World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.077.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Kolega AirLive već duže vrijeme ne zalazi na taj forum. Jbg, nema se vremena, igra se wot. 

Nisam baš u toku, ali isto bi preporučio kao kolega gore. Ako spustiš cijenu po meni se gubi puno, tj. za malo višu cijenu dobivaš puno. Za ovu novu 10 generaciju nvidie ne znam stanje, a od amd-a sumnjam da išta vrijedi spomena, barem je tako bilo dok sam se ja vrtio po temi za laptope.

Na temi za preporuku laptopa najčešća preporuka je "ako se možeš malo protegnuti"™. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 2:59 (AirLive).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/3030159#himmelsdorf-xxxzharrexxx-m103

M103 bez zadnjeg topa i motora sa ćelavom posadom razvaljuje nejač po Himmelsdorfu

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 10:04 (dr.zharre).

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj O-I experimental je katastrofa za wn8, prevelik mu je expected dmg. Primjer 1k dmg i 2 killa su jedva za 2kwn8 dok je u Black Princeu (tiera veci) isti game komotno 2,3-2,5 kwn8

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Ovaj O-I experimental je katastrofa za wn8, prevelik mu je expected dmg. Primjer 1k dmg i 2 killa su jedva za 2kwn8 dok je u Black Princeu (tiera veci) isti game komotno 2,3-2,5 kwn8

Meni je s njim za tri marke trebalo jedno 1300-1400 dmg da bi ostao ili se nešto malo digo na postotku... 60% win rate, 1k average dmg - 2k wn8, dok s AMX 13 75 (znam da nije ni izblizu usporedivo) imam 850 dmg i spota prosječno po partiji i 2800 wn8. Jednostavno je O-I exp premoćan i bilo tko u njemu može napraviti 2 šuta vrijedna dmga što je 600+ average dmg.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...
ja111 kaže...

Meni je s njim za tri marke trebalo jedno 1300-1400 dmg da bi ostao ili se nešto malo digo na postotku... 60% win rate, 1k average dmg - 2k wn8, dok s AMX 13 75 (znam da nije ni izblizu usporedivo) imam 850 dmg i spota prosječno po partiji i 2800 wn8. Jednostavno je O-I exp premoćan i bilo tko u njemu može napraviti 2 šuta vrijedna dmga što je 600+ average dmg.

Da, skoro svaka granata penetrira ako si u mid/top tieru a kada si dolje loadaš premium AP i idalje većinu tenkova možeš odnaprijed probiti ako imaš imalo znanja o weak-spotovima i ok posadu.

Da ne spominjem to kako je brz i oštećuje sve što god takne sa 300+dmg.

U njemu sam napravio cijeli Japan za ovaj maraton.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Blizek kaže...
ja111 kaže...

Da, skoro svaka granata penetrira ako si u mid/top tieru a kada si dolje loadaš premium AP i idalje većinu tenkova možeš odnaprijed probiti ako imaš imalo znanja o weak-spotovima i ok posadu.

Da ne spominjem to kako je brz i oštećuje sve što god takne sa 300+dmg.

U njemu sam napravio cijeli Japan za ovaj maraton.

fukjea, sad kad su se slegli dojmovi i posada dosla do 100% tenk je vrh, najveci problem svaki game 3 artija, a kombinacija wallet warriora i O-I ostvaruje veliki fokus, to se lijepi od prvog spotanja...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebao je biti ace, ali nisu mi dali...

REPLAY

BTW: sad sam primjetio nešto zanimljivo, imali smo u timu Tigra P koji je cijelu bitku bio afk i mi se se borimo, pobijedimo, sve njihove tenkove uništimo i gledam ja na kraju tog tigrića, kad doleti shell ko od arty-a i skine tigriću full hp, gledam poslje bitke piše da je sam sebe ubio, a čovijek se mrdnuo nije, jel to nešto novo u zadnjem 9.16 patchu, ako botovi i prežive bitku, igra ih na kraju svejedno ubije?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 21:49 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nisam se nikad zatekao na licu mjesta, ali znam da je i prije 9.16 bilo da piše na kraju runde taj i taj je izgubljen u bitci i čuje se eksplozija u pozadini. Valjda na isto mislimo.

15 godina
AirLive kaže...
Na temi za preporuku laptopa najčešća preporuka je "ako se možeš malo protegnuti"™. 

a ako se nemozes, nemoj, il idi radit i zaradit ™

i ja sam bas u tom kopanju po laptopima za kolegu naso jedan super bombon al je 5800kn

posto mi moj stari gle-novo jos uvjek radi, mislim si slozit tanku kanticu kao laptop-replacement™©® za dosta manje para a puno jacu

dr.zharre kaže...
 M103 bez zadnjeg topa i motora sa ćelavom posadom razvaljuje nejač po Himmelsdorfu

pa sa srenjim topom je tenk isto ok, ak se dobro sjecam, tir X je bio 180k expa a zadnji top 60k, a automatski se dobije otkljucan kad se istrazi desetka, tak da sam ja igral s tim drugim jer je glupo bubnut 60k expa za nekaj kaj se moze dobit djabe, srednji isto probija, a da ne procam da je to 1/3 sveukupnog grajnda do desetke

jedino je steta da nisi jos jednog roknul, pa da imas zlatnog POOLA, cener je cener bez obzira na tenk i tir

(ponosni vlasnik tenkova sa 10 kilova: bdr g1b, matilda t4 uk mt, "toster" t5 td

ja111 kaže...
najveci problem svaki game 3 artija, a kombinacija wallet warriora i O-I ostvaruje veliki fokus, to se lijepi od prvog spotanja...

jel to mislis na leffe plutonke vrlo stronke??!?

AirLive kaže...

Nisam se nikad zatekao na licu mjesta, ali znam da je i prije 9.16 bilo da piše na kraju runde taj i taj je izgubljen u bitci i čuje se eksplozija u pozadini. Valjda na isto mislimo.

bomba pod rezervarom daljinski detonirana od onog "covjeka kaj lebdi u turskom sjedu sa nerf raspom na oblacicu" ™

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Da, a znači to je i prije bilo, ma takve treba banat na jedan dan čim tako nešto naprave, pa fakat nije fer sa igračem manje igrat, a nije lako sa poljacima i česima, samo mi ti afk likovi trebaju...

BTW: ne da mi igra ace, da ne znam šta napravim...

A nije da nisam zaslužio, i deda bi se sigurno samnom složio

13 godina
World of Tanks

meni se u zadnjih par dana desilo 2 put u is4 da naletim na is3 koji stoji 20,30m od mene na ravnom tocno ispred  i probije  mi gornji dio kupole tam di je oko 40mm, koda me puca odozgora

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bog i batina trenutno najjaci randomas po meni

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Napokon jučer došao do prve desetke - T110E5

Nisam ga stigao igrati, može li kakva preporuka kako igrati ovaj tenk?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

Link

swift_motion i decha su daleko bolji od njega

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
World of Tanks

A Orzanel? pa on ima najviše pregleda kada upali stream, quickbaby više nije toliko aktivan koliko vidim.

Orzanel ima 63% win rate 3500 wn8, recent wn8 4100

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 15:18 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

quickbaby više nije toliko aktivan koliko vidim.

Loše vidiš. Streama 3 puta tjedno (utorak, četvrtak i nedjelja u 6)i to redovito, ne sjećam se kad je propustio svoj termin + skoro svako drugi dan ima youtube video.

https://www.twitch.tv/quickybaby/videos/past-broadcasts

https://www.youtube.com/user/QuickyBabyTV/videos

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
luka94 kaže...
ja111 kaže...

Link

U pogledu nabijanja damage i wn8 jesu

17 godina
sirka666 kaže...
toxic kaže...

quickbaby više nije toliko aktivan koliko vidim.

Loše vidiš. Streama 3 puta tjedno (utorak, četvrtak i nedjelja u 6)i to redovito, ne sjećam se kad je propustio svoj termin + skoro svako drugi dan ima youtube video.

https://www.twitch.tv/quickybaby/videos/past-broadcasts

https://www.youtube.com/user/QuickyBabyTV/videos

a gle ja sam često na twitchu i u pravilu vidim samo orzanela a on strima svaki dan

12 godina
neaktivan
ja111 kaže...
luka94 kaže...
ja111 kaže...

Link

U pogledu nabijanja damage i wn8 jesu

A ovaj tvoj je bolji u pogledu čega?

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Samo okreni prednji kraj prema crvenim tenkovima, sakrivaj lower plate(lijevo i desno kod trackova, tj. one kuke za vucu), te eventualno hatch, ako pucaju heat.

Ja upravo grajdam e5 zbog klanskih... :)

http://www.winblogs.net
9 godina
neaktivan
Alesandro kaže...
tnakir kaže...

Samo okreni prednji kraj prema crvenim tenkovima, sakrivaj lower plate(lijevo i desno kod trackova, tj. one kuke za vucu), te eventualno hatch, ako pucaju heat.

Ja upravo grajdam e5 zbog klanskih... :)

To je tako u teoriji, zbilja je malo drugacija, bas sam sad grind dmg za us kad je bila misija s njim, usput sam uradio zadnju misiju za obj260 za heavy tenkove, mislim da sam uradio 7500dmg i 5500blcok i 2000 mog hp, znaci tenk nije los, moze on ali... Tenk ima jako cudan armor, nekad ces ding boga i isusa a nekad te ubiju t8 mediumi i scouti, frontalno naravno, da nista ne dingas(skoro nista), armor mi je zapravo i najcudnija stavka na tenku. Mobilnost je odlicna, gun je strava. Stavi optiku na njega. Ok je tenk.

P.S.

Savjet za one koji tek pocinju da igraju, znaci svaki, ali bas svaki tenk treba da ima ili optiku ili binoculars na sebi. Svi tenkovi t6(osim cromwela ako imas uber posadu i mozda jos ponekog tenka, ali pod uvjetom da imas uber posadu mogu koristiti optiku) i nize MORAJU da imaju binocularse, nikakav aim time i sta ti ja znam gluposti, za t7 i vise ovisi o stilu igranja, za neke optika za neke binoculars. OVO VAM JE KAO SVETO PISMO WOTA!!!!

15 godina
neaktivan
MijoC kaže...

P.S.

Savjet za one koji tek pocinju da igraju, znaci svaki, ali bas svaki tenk treba da ima ili optiku ili binoculars na sebi. Svi tenkovi t6(osim cromwela ako imas uber posadu i mozda jos ponekog tenka, ali pod uvjetom da imas uber posadu mogu koristiti optiku) i nize MORAJU da imaju binocularse, nikakav aim time i sta ti ja znam gluposti, za t7 i vise ovisi o stilu igranja, za neke optika za neke binoculars. OVO VAM JE KAO SVETO PISMO WOTA!!!!

A ovisi, na himmelsdorf-u ti optika ne služi nićem, ja osobno nebi optiku na heavy-e stavljo ni na sve mediume, neke da, neke ne, ali td-ci i lightovi da, oni dosta profitiraju od optike...

EDIT:

Do 5 tiera se ne isplati ništa stavljat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 19:57 (1BIT).
14 godina
neaktivan

Binos idu na lake i TD-ove u 99% slucajeva. Na e5, pa i na ostalim heavijima su binos beskorisni.

Optiku na neke mediume + light tenkove, zavisno koliki view range imaju po defaultu.

Na heavije nabijac, stabilizaciju ili gun laying drive. Brzi reload mi je bitniji od view rangea kod heavija. 

http://www.winblogs.net
15 godina
MijoC kaže...
Alesandro kaže...
tnakir kaže...

To je tako u teoriji, zbilja je malo drugacija, bas sam sad grind dmg za us kad je bila misija s njim, usput sam uradio zadnju misiju za obj260 za heavy tenkove, mislim da sam uradio 7500dmg i 5500blcok i 2000 mog hp, znaci tenk nije los, moze on ali... Tenk ima jako cudan armor, nekad ces ding boga i isusa a nekad te ubiju t8 mediumi i scouti, frontalno naravno, da nista ne dingas(skoro nista), armor mi je zapravo i najcudnija stavka na tenku. Mobilnost je odlicna, gun je strava. Stavi optiku na njega. Ok je tenk.

P.S.

Savjet za one koji tek pocinju da igraju, znaci svaki, ali bas svaki tenk treba da ima ili optiku ili binoculars na sebiOVO VAM JE KAO SVETO PISMO WOTA!!!!

Ti si bas pravi savjetnik za igrace kako da kampaju i budu smotani ko qurac.Sta ce im optika i binoculars to samo ide na td ili lighta, po neki medium recimo  bc-25 optika tvp optika mozda nekad na obj 140 optika a binoculars to je za td-a vecinom moze i na lighta ako ides raditi misije za spot dmg pasivni kad nebi trebao biti spotan itd.Kod ljudi sam vidio da na amx 50b t57 heavy i recimo e100 imaju mrezicu, binocular i optiku mozda nekad i ventilaciju ako si im ti savjetnik MijoC onda ce daleko dogurati s tvakvom igrom.Ovo ti je najbolje da imas na teskom i na medium tenku ventilacija nabijac i vertikalni stabilizator, a o posadi da ne govorimo valjda znas sta ti treba.

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Svatko tko nema na svakom tenku do i ukljucujuci t6 binokulars, a na vecim tirovima ovisi o tenkovima optiku ili binos je idiot. Amen. PA KOJI CE TI KURAC NA E5 GLD ILI VSTAB PORED OPTIKE?!?!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

artica bez optike je racku! a da nepričam o e100 ili mišu, neznam kako bih bez optike i binoca...+ venta da pojača efekt na  A1 ili K0 išta odradio.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 22:10 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Do 5 tiera se ne isplati ništa stavljat...

Kako ne. Ona 3 komada opreme koja se mogu demontirat puno znače za početak.

15 godina
1BIT kaže...
BTW: ne da mi igra ace, da ne znam šta napravim...

trebas imat takav score kad si bottom tier protiv desetki

posto si u obje igre bil top tir, dobijes manje expa rokajuci po nejaci slabijoj od tebe, a tenk ide najcesce protiv desetki

vidi se iz aviona

1BIT kaže...
 A ovisi, na himmelsdorf-u ti optika ne služi nićem, ja osobno nebi optiku na heavy-e stavljo ni na sve mediume, neke da, neke ne, ali td-ci i lightovi da, oni dosta profitiraju od optike...

EDIT: Do 5 tiera se ne isplati ništa stavljat...

nije tocno, optika na himm. moze sa mida spotat arty u bazi i afk igrace u startu

na alt accountu sam stavio optiku i na kv-1 jer je corav i na O-I exp jer pomaze prilikom izvirivanja

mediumi bez optike su mi jedino oni sa oklopom - super per$in, matilda, itd- iako na matildu stavim binos

na skoro svim mediumima imam vent, optiku i vertikal , BEZ ramera! zasto? jer vent pomaze vertikalu i view range-u kao i camo-u i repair-u, a ramer samo brzini punjenja. znam koji je profi setup, al ovo se meni pokazalo najboljim za random

bitno je spotat neprijatelja prije nego on tebe i pogodit ga prije nego on tebe- znaci nanisanit ga brzo

cak su i neki mediumi koji pune brze nego nisane, bolji u combo-u vent -gld i binos, bez ramera (gledam tebe pzr T-25 i T-28)

a do tiera 5 se ISPLATI stavljat i ramer i vent na mediume, vent na SVE lightove, cak i optiku ak ih se grajnda

na skautove stavim vent, optiku i binos, i mozda vertikal na one na koje ide (na kefija obavezno i na kineze)

EDIT:

prvi komad opreme kaj sam stavil ikad na ijedan tenk je bio camo net na T57 arty tir 2, moja prva arty, a s njim sam i zaradil da svakog clana posade treniram na 75%, a posle i za ramer i gld

svaki arty, bez obzira na tir je goli bez te opreme, ma sta vi govorili da je to neisplativo

kupi se u pola cijene i posle proda s tenkom, netreba golda za demount

Alesandro kaže...

Binos idu na lake i TD-ove u 99% slucajeva. Na e5, pa i na ostalim heavijima su binos beskorisni.

Optiku na neke mediume + light tenkove, zavisno koliki view range imaju po defaultu.

Na heavije nabijac, stabilizaciju ili gun laying drive. Brzi reload mi je bitniji od view rangea kod heavija. 

nema smisla gld na hevijima, jer ne daje skoro nista, vent tu puno vise pomaze, i dodaje utjecaj na punjenje, nisanjenje i preciznost u pokretu

malu, ali daje

ak sam kratak s lovom i neki keeperi nemaju full equipment jer sam skidal i prodaval, onda imam ramer, vent i binos

od tira 1 do tira 10, makar na 1 nejde ramer

sokre kaže...

artica bez optike je racku! a da nepričam o e100 ili mišu, neznam kako bih bez optike i binoca...+ venta

ja nekuzim kaj ti pricas

kak uopce ti igras arty bez spall linera i wet ammo racka a o dodatno ovjesu da i ne pricam, i cyclone filteru na rusima

AirLive kaže...
Kako ne. Ona 3 komada opreme koja se mogu demontirat puno znače za početak.

tako je kolega

kao i vent za lightove koji si svako moze priustit na pocetnim tirovima

narocito ak se krece sa ghetto posadom na 75% osnovne skole

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
13 godina
neaktivan
O B O kaže...
ja111 kaže...
luka94 kaže...
ja111 kaže...

A ovaj tvoj je bolji u pogledu čega?

MoE (~178 trenutno) i mogucnost igranja neceg drugog sto nije snajpersko i mobilno, svakako da pratim dechu i barrija i kao sto sam rekao da su najjaci sto se tice dilanja damage, ali skill je najbolji sto se tice cijelokupnog randoma

10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

tako je kolega

kao i vent za lightove koji si svako moze priustit na pocetnim tirovima

narocito ak se krece sa ghetto posadom na 75% osnovne skole

Ovi moji su bili na 50%, ni potpisat se nisu znali. Ali koliko god ja uspijem sje*at posade, toliko wg ubacuje nove nacije. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice