World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Warcraft

Pozdrav svima novi sam u temi a i u igri. Znači ovako počeo sam igrati wow jako me zanima i sviđa mi se

Ali ima problem početnika sam i ne kužim se baš najbolje dali ima koja dobra duša da mi malo pojasni.

Molim vas šta trebam radit i kako radit ?? Možete mi poslati i stranice s objašnjenjima u pp.

Unaprijed vam se zahvaljujem

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Tehničar za Računalstvo
16 godina
neaktivan

stari moj vazno ti je samo da zans da je cilj u igri postici sto veci lvl a to mozes napraviti ubijanjem njubova i prelazenjem questova u svakome gradu. a sve ostalo ces nauciti dok igras kao i svi mi!

Proud to be adicted to WoW
15 godina
vidikovac kaže...

stari moj vazno ti je samo da zans da je cilj u igri postici sto veci lvl a to mozes napraviti ubijanjem njubova i prelazenjem questova u svakome gradu. a sve ostalo ces nauciti dok igras kao i svi mi!

To sam shvatio. Evo zanimam me šta se može sve s warriorom ?

A slika sam stavio jer me zanima kako i gdje kupiti ove napade pod 2,3,4,5,6 ??

17 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...
vidikovac kaže...

Misliš, ovi koji su ti zasivljeni? Pa stavi miša iznad napada i pročitaj šta piše u opisu. Pošto si ti warrior, treba za svaki od tih napada određena količina rage-a. Rage skupljaš borbom, dakle, što se više boriš to ti više raste rage bar (to ti je ispod healtha onaj crveni bar). Kad se prestaneš boriti, rage pada, sve dok ne dođe do nule. Također u opisu napada pročitaj što piše za cooldown (CD). Cooldown ti je vrijeme koje mora proći prije negoli možeš ponovo iskoristiti taj napad. Praktički, to je to.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
ERROR1911 kaže...
vidikovac kaže...

Misliš, ovi koji su ti zasivljeni? Pa stavi miša iznad napada i pročitaj šta piše u opisu. Pošto si ti warrior, treba za svaki od tih napada određena količina rage-a. Rage skupljaš borbom, dakle, što se više boriš to ti više raste rage bar (to ti je ispod healtha onaj crveni bar). Kad se prestaneš boriti, rage pada, sve dok ne dođe do nule. Također u opisu napada pročitaj što piše za cooldown (CD). Cooldown ti je vrijeme koje mora proći prije negoli možeš ponovo iskoristiti taj napad. Praktički, to je to.

slika koju je stavio he slika dka a ne wariora.

rage ti raste sukladno s damageom koji radis a ne s vremenom i duljinom borbe, bar kolko se ja razumijem.

ove napadi su ti zasivljeni jer... pa ne znam zasto zapravo, kad stavis misa prek njega bi trebalo nesto biti crveno, i to kaj je crvaeno ti fali. ak toga nema relog, ako ne pomogne pogledaj po netu ili napravi ticket.

ti napadi su kupljeni, ali ih nemozes koristiti.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

pa napadi su zasivljeni jer nema dovoljno runic powera, ondosno ima 0.

runic power dobis kad se boris. slicno ko rage.

When you walk....thorugh the storm....hold your head up high...and dont be afraid of the dark....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ah, jbg... Vidi se da nisam igral 3 godine. :D

Eh, sry, ekipa onda na širenju dezinformacija...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Evo sad stavljam sliku warriora i imam rage 0/100 a dok se borim onda mi dođe do 100/100 i dalje nejde dali si može rage proširit ?

I zanima me gdje kupit oružje i one magije za napadanje ? Što se tiče warriora bio sam i kod trenera u glavnom gradu i riješio sam sve treninge koji su mi bili dostupni oni zeleni.

0 0 hvala 0
17 godina
ERROR1911 kaže...

Evo sad stavljam sliku warriora i imam rage 0/100 a dok se borim onda mi dođe do 100/100 i dalje nejde dali si može rage proširit ?

I zanima me gdje kupit oružje i one magije za napadanje ? Što se tiče warriora bio sam i kod trenera u glavnom gradu i riješio sam sve treninge koji su mi bili dostupni oni zeleni.

ti to igras na nekom privatnom serveru?  80lvl warrior pocetnik koji ne zna kako rage funkcionira...

FOR THE HORDE!!!
15 godina
World of Warcraft

Da nažalost je tako !

Pa sam tražio pomoč

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

rage ti se generira kad si u combatu, a trosi se koristenjem nekih abilitya i sluzi da bi ih uopce mogao koristiti

njih ces naci prtiskom na slovo P

ne znam, privatni serveri uglavnom suxaju i velika je steta sto si odmah lvl 80... jer kad ides iz pocetka laganini ucis i napredujes a sad kad imas sve pred sobom a jos si pocetnik igra ce ti bit iznimno komplicirana

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...

rage ti se generira kad si u combatu, a trosi se koristenjem nekih abilitya i sluzi da bi ih uopce mogao koristiti

njih ces naci prtiskom na slovo P

ne znam, privatni serveri uglavnom suxaju i velika je steta sto si odmah lvl 80... jer kad ides iz pocetka laganini ucis i napredujes a sad kad imas sve pred sobom a jos si pocetnik igra ce ti bit iznimno komplicirana

Ako želiš igrati pravi privatni server na kojem radi 90% stvari,igraj Molten-Wow. Nisi odmah lvl 80,skoro svi spelovi rade,mobovi i bossevi su scriptani uglavnom kako treba. Server je sada na 3.3.5a patchu i sada se skripta cijeli ICC i Ruby Sanctum,pa će se onda ići na novi patch.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
World of Warcraft

Blizek hvala ti. Igram na molten wow. Dali si i ti tamo registriran ako jesi možeš mi se javiti 

na xf:matija258

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RonoN kaže...
ERROR1911 kaže...

ti to igras na nekom privatnom serveru?  80lvl warrior pocetnik koji ne zna kako rage funkcionira...

I još nema niti jedan skill na action barovima - LOL!  

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Ako želiš igrati pravi privatni server na kojem radi 90% stvari,igraj Molten-Wow. Nisi odmah lvl 80,skoro svi spelovi rade,mobovi i bossevi su scriptani uglavnom kako treba. Server je sada na 3.3.5a patchu i sada se skripta cijeli ICC i Ruby Sanctum,pa će se onda ići na novi patch.

Ma po*erem ti se ja na te privatne servere kad pola stvari ne funkcionira kako treba, a content je star i nepotpun.

Da ne govorim o broju igrača i radu BG-a i instanci - uglavnom BROKEN!

Po meni to nije niti približno igrače iskustvo kao na službenim serverima Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Instalirao sam wow sve expanzije (wotlk) i želim igrati na privatnom serveru molten wow. još prije par mjeseci sam igrao na molten wowu i sve mi je radilo kako treba jer sam kliknuo na launcher i patchevi su se automatski skidali sve do 3.3.5a. poslije sam ga izbrisao jer sam imao obaveza. a sada kada kliknem na launcher piše da se skida nešto 3.3.x to 4.0.1 i da ima više od 5gb. to ne želim pa sam skinuo sve patcheve ručno i kad ih želim instalirati pojavi se ova poruka : Blizzard Updater was unable to read the file "D:\Program Files\World of Warcraft\Data\enGB\backup-enGB.MPQ". This error may be caused by problems with the media or drive at D:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The data being read was "Data\enGB\Credits_LK.html", and the error code was 0.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.

dal postoji neka dobra duša da mi pomogne jer stvarno bi opet želio zaigrati!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Blizek kaže...

Ma po*erem ti se ja na te privatne servere kad pola stvari ne funkcionira kako treba, a content je star i nepotpun.

Po meni to nije niti približno igrače iskustvo kao na službenim serverima Neodlučan

A jbg,ali za razliku od mnogih drugim privatnih servera,ovdje trebaš nešto znati igrati kako bi dobio dobar gear. I nije baš tolko brokano kao što misliš.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Blizek kaže...

slazem se s tobom i ova tema je bila pretresena 100mil puta. neki si mozda nemogu priustit originalnu igru + 100kn mjesecno za igranje, a neki nevide smisla u tome. i to je u redu, zasto bi placali ako mogu igraat na polu radecem? :D

btw neko je reko da mu fali runic powera za one napade i da su zato zasivljeni. LIES! samo death coil koristi runic power od onih napada, ostali su po runama, a rune nisu na cdu, tako da jos uvjek ne znam zasto ih nemozes koristit. razlog bi mogo bit jer si targetao friendly npca, al zasto su onda death grip i icy touch obojani? :/

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 12:13 (Matatata krele od zanata).
17 godina
RonoN kaže...

Sto bi covjek reko E P I C F A I L ili one /facepalm gluposti

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
Dado_ZG78 kaže...
RonoN kaže...
ERROR1911 kaže...

I još nema niti jedan skill na action barovima - LOL!  

Igraj na orginalu nikad ti neces nauciti

17 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Pa ja i igram samo na originalu. Ne razumijem tvoj komentar?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
dreadmoore kaže...

Pa ja i igram samo na originalu. Ne razumijem tvoj komentar?

mozda nije tebi reko <.<

16 godina
neaktivan

Igra opet instalirana,patchevi skinuti,jos samo da odem do banke uplatim lovu i platim pre paid i pocinjem opet igrati! jbt nisam od 6 mjeseca. glupi posao,ali isplatilo se,ovog tjedna nazad raidanju LK =))

dajte mi recite sta je doslo u zadnjih par patcheva ono vazno? neki novi raid?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 13:19 (vidikovac).
17 godina
vidikovac kaže...

Igra opet instalirana,patchevi skinuti,jos samo da odem do banke uplatim lovu i platim pre paid i pocinjem opet igrati! jbt nisam od 6 mjeseca. glupi posao,ali isplatilo se,ovog tjedna nazad raidanju LK =))

dajte mi recite sta je doslo u zadnjih par patcheva ono vazno? neki novi raid?

Ma nista vazno dolaziti ona glupost, ona stinica s par novih sitnica ona Cataclism :D Malo si zakasnio za "raidanje" ali ako imas prijatelje ili guild koji te cekao mogu ti nafarmat LK title. . ., sretno!

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Cataclysm Cinematic:

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Cataclysm Cinematic:

A daj Gaywing morao sve unistitMršti se salim se volim sto ce sad levelanje bit jos zanimljivije zbog novih questova i unistenih zonaSmijehal mi je zao nekih zona koje su bile zakon a sve su u plamenu sa Cataclysmom

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan

hehe legendo kao da neznam za cataclysmu! citam cijelo ljeto o tome. samo sto nisam uopce igrao od 6 mjeseca a imam mage-a sa 6K GS :) pa mi nije tesko naci LK raid sad bas

17 godina
vidikovac kaže...

hehe legendo kao da neznam za cataclysmu! citam cijelo ljeto o tome. samo sto nisam uopce igrao od 6 mjeseca a imam mage-a sa 6K GS :) pa mi nije tesko naci LK raid sad bas

Ma to je bila sala na ono "sta ima novo" pa Captain Obvious evo sta ima Cata :D Ja pauziram od WoW-a vec mjesec i pol i necu ga ni igrat do samog izlaska a onda opet u akciju :D

16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

i opet vi sa gejskorom...

tolko ste tupiili po tome da ga je sad cak i blizz implentirao u sustav random dungeona...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice