World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.078.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad sam počeo igrati WoT i mene su smetale takve stvari, pa sam se malo bavio statistikom.

Krenulo je sve kad sam imao niz od 10 poraza zaredom, vjerovao sam da je to "urota" matchmakinga (ne kažem da nije hehe). Onda sam izračunao da je na broju bitaka koje sam tada igrao normalno imati 10 poraza/pobjeda u nizu jednom u 8-9 mjeseci. Savršen niz bi bio W-L-W-L-W-L itd., s kojom pobjedom više/manje ovisno o tome jel ti WR iznad ili ispod 50%, ali takav niz ne postoji u prirodi. Otud evolucija itd.

Ista stvar je i s porazima 1-15 ili slično. U trenutku kad igra krene situacija je 15v15. U biti je, statistički gledano, najbitnije tko prvi počne gubiti tenkove. Svakim vozilom manje osjetno se smanjuje šansa za "povratkom u igru"... 15v14, 15v13, 15v12, v15v11... Računao sam i tu u kojem trenutku ti postaje gotovo nemoguće dobiti bitku (recimo 1%), ali to je bilo uz pretpostavku da je svih 15 tenkova isto, u praksi nije svejedno ostaneš li bez top tier heavija, ljubčastog igrača i slični faktori... Nisu uzalud najjači Yutub videi kad netko ostane sam protiv 7-8 tenkova pa dobije (uz opasku da tu opet na statistiku utječe kvalitet igrača i tenkovi koji su u igri).

Tak da eto... statistika... isto ko kad hodaš ulicom pa ti padne cigla na glavu.

0 3 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kakva je statistika di te gura sa igračima koji svi idu na jednu stranu dok drugu stranu ostavljaju praznom. Ili heviji igraju kao skauti, ili ostaju u bazi i ostale nerazumljive taktike?

Zna se di idu heviji, di TD-ovi i kako se igra sa lajtovima. E pa mene je stavljalo sa moronima koji očito to nisu znali. 20 partija za redom. Dok su protivnički igrači odradili sve kako treba, nije bilo lemming trejnova, svi su išli di su trebali, pomeli su nas i to je to.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 9:46 (tnakir).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

6-ca istražena, sad samo neki popust pričekat i piknut strva u pola cijene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
sedmica kupljena i napol istrazena i td linija poceo :D eh da je vise tih free xpa... al kad uvijek za nesto trebaju
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahah e kad bi bilo više slobodnog, ja sam imao malo preko 100 000 slobodnog, istražio tu 6cu i ostalo mi oko 49 000 slobodnog, to sam pak sve spiskao na istraživanje modula M41 Bulldoga i doveo ga u full, sad imam još jednog tenka više za grindati...

BTW: meni ovi švedski td-ci nisu nešto, za sada neću opće ić na njih, jesu fora od 8 tier-a na dalje sa tim fensi hidropneumatkim ovjesom, al nekako mi se čini da nisu za ništa osim za random bitke (ko stvoreni za kampanje i snajpanje), ne rade neki poseban dmg (ko sovjetski td-ci) da bi ih se isplatilo koristit u strongholdu/timskim/klanskim bitkama, u travel modu imaju dobru brzinu, to bi se moglo iskoristit za vraćanje na decap, al nisu precizni, pa dok se prebace u siege mode, pred cap-om protivnik ima dovoljno vremena izaći iz capa i izvrtit te...

Općenito mi se čini da su svi šveđani dosta precizni, heavy 8ca i 10ka ako se ne varam su ko francuski heavy autoloaderi, imaju jedan ili dva shella manje po punjenju, ali su tvrđi (barem kupola), relativno mobilni za heavye i brže pune od francuza pa mi izgledaju dosta zanimljivo, uglavnom ono šta hoću reći, čini mi se da se ne isplati ići na td-ce ako nisi kamper

Već vidim kako će biti fora ti heavy-i u randomu, kako su mobilni, kreneš na jednu stranu, isprazniš punjenje, odeš na drugi dio mape di te ne očekuju, isprazniš punjenje, pa ponovno odeš na neki drugi dio mape i isprazniš punjenje, uglavnom zbog mobilnosti se može stalno u kratkom vremenu mijenjat pozicija i iznenadit protivnika na Himelsdorfu će biti op...

BTW: sad će oni maratoni bit još teži, sve je više i više nacija za igrati i sve više vremena treba uložit da se nešto postigne, nadam se da će ih olakšati malo, mada je meni još uvijek svejedno, nisam još opće krenuo na čehe i kineze, a sad su i šveđani stigli, tak da nemam šanse

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 14:33 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo i cesi spremni za maraton :D cekam neki popust da se ubode

a skupljao sam free xp bas zato da otkljucam novu naciju da imam barem t6-t7-t8 za maratone kad krenu 

a kako vidim ovi emil i kranvagn su prebrutalni hull down i deri ne moras se ni spustat/micat za reload(sick)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 15:19 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav maraton, za nas (mene) ne-informirane? Hoće bit uključeni i Šveđani?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa za iduci maraton :P

priprema nacije unaprijed :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Jel ima ikakav drugi info osim to da će biti maraton? Našao sam za NA server, svaka nacija 150 killova i 150,000dmg, ali nema švedskih tenkova u misijama... i da, traje od 15.12. do 19.01.

Toni
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije mi jasno zašto ljudi sav free xp potroše da preskoče niže tierove i onda dođu na više tierove pa se nema za motor i top. Ajde ako imaš puno tog free xp i većinu drugih grana istraženo, ali inače...

0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Nije mi jasno zašto ljudi sav free xp potroše da preskoče niže tierove i onda dođu na više tierove pa se nema za motor i top. Ajde ako imaš puno tog free xp i većinu drugih grana istraženo, ali inače...

Pogotovo sada kada je x3 za prvu pobjedu, bez većih problema možeš osvojiti 2-3k iskustva u tenku za prosječnu prvu pobjedu, na nižim tierovima je to skoro trećina tenka (sa IV na V).

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Kakav maraton, za nas (mene) ne-informirane? Hoće bit uključeni i Šveđani?

Ma maratoni su ti svake godine, za eu će biti sigurno sljedeće godine, ne znamo još kada, u pravom maratonu moraš imati tenkove svih nacija i to poželjno veći tier-evi, da se lakše dmg radi, sad kako su došli čehi i šveđani (ove godine), sve je teže i teže i više vremena ti treba da sa svima njima odigraš...

Inaće ima i ovih mini maratona, oni su laki...

AirLive kaže...

hahah ljenost (barem meni), neda mi se grindati te low tier-eve... i ovako se u višim tierevima dosta živciram, a i prišparam nešto kredita, jer ne kupujem svaki tenk po redu, samo ih preskočim...

Ma ja inaće free exp potrošim da bi tek kupljeni tenk istražio i doveo ga u full, također je lakše tako igrati, nego se još dodatno patit u stock tenku

EDIT: btw razmisli dal se isplati kupovati tenkove za koje unaprijed znaš da ih nećeš zadržati u garaži

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 22:58 (1BIT).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam jedno tehničko pitanje: Igram na laptopu koji nije previđen za igranje, i na low postavkama mi pokazuje preko 120fps. Problem nastaje kad okrecem kameru, ili ako dođe do makljaže više tenkova koji mi se nalaze u vidnom polju. Tada mi fps pada na ispod 30 i dolazi do zastajkivanja. Netko je ovdje na forumu spominjao uključivanje Vsynca radi stabilnosti fpsa. Uključio sam to i sad mi je konstantni fps40. Ima li to kakve negativne posljedice? Ima li još kavih podešenja koja mogu napraviti? Sad imam dojam kao da igram u vodi, kao da su mi tenkovi usporeni.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hoss kaže...

Za početak provjeri dali imaš zadnje drivere, ako ima novijih, nije ih loše unaprijediti

Zatim probaj sve grafičke postavke staviti na low i tako odigraj par bitaka prateći fps, pa probaj sve na high i opet prati fps, ako ti fps i dalje pada bez obzira na kojim postavkama igrao, onda ti nije stvar grafičke kartice, već nečeg drugog (premala propusnost na hard disku ili pre mala frekvencija procesora)

Probaj defragmentirati particiju u kojoj je instalirana igra, također je moguće da ti je hard zatrpan, pa otežano dolazi do podataka igre i dovodi do fps dropa, mogu ti preporučit smart defrag, meni za sada najbolji program za defragmentaciju diska.

Za kraj, igra ima multycore support, ali i dalje najviše profitira od veće frekvencije procesora, pa možeš probati overclockirati malo procesor i vidjeti hoće li biti promjena u igri...

BTW: ima opcija u wot-u da kad dođe do makljaže kako kažeš, puno se puca, diže prašina, eksplozije, iskrenje, dim... uglavnom puno je efekata, može se uključit ta opcija za smanjenje efekata pri padu preformansi...

(ja osobno nisam primjetio ikakvu razliku bilo da je opcija uključena/isključena, ali možeš probati...)

EDIT:

Možeš probat isključit snimanje bitke, pa vidjet kako će se igra ponašat, to bi ti trebalo malo rasteretit procesor...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 13:02 (1BIT).
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

BTW: meni ovi švedski td-ci nisu nešto, za sada neću opće ić na njih, jesu fora od 8 tier-a na dalje sa tim fensi hidropneumatkim ovjesom, al nekako mi se čini da nisu za ništa osim za random bitke (ko stvoreni za kampanje i snajpanje), ne rade neki poseban dmg (ko sovjetski td-ci) da bi ih se isplatilo koristit u strongholdu/timskim/klanskim bitkama, u travel modu imaju dobru brzinu, to bi se moglo iskoristit za vraćanje na decap, al nisu precizni, pa dok se prebace u siege mode, pred cap-om protivnik ima dovoljno vremena izaći iz capa i izvrtit te...

Pa nije ih baš lako izvrtit kad su u siege mode-u, dosta se brzo okreću. Pokušao sam, a i drugi su mene pokušali okrenit ali nisu uspjeli a sad kako su im povećali brzinu sa 3(ili5 5) na 10 km/h u siege-u nemoraš doć npr. skroz do cap-a pa onda upalit siege nego otprilike di znaš da te neće spotat pa onda u siege i polako naprijed i s obzirom da je prebacivanje 1,5-2s, a punjenje koliko 7-10s(nezz točno) pretpostavljam da imaš vremena opalit 2 tenka u cap-u prije nego te skontaju što je dovoljno naravno ako pogodiš onog koji nosi cap, a ako se igrač zna koristit mehanikom spotanja tj. 15m od grmlja i te stvarčice onda te stavlja u dosta dobru poziciju i daje ti mogućnost da skineš tenk ili 2

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO Rust: Teo_CRO
15 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

Pa nije ih baš lako izvrtit kad su u siege mode-u, dosta se brzo okreću. Pokušao sam, a i drugi su mene pokušali okrenit ali nisu uspjeli a sad kako su im povećali brzinu sa 3(ili5 5) na 10 km/h u siege-u nemoraš doć npr. skroz do cap-a pa onda upalit siege nego otprilike di znaš da te neće spotat pa onda u siege i polako naprijed i s obzirom da je prebacivanje 1,5-2s, a punjenje koliko 7-10s(nezz točno) pretpostavljam da imaš vremena opalit 2 tenka u cap-u prije nego te skontaju što je dovoljno naravno ako pogodiš onog koji nosi cap, a ako se igrač zna koristit mehanikom spotanja tj. 15m od grmlja i te stvarčice onda te stavlja u dosta dobru poziciju i daje ti mogućnost da skineš tenk ili 2

Ak izletiš sa lightom ili medium-om primiš šut i priljubiš mu se uz bok, može se on vrtit kolko hoće, ti njega sa boka puniš, a on je bezmoćan

A ne znam, vidjet ćemo kakvi će se pokazati...

Barem meni nema većeg gušta kad vidiš japanskog heavy-a, znaš koliko od prilike skida, predpostaviš da možeš jedan šut primit, izletiš na njega, ak nemaš sreće, primiš šut, stisneš mu se u bok i puniš ga obićnim ap-om, a on nemože spustit dovoljno cijev da te pogodi, može jedino comander hatch ti pogodit jer je u visini topa, zato se stalno voziš naprijed natrag dok si priljubljen i nemože ti ništa...

10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Možeš probat isključit snimanje bitke, pa vidjet kako će se igra ponašat, to bi ti trebalo malo rasteretit procesor...

Zašto ti nije uključen taj krug maksimalnog vidokruga na drugoj slici? Kad se nađeš u situaciji da moraš snajpat na nečiji spot, znaš da si siguran ako je neprijatelj na mapi između tog kruga i onog najvećeg. Tj. neće te spotat.

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...
 Zašto ti nije uključen taj krug maksimalnog vidokruga na drugoj slici? Kad se nađeš u situaciji da moraš snajpat na nečiji spot, znaš da si siguran ako je neprijatelj na mapi između tog kruga i onog najvećeg. Tj. neće te spotat.

Kako misliš, nisam te skužio?

Pa šta ne pokazuje taj maksimalni vidokrug koliko tenk koji trenutno voziš može spotati kada je u fullu sa vrhunskom posadom sa skillovima, bia, vent, hrana... znači max

To si ja na spoterima znam uključit, da vidim zbog usporedbe koliko se još vidokrug može povećati, kada to uključim na type-u 64, kružnice mi se preklapaju, nema ničega između, zato sam prije mjesec dana postavio pitanje koliko je isplativo imati bino jer kada je uključen, kružnica mi se ne poveća, a protivnički tenkovi imaju određeni postotak kamuflaže i čak da ti uđu u vidokrugu, nemoraju biti spotani, zato je dobro imati taj bino, jer su šanse da ga odspotaš veće

A to za snajpanje, nisi nikada siguran

Možeš ti snajpati odspotanog protivnika i pucati po njemu, ako si iza duplog grma ili dovoljno daleko (izvan njegovog vidokruga) neće te odspotati, al nikada ne znaš di su neodspotani protivnici, možda si baš nekome neodspotanome u vidokrugu, a da to ni ne znaš

BTW: sve te kružnice na minimapi pokazuju samo za tvoj tenk, ne za ostale, to ako je tenk koji gađaš odspotan izvan tvog vidokruga, nemora značit da on ima isti vidokrug ko ti, ako ima veći, onda si ti njemu u vidokrugu i lako te odspota

10 godina
neaktivan

To što ti opisuješ vrijedi za onaj 1. tj. najmanji krug. Koliko ja znam ostala 2 su ista za sve tenkove u igri. Zato je valjda zlatno pravilo sigurnog snajpanja da ti protivnik bude između ta 2 kruga koji su svima isti.

A za to ako ima neki protivnik nespotani koji može tebe spottat jbg. Ali ako si na otvorenoj mapi pri kraju runde sa još nekim da ti spota, vi imate malo hp, a protivnik puno, onda može biti od pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 19:26 (AirLive).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

3. krug ti je svima isti, tj on prikazuje koliko ti računalo može daleko od tvog tenka grafički obradit igru, moguće da čak ni on nije isti, neka računala šta jedva pokreću wot možda imaju manja, nemam pojma

Pročitao sam davno na wot-ovom forumu, da se ova daljina iscrtavanja obavezno stavi na max, kao pomaže pri prikazu protivnika bla bla, nisam nikada uspoređivao, al moguće da ta opcija mijenja tu 3. kružnicu

2. e sad za drugu isto nisam siguran, al ako pokazuje koliko max može biti vidokrug nekog tenka, onda nemože biti stalno isti, npr heavy tenkovi će imati manje, jer nisu predviđeni za spotanje, a lightovi će imati veće, jer su predviđeni za spotanje i vidokrug lighta je veći nego heavya.

1. kružnica ovisi o trenutnom stanju tenka koji voziš i šta imaš od opreme na njemu, naravno korisna je kada treba spotati, pobrineš se da je protivnik u kružnici i čekaš

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

2. krug ima polumjer 445m za svaki tenk. Za 1. krug se slažem s tobom.

EDIT: 3. krug je na 564m.

http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Visibility

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 19:57 (AirLive).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Aha, to je tih 445m u drugom krugu, vidiš to nisam znao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Stigel novi 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigla meni kamuflaža

Samo da dam opasku ljudima, kamuflaža se može staviti samo na jedno vozilo svake nacije (ja sam to tek kasnije skužio...)!!!

Ja sam se prvo 15min premišljao na šta stavit, kad sam prvo pročitao poruku, mislio sam da je kamuflaža samo za jedan tenk, prvi izbor mi je bio T54-ltwt, tek poslje sam skužio da na nekim vozilima također imam ponuđeno, dok na nekima ne, reko ovo bug neki, pa sam random gledao ko ima, ko ne pa je kamuflaža tako završila na T37-ci, Typeu-64, Dicker max-u, cromwellu, Amx m4 45ci, O-Iu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 1:37 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pozdrav svima,imam jedno pitanje u vezi optimizacije world of tanksa. Prije dvije godine prestao sam igrat jer mi je dosadila igra i evo sad pred tjedan dana se vratio i ponovo se zakacio. Znaci imam fx 6300 i r9 280 i sjecam da sam morao stavljat kombinirane medium i high postavke da bi imao prek 60 fps-a. uglavnom skinuo igru i postavkama stisnuo detect da on sam narihta poatavke i stavi on meni mjesavinu medium i high postavka i ja reko dobro to je to. i tak ja ihram i skuzim da mi fps leti,najnize kaj je palo je 100. Idem se ja malo igrat s tim,stavim sve na maximum i ukljucim fxaa i fps mi ne pada ispod 70,najceace je oko 90. Uglavnom nakon ovolkog posta moje pitanje je,zar su stvarno tolko poboljsali optimizaciju? ili je do novijih drivera? kakve vi postavke imate i fos? p.s. zaboravio napomenut da mi je sve stock nista nisam clockao i igra se bime dosta promjenila l,jos nisam pohvatao sve promjene na mapama i nove tenkove

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

@1Bit

Kakve su to kamuflaže? Neka misija za dobit' ih ili...?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Djuro900 kaže...
pozdrav svima,imam jedno pitanje u vezi optimizacije world of tanksa. Prije dvije godine prestao sam igrat jer mi je dosadila igra i evo sad pred tjedan dana se vratio i ponovo se zakacio. Znaci imam fx 6300 i r9 280 i sjecam da sam morao stavljat kombinirane medium i high postavke da bi imao prek 60 fps-a. uglavnom skinuo igru i postavkama stisnuo detect da on sam narihta poatavke i stavi on meni mjesavinu medium i high postavka i ja reko dobro to je to. i tak ja ihram i skuzim da mi fps leti,najnize kaj je palo je 100. Idem se ja malo igrat s tim,stavim sve na maximum i ukljucim fxaa i fps mi ne pada ispod 70,najceace je oko 90. Uglavnom nakon ovolkog posta moje pitanje je,zar su stvarno tolko poboljsali optimizaciju? ili je do novijih drivera? kakve vi postavke imate i fos? p.s. zaboravio napomenut da mi je sve stock nista nisam clockao i igra se bime dosta promjenila l,jos nisam pohvatao sve promjene na mapama i nove tenkove

došla je multicore podrška pa to možda malo pomaže...

17 godina
World of Tanks

Jučer igrao... od 30 partija 25 dobili. Al ne dobili nego ubili. 15:2, 15:0, 15:1...

Partije su bile toliko lagane da mi nije bio gušt igrat, na žalost, dobio sam u misijama 2 dana premiuma pa mi je bilo žao ne iskoristit, inače bih odustao...

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

@1Bit

Kakve su to kamuflaže? Neka misija za dobit' ih ili...?

To ti je bila peta kampanja, morao si biti u klanu i igrati klanske bitke, svakom bitkom bi dobio/izgubio fame poene (ovisno o pobjedi/porazu), što više fame poena sakupiš, to bolje nagrade osvojiš...

Glavna nagrada je jedan tenk po izboru ( ponuđeni su:121B (to ti je ovaj što je kolega @luka94 postao), T95E6, OBJ907, VK72.01(K), M60), prvih 8300(ili koliko već na kraju, nisam siguran) igrača dobiva tenka...

Utješna nagrada je ta kamuflaža, ona se dijelila prvih 19 000 igrača, čuo sam od nekih da će se plačati, no ipak je besplatna i trajna, sigurno si do sada već vidio, neki imaju onu digitalnu kamuflažu, ona se dijelila u prošloj kampanji...

Kamuflažu opće nije problem osvojiti, evo kod mene u klanu ju je osvojilo 19 igrača, od toga 4 su osvojila tenka

Dobra stvar je što je trajna, a te trajne se inaće plačaju goldima, pa kad se zbroji za svaku naciju po jedna kamuflaža, dobi se vrijednost od kakvih 500-ak golda što opće nije malo

Meni bi više pasala ova digitalna kamuflaža umjesto zimske, jer je digitalna za "proljetne" mape, a zimska samo za zimske, a budimo realni, zimskih mapa ima skroz malo i to su one gradske mape(winter himelsdorf/ruinberg) di je teško imati spotani dmg sa lightom...(ali nema veze, poklonjenom konju se ne gleda u zube)

Ja sam kasno ušao u klan, pa nisam opće igrao "1.stage" (prvi dio kampanje) sa tierom 6, samo sam igrao 8ce i 10ke, završio sam na 10510 mijestu, znači falilo mi je nekih 2200 mijesta da osvojim tenka, da sam igrao 6ce, možda bi osvojio tenka...

Al nema veze, bit će sljedeće godine opet kampanja, nova prilika, a do tada valja grindati tenkove

I moram se zahvaliti komandiru što mi je omogućio sudjelovanje i pohvaliti sami klan, jer doslovno ko je mogao i htio igrati, kamuflažu je osvojio, za tenka nam je kao cijelom klanu bilo teže osvojiti, jer dosta ljudi nema adekvatne tenkove koji se igraju u klanskim bitkama, ja recimo za tier x, imam samo is7, nemam obj.140 koji vidim da se dosta koristi...

Ugalvnom adekvatne 6ce svi imaju, 8ce i 10ke smo mješovito imali i teško je planirati napad sa takvom postavom kao i voditi to, npr ako se uđe u bitku tiera 8 (igra se 10vs10) sa 9 light-a i jednim heavyem(a taj sa heavyem nema lighta), šanse da će uspjeti rush light-a na jednoj strani su male, jer ih heavy nemože pratiti, pa su u tom rush-u lightovi već u startu sa igračem manje, no kao što sam već rekao, bez obzira što neki nisu imali adekvatne tenkove, svi su igrali i to je stvarno za pohvalu

Nego btw, imam jedno konkretno pitanje za sve ovdje, stavit ću i anketu:

Imam T54-ltwt, još malo pa ću otključati T54 koji vodi na obj-140 i T-62A, vidim da se obj-140 dosta koristi, a ja u vojarni imam kompletnu posadu na 100% za T-62A, e sad na kojega prvo krenuti?

Uspoređivao sam karakteristike, izgleda da su više manje isti, samo je obj-140 malo brži i ima tvrđu kupolu od T-62A, plan mi je do sljedeće kampanje imati barem jednog od ta dva, a ispada da je obj-140 bolji, dok za T-62A već imam spremnu posadu, pa je pitanje na koga prvo krenuti?

4 Kreni na obj.140
0 Kreni na T-62A
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 15:16 (1BIT).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo prva bitka danas

Cromwell 7killova, 4k dmg-a, doslovno sam bez shellova ostao, šteta da nije pobjeda...

REPLAY

Povratkom u garažu me doćekala hrpa poklona

(dnevni zadatak ispunjen jednom bitkom)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice