Jel i danas x5 za prvu pobjedu?
Prošla ta muka. Odmah 80% pobjeda u nekih 25 partija
Jel i danas x5 za prvu pobjedu?
Prošla ta muka. Odmah 80% pobjeda u nekih 25 partija
Sta reći ... praznici+akcija = gubljenje ovakvih rundi
Evo još jedan uzrok gubljenja runde.
ako se referiraš na cugu, to je opravdano.jer tko bi sve to podnio na "tašte". btw u tim situacijama mod koji ti brani da opleteš po svome igraču je zlata vrijedan.
Evo još jedan uzrok gubljenja runde.
ako se referiraš na cugu, to je opravdano.jer tko bi sve to podnio na "tašte". btw u tim situacijama mod koji ti brani da opleteš po svome igraču je zlata vrijedan.
A tko od nas nije igrao wot pijan? Nema većeg gusta nego doc s pive i opusteno do kasnih nocnih sati igrati potpuno opusteno
Btw. kako se zove taj mod? I jel legalan? Jer puno bi pomogao
A tko od nas nije igrao wot pijan? Nema većeg gusta nego doc s pive i opusteno do kasnih nocnih sati igrati potpuno opusteno
Btw. kako se zove taj mod? I jel legalan? Jer puno bi pomogao
e nemam ti pojma negdje je u onom OMC mod packu upakiran, mislim da je legalan ali tko zna, nisam se susreo sa ničim ilegalnim u omc mod packu. brani pucanje po suigračima (ali možeš nakon 1-2-3-4sec, zavisi kao odabereš) i također brani pucanje po leševima. definitivno koristan mod.
*ebes taj mod...kad me netko nazivcira te iste sekunde ga moram opalit jednom
evo docekao me na alt accountu dopis iz staba armije kako me nije dugo bilo i da me zele natrag na frontu
dobijo sam 7 dana premiuma, a za misije 3x 500k credsa i 3x 500 golda i na kraju dikermax
djabe goldi se ne odbijaju, a ni premium tonk
kak dugo nisi igral?nakon kolko neigranja postanu tak darežljivi?
neam pojma, ne sjecam se vise, mislim da od zadnjeg bana kad sam postal slike tu na forumu , imal sam na njemu samo tir 2 i luchsa i one premiume sitnog zuba od novih godina i godisnjica
Jel neko zna da li ovi genijalci iz wargaminga misle popravit MM ili trebam žrtvovat djevice za pobjedu.
ma ak vec naletis na djevice, prvo ih slobodno istestiraj da su stvarno djevice, a onda ih slobodno zrtvuj, za svaki slucaj - nemoze skodit
loader ti se zove Kim
LoL. Odustao od Tigra I, prodao VK 36.01H i Jumba, krenuo prema T67. Sa M8A1 9/11 pobjede, 82%. Khm, zato je T56GMC 3/10...
neeeeeeee, neces i ti sine brute u helket stet peddere
EDIT: Koji prvi skill najbolje uzeti na cromu? Zapovjednika uvijek uzimam 6th sense prvo, al za ostale?
svi kazu drukcije, a evo i mog "osobnog misljenja"™
1. svima camo, guneru snapshot, ak ces snajpat ko kolega "kemperska picka"©®
2. recon, snapshot, off road, situational awareness, repair ak ces ga aktivnije koristit
3. nebi repair na njemu, jer ak dodjes do momenta da se nekaj treba popravljat, onda si mrtav - ili koristi repair kit
vaznija je mobilnost, dpm, preciznost u pokretu i aim time posto nejde vertikal na njega
Je na to sam mislio. Bilo mi je smiješno jer je lik odma na početku runde napisao to. Na kraju je mislim uspio skinuti 2 komada, ali nije preživio. Inače taj mod, kad kažeš opleteš, to misliš na pucanje na njega ili...?
Je na to sam mislio. Bilo mi je smiješno jer je lik odma na početku runde napisao to. Na kraju je mislim uspio skinuti 2 komada, ali nije preživio. Inače taj mod, kad kažeš opleteš, to misliš na pucanje na njega ili...?
yes, na pucanje po svojima i leševima.
A gdje je nestao RavenHR?
Nestao s foruma ili,jer aktivan je u wotu...vidim ga je online na popisu klanskog chata :)
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/penta-highlight/
okanite se modova i xvm-a.pametnije za zivot i zdravlje.
Nestao s foruma ili,jer aktivan je u wotu...vidim ga je online na popisu klanskog chata :)
Neki dan sam gledao Jinglesov video gdje je protagonist jedan troller inače vrlo poznat - lik vozi Lowe i imao je pratnju svoja tri kretena frendića. MO im je da odaberu najboljeg igrača u svom timu i onda ga blokiraju, udaraju, pokušavaju isprovocirati itd.. Taj igrač je u ovom slučaju bio Raven u svom RU.
Hillarious!
Stavit ću link na YT kad dodjem doma.
Jeje bio je taj filmic vec na forumu:) Izvrijedjao sam ih u ingame (garaza) chatu
yes, na pucanje po svojima i leševima.
A dobro po leševima se može. A nema mod da spriječi druge iz mog tima da po meni pucaju?
Nego vezano za ovaj gore spomenuti mod, danas igram arty i bila neka mapa gdje je na drugom kraju od spawna neki grad gdje se uvijek dosta njih tuče. Gađam nekog heavy-a i promašim za jako malo, ali čujem "we got one of ours". Mora da sam imao radio kratkog dometa pa ga nije bilo na mapi.
Pomaže li mod u ovoj situaciji?
Aha, sad je PENTA_RavenHR
okanite se modova i xvm-a.pametnije za zivot i zdravlje.
Da tata
Evo jedan replay sa JP II di sam izgubio zivaca ko nikad,pogledajte nakraju replaya kv4 i t69,znaci 2 minute do kraja,OI na sred livade stoji na 80% hpa a nas t69 i kv4 sa pola hpa obojica ga se boje napast i ubit ga 2 min pred kraj,dakle morali smo capat ili ubit ga,i naravno ta 2 retarda izgube partiju.
Ima netko prijedlog za misiju, laki tenk, predzadnja, trebam odspotati 2k dmg-a, imam jedino chaffee-a kao lakog tenka sa posadom na 89%, bez skilla, ali imam nabijać, vstab i obloženu optiku na njemu, ja sam brzopleto pročitao zadatak, pa sam shvatio da trebam napraviti 2k dmg, a ne odspotati i jel to izvedivo sa ovim v-tim tier-om, ili da pričekam dok nabavim T37, pa da riješim sa njim taj zadatak ?
EDIT: hebe uploader za slike, pa nemogu zadnju sliku stavit
Moze par savjeta za T49. Koji gun, kako ga igrati? Ne ide me nikako...
moj savjet za igranje T49 je da ga prodaš i ponovo kupiš bulldoga :D
Ima netko prijedlog za misiju, laki tenk, predzadnja, trebam odspotati 2k dmg-a, imam jedino chaffee-a kao lakog tenka sa posadom na 89%, bez skilla, ali imam nabijać, vstab i obloženu optiku na njemu, ja sam brzopleto pročitao zadatak, pa sam shvatio da trebam napraviti 2k dmg, a ne odspotati i jel to izvedivo sa ovim v-tim tier-om, ili da pričekam dok nabavim T37, pa da riješim sa njim taj zadatak ?
Stavi dvogled, mrezu i ofarbaj tenk na mjesec dana :)
Cekas da se potrefi mapa , pa lagano u grmic i spot ;)
Zar nije predzadnja misija (13. i 14.) platoon misija?
Te platoon mozes odraditi i sam, ali puuuuno je lakse ako se odradi u platoonu. Dakle, napravis platoon od 3 scouta i nebi trebao biti problem da zajedno spotate 2k assisted damage.
U biti ostatak platoona niti ne moraju biti scouti, ali sa 3 scouta bi trebalo biti dosta lagano.
moj savjet za igranje T49 je da ga prodaš i ponovo kupiš bulldoga :D
Bulldoga sam ostavio...
Zar nije predzadnja misija (13. i 14.) platoon misija?
Te platoon mozes odraditi i sam, ali puuuuno je lakse ako se odradi u platoonu. Dakle, napravis platoon od 3 scouta i nebi trebao biti problem da zajedno spotate 2k assisted damage.
U biti ostatak platoona niti ne moraju biti scouti, ali sa 3 scouta bi trebalo biti dosta lagano.
Može se i osobno, znam da je teže, zato sam i pozvao random ljude u platoon, onog cromwella i hellcat-a, a vidjet ću, moram nažicat nekog iz klana sa scoutom da mi pomogne
Evo kad bi bar ovako svaka bitka bila... zanimljiva
Gledam poslje bitke, taj lik u tigru je duplo bolji igrač od mene
A na kraju se nisam usudio tražit ga, on je meni bio na šutu, ja njemu na šutu il dva, ne znam kolko skida Tigar 1 i koji top je imao, ako je zadnji, znam da puni oko 6sec što je duplo brže nego moj IS, pa nisam htio riskirati...
"vajolet stet PENTA_pedder"™
na skautu koji je za spotanje ti netreba rammer ni vertikal, osim ak ne igras vrlo agresivno, a keffii je inace precizan u pokretu
uz optiku stavis vent koji dodatno povecava view range i camo, a light tenk ima jednaki camo dok stoji i u pokretu
tako da ni camo net ti netreba, nego samo jos binos - dvogled kako li se vec kvragu prevodi
i uzmes camo paint na 7 dana i to je to, nemoj bit agresivan, jer ti neki put odu svi suigraci na jednu stranu pa te nema ko pokrivat
ostalo je samo strpljenje i cekat da ti se poklopi pravi tim i mapa
korisno je jos pogledat i one vide-e od mister cro-a, pa da si zapises koordinate "kemp bu$ha" za svaku mapu i stranu
i jos je bitnije da ne pokusavas na silu rjesit misiju
ima i mala caka, ak si u skautu a neki drugi skaut je bio bolji od tebe i spotal je svasta, samo ga invajtaj u platun pred kraj partije i sve njegovo spotano ce ti se pribrojit za misiju
Ima netko prijedlog za misiju...
Stavi dvogled, mrezu i ofarbaj tenk na mjesec dana :)
Cekas da se potrefi mapa , pa lagano u grmic i spot ;)
dvogled, vent i optika, kao sto sam gore predlozio, i NEMOJ PUCAT dok spotas
Ovo je jedan od jacih koje sam danas sreo. Lik je opasniji za svoj tim nego za protivnicki.
Fakat bi trebali neke minimalne uvjete staviti koje igrac mora ispunjavati da bi igrao u odredjenom tieru, sto veci tier to veci uvjeti.
Cak su i u WoW-u bili uveli onaj gear level kao uvjet da se uopce mozes prijaviti za random instancu/LFR. Nisu bili neki preveliki uvjeti, ali bar nesto, pa da ovakvi likovi ne mogu prismrditi u Tier 3 i vise.