World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.630.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
woweer kaže...

a moze li on samo promjenit drzavu u accu?

NE! Gledaju IP :(

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

majchicu im njihovu mudru.....a ja se vec ponadao........jbg.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
woweer kaže...

majchicu im njihovu mudru.....a ja se vec ponadao........jbg.....

btw. prije 2-3 posta si napiso: on mi posalje 10day key i ja s tim mogu igrat kolko, 3 mjeseca... 10day = 10 dana, 3mj = 3 x 30 dana.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
protjeran
World of Warcraft

Ključ za samo 10 dana ne više . A da bi recrut prijatelja to možeš al pod uvjetom da ima ekspanziju do kojeg levla oće i to može na bilo koji server naravno Obadvojica MORAJU IGRATI NA ISTOM SERVERU ,te mora imati onih 200 kuna uplaćenih jer nedaju da igraš sa ključem za 10 dana.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

@Piranha

Froswolf je no-donor realm pa nemaju para da povecaju bandwith za njega a samim time i cap {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 17:09 (xCode).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ajde malo su spatchirali igru zadnja 2,3 dana.. više ne baca van svakih par sati {#}

Jedini problem je sada u čekanju za instance ako nisi lvl 80 ili tank/healer..  DPS-ovi na mid levelima čekaju i po 20+ minuta za neki random {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Za one koji su se pitali hoće li biti ponoćna prodaja:

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti&opcija=prikaz&id=2315

1 0 hvala 1
16 godina
World of Warcraft

off topic:ne da mi se otvarat nova tema,al me muci malo,to sto ekipa daje 200 kuna za dva mjeseca,e sad,recimo da u tih 2 mjeseca komp ti zavrsi u kazni,sta onda ili ti se pokvari,pa me cisto zanima kak vi rjesavate takve probleme,ili vas pak nista ne moze zaustavit da odigrate wow,kad bi bar stavili platis 3 kn i igras jedan dan:)

0 0 hvala 0
17 godina
cale kaže...

off topic:ne da mi se otvarat nova tema,al me muci malo,to sto ekipa daje 200 kuna za dva mjeseca,e sad,recimo da u tih 2 mjeseca komp ti zavrsi u kazni,sta onda ili ti se pokvari,pa me cisto zanima kak vi rjesavate takve probleme,ili vas pak nista ne moze zaustavit da odigrate wow,kad bi bar stavili platis 3 kn i igras jedan dan:)

Vecina ljudi koji igraju WoW su vec dovoljno stari da kaznjavaju a ne zavrse u kazni, dajes 200 kunica a onda se sam pobrini da nepalis kucu roditeljima da te nebi kaznjavali. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
World of Warcraft

ma to je samo jedan primjer,ja nisam vise u kaznama,sad me kaznjavaju izlascima,nego opcenito,da platis 200 kuna a na kraju ti komp rikne

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa gle imaju 12 milja prodanih WoW vanila. pretplatnika kada starta expanzija će opet prvih 2-3 mjeseca biti 10 milja . Misliš da se oni zamaraju ako čovjek završi u bolnici, na moru, komp rinke ili tako nešto.

16 godina
World of Warcraft

ma daj salis se,nisi uopce skuzio,nisam pito sta blizzard misli,nego kako vi to rjesava te,kad kupujete te bonove i tak,pito cist iz znatizelje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa nikak, kak bi riješio? Pretplata ti i dalje teče, igraš ti ili ne, njima je svejedno. Ako ti komp rikne, ak nemaš drugi, eh, a jbg. Snađi se, ili igraj kod frenda ili posudi komp od njega ili nešta slično. Ako ništa, a vrti palčevima onda.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

a eto vidis ima rjesenja,sad si me sjetio,pa ima igraonice:))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cale kaže...

a eto vidis ima rjesenja,sad si me sjetio,pa ima igraonice:))

A sad si me nasmijao..

Da mi ne propadne 100injak kuna idem skucati još toliko na igraonicu..

Ako si prek debitne (kreditne) naplate svakih 30d tak da ti manje "propade".

Sve u svemu, totalno nebitno, ako ode komp ili moraš platit puno pa ti je wow lova zadnja misao ili ne moraš platit niš pa ti je wow jedini trošak..

16 godina
neaktivan
cale kaže...

zašto bi na prvom mjestu uopće završio u kazni? :D

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
17 godina
neaktivan
16 godina

vecinom zbog škole

17 godina
neaktivan
Evo sad sam bas provjeril i svi sa accovima neaktivnim par mjeseci su dobili 7 dana besplatno prije kataklizme. Blazeni Blizzard :')
...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan
Septah kaže...
Evo sad sam bas provjeril i svi sa accovima neaktivnim par mjeseci su dobili 7 dana besplatno prije kataklizme. Blazeni Blizzard :')

Ma to je ok potez, ali baš bi trebali i kupci Cata dobiti 30 dana igranja, a ne da osim kupnje igre još moraš i obnovit bon za taj mjesec {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ma to je ok potez, ali baš bi trebali i kupci Cata dobiti 30 dana igranja, a ne da osim kupnje igre još moraš i obnovit bon za taj mjesec {#}

Lol, pa ne rade ni ovo zbog igrača.

Ovaj potez će im sigurno navuć neke ljude koji se nisu mislili vraćati da kupe Cataclysm i obnove pretplatu, a kad bi dali mjesec free s ekspanzijom praktički bi bacili stotinjak milijuna dolara u sigurnog novca u vjetar.

15 godina
neaktivan

Ma ionako oni imaju dosta para tamo xD. To ti njima 100 milijuna dolara onak vise manje haha. Aaa za vezano za Catalysm kupujem :(

Pwned?
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Potvrđeno je da će Cataclysm koštati 299 kn u Algoritmu.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

dal blizz automatski naplaćuje pri isteku pretplate?
nekako su mi se financije poremetile. uglavnom, pretplata je trebala isteknuti pred par dana, čekam čekam i ništa, pogledam pod account - aktivan do slijedećeg mjeseca. ja nisam uplatio, a sa računa mi fali otp 13 eura +/-, a nitko drugi nema pristup kartici i wow accountu. /zbunjen
zanima me da ne dođem u banku i ne seruckam ukoliko automatski naplaćuju....

EDIT: ispada da naplaćuju, pi*de.....

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 18:35 (Nobles).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trebaš baš zaustaviti pretplatu na acc managmentu jer bude ti nastavilo svaki mjesec skidati. 

Jesss 5.29 gb patcha mi se skinulo, a sad da vidimo koje su se promjene desile u zadnjih godinu dana.{#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Jel se automatski dodjeli tih 7 dana ili ih treba aktivirat, bas sam bacio oko na acc i nista a neaktivan je par mjeseci. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Jel se automatski dodjeli tih 7 dana ili ih treba aktivirat, bas sam bacio oko na acc i nista a neaktivan je par mjeseci. . .

Treba ih aktivirat, al izgleda da nisu baš svi dobili tu mogućnost. Moj acc je isto neaktivan i također nisam dobio tih 7 dana.

16 godina
World of Warcraft

Jesu li se cijene flying mountova u medjuvremenu sta smanjile od prije? 

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja sam isto dobio 7 dana free ,pa me sada zanjima dali mogu ih aktivirati kada dode cataclysm , znaci da igram u vrijeme cataclysme samo sta necu moci lvl-upatiili ce mi propast tih 7 dana ako ih neaktiviram do dok neizađe cataclysm-a??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Septah kaže...

Jesss 5.29 gb patcha mi se skinulo, a sad da vidimo koje su se promjene desile u zadnjih godinu dana.{#}

pa neke klase su postale skorz nove, talente su pretubali i bogme to više nije ista igra

izgleda isto (zasad) ali mehanika je postala drukčija

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 22:36 (Darky).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice