pitanje! ako je izašao wow patch 4.0.0 znači li to da je izašao i cataclysm?a pošto igram na molten wow znači li to da moram inst cataclysm i patch 4.0.0?i ako zna ko koja ce biti min konf. za caT
Izasao je samo patch sa novim talentima, reforging-om,... Cata izlazi u 12. mjesecu.
Konfiguracija se nece mjenjati znacajno; idalje mozes igrati sa istom config kao i do sada.
Izasao je samo patch sa novim talentima, reforging-om,... Cata izlazi u 12. mjesecu.
Konfiguracija se nece mjenjati znacajno; idalje mozes igrati sa istom config kao i do sada.
puno ti hvala brate! najviše sam se bojao za konfiguraciju. neko je rekao da će se povećati
Da prostis ovo je pitanje besmisleno.
WOW 4 what the f...
WOW je samo jedan a ovo je treca ekspanzija koja izlazi 07.12. Sada je patch objavljen da ga mogu svi na miru poskidati dan e bude guzve kada oficijelno izadje, naravno da nije dostupan sadrzaj citave kataklizme nego samo novi UI i veci dio u sustini ali ono glavno nije a to je, totalno izmjenjen svijet zbog nemani koja se probudila. Izvini a da nije tebi ISP blokirao sve trazilice ovog svijeta? Malo proguglaj i procitaj a ne samo ovako da lupas pitanja.
I ne mogu da vjerujem da BUG niti rijeci nije napisao o ovome patchu i o igri opceinto.
Sto se tice zahtjeva oni su isti ako ne i manji, meni na racunaru od supruge ide i bolje nego sto je isao.
I da... kupi original, pusti se tih gluposti sa privatim serverima. Vidjet ces da nema veceg gusta nego kada svoj karakter vidis u wow armory.
A sto se tice Cataclysme evo igram sada BC ali sa zadnjim patchom i sporadicno se svakih nekoliko minuta desi da se zemlja zatrese. Ako te interesuje zasto kupi igru, to ti je moj savjet, ja nisam ninti jednog dana igrao na privatnim serverima a i trebat ce vremena dok prebace Catu na privati server. Ipak blizzard zasluzuje ove pare. Za nekih 250 Kn mozes kupiti sve do Cate pa sacekas jedno 5 mjeseci dok se malo slegne prasina i dok izradis charove do LK.
Nekada je sve ovo bilo 4 x skuplje pa eto ti razmisli.
WOW 4 what the f...
WOW je samo jedan a ovo je treca ekspanzija koja izlazi 07.12. Sada je patch objavljen da ga mogu svi na miru poskidati dan e bude guzve kada oficijelno izadje, naravno da nije dostupan sadrzaj citave kataklizme nego samo novi UI i veci dio u sustini ali ono glavno nije a to je, totalno izmjenjen svijet zbog nemani koja se probudila. Izvini a da nije tebi ISP blokirao sve trazilice ovog svijeta? Malo proguglaj i procitaj a ne samo ovako da lupas pitanja.
I ne mogu da vjerujem da BUG niti rijeci nije napisao o ovome patchu i o igri opceinto.
Sto se tice zahtjeva oni su isti ako ne i manji, meni na racunaru od supruge ide i bolje nego sto je isao.
I da... kupi original, pusti se tih gluposti sa privatim serverima. Vidjet ces da nema veceg gusta nego kada svoj karakter vidis u wow armory.
A sto se tice Cataclysme evo igram sada BC ali sa zadnjim patchom i sporadicno se svakih nekoliko minuta desi da se zemlja zatrese. Ako te interesuje zasto kupi igru, to ti je moj savjet, ja nisam ninti jednog dana igrao na privatnim serverima a i trebat ce vremena dok prebace Catu na privati server. Ipak blizzard zasluzuje ove pare. Za nekih 250 Kn mozes kupiti sve do Cate pa sacekas jedno 5 mjeseci dok se malo slegne prasina i dok izradis charove do LK.
Hvala ti! ovo što si napisao da igraš BC to je burning crusade? malo mi je čudno ali ok! al ovo drugo ipak ne! ja nikada neču kupiti igre a još manje wow jer bezveze je. istina 250 kn nije puno ali 1200 kn godišnje (100kn na mjesec ili kolko več) je jako puno. a ja neznam igrati wow jednom sam igrao na privatnom serveru (najboljem na svijetu za sada) zove se Molten-Wow i vidim da je to ogroman svijet i trebam se snači ovdje. ja sam veliki početnik ni neznam kako nabaviti konja za jahanje al molten wow je ko da igraš original al sa par bugova koje skoro ni ne primjetiš. a ovo wow armory čuo sam za to mada nemam pojma šta je to tako da me ne zanima!
WOW 4 what the f...
Hvala ti! ovo što si napisao da igraš BC to je burning crusade? malo mi je čudno ali ok! al ovo drugo ipak ne! ja nikada neču kupiti igre a još manje wow jer bezveze je. istina 250 kn nije puno ali 1200 kn godišnje (100kn na mjesec ili kolko več) je jako puno. a ja neznam igrati wow jednom sam igrao na privatnom serveru (najboljem na svijetu za sada) zove se Molten-Wow i vidim da je to ogroman svijet i trebam se snači ovdje. ja sam veliki početnik ni neznam kako nabaviti konja za jahanje al molten wow je ko da igraš original al sa par bugova koje skoro ni ne primjetiš. a ovo wow armory čuo sam za to mada nemam pojma šta je to tako da me ne zanima!
Eh ovako, svidio mi se tvoj odgovor i moram ti jos jedan odgovor napisati.
Ne znam zaista koliko ti je godina. I znam da za sve stvari mozes traziti povrat novca ako ti se ne svidja iz nekog razloga, pa i cipele cak. Ali ne mozes sa igrama, zato i imas kod wow-a trial. Nazivati igru koja ima 12 miliona pretplatnika bezveznom igrom je malo brzopleto i mozes radije reci se tebi ne svidja ali bezveze ipak nije.
Ovo je ipak igra koja zahtjeva odredjen IQ i dobro poznavanje engl jezika, slengova i sl.
Ja sam iskreno poceo igrati prije 3 mjeseca i nikada nisam igrao na privatnom serveru, nisam ni pokusao. Iako istina to moze biti dobras opcija nekome ko ne moze da priusti svaki mjesec pare da placa pretplatu. Ili se skoluje pa ne moze traziti od roditelja.
Ono sto sam htio da ti kazem je slijedeca stvar. Zamisli da sve primjerke BUG-a koji svi mi toliko volimo niko nikada ne kupi nego se raja posvete odredjenim forumima i pdf kopijama. Niko od nas u ovom nizu godina ne bi toliko naucio o IT tehnologijama, da ne govorim o nagradnim igrama i svim beneficijama koje imaju redovni citatelji.
Trebam li spomenuti da ljudi koji ulazu u ovaj list same sebe ne bi imali egzistenciju osiguranu, ni za sebe niti za bilo koga drugog. Imam prijatelja koj inema love i guram ga za pretplatu svaki mjesec jer mi je dobar prijatelj, ali nisam htio igrati sa njim na privatnim serverima, jer igre kao sto su fallout i civilizacija i wow.
Dakle, postuj tudji rad
WOW 4 what the f...
Eh ovako, svidio mi se tvoj odgovor i moram ti jos jedan odgovor napisati.
Ne znam zaista koliko ti je godina. I znam da za sve stvari mozes traziti povrat novca ako ti se ne svidja iz nekog razloga, pa i cipele cak. Ali ne mozes sa igrama, zato i imas kod wow-a trial. Nazivati igru koja ima 12 miliona pretplatnika bezveznom igrom je malo brzopleto i mozes radije reci se tebi ne svidja ali bezveze ipak nije.
Ovo je ipak igra koja zahtjeva odredjen IQ i dobro poznavanje engl jezika, slengova i sl.
Ja sam iskreno poceo igrati prije 3 mjeseca i nikada nisam igrao na privatnom serveru, nisam ni pokusao. Iako istina to moze biti dobras opcija nekome ko ne moze da priusti svaki mjesec pare da placa pretplatu. Ili se skoluje pa ne moze traziti od roditelja.
Ono sto sam htio da ti kazem je slijedeca stvar. Zamisli da sve primjerke BUG-a koji svi mi toliko volimo niko nikada ne kupi nego se raja posvete odredjenim forumima i pdf kopijama. Niko od nas u ovom nizu godina ne bi toliko naucio o IT tehnologijama, da ne govorim o nagradnim igrama i svim beneficijama koje imaju redovni citatelji.
Trebam li spomenuti da ljudi koji ulazu u ovaj list same sebe ne bi imali egzistenciju osiguranu, ni za sebe niti za bilo koga drugog. Imam prijatelja koj inema love i guram ga za pretplatu svaki mjesec jer mi je dobar prijatelj, ali nisam htio igrati sa njim na privatnim serverima, jer igre kao sto su fallout i civilizacija i wow.
Dakle, postuj tudji rad
Imam 16 godina. I da školujem se (opća gimnazija) pa si zato ne mogu priuštiti original.
Al molten wow je dobar (bar meni) i vidim ima mnogo ljudi pa idem i ja. žao mi je što nemam jaki komp (wow igram na 1024x768 al svi detalji na low to mi je žao...)ali šta mogu glavno da mi radi. oduvijek sam želio igrati wow al nekad nisam znao da postoje pr. serveri. sad sam sretan!
Heh sta bih ja dao da sam imao 16 godina kada je wow izasao a imao sam 25, ovako sada se rastezem izmedju posla porodice, i WOW-a.
Razumijem da zaista ne mozemo svi kupovati originalne igre i to je normalno. Ne podrzavam, ali razumijem.
I sad bih ja sebi ukinuo jos koju zvjezdicu jer sam napisao da BUG nije nista objavio povodom ovoga a nisam citao Games Master. FAIL
lol da si imao 16 kad je izasao danas ne bi imao porodicu XD
salim se hehe, ali da je vremenski zahtjevna, je.
evo ja sam je sad instalirao opet nakon vise od 7-8 mjeseci neigranja, cura mi pocela igrati doma na svom pa ja kazem da uzmem malo kramp ili da bildam altove. 2 sata + za samu instalaciju, pa onda jos 7 ili 7ipo gigabajta downloada... sveskupa od 24 do 36 sati od trenutka kad ubacite prvi dvd u komp. iako, moram priznati da sam kasno skonto da prebacim download patcha sa peer to peer pa mi ostatak siknulo relativno brzo. eto tip za druge povratnike :)
ovo je npr samo primjer koliko je od samog pocetka vec oduzela sto se rece vremena (morao ugasiti torrente da ide brze eli) i ako zelis imati koliko toliko uspjeha u igri, od opreme do dungeona, sat-dva dnevno tesko da ce dostajati. pa koordinirati se sa ekipom za dung, pa za pvp, pa ovo pa ono... uspjesan igrac wowa garant je, ako nije vec zanemario, onda je na dobrom putu da neki aspekt privatnog zivota zapostavi.
jos da dodam samo financijski osvrt - kad sam kupio battlechest i lich king doslo me oko 500-tinjak kuna pa onda jos 200 kn bon dakle sam start igre je 700 kn. Oo
bonove kupujes svaka 2 mjeseca tako da 200 kn skupiti u 2 mjeseca nije problem ni osnovnoskolcu. a prvi put kad zaigras imas jos mjesec extra. dakle 3 mjeseca da se oporavis od troska od 700 kn.
Evo mene zanima pošto nisam igro ovu igru, a imam je namjeru kupit. Vidim da za WofWarcraft treba plaćat mjesečnu preplatu, pa me zanima kako to funkcionira jer nisam baš raspoložen dat 200 kn za igru i onda još im plaćat mjesečno 100 kuna. I još me jedna stvar zanima, dal Lich King i Cataclysma također zahtjevaju mjesečnu pretplatu? Znači imam namjeru kupit WofWarcraft original i ekspanziju burning crusade te lich king i cataclysmu kad izađe. Pa me zanima, na što se točno plaća pretplata i dal ima uopće smisla da kupujem tu igru. Meni se čini ok, samo mi se nikako ne sviđa ovo dodatno plaćanje putem interneta. Hvala
Odustani odmah,nije WoW za tebe ako ti prvo lova upadne u oči.
Ma da je pretplata i 300kn na mjesec nekako bi nabavio pare,ima vrlo kvalitetnih ljudi koji ako te vide se mucis boostaju,barem mene u barrensima,tih ljudi ima uglavnom dosta malo,jer vecinom dijeca prevladavaju.
Djeca sa kupljenim acc-ovima i sa kupljenim goldom u eurima. WoW odavno nije što je bio prije 2,3g.
Imam 16 godina. I da školujem se (opća gimnazija) pa si zato ne mogu priuštiti original.
Pff ja sam WoW kupil i placal još u 8. razredu. Kasnije je još lakše bilo doci do para...
lakse je placat ako u srednjoj upoznas lika koji brije na motore a doma nema neta,pa mu skines 3 slike za 100kn :D
Evo mene zanima pošto nisam igro ovu igru, a imam je namjeru kupit. Vidim da za WofWarcraft treba plaćat mjesečnu preplatu, pa me zanima kako to funkcionira jer nisam baš raspoložen dat 200 kn za igru i onda još im plaćat mjesečno 100 kuna. I još me jedna stvar zanima, dal Lich King i Cataclysma također zahtjevaju mjesečnu pretplatu? Znači imam namjeru kupit WofWarcraft original i ekspanziju burning crusade te lich king i cataclysmu kad izađe. Pa me zanima, na što se točno plaća pretplata i dal ima uopće smisla da kupujem tu igru. Meni se čini ok, samo mi se nikako ne sviđa ovo dodatno plaćanje putem interneta. Hvala
procitaj post iznad svog i znat ces sto ti treba i koliko ti para treba da zaigras.
jedan bon od 200 kn je za 2 mjeseca. koji kupis u algoritam ili gdje vec ti se prodaju bonovi u pc shopovima u gradu.
ono sto placas preko interneta je samo i jedino tvoj izbor ako zelis dodatno si customizirati lika, preseliti ga sa servera na server ili iz alliance u hordu.
takodjer mozes kupovati i online bonove, al to po zelji.
Odustani odmah,nije WoW za tebe ako ti prvo lova upadne u oči.
Pa naravno da mi prvo lova upadne u oči, ako se mene pita totalna im je glupost što su na taj način počeli iskorištavat svoje mušterije! Znači platiš im samu igru 200-300 kn sasvim nebitno, i onda im još u narednih godinu dana inkasiraš oko 1000 kuna ovisno koliko igraš. Po meni totalno su sjebali WoWarcraft s time, inače igro sam warcraft 3 i nastavak frozen tron i to je po meni bio najbolji pristup toj igrici. A ne ovo što su sad napravili, kupiš igricu i onda im još keširaš svaki mjesec ili svaka dva sasvim nebitno. I to će vjerojatno napravit za sve buduće igre, ako se to dogodi neću ni igrat više igrice. Iz principa im ne dam pare, nije meni problem odvojit određenu svotu novca al ovo su mafijaški trikovi koje ja osobno ne toleriram! Neka slobodno stave cijenu igrice 500 kuna, al neka ja onda imam neograničen pristup toj igrici bez dodatnih troškova! Što je tu netko iznad mene reko, wow su totalno zasrali s ovim dodatnim plaćanjem. Da su stavili igricu 5o0 kuna, i onda neograničeno igranje putem neta to bi itekako imalo smisla a ovako samo im se puni džepove a valjda su malo para zaradili samom prodajom igre. Kažem pljačkaške pohode sigurno neću financirat, a tko voli nek izvoli.
Za mene važi ona, platiš instaliraš igraš! I ništa više od toga, čim počnu s ovakvim dodatnim filozofijama to mi ubije volju za igranjem.
Ništa od toga kažem ti, WoW se plaćao od izlaska,i plaćati se još godinama, navodno svake 2g planiraju ekspanziju,pa ćemo vidjeti, do kada. Osobno, za mene je to više od igre. I vrijedi tih para, to je živa bolest, i dokazano izaziva ovisnost.
Kad vidim koliko popijem vikendom,i po 400,500kn u jednoj večeri, onda mi nije žao dati 200kn za 60-day prepaid card. Nije da sam napravio nešto extra korisno vezujući se za ekran, ali korisnije od kronične alkoholizacije,sigurno.
To tako jednostavno je, i ne može mi nitko reći da je igranje na privatnim serverima jednako legali i službenim. Nije to to jednostavno, ali kažem - WoW se drastično srozao kvalitetom ekipe, i hakiranjem, od golda, kupljenih nabuff-anih acc.ova do ne znam čega.
Tako da na pola servera imaš klince od 12g koji imaju za 100 eura kupljene LVL80tke i to ono valjda, sa prebrutalnim gearom, koji idu po 5-6 u grupici i razvaljuju sve pred sobom.
I nije baš prezabavno,kad ti sjedne kraj corpsea,i čeka te.
hehe, gledaj moj nacin ustede od cca 900-1000 kn mjesecno: prestao sam pusiti. ne zato jer se bojim za zdravlje, nego jer odjednom imam 1000 kn mjesecno vise u dzepu.
ali da pocinjanje igranja BOLI po dzepu, boli. no zato imas blizzlike nesluzbene servere gdje se igra besplatno, koje i gdje stvarno se ne sjecam, bilo je to prije 2 godine.
PS: http://projecteden.ath.cx/pe/ eto pito sam frenda tu moras citati dalje sve informacije kako da zaigras. moras samo znati da poneki questovi su bugani, ekipa se skuplja dugo za raid i admini ti nece bas biti na usluzi 24/7. i populacija se ne mjeri bas u milijunima.
@thedream - ah hebga, ako ti campa kraj corpsa, imas respawn kod anđele (tako ju ja zovem :P) sad jos ima i gumb da se odma vratis do anđele u slučaju da a) ne mos naci tijelo (happens), b) ti je corpse genkan, c)jednostavno si zaluto trazeci tijelo
Da i koliko mi dođe onda repair pas mtr..i moram čekat onu boleštinu da prođe.
Ništa od toga kažem ti, WoW se plaćao od izlaska,i plaćati se još godinama, navodno svake 2g planiraju ekspanziju,pa ćemo vidjeti, do kada. Osobno, za mene je to više od igre. I vrijedi tih para, to je živa bolest, i dokazano izaziva ovisnost.
Kad vidim koliko popijem vikendom,i po 400,500kn u jednoj večeri, onda mi nije žao dati 200kn za 60-day prepaid card. Nije da sam napravio nešto extra korisno vezujući se za ekran, ali korisnije od kronične alkoholizacije,sigurno.
To tako jednostavno je, i ne može mi nitko reći da je igranje na privatnim serverima jednako legali i službenim. Nije to to jednostavno, ali kažem - WoW se drastično srozao kvalitetom ekipe, i hakiranjem, od golda, kupljenih nabuff-anih acc.ova do ne znam čega.
Tako da na pola servera imaš klince od 12g koji imaju za 100 eura kupljene LVL80tke i to ono valjda, sa prebrutalnim gearom, koji idu po 5-6 u grupici i razvaljuju sve pred sobom.
I nije baš prezabavno,kad ti sjedne kraj corpsea,i čeka te.
Ja sam klasični tip igrača, ne volim ovo što su sad napravili od tog WoW. I koliko sam skužio čitajući o igri, igra više nije ono da gradiš zgrade i jedinice znači neka vrsta strategije. Već imaš tog jelte nekog heroja, kojeg napucavaš do 80 levela i s njim se možeš borit i protiv drugih on.line igrača. Mislim ne kažem ja da ta igra nema svoje čari, al ja nisam ljubitelj on.line igranja. Iskreno se nadam da neće diablo s time zasrat, jer to mi je stvarno igrica do koje najviše držim i dan danas. Ja sam najviše ljubitelj igara kao što su crysis, AoEmpires 3, Starcraft 2 znači pucačina i strategija te RPG kao diablo 2,odnosno 3. To su igre po mom ukusu, i od sportskih Driver te Football Manager. Evo te igre su meni osobno vrh vrhova, i niti jedna druga vrsta igara mi ne može ni prismrdit tim igrama. Kažem ljubitelj sam single playera, ne volim multiplayer odnosno on.line igranje i igrice. To je po meni totalno nepotrebno, a sve više takvih igara se pojavljuje. I naravno da diablo 3 toliko čekamo, kad drugari iz Bllizarda masnu paru mlate na WoWarcraft ekspanzijama. Al šta je tu je, valjda će doć do kraja 2011. Kažem, nemam šta pljuvat svako nek igra svoje što mu paše. Sve je to ok, i slažem se bolje potrošit 200 kuna na igranje nego na opijanje. Al nisam ja za to, ne sviđa mi se to dodatno plaćanje i on.line igranje nikako. Kažem pare su još manji problem, ja sam mislio da je WoWarcraft Lich King i Cataclysma više single player nego multiplayer. Al sad definitivno znam da mogu te pare potrošit, na neku bolju igricu za mene. Kažem lijepo to izgleda sve, al nisam ja za to osjećam to tako da ne trebam ni isprobavat igrat taj Lich King i Cataclysma. Al ja i dalje stojim iza toga, da to što su napravili od warcrafta nema veze s vezom. Mogli su rađe naplatit igricu 1000 kuna u startu, i dozvolit ljudima neograničen pristup nekom serveru i igranju nego ovo što su oni izmislili samo da se dočepaju dodatne zarade. Ja svoje pare neću tako rasipat, a tko voli nek izvoli.
WoW nije igra vjeruj mi, to je život.
Ja sam klasični tip igrača, ne volim ovo što su sad napravili od tog WoW. I koliko sam skužio čitajući o igri, igra više nije ono da gradiš zgrade i jedinice znači neka vrsta strategije. Već imaš tog jelte nekog heroja, kojeg napucavaš do 80 levela i s njim se možeš borit i protiv drugih on.line igrača. Mislim ne kažem ja da ta igra nema svoje čari, al ja nisam ljubitelj on.line igranja. Iskreno se nadam da neće diablo s time zasrat, jer to mi je stvarno igrica do koje najviše držim i dan danas. Ja sam najviše ljubitelj igara kao što su crysis, AoEmpires 3, Starcraft 2 znači pucačina i strategija te RPG kao diablo 2,odnosno 3. To su igre po mom ukusu, i od sportskih Driver te Football Manager. Evo te igre su meni osobno vrh vrhova, i niti jedna druga vrsta igara mi ne može ni prismrdit tim igrama. Kažem ljubitelj sam single playera, ne volim multiplayer odnosno on.line igranje i igrice. To je po meni totalno nepotrebno, a sve više takvih igara se pojavljuje. I naravno da diablo 3 toliko čekamo, kad drugari iz Bllizarda masnu paru mlate na WoWarcraft ekspanzijama. Al šta je tu je, valjda će doć do kraja 2011. Kažem, nemam šta pljuvat svako nek igra svoje što mu paše. Sve je to ok, i slažem se bolje potrošit 200 kuna na igranje nego na opijanje. Al nisam ja za to, ne sviđa mi se to dodatno plaćanje i on.line igranje nikako. Kažem pare su još manji problem, ja sam mislio da je WoWarcraft Lich King i Cataclysma više single player nego multiplayer. Al sad definitivno znam da mogu te pare potrošit, na neku bolju igricu za mene. Kažem lijepo to izgleda sve, al nisam ja za to osjećam to tako da ne trebam ni isprobavat igrat taj Lich King i Cataclysma. Al ja i dalje stojim iza toga, da to što su napravili od warcrafta nema veze s vezom. Mogli su rađe naplatit igricu 1000 kuna u startu, i dozvolit ljudima neograničen pristup nekom serveru i igranju nego ovo što su oni izmislili samo da se dočepaju dodatne zarade. Ja svoje pare neću tako rasipat, a tko voli nek izvoli.
Nisu oni ništa napravili od WoW. WoW je oduvjek bio MMORPG. Warcraft 1-3 su bile strategije.
nikad igra nije ni bila gradjenje zgrada i jedinica, tebi je najbolje da se okrenes ca od WoW.
A šta da vam kažem više, jednostavno nije to to. Ja sam ljubitelj strategija, a ne ovih bućkuriša šta su oni napravili od toga wowarcrafta. Al kažem, tko voli nek izvoli. Meni sasvim svejedno tko će šta igrat, i ja sam mislio ovo igrat samo nisam znao da je igrica toliko promijenjena. Koliko sam skužio, teško da bi meni odgovarala. Al tko voli nek izvolit, kad budem htio crtić budem si ga digo u videoteci i stavio u dvd. Pozdrav
Greška, dinamo i diablo su život, sve ostalo su sitnice.
Ma ovo moraš probati,nakon prvih mjesec dana ćeš ostat bez posla,cure,prijatelja..rajcanje na kvadrat.
Ma ovo moraš probati,nakon prvih mjesec dana ćeš ostat bez posla,cure,prijatelja..rajcanje na kvadrat.
A daj mi malo pojasni u čemu je zapravo štos, ti si taj jelte lik heroj šta li već i što je tvoj zadatak tokom igre?? Šta moraš napravit, da bi bio faca? Koliko ostalih igrača moram s-pič.kat, da bi bio faca ko švarcneger u terminatoru pardon predatoru?
Ni približno slično tome, i sam protiv svih scenarijima. U tome i je čar WoW-a, MMORPG. Questaš sa škvadrom i levelaš se sa škvadrom, bar je meni tako veći gušt,ako ništa drugo od lvl-a 40 naviše.