World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
World of Tanks

Nema razlike sad sam probao, i dalje čujem sat i glazbu ali gledam u listu.

Jel netko imao takvih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Stavi opet skidat, pauziraj, prebaci stare fajlove, pokreni download.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
World of Tanks

Sad radi

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li se mogu ovi tenkovi ukloniti iz garaze tj. IS 7, amx 50 i t62 ono bas me nerviraju...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

da mene isto i mislim da ne mogu.nervira me to njihovo guranje tenkova u moju garazu

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 1:25 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Desni klik - set as reserve ako imate onaj mod koji stavlja tenkove u više redova ili slično nešto
10 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Desni klik - set as reserve ako imate onaj mod koji stavlja tenkove u više redova ili slično nešto

Na zalost nemam, nista valja mi trpiti to xD

Do kada traje ovo sa tim tenkovima, bolje da su uljudnije nesto dali zajebi divljanje :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi put da sam potrošio sve granate 

1 1
2 2
3 3
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

da mene isto i mislim da ne mogu.nervira me to njihovo guranje tenkova u moju garazu

Ja sam barem rasprodao njihove granate. Nije neka lova, mislim nekih 50-60k kredita za granate od sva 3 tenka, ali eto bar da dobijem nesto od njih kada mi ih vec WG nasilno gura u garazu 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
World of Tanks

Evo napokon rijesena zadnja LT misija za Stuga,nisam se ni nadao kad ono rijesio.I uvijek tako ispadne kad ocu rijesit nikad neuspijem i kad skroz zaboravim na to onda rijesim.

http://i.imgur.com/baLJU5r.jpg

http://i.imgur.com/YAWgRJ1.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Imam jedno pitanje: kad igram vidim da neki igrači imaju zvijezdicu na cijevi sad neznam kako ju dobiti pa tražim odgovor.

Hvala i LP

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
cindrix2207 kaže...

Imam jedno pitanje: kad igram vidim da neki igrači imaju zvijezdicu na cijevi sad neznam kako ju dobiti pa tražim odgovor.

Hvala i LP

Pucaj gold ammo i da vidis sto nicu zvijedice na cijevi, kao trava poslije kise. 

Ukratko, imas jednu markicu ako u prosjeku radis 65% vise dmg nego drugi ljudi koji voze taj tenk, 85% je druga, a 95% treca zvjezdica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 17:29 (Mquany).
15 godina
World of Tanks

Nagradna igra povodom ESL finalsa, dijeli se Type, pun k. golda i premium dana

Moj ref link

Ako ne želite preko mog ref-a: esl.gg/logitechraffle

Uz to ima još fan-art natjecanja, meme natjecanja i sličnih stvari, detalji: http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/wgleu-s1finals1516-socialmedia-contest-news/

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 20:22 (The Unforgiven).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
The Unforgiven kaže...

Nagradna igra povodom ESL finalsa, dijeli se Type, pun k. golda i premium dana

Moj ref link

Ako ne želite preko mog ref-a: esl.gg/logitechraffle

Uz to ima još fan-art natjecanja, meme natjecanja i sličnih stvari, detalji: http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/wgleu-s1finals1516-socialmedia-contest-news/

Sta tu trebam radit da osvojim?

15 godina

Na ovaj prvi link samo polajkat šta treba i šerat, to je to.

Vjerojatno će trebat i pratit stream 19. za još nagrada

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 21:01 (The Unforgiven).
14 godina
World of Tanks

- WG is planning the same artillery features as in AW: players will be able to see that they are being fired at by arty - and they will also see where roughly is the arty firing from
- current version of new motion physics in testing is much closer to the final model than the previous test was, now the focus is on testing whether the new physics don't stress the servers too much. If there are no problems, it is very likely that this variant will appear on live server

- currently MM is not working perfectly, WG knows about the issue where for example one team has one tier 10 and the other has five. It will be fixed. The issue where one player plays the same maps over and over again will also be fixed.
- there are plans for new tanks for a couple of years ahead - the closest new branch is Czechoslovak. Each patch will bring a couple of special (event) and premium tanks too.

- developers will add multiturret mechanism, multigun mechanism and amphibious tanks, maybe even wheeled vehicles

- currently, maneuverability and armor of tanks are inferior in importance to firepower, devs plan to change that by increasing maneuverability (new physics) and penetration nerfs
- historical battles are not scrapped and will return in PvE form. First PvE will come in the form of new tutorial.
- new modes and gameplay are represented by Domination, it is almost ready
- the implementation of "saying thank you" to good players (as the opposite of reports for bad ones) depends on how well will this feature do in WoWs
- XP for tanking will come soon
- developers are still working on Havok but it stresses player PC's and servers too much
- it's possible tanks with tier 11 and higher will appear
- developers will continue to fight illegal mods and bots

Za više KLIK

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 3
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna sa Cahffee, nmg da vjerujem da sam najvecu stetu nanio u bitci xD

Heavya neka je stid :)

http://i.imgur.com/TcasGFf.jpg

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meanwhile in world of tan........., ooops warships 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

"- currently MM is not working perfectly, WG knows about the issue where for example one team has one tier 10 and the other has five. It will be fixed. The issue where one player plays the same maps over and over again will also be fixed."

E kad bi samo to bio problem, ja se susrećem u par bitaka di jedan tim ima 7 heavy tenkova, a drugi 3, naravno ovaj sa 3 izgubi... al ajde, valjda će se otrijeznit rusi pa fixat to...

"- currently, maneuverability and armor of tanks are inferior in importance to firepower, devs plan to change that by increasing maneuverability (new physics) and penetration nerfs"

E ovo će bit zanimljivo, baš gledam, npr kad ti netko sa IS-3 (ili neki tenk sa slićnim armorom) naglo skreće lijevo-desno i pri tome još vozi 20-ak na sat prema tebi (vrluda), neće ga bit moguće probit nikako, a sa druge strane već vidim hrpu čeha na krovu, noob-ove više neće trebat ubijat, ubit će se sami...

"- the implementation of "saying thank you" to good players (as the opposite of reports for bad ones) depends on how well will this feature do in WoWs"

Ovo fakat fali, dogodilo mi se par puta da slućano roknem svoga u timu, stisnem R da tenk sam vozi i pišem poruku sry, kad eto čovjek baš zakoči i naguzim ga ko zeca, ako je light još mu i skinem 50-ak hp-a i kako da ja sad kažem čovjeku da nije namjerno...

"- developers are still working on Havok but it stresses player PC's and servers too much"

There I fix it!

- developers are still working on Havok but it stresses servers too much

"- developers will continue to fight illegal mods and bots"

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 3:42 (1BIT).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ko kaže da se nemože sa VI-com igrat među VIII-cama, mučki sam killove pokrao...

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Koji od ovih tier 8 tenkova ima povlasten mm i koji najvise zaraduje : Amx,Super Pershing,STA-2 Panther 8.8

zanima me kupnja i odgovara mi stil igre svakog od tih tenka ali koji najvise zaraduje i koji ima povlasten mm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

fcmka je naj za to ako je jos u prodaji

edit: jao, ne čitam do kraja

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 11:00 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acex kaže...

Koji od ovih tier 8 tenkova ima povlasten mm i koji najvise zaraduje : Amx,Super Pershing,STA-2 Panther 8.8

zanima me kupnja i odgovara mi stil igre svakog od tih tenka ali koji najvise zaraduje i koji ima povlasten mm?

Koliko znam povlasten mm nema nijedan od ovih koje si naveo, neka me ispravi netko, ali mislim da jedini koji su ostali za kupiti s povlastenim mm su IS-6 i FCM 50.

Sto se tice prosjeka netto zarade:

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=2&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsn&server=

16 godina
Acex kaže...

Od navedenih jedino Super Pershing ima povlasteni mm.

Sto se tice zarade jedini kojeg sam isprobao (imam ga) je amx cdc. Tenk odlicno zaradjuje. Jeftina municija, jeftin popravak i top jako dobrih karakteristika (damage=credits) omogucavaju dobru zaradu.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
12 godina
World of Tanks

Može Lee bit i dobar tenkić.

P.S. Print screen ne radi pa sam morao mobom slikat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://studio-dizajn.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 21:42 (Razarach_NG).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo bilo dosano dok sam radio rucak, neznam sta da stavim kao opis.

I went to slash some tomatoes in random.

Coincidence, i think not

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Bullfrog kaže...
MaxonUniversal kaže...

Ja neznam šta bih više rekao sa misijom SPG-15 za T55A, koliko živaca pojede. Ako si prvi po dmg, nisi po xp-u. Ako si prvi po xp, nisi po dmg. E ako si prvi po xp i dmg, e jbg pogineš radi idiot.a i nemožeš riješiti primary i secondary.

Igraj m44 s heatom- par kolega je tako dobilo t55a.

Taman sam ga istražio, pa ćemo vidit kako će ići s njim. Danas dvije zanimljive partije, prvi put sam uspio završiti partiju sa rezultatom 15-0 i pascucci medalju sa ultra sporim jagdtiger 8.8.

wot: maxonuniversal
15 godina
Ligec kaže...

Da li se mogu ovi tenkovi ukloniti iz garaze tj. IS 7, amx 50 i t62 ono bas me nerviraju...

bas am probo uc u garazu ali me wg ne pusti, crasha mi, neko im je drukao  da skidam AW

ali ima ona neka opcija koju od-obiljezis tj unmarkas i tad su ti svi ti tenkovi na kraju vrtuljka bez obzira koju naciju i tip tenka izabrao

barem je tako bilo u onom proslom modu, kak se vec zvao, onaj petch prije ovog

Kill Frenzy kaže...

ma i meni je strasno- prvo kaj svaki debil kaj je instaliral igru odma moze sjest u tirX kaj je nekad bilo nezamislivo, al hebeno nemoguce

osim kaj je moral igrat more partija za doc do desetke, moral je imat i nekoliko money makera da to financira, pogotovo zato jer bi los igrac vec na tiru 7 bez premiuma lako isao u minus

ovo sad je strasno, onaj 8 bit mod je bil super za farmat posadu, ali ovo...

osim kaj mi se guraju i naguravaju posade u apartmanima- to je jebeni bully management da se kupuju slotovi ili povecavaju barake-- trosi golde inace cemo ti zakljucat i ono malo mjesta kaj imas za posadu pa ih neces prebacivat po zelji dragi korisnice

a da ne pricam o DVIJE is-7 i t110e5 posade, kao i t-62a, leo1, foch155, amx 50b posade

znam da bi svaka kostala 100 golda po clanu na popustu, ali pobogu ljudi sta vam je

ja111 kaže...

...neznam sta da stavim kao opis...

I went to slash some tomatoes in random.

gazpacho soup polak style

MaxonUniversal kaže...
.... pascucci medalju sa ultra sporim jagdtiger 8.8....

clicker killer you "cured cancer"

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice