Koji p****i, a što je s politikom "bring a player, not a class"?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na što točno ciljaš?
Što do sada nije bilo gearscore-a i potrebe za različitim klasama u grupi?
Na što točno ciljaš?
Što do sada nije bilo gearscore-a i potrebe za različitim klasama u grupi?
ma komentar je malo phailao, jer ta politika nema veze s gejskorom s obzirom da i lock i rogue i warior mogu imat isti gejskor.
ja se ispricavam ali vam moram pokazat ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/wow-porblem/72971.aspx?page=0&jumpto=1369989&sort=asc&view=flat
stvarno se ne sjecam kad sam se zadnji put ovako dobro nasmijao! =))) hehe
ali ovo je EPIC
ali ovo je EPIC
Bome jest! Hahaha..
ma brijem da se frajer zajebavao :D
ako nije :facepalm:
Jel mi neko moze pomoci kako da se registrujem na world of warcraft...
jel mi neko moze pomoci kako da se registrujem i da igram world of warcraft
Vidim da dosta ljudi ima problema s cekanjem za random bg. Pa me zanima dal netko od vas imam kakvih novih informacija, dal ce se to promjenit i kad? Mislim da je u utorak bio "maintenance", i ja sam se iskreno nadao da ce to slozit skupa s ostalim bugovima poput nameplatova etc. Al vidim da oni nisu nista slozili, iako su rekli da je to stvar servera ti nameplatovi i da ce s sljedecim maintenance-om to popravit. Vidim da se po chatu sve vise spama "LF bg group" i slicno. Al nekima jednostavno nije dovoljno da samo skupe ekipu i udu sto prije u bg, nego te traze da imas full wrathful gear. Ili recimo, imam jos jednog chara koji je lvl 69. Danas sam dosta spamao na chatu dal ima koja grupa lvl 60-69 da zeli ic u bg. Ali nitko se nije javio. Znaci niti je dobro ak si lvl 80 a kamoli ako si nizi. Blizz daj na vrati random bgs, mislim da ja taj nacin koristila vecina. PS: ja sam na strani Horde al to ste prolly vec skuzili jer navodno alliance nema problema s cekanjem.
type /console bloattest 1 to fix name plates
našao sam to na arena junkies, još nisam probo ali ljudi vele da radi :) cheers
ooo ljudi, dajte napisite nama jadnicima koji trenutno nemamo bona (hmm dobro, vec par mjeseci, kriza jbg :(( ) jel onaj ruby sanctum novi raid ili sta? dobro nije vise novi, to je negdje ljetos bilo, jos jednom ponavljam da nemamo bon vec pola godine, troje nas je u kuci pa ne mozemo isfinancirati 3 pre paida, al budemo do bozica, bar pod bor.. i sta se desilo novo s priestom, warlockom i warriorom u ovom zadnjem patchu (a ako vam se pise, moze i u zadnjih 6mj :D )
valjda ce se nekome dati odgovorit :)
hvala :****
pa ovako: ruby sanctum je "novi" raid, ali ništa posebno. imaš jednog glupog bossa i nije ništa posebno. na 25 man dropa ilvl271 i jedino što sam ja želio su trinketi iz toga. to su vjerojatno najbolji trinketi trenutno dostupni :)
s novim patchom spriest je op i uništava sve u 3-4 sekunde, holy je posto glavni hiler :)
lock ko lock..jak je kao i uvijek i zanimljiv. on nikad nije imo lošu sezonu :)
warrior je jadan. jako. jbg :S :)
imam problem u vezi patchanja. molim da mi odgovorite jer sam početnik. kad instaliram sve djelove wowa imam patch 3.0.1. želio bih igrati na private serveru ali trebam 3.3.5a. več sam prije par mjeseci igrao na molten wowu a patchao sam tako da sam kliknuo na launcher i on je sam skidao i insta. patcheve. sada kad kliknem na launcher on skida nešto što ima više od 5gb nešto 3.3.x to 4.0.1. kako da napravim da mi skida svaki po jedan do 3.3.5a???
hvala!
Vidim da dosta ljudi ima problema s cekanjem za random bg. Pa me zanima dal netko od vas imam kakvih novih informacija, dal ce se to promjenit i kad? Mislim da je u utorak bio "maintenance", i ja sam se iskreno nadao da ce to slozit skupa s ostalim bugovima poput nameplatova etc. Al vidim da oni nisu nista slozili, iako su rekli da je to stvar servera ti nameplatovi i da ce s sljedecim maintenance-om to popravit. Vidim da se po chatu sve vise spama "LF bg group" i slicno. Al nekima jednostavno nije dovoljno da samo skupe ekipu i udu sto prije u bg, nego te traze da imas full wrathful gear. Ili recimo, imam jos jednog chara koji je lvl 69. Danas sam dosta spamao na chatu dal ima koja grupa lvl 60-69 da zeli ic u bg. Ali nitko se nije javio. Znaci niti je dobro ak si lvl 80 a kamoli ako si nizi. Blizz daj na vrati random bgs, mislim da ja taj nacin koristila vecina. PS: ja sam na strani Horde al to ste prolly vec skuzili jer navodno alliance nema problema s cekanjem.
Ja sa svojim retro paladinom čekam samo 4 min za random bg. dok sa hunterom i druidom ako sam dps potraje i čak preko pola sata...
Sve ovisi kada igraš najbolje je iči u randem bg. podne jer ujutro nema puno igrača, a navečer ti dosta ljudi raida....isto tako je i sa pvp-om.
imam problem u vezi patchanja. molim da mi odgovorite jer sam početnik. kad instaliram sve djelove wowa imam patch 3.0.1. želio bih igrati na private serveru ali trebam 3.3.5a. več sam prije par mjeseci igrao na molten wowu a patchao sam tako da sam kliknuo na launcher i on je sam skidao i insta. patcheve. sada kad kliknem na launcher on skida nešto što ima više od 5gb nešto 3.3.x to 4.0.1. kako da napravim da mi skida svaki po jedan do 3.3.5a???
hvala!
Kani se privatnih server.Što se tiče patcheva ako ti treba 3.3.5a a tebi je več skinuo i instaliro 4.0.1 morat češ izbrisat cjeli wow i ponovo intalirat i skidat patcheve sve do 3.3.5a. Problem je u to šta za privatne servere ne pokrečeš Lancher(ako imaš skinuti određeni patch koj traži privatni server) da bi igro, nego otvoriš direktorij u kojemu ti je instaliran wow i pokreneč wow.exe....
hvala!
Kani se privatnih server.Što se tiče patcheva ako ti treba 3.3.5a a tebi je več skinuo i instaliro 4.0.1 morat češ izbrisat cjeli wow i ponovo intalirat i skidat patcheve sve do 3.3.5a. Problem je u to šta za privatne servere ne pokrečeš Lancher(ako imaš skinuti određeni patch koj traži privatni server) da bi igro, nego otvoriš direktorij u kojemu ti je instaliran wow i pokreneč wow.exe....
Da znam to još nisam imao 4.0.1. al imao sam sve instalirano i počeo sam inst. patcheve i došao do 3.2.2a i kad sam želio inst 3.3.0 došla mi ova poruka: Blizzard Updater was unable to read the file "D:\Program Files\World of Warcraft\Data\enGB\backup-enGB.MPQ". This error may be caused by problems with the media or drive at D:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The data being read was "Data\enGB\Credits_LK.html", and the error code was 0.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.
ta mi je poruka več i prije dolazila kada sam recimo htio inst. patch 3.0.9 to 3.1.0 kod onih večih. onda mi je išlo a od 3.2.2a više nije išlo. kliknuio sam uvijek na repair i sve do 3.2.2a je išlo a dalje negdje 7/17 je došla neka poruka ne sječam se da nešto nije dovoljno ili nešto takvo(mjesta je dovoljno na harddisku).
Sve ovisi kada igraš najbolje je iči u randem bg. podne jer ujutro nema puno igrača, a navečer ti dosta ljudi raida....isto tako je i sa pvp-om.
erm..mislim da si nešto pomješo. govori se o random bgu (battlegroundu) a ne o random dungeonu tak da nema veze jesi dps ili tank ili healer :))
erm..mislim da si nešto pomješo. govori se o random bgu (battlegroundu) a ne o random dungeonu tak da nema veze jesi dps ili tank ili healer :))
Ohhh sorry moja grška....
sada sam skinuo patch 3.1.3 to 3.2.0 i u mapi je neka datoteka "wow-partial-1.MPQ" od 300-tinjak megabajta. dal je to patch i kako da ga instaliram?
i tako,danas se zabiljezio za cataclysmu u ponocnoj prodaji u algoritmu u puli =D
i tako,danas se zabiljezio za cataclysmu u ponocnoj prodaji u algoritmu u puli =D
se saznalo koja je cijena?
i mene zanima točna cijena, thanks :)
Evo ovdje sam našao par zanimljivih informacija o wow-u.
http://wowvodici.blogspot.com/
Piše zanimljive stvari i ima link za wow vodiče tako da je sve na jednom mjestu.
Svakako pogledati.
Evo ovdje sam našao par zanimljivih informacija o wow-u.
http://wowvodici.blogspot.com/
Piše zanimljive stvari i ima link za wow vodiče tako da je sve na jednom mjestu.
Svakako pogledati.
ovo je definitivno najbolja stranica o wow-u i vodičima ikad!!!! NOT!
svakako ignorirati
i mene zanima točna cijena, thanks :)
Evo za sve zainteresirane o cjeni.....
http://www.bug.hr/master/vijesti/cataclysm-7-prosinca/104148.aspx
Cijena vani se zna već odavno.
Ljudi ovdje pitaju pošto će Algoritam prodavati.
Cijena vani se zna već odavno.
Ljudi ovdje pitaju pošto će Algoritam prodavati.
Najvjerojatnije oko 300kn 'obično', te oko 600kn Collector's izdanje
Nisam rekao da je najbolja stranica o wow-u i vodičima nego da piše par zanimljivih informacija.
Ako ništa drugo barem znam da postoje 3 vodiča koja se mogu kupit.
Imaš kakvu preporuku sličnu kao ovo da pogledam?
Ma fak te vodiče, ja sam sve sam prelazio. Ti "vodiči" ubiju igru (a već je i tak sva izubijana, valjda će kataklizma malo povratiti života), bar meni, možda netko gušta u tome, kaj ja znam.
Sigurno oce, evo ja vidim i cujem da ce se vratiti dosta starih igraca i iskusnih, racunajte tako po svakoj drzavi, nakupiti ce se i starih i novih ljudi.