World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: World of Warcraft
Kavurmija kaže...

Nisam rekao da je najbolja stranica o wow-u i vodičima nego da piše par zanimljivih informacija. 

Ako ništa drugo barem znam da postoje 3 vodiča koja se mogu kupit.

Imaš kakvu preporuku sličnu kao ovo da pogledam?

nešto poput toga, ne.

odi na www.mmo-champion.com

to ti je tek jedna u moru genijalnih i sadrzajnih stranica o wow-u.. a kupovati vodice, besmisleno!

ak ti vec treba pomoc, imas hrpu besplatnih addona

FOR THE HORDE!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 8:41 (RonoN).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi imam pitanje!

Koja je po vama najbolja klasa u wowu?

mene jako interesira druid pa me zanima vaše mišljenje. dal je drugačiji druid tauren od night elfa?

onako početnik sam pa neznam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Piranha kaže...

Ljudi imam pitanje!

mene jako interesira druid pa me zanima vaše mišljenje. dal je drugačiji druid tauren od night elfa?

Drugačiji je jedino po race spellu i valjda nekim atributima karakterističnim za tu rasu. Naime svaka rasa se razlikuje u WoW-u (logično, jelte :D) i ima po jedan (kolko ja znam) aktivni (ima ih i dosta pasivnih) spell jedinstven za tu rasu. Taureni imaju War Stomp, Night Elfovi imaju Shadowmeld. Evo tu imaš nešto više o racial traitovima (tak se zovu te sposobnosti posebne za svaku rasu).

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
Piranha kaže...

Ljudi imam pitanje!

ja sam poceo sa hunterom, i polako ucio kaj moze, kad sam skuzio kak to sve funkcionira, onda sam presel na maga i sad imam nekoliko likova na 80, nekoliko na 70-76, jedino je hunter ostao na 40 lvlu :)

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
16 godina
neaktivan
Piranha kaže...

Ljudi imam pitanje!

ovako, druid ti je odlična klasa za krenut jer imaš hrpu mogućnosti i praktički ti nikad ne može dosadit :)

neka bitna razlika između taurena i night elfa za tebe nema. tu se više radi o late game pvpu na lvlu 80. naime, nema nikakve razlike osim što je TAUREN NAJBOLJA KLASA U WOWU :) to su ipak bikovi koji žive u savršenoj simbiozi s majkom prirodom..zar to nije savršeno? :) osobno imam 3 lvla80 i sve su taureni. njiii ^^

Druid ftw!
17 godina
_Rainmaker_ kaže...

neka bitna razlika između taurena i night elfa za tebe nema. tu se više radi o late game pvpu na lvlu 80. naime, nema nikakve razlike osim što je TAUREN NAJBOLJA KLASA U WOWU :) to su ipak bikovi koji žive u savršenoj simbiozi s majkom prirodom..zar to nije savršeno? :) osobno imam 3 lvla80 i sve su taureni. njiii ^^

Dobro ovo ti je MAXIMALNO subjektivno misljenje (koje ja postujem Taureni jesu cool)

Ali realno svaki druid je ISTI jedina je razlika u skinu kako ces izgledat i nekoliko RACIAL specifikacija odredjene rase, ali te racijale dobijas napravio ti Druida, Rogue, Huntera etc. ., stvar je onog sta se tebi cini zanimljivijim.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da meni je najjače kako lik izgleda! :D

druid mi je nekako ostao u sječanju jer mislim da sam vidio kako se jedan pretvorio u panteru ili šta več i u nekakvu pticu. ZAKON!

još mi je zakon kako si možeš nabaviti konje (posebno one paklene) i ostala bića (kao mamute) za jahanje, ali mislim da druidu to baš i ne treba ako se pretvori u panteru ili još bolje i pticu samo preleti i to je to ili griješim?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Piranha kaže...

Da meni je najjače kako lik izgleda! :D

druid mi je nekako ostao u sječanju jer mislim da sam vidio kako se jedan pretvorio u panteru ili šta več i u nekakvu pticu. ZAKON!

još mi je zakon kako si možeš nabaviti konje (posebno one paklene) i ostala bića (kao mamute) za jahanje, ali mislim da druidu to baš i ne treba ako se pretvori u panteru ili još bolje i pticu samo preleti i to je to ili griješim?

Pa, mountovi su brži. :D

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da i još nešto. dal je razlika u nečemu ako biram male ili female?mislim onako po jačini...Izlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
Piranha kaže...

Da i još nešto. dal je razlika u nečemu ako biram male ili female?mislim onako po jačini...Izlanuo se

Naravno da je razlika, muski su njezniji :) a zene su ljepse....

14 godina
neaktivan
Srednji kaže...
Piranha kaže...

Pa to znamSmijeh

al mislim na ono drugo: JAČINA

16 godina
neaktivan
Srednji kaže...
Piranha kaže...

ma nema ti tu neke posebne razlike izmedu bilo cega. sve je to na kraju isti class. samo razlika je koji ces talent uzet. a sad sretno u lvl-anju =) to su bili dani xD

Proud to be adicted to WoW
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

mogao bih uzeti ženuBelji se

bio bi lijepši....Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi jer još netko osim mene dobiva bsod u northrendu nekad :/

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D

0 0 hvala 0
16 godina
Piranha kaže...
Srednji kaže...
Piranha kaže...

Pa to znamSmijeh

al mislim na ono drugo: JAČINA

ZENE su uvijek jace Namigiva

17 godina
World of Warcraft

Bez uvrede novajlij u WoW svjet ali pretvara temu u spam s relativno glupim i nebitnim pitanjima koje sam moze saznat pri pravljenju rase. Ako vec igras WoW dosad si mogao sve to procitat u glavnom izborniku pri pravljenju lika nego spamat svaki dan o nekoj gluposti. . .

Pogotovo kad je gospodin sposoban reklamirat Blizz like server na drugom threadu koji je sam napravio, cini mi se da nas sve vuce za nos svojim bezobrazlukom i glupim pitanjima!

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/glizzard/73486.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 15:32 (D3ViL).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Ja sad skidam WOW.Pa bi želio da mi malo objasnite što ću trebati sve napraviti nakon što ga skinem Smijeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Ja sad skidam WOW.Pa bi želio da mi malo objasnite što ću trebati sve napraviti nakon što ga skinem Smijeh.

Imaš službeni početnički vodič, a imaš i razne wiki stranice sa savjetima i sl. pa ti vidi što ti bolje odgovara Namigiva

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koji je vaš najbrži način sakupljanja golda,osim profesije?Ja naprimjer sakupljam Damage Necklace i onda prodajem! :)

Programer i 3D artist

0 0 hvala 0
15 godina
Dado_ZG78 kaže...
Gremlin144 kaže...

Imaš službeni početnički vodič, a imaš i razne wiki stranice sa savjetima i sl. pa ti vidi što ti bolje odgovara Namigiva

Hvala, a budem trebao možda nešto uvezi firewalla podesiti i tih stvari?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 17:35 (Gremlin144).
15 godina
World of Warcraft

Dajte mi recite jel se taj WOW može igrati besplatno na privatnim nekim serverima?

Sad sam instalirao WOW moram li još instalirati Wrath of the lich king ili The burning crusade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Dajte mi recite jel se taj WOW može igrati besplatno na privatnim nekim serverima?

Sad sam instalirao WOW moram li još instalirati Wrath of the lich king ili The burning crusade?

¸moras googla molten wow pa nadi info itd

16 godina
World of Warcraft

imam jedno pitanje za vas koji igrate trenutno.

posto preferiram   ( destruction ) warlocke i planiram nastaviti igru s istim.

isplati li se jos uvijek igrat s njim ili su napravili sranje od njih kao npr. arcane mage ( gledo na jubitubiju )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Warlock je sada prilično dobra klasa - malo su ih pojačali s novim talentima, no ja sam igrao affliction i demonology pa ti nisam ziher kakav je destro..  

Ma kako god okreneš sve klase prolaze cikluse kad su imba i nerfane tako da..    strpljenja i puno kukanja na službenim forumima Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

destro je trenutno najjaci spec od svih klasa. destro lock mora biti na vrhu dmg metra. tocka.

trenutno ti je najveci dps na bilo kojem bossu ikad napravio jedan hrvat, 39k dpsa na bql hc 25m.

destro lock. svi ostali se samo naziru u prasini koju je ostavio.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Puno puta sam pročitao da je upravo rogue največa noćna mora jer radi jako veliki damage pogotovo s leđa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Piranha kaže...

Puno puta sam pročitao da je upravo rogue največa noćna mora jer radi jako veliki damage pogotovo s leđa.

Ja sam na 16. levelu duelo rogue-a koji je isto na 16. lvlu bio i 2 udarca su bila potrebna da umrem...

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja upravo igram na molten wow na realmu deathwing i zakon je . igram sa taurenom shaman!! level 14 sam i dobro mi ide zasad. igrao bih ja na frostwolfu al pošto on ima qeue više od 700 neda mi se čekati.

mada me sada 2 puta več disconectalo iz servera (deathwing) neznam što je...

0 3 hvala 0
17 godina
Piranha kaže...

Ja upravo igram na molten wow na realmu deathwing i zakon je . igram sa taurenom shaman!! level 14 sam i dobro mi ide zasad. igrao bih ja na frostwolfu al pošto on ima qeue više od 700 neda mi se čekati.

Rasprava ovdje je u 99% slucajeva o orginalu tako da tvoji Deathwing problemi su krajnje suvisni i nepotrebni ovdje. . .

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kad ekipa priča o tim 'besplatnim' serverima dođe mi da to isprobam čisto iz znatiželje kako bih imao za usporediti kvalitetu gameplay-a, sadržaja i stabilnost samog servera sa originalom.

Što je na tim serverima sa PvP-om i instancama? Može li se queue-at za dungeon-e? Ima li funkcionalne ekonmomije na AH-u?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice