a moze li on samo promjenit drzavu u accu?
NE! Gledaju IP :(
a moze li on samo promjenit drzavu u accu?
NE! Gledaju IP :(
majchicu im njihovu mudru.....a ja se vec ponadao........jbg.....
majchicu im njihovu mudru.....a ja se vec ponadao........jbg.....
btw. prije 2-3 posta si napiso: on mi posalje 10day key i ja s tim mogu igrat kolko, 3 mjeseca... 10day = 10 dana, 3mj = 3 x 30 dana.
Ključ za samo 10 dana ne više . A da bi recrut prijatelja to možeš al pod uvjetom da ima ekspanziju do kojeg levla oće i to može na bilo koji server naravno Obadvojica MORAJU IGRATI NA ISTOM SERVERU ,te mora imati onih 200 kuna uplaćenih jer nedaju da igraš sa ključem za 10 dana.
@Piranha
Froswolf je no-donor realm pa nemaju para da povecaju bandwith za njega a samim time i cap
Ajde malo su spatchirali igru zadnja 2,3 dana.. više ne baca van svakih par sati
Jedini problem je sada u čekanju za instance ako nisi lvl 80 ili tank/healer.. DPS-ovi na mid levelima čekaju i po 20+ minuta za neki random
Za one koji su se pitali hoće li biti ponoćna prodaja:
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti&opcija=prikaz&id=2315
off topic:ne da mi se otvarat nova tema,al me muci malo,to sto ekipa daje 200 kuna za dva mjeseca,e sad,recimo da u tih 2 mjeseca komp ti zavrsi u kazni,sta onda ili ti se pokvari,pa me cisto zanima kak vi rjesavate takve probleme,ili vas pak nista ne moze zaustavit da odigrate wow,kad bi bar stavili platis 3 kn i igras jedan dan:)
off topic:ne da mi se otvarat nova tema,al me muci malo,to sto ekipa daje 200 kuna za dva mjeseca,e sad,recimo da u tih 2 mjeseca komp ti zavrsi u kazni,sta onda ili ti se pokvari,pa me cisto zanima kak vi rjesavate takve probleme,ili vas pak nista ne moze zaustavit da odigrate wow,kad bi bar stavili platis 3 kn i igras jedan dan:)
Vecina ljudi koji igraju WoW su vec dovoljno stari da kaznjavaju a ne zavrse u kazni, dajes 200 kunica a onda se sam pobrini da nepalis kucu roditeljima da te nebi kaznjavali. . .
ma to je samo jedan primjer,ja nisam vise u kaznama,sad me kaznjavaju izlascima,nego opcenito,da platis 200 kuna a na kraju ti komp rikne
Pa gle imaju 12 milja prodanih WoW vanila. pretplatnika kada starta expanzija će opet prvih 2-3 mjeseca biti 10 milja . Misliš da se oni zamaraju ako čovjek završi u bolnici, na moru, komp rinke ili tako nešto.
ma daj salis se,nisi uopce skuzio,nisam pito sta blizzard misli,nego kako vi to rjesava te,kad kupujete te bonove i tak,pito cist iz znatizelje
Pa nikak, kak bi riješio? Pretplata ti i dalje teče, igraš ti ili ne, njima je svejedno. Ako ti komp rikne, ak nemaš drugi, eh, a jbg. Snađi se, ili igraj kod frenda ili posudi komp od njega ili nešta slično. Ako ništa, a vrti palčevima onda.
a eto vidis ima rjesenja,sad si me sjetio,pa ima igraonice:))
a eto vidis ima rjesenja,sad si me sjetio,pa ima igraonice:))
A sad si me nasmijao..
Da mi ne propadne 100injak kuna idem skucati još toliko na igraonicu..
Ako si prek debitne (kreditne) naplate svakih 30d tak da ti manje "propade".
Sve u svemu, totalno nebitno, ako ode komp ili moraš platit puno pa ti je wow lova zadnja misao ili ne moraš platit niš pa ti je wow jedini trošak..
zašto bi na prvom mjestu uopće završio u kazni? :D
vecinom zbog škole
Ma to je ok potez, ali baš bi trebali i kupci Cata dobiti 30 dana igranja, a ne da osim kupnje igre još moraš i obnovit bon za taj mjesec
Ma to je ok potez, ali baš bi trebali i kupci Cata dobiti 30 dana igranja, a ne da osim kupnje igre još moraš i obnovit bon za taj mjesec
Lol, pa ne rade ni ovo zbog igrača.
Ovaj potez će im sigurno navuć neke ljude koji se nisu mislili vraćati da kupe Cataclysm i obnove pretplatu, a kad bi dali mjesec free s ekspanzijom praktički bi bacili stotinjak milijuna dolara u sigurnog novca u vjetar.
Ma ionako oni imaju dosta para tamo xD. To ti njima 100 milijuna dolara onak vise manje haha. Aaa za vezano za Catalysm kupujem :(
Potvrđeno je da će Cataclysm koštati 299 kn u Algoritmu.
dal blizz automatski naplaćuje pri isteku pretplate?
nekako su mi se financije poremetile. uglavnom, pretplata je trebala isteknuti pred par dana, čekam čekam i ništa, pogledam pod account - aktivan do slijedećeg mjeseca. ja nisam uplatio, a sa računa mi fali otp 13 eura +/-, a nitko drugi nema pristup kartici i wow accountu. /zbunjen
zanima me da ne dođem u banku i ne seruckam ukoliko automatski naplaćuju....
EDIT: ispada da naplaćuju, pi*de.....
Trebaš baš zaustaviti pretplatu na acc managmentu jer bude ti nastavilo svaki mjesec skidati.
Jesss 5.29 gb patcha mi se skinulo, a sad da vidimo koje su se promjene desile u zadnjih godinu dana.
Jel se automatski dodjeli tih 7 dana ili ih treba aktivirat, bas sam bacio oko na acc i nista a neaktivan je par mjeseci. . .
Jel se automatski dodjeli tih 7 dana ili ih treba aktivirat, bas sam bacio oko na acc i nista a neaktivan je par mjeseci. . .
Treba ih aktivirat, al izgleda da nisu baš svi dobili tu mogućnost. Moj acc je isto neaktivan i također nisam dobio tih 7 dana.
Jesu li se cijene flying mountova u medjuvremenu sta smanjile od prije?
ja sam isto dobio 7 dana free ,pa me sada zanjima dali mogu ih aktivirati kada dode cataclysm , znaci da igram u vrijeme cataclysme samo sta necu moci lvl-upatiili ce mi propast tih 7 dana ako ih neaktiviram do dok neizađe cataclysm-a??
Jesss 5.29 gb patcha mi se skinulo, a sad da vidimo koje su se promjene desile u zadnjih godinu dana.
pa neke klase su postale skorz nove, talente su pretubali i bogme to više nije ista igra
izgleda isto (zasad) ali mehanika je postala drukčija