio,neki da je manji od 40 levela lik,da mi ne nabi cijenu bzvz,bio sam naso za 200 kuna sve ekspanzije i jedan 80 level lik al ga je prodo,uglavnom ono sto mene zanima di mogu naci te accounte na kojim stranicama je najbolje gledat

16 godina
neaktivan
cale kaže...

ma krivo sam se ja malo izrazio,neki da je manji od 40 levela lik,da mi ne nabi cijenu bzvz,bio sam naso za 200 kuna sve ekspanzije i jedan 80 level lik al ga je prodo,uglavnom ono sto mene zanima di mogu naci te accounte na kojim stranicama je najbolje gledat

imaš na bug forumu pod oglasima jedan odjeljak nešto tipa mmo accountovi

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
16 godina

tam ekipa buba te cijene da me glava zaboli,mislim nije da ne vrijede,al ne trebaju meni nagirani likovi sa svime i svacim,samo da imam account

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 13:54 (cale).
15 godina
neaktivan
cale kaže...

tam ekipa buba te cijene da me glava zaboli,mislim nije da ne vrijede,al ne trebaju meni nagirani likovi sa svime i svacim,samo da imam account

To sto ti trazis, hmm rjetko tko bu ti prodao neki LvL 40 acc, rade si kupi preko Neta keyeve, aktiviraj i igraj, jeftinije ces proc, a do LvL 40 dodes u 4 dana, a da igras minimalno :D...

Pwned?
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Novi igrači se uglavnom teško odvajaju od igre prvih nekoliko mjeseci. Kasnije se stvar malo normalizira {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

a ima gledam po netu ima fakat solidnih accountova za 200 do 300 kuna,sam kaj ekipa to odmah proda

17 godina
World of Warcraft

evo vratise WoW na Games Master top listu... ne znam zasto su ga uopce skidali kad je stalno bio u top10 a zadnjih mjeseci u top5

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

evo ovako naso sam za 300 kuna account sa svim ekspanzijama i par likova,jedino sto on prodaje neki battlenet account,odnosno nema kutija,sad mene zanima dali je to sigurno,da me nece prevarit uzet pare i onda trazit gm da mu vrate account

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

smijesna situacija danas (barem meni)

bio sam u gradu sa par frendova i sjedimo na biciklima i cekamo jednog koji je otiso u banku, ovaj jedan igra vec dugo wow pa ga ja spitavam o raznim stvarima. Kad je bila rijec o honoru (pun grad ljudi), na glas ga pitam: "A dobis kaj dok ga ubijes?" . Onak par ljudi se zamrzne i pogleda mene a najbolji je bio jedan deda stari ide normalno hoda dok ja to kaznem pocne trcat na drugu stranu lmao xD

dugo mi nije ovak neugodno bilo

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sto neugodno, ja bi se nasmijao, a i bas me boli k za ljude oko mene :P

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

battle.net account i jeste ono sto ti je potrebno.

Moras da znas nekoliko stvari. Kada kupis igru i registrujes se na battle.net on te pita za tvoje ime i to ime se poslije ne moze mijenjati. Znaci taj account uvijek ima to ime i to je to. Ono sto se mijenja i sto je preporucljivo je email adresa. Najbolje je za novi account otvoriti novu email adresu ( ja sam na gmailu ) i samo je koristiti za WOW. To je najsigurnije po mom, istina authenticator je jos sigurniji ali to je vec druga tema.

I kada ti neko proda svoj account, prije davanja para trazi username ( email adresa prodavca ) i password te secret question i secret answer. Pa odes da promijenis email adresu koristeci taj secret answer i secret question. Onda odes na svoju email adresu da potvrdis da se vrsi promjena adrese ( u tom mailu ce ti stajati konfirmacijski link koji moras pritisnuti da verifikujes promjenu. Nakon toga se logujes sa svojom email adresom i starim passwordom ( koji mozes promijeniti i prije promjene email adrese ) te promijenis i svoj password, odnosno prekucas prodavcev. Nakon toga promijenis i secret question i secret answer.

Kutija ovdje uopste nije bitna ( osim ako je u celofanu ). Onda skoro pa mozes biti siguran da nije iskoristen kod. Akoje 300 Kn i sa cataclysmom onda uzmi odmah jer je to super povoljno.

Najjefitnije sto sam ja nasao je:

120 Kn za battle chest ( classic i burning crusade )

160 Kn za WOTLK

192 Kn za Cataclysm

480 Kn u totalu ali si siguran da je original.

Ako ti nesto ne bude jasno slobodno me PM.

I da napisao sam da ima Cataclysm za 192 Kn evo i link:

http://www.gamecards.eu/cart/

Koliko znam ovo je sigurna stranica. Ako neko ima informacije da nije zamolio bih da to i objavi.

It's so deep how can you be so shallow
16 godina

ma mislim da cu rade onda dat 400 kuna,jer mi je ovo sve riskantno i previse se moram zezat,a lik mi uopce ne treba,treba mi sam account,ak uzmem ovaj battlechest dobim mjesec dana free?

15 godina
neaktivan
cale kaže...

ma mislim da cu rade onda dat 400 kuna,jer mi je ovo sve riskantno i previse se moram zezat,a lik mi uopce ne treba,treba mi sam account,ak uzmem ovaj battlechest dobim mjesec dana free?

Tako je :D

Pwned?
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Opet me je igra povukla,sad bas downloadam patcheve,radim trial i vidjet ću na što će to ličiti....kako mi se čini opet ću počet igrat... :)

BTW na kojim serverima igrate?Da vam se pridruzim :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 1:46 (Unworthy_For_Life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice