World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.123.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zapravo IS6 bi na otvorenoj mapi poput Malinovke i mogao dobit FCM zbog troll turreta, ali nije u igri skill vec cisti RNG (FCM podbacuje granate, ovaj ih uopce nemasi kraj mete)
11 godina
World of Tanks

Jučer 33% pobjeda, danas popravio na 36% pobjeda. Živio x5 ivent i živjeli mrtvaci koji ga igraju.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jucer odigro 2 partije. prvu izgubio 15-0  drugu dobili 15-0. reko dosta za danas

xfact
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo docekao me na alt accountu dopis iz staba armije kako me nije dugo bilo i da me zele natrag na frontu

dobijo sam 7 dana premiuma, a za misije 3x 500k credsa i 3x 500 golda i na kraju dikermax

djabe goldi se ne odbijaju, a ni premium tonk

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ED63 kaže...

evo docekao me na alt accountu dopis iz staba armije kako me nije dugo bilo i da me zele natrag na frontu

dobijo sam 7 dana premiuma, a za misije 3x 500k credsa i 3x 500 golda i na kraju dikermax

djabe goldi se ne odbijaju, a ni premium tonk

kak dugo nisi igral?nakon kolko neigranja postanu tak darežljivi?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
banderaa kaže...
Zapravo IS6 bi na otvorenoj mapi poput Malinovke i mogao dobit FCM zbog troll turreta, ali nije u igri skill vec cisti RNG (FCM podbacuje granate, ovaj ih uopce nemasi kraj mete)

IS6 na otvorenoj mapi nebi ni vidio FCM-a...FCM ima 440m view range s optikom,a di su BIA,vents itd...kako ko' koristi.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
9 godina
neaktivan
World of Tanks

danas od 10 dobia samo 2 

uf kako mrzim kad me stave sa tier 8-9-10 a ja tier 7 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NixaFX kaže...

danas od 10 dobia samo 2 

uf kako mrzim kad me stave sa tier 8-9-10 a ja tier 7 

To te jedino mogu staviti ako si u light tanku ili fail platoonu.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Vezano za ovaj post, vratio sam drivere na prethodnu verziju i zasad nemam problema. Ali našao sam jedinu sliku sa kojom sa uspio uhvatiti dio problema. Naravno ovo na slici nije ništa prema onome što sam sve viđao, ali to nisam uhvatio ss-om.

Od 67 slika koje sam uzeo, ova je naravno bila 67. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

da u light tenku sam. a to mi jos gore .poludim kad ne mogu probit neke...

a da im dođem iza leđa ...tesko

imat cu i ja tier9-10 kad tad 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel neko zna da li ovi genijalci iz wargaminga misle popravit MM ili trebam žrtvovat djevice za pobjedu.

0 0 hvala 0
15 godina
bug zlo kaže...

Jel neko zna da li ovi genijalci iz wargaminga misle popravit MM ili trebam žrtvovat djevice za pobjedu.

MM is working as intended

9 godina
neaktivan
SerB bi i vlastitoj majci ubacia 2+ MM 8 puta za redom na istoj mapi

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

replays.quickybaby to je ono,nada umire posljednja...mozda mi kviki nabaci replay na youtube pa svi uploadaju na njegov sajt... Dobar je kviki,al nije mi drazi od Justina Biebera.

EDIT: Što se tiče IS6 vs FCM,to je kao da pitaš dal da si kupiš CD Biebera ili Metallice

IS6 nema nikakve šanse protiv FCM-a na "otvorenoj" mapi,kao ni FCM protiv IS6 u gradu.Iako se mozemo vratit na skill,rajčica se može 3x respawnat u IS6 i 3x će izgubit od unicuma u FCM.

Baš si me spalio svaka čast

Ova Bieber kviki ti je super brija

Slažem se u potpunosti s tvojom zadnjom tezom

no uspoređivao si premiume, spominjao zaštićeni MM  i pričao o najboljem zarađivaču peneza

ukusi se razlikuju

drugi imaju vjerovatno druge favorite

ali ako je netko Metallica u tom odnosu onda je to svakako IS-6

dr.zharre
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupi neki tenk sa preferential mm-om (ako ih još ima).

Ja ulazim u dobre mečeve (npr sa tier 7 u tier 8) ali moj tim osvaja neprijateljsku bazu (kad smo mi oni koji branimo), odu svi na jednu stranu i suprotni flak nitko ne brani ili suicidalno izliječe pred neprijatelja.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pocastio se za adventski kalendar sa Cromwellom B i evo napokon uspio dobiti Ace Tanker.

Mater, s tim cudom fakat tesko, imao sam partije sa 2500 damage, gomilama XP i nista. I evo napokon u T8 partiji.

Pljucalo se fino gold kada sam "nanjusio" da bi to mogla biti "ta partija" i isplatilo se na kraju.

I jos bez Sixth Sense (taman na 99%), dosta zafrkano, jedva cekam da ga vec i dobijem.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 0:50 (Mauro).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dr.zharre kaže...
Thoroughbred kaže...

replays.quickybaby to je ono,nada umire posljednja...mozda mi kviki nabaci replay na youtube pa svi uploadaju na njegov sajt... Dobar je kviki,al nije mi drazi od Justina Biebera.

EDIT: Što se tiče IS6 vs FCM,to je kao da pitaš dal da si kupiš CD Biebera ili Metallice

IS6 nema nikakve šanse protiv FCM-a na "otvorenoj" mapi,kao ni FCM protiv IS6 u gradu.Iako se mozemo vratit na skill,rajčica se može 3x respawnat u IS6 i 3x će izgubit od unicuma u FCM.

Baš si me spalio svaka čast

Ova Bieber kviki ti je super brija

Slažem se u potpunosti s tvojom zadnjom tezom

no uspoređivao si premiume, spominjao zaštićeni MM  i pričao o najboljem zarađivaču peneza

ukusi se razlikuju

drugi imaju vjerovatno druge favorite

ali ako je netko Metallica u tom odnosu onda je to svakako IS-6

Ovisi šta preferiraš,ako ćeš heavy vozaš IS6 ako voliš mediume vozaš FCM i to je to.

FCM je po meni najbolji prem,zbog view rangea skuplja i najviše kredita jer uzima dosta spotting dmg.+medium playstyle.+IS6 traži dosta golda kad te stavi s tier 9,FCM rijetko treba gold.

Pod Bieber vs Metallica nisam aludirao na to da je jedan loš,već nemaju veze jedan s drugim i nemoguće ih je komparirat,kruške i jabuke.

Al jedna bitna stvar,za noob-a / novog igraca itd je puno bolji IS6 jer ima armor da puno oprašta,dok s FCM treba pazit...

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 9:09 (Thoroughbred).
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja vama nemogu opisat koliko je meni drago naletit na nase u ovoj igri xd

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Pod Bieber vs Metallica nisam aludirao na to da je jedan loš,već nemaju veze jedan s drugim i nemoguće ih je komparirat,kruške i jabuke.

Al jedan stvarno jeste loš...

14 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Thoroughbred kaže...

haha slazem se

10 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Thoroughbred kaže...

Kad smo kod glazbe

Umro je Lemmy 

Dan žalosti za sve ljubitelje žestokog zvuka 

Večeras pucam uz Motorhead njemu u čast

dr.zharre
13 godina
World of Tanks

Otišo faken VK 36.01 H  u staro željezo. Dopyzdio mi, hebe mi se za Tigra kojeg sam htio izgurat... Što ne valja, reži...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo jedne koja konkurira za provalu godine 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 13:40 (Mauro).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Samo zbog ovakvih stvari mi je žao što nekoristim XMV niti bilo kakve modove, svaku drugu, treću partiju se nađe neki lik koji prigovara na botove i plače cijelu partiju, a vjerujem da pol takvih ljudi imaju mizeran wn8 i winrate uz mnogo odigranih partija.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
Blizek kaže...
Mauro kaže...

Samo zbog ovakvih stvari mi je žao što nekoristim XMV niti bilo kakve modove, svaku drugu, treću partiju se nađe neki lik koji prigovara na botove i plače cijelu partiju, a vjerujem da pol takvih ljudi imaju mizeran wn8 i winrate uz mnogo odigranih partija.

Po mom iskustvu u 9 od 10 slucajeva kada neki igrac pise "noob team", "retard team" i slicne budalastine kojima optuzuje tim za svoj fail rijec je o nekom <900 WN8 igracu. Mozda 1 od 10 bude neki plavi, a izuzetno rijetko to bude neki unicum.

Da ne govorim da je gotovo u pravilu rijec o tardu koji je poginuo medju prvih 3-5 igraca i onda je za to kriv tim, a ne to sto je on yoloao i qurtza nije kuzio sta se oko njega desava.

Da WG igracima koji su poginuli onemoguci koristenje chata ova igra bi bila puuuuuuuuno ugodnija za igrati. Gotovo sva sranja koja se mogu citati po chatu su napisana od strane nekog tard polubota koji valjda misli da ce svi misliti kako je on u biti dobar igrac i bolji od njih ako napise da je ostatak tima "noob", "retard" i slicno.

13 godina
World of Tanks

LoL. Odustao od Tigra I, prodao VK 36.01H i Jumba, krenuo prema T67. Sa M8A1 9/11 pobjede, 82%.  Khm, zato je T56GMC 3/10...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sta reći  ... praznici+akcija = gubljenje ovakvih rundi

EDIT: Koji prvi skill najbolje uzeti na cromu? Zapovjednika uvijek uzimam 6th sense prvo, al za ostale?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 12:21 (ficosime).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

repairs bez razmisljanja,pa cammo...tako je kod mene na svim tenkovima osim na heavy,tada umjesto cammo stavim nesto drugo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel i danas x5 za prvu pobjedu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
malina22 kaže...

Jel i danas x5 za prvu pobjedu?

Ne.

Sad je 3x crew XP

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice