World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
O B O kaže...
ficosime kaže...

haha, ma vratit ću se ja higher tier-u, mislio sam se prijavit za turnir onaj ( tier 1,3 i 5), a imam samo 10 bitaka sa Pz1c, a on je best choice za tier 3 timsku, posada mi je na 78% i htio sam ga grindat malo, al kad su krenuli killovi, nisam se mogao zaustavit, onaj Autocannons (7.92 mm Mauser E.W. 141) se užario kao i moja lijeva tipka miša, osjećao sam se kao unicum, iako mi je još uvijek WN8 oko 800 (ne znam točno, nemam modove kojim bi to pratio), a ćuj, nemoj mene krivit, krivi stronk Russian MM što me pustio u tu bitku.

Tu si možeš pratiti svoj WN8, WN7 i efikasnost 

http://wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=Abarth_CRO

Naravno gledaj samo efikasnost, wn8 ili wn7 ti nepokazuju pravu sliku igrača. wn8 se lako farma kempanjem u pozdini i snajpanjem, tako da oni najbolji igrači uvijek kempaju i prave štetu snajpanjem u pozadini i to korištenjem premium ili gold granata, HEAT ili APCR, a kad vide da će izgubit ubiju se.

Tako da gledaj samo efikasnost, nekažem to bez veze jer najbolji igrač wot-a i najbolji streamer QuickyBaby ili ti Quickfingers upravo koristi efikasnost kao mjerilo sposobnosti igrača.

Dijete drago ja bi si na tvom mjestu već potražio grobno mjesto,od srama.

Neznam koja je hrpa gluposti veća od ove koju si sad napisao,ali ovo za quickybabya

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 14:16 (Thoroughbred).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Tipicni primjer igraca "Cap for win" i kad vodis 14:0

4 2 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

Katastrofa kakvi tupsoni igraju po ljeti. Ja sam mislio da klinci rasturaju igre, da sam ja njubara za jednog prosječnog klinca danas, ali čini se da sam u krivu 

Hmmm...po kojoj logici bi klinci trebali razvaljivat?Normalno je da s godinama dolazi iskustvo,razumijevanje,skill...Kad su klinci na raspustu to je onda mazohizam

15 godina
lordphoenix kaže...

Pazi received credits

a pazi kako si klepio stronk e-100 drajvera:

dmg to enemy vehicle: 2105

i kill naravno...a evo kolko je stronk

WOTINFO - Advanced player stats: wn7, wn8, efficiency

game789 kaže...

i sad ti budi pametan, napokon dobijem ace m sa fcm nakon x partija, po meni nezasluzeno, jedna obicna partija s njim, nista posebno:

a prosli tjedan napravim 5500 dmg, 1100 spota i dobijem 3 medalje i samo prva klasa :( 

ima samo jedno logicno objasnjenje, posto si ace dobio protiv tira 7 i 6, a ova druga partija je protiv osmica:

za ace si SVE SAM SPOTAL i radil dmg i zato si tolko dobil 

drugu partiju je neko drugi spotal, i iako dobijes vise expa ak rokas po vecim tirovima, ako ne spotas ti nego neko drugi, dobijes samo pola expa od dmg-a i zato je mali skor

drugo nelogicno objasnjenje bi bilo da su nedavno resetirali sve statse za servere i da se krece od nule kaj je jako mala mogucnost, cisto sumnjam

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
O B O kaže...
ficosime kaže...

haha, ma vratit ću se ja higher tier-u, mislio sam se prijavit za turnir onaj ( tier 1,3 i 5), a imam samo 10 bitaka sa Pz1c, a on je best choice za tier 3 timsku, posada mi je na 78% i htio sam ga grindat malo, al kad su krenuli killovi, nisam se mogao zaustavit, onaj Autocannons (7.92 mm Mauser E.W. 141) se užario kao i moja lijeva tipka miša, osjećao sam se kao unicum, iako mi je još uvijek WN8 oko 800 (ne znam točno, nemam modove kojim bi to pratio), a ćuj, nemoj mene krivit, krivi stronk Russian MM što me pustio u tu bitku.

Naravno gledaj samo efikasnost, wn8 ili wn7 ti nepokazuju pravu sliku igrača. wn8 se lako farma kempanjem u pozdini i snajpanjem, tako da oni najbolji igrači uvijek kempaju i prave štetu snajpanjem u pozadini i to korištenjem premium ili gold granata, HEAT ili APCR, a kad vide da će izgubit ubiju se.

Tako da gledaj samo efikasnost, nekažem to bez veze jer najbolji igrač wot-a i najbolji streamer QuickyBaby ili ti Quickfingers upravo koristi efikasnost kao mjerilo sposobnosti igrača.

Neznam koja je hrpa gluposti veća od ove koju si sad napisao,ali ovo za quickybabya

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 22:22 (O B O).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jaooo, pa nesmijem ni jednu low tier bitku više odigrat

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
O B O kaže...
Thoroughbred kaže...
O B O kaže...
ficosime kaže...

Nisam ti ja dio "kappa" ekipe :)

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bad ass one. Download fom HIJER

edited: skin od autora ProMod-a za E50m

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 10:53 (esko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
lordphoenix kaže...

Pazi received credits

a pazi kako si klepio stronk e-100 drajvera:

dmg to enemy vehicle: 2105

i kill naravno...a evo kolko je stronk

WOTINFO - Advanced player stats: wn7, wn8, efficiency

E-100 je jos mila majka naspram M103, oneshot i nije mu jasno :). Kako, zasto?!? Jbg, baja stoji na mjesto, bocno okrenut prema meni i ne mice se. Vidim ga da stoji kad su ga spotali i nestane, re'ko necu ga gadjati naslijepo vec je otisao kad ono nakon ponovnog spota lik ukopan na isto mjesto...i onda se pita kako. Inace iz nekog razloga u vecini slucajeva najvise problema imam s gadjanjem losijih igraca, arti uvijek igram isto, znaci prednisanim prije spota na mjesta gdje znam da ce netko biti spotan, izaberem metu i onda ga promatram par sekundi da skuzim obrazac kretanja i tu dolazi do problema :D. Los igrac mi je totalno nepredvidljiv u smislu krene iza brda prema vrhu da ispali, ja nanisanim na vjerovatno mjesto izlaska na vrhu, opalim i lik odjednom ostane iza brda...jednostavno se zaustavi?!? Okrece kupolu lijevo desno iako nema nikog za gadjati iz takve pozicije, okrene top totalno otraga, gleda...mislim ono bez ikakve logike. Bolji igraci su mi puno jednostavniji, izleti gdje ga ocekujem, a povlacenje je jos bolje :). Neznam jel tko primjetio, ali 90% nebitno zeleni, plavi, ljubicasti se povlaci na isti nacin, krivudanjem. Makar da krivuda nepravilno, vec ono...po sinusoidi :), a vraca se po pravcu na istu ili skoro istu poziciju s koje se povukao.  Najjednostavniji nacin za pogoditi takvog je nanisaniti iza njega i cekati da zavrsi s krivudanjem i u trenu kad se zaustavi ispucati malo ispred njega cca dvije duzine tenka, vrijeme leta granate (ako nisi fakat blizu ili daleko) je taman  vrijeme koliko njemu treba da mu se tenk zalaufa prema naprijed uzbrdo na mjesto gdje si ispucao.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije mi nepoznanica da tijekom bitke cesto pukne konekcija, na to sam vec naviknut, svaki dan redovito jednom a nekada i po dva puta ali upravo mi se dogodilo nesto neobicno... udjem u igru sa T54 i nakon min ili dva jednostavno mi se prekine partija i nadjem se u garazi uz poruku "greška u priključenoj bitci, unknown failure"... zna li netko stogod o ovome?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MM9 kaže...

Nije mi nepoznanica da tijekom bitke cesto pukne konekcija, na to sam vec naviknut, svaki dan redovito jednom a nekada i po dva puta ali upravo mi se dogodilo nesto neobicno... udjem u igru sa T54 i nakon min ili dva jednostavno mi se prekine partija i nadjem se u garazi uz poruku "greška u priključenoj bitci, unknown failure"... zna li netko stogod o ovome?

Tebi jarane to a meni sto se desava, znaci udjem u battle i ne pocne kako treba partija izbaci me skroz kao da zatvori wot pa moram ponovo uci i nastaviti igru medjutim kad udjem ponovo nmg pisati na chat ili traziti pomoc... 

Ako neko zna problem za ovo da rijesim ili je to neki bug, inace sam pocetnik tj. skoro sam igru instalirao i vrh je... Sto se tice MP-a bolje nisam igrao :)

11 godina
neaktivan
Ligec kaže...

Tebi jarane to a meni sto se desava, znaci udjem u battle i ne pocne kako treba partija izbaci me skroz kao da zatvori wot pa moram ponovo uci i nastaviti igru medjutim kad udjem ponovo nmg pisati na chat ili traziti pomoc... 

Ako neko zna problem za ovo da rijesim ili je to neki bug, inace sam pocetnik tj. skoro sam igru instalirao i vrh je... Sto se tice MP-a bolje nisam igrao :)

I to mi se dogodi ali rijetko... kad zatvorim igru pa ponovno pokrenem problem sa chatom se rijesi...

16 godina
neaktivan
MM9 kaže...

Crklo je svima, ne samo tebi tako da samo bez panike ;). Meni ostao lockan obj140 u igri i nece mi nazad se spojiti na eu1, eu2 se spojim, obj ne dobijem ali sa drugim tenkovima mogu igrati ili bolje receno "igrati" jer lag je katastrofalan.

15 godina
lordphoenix kaže...
MM9 kaže...

Crklo je svima, ne samo tebi tako da samo bez panike ;). Meni ostao lockan obj140 u igri i nece mi nazad se spojiti na eu1, eu2 se spojim, obj ne dobijem ali sa drugim tenkovima mogu igrati ili bolje receno "igrati" jer lag je katastrofalan.

također, danas cijeli dan od jutra neprestano lag-.- inace bez problema 100-120 fpsa, i 30-max 40 ping skace, danas svaki drugi put kad se tenk priblizi mojem ili ja ili netko pored mene puca trokira, granate lete svuda, ubili me u 3/4 bitke za redom zbog lagga jer promasim i izigra me covjek dok se ja snadem di sam i sta je bilo... stjero sve u tri , cekam do nedjelje pa cu se opet ulogirati, ako nastavi ovako uzimam malo duzu pauzu od wota 

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako je ova igra dobra kad u 100 zadnjih partija imas 70%+ wr , i sto je jos bolje nisam ja nista posebno igrao, ali eto, valjda taki dan.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Rofl, igra me .ere hahaha. Novi arty, bas me fino krenulo . U ovoj partiji gdje sam dobio M one shoot na startu tigera2 koji je isao prema dvorcu, kaze on meni 1 in a 1 000 000 shoot lucker, iduci hit one shoot T34 hahahahahhahahahhaha.

1 0 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...

Rofl, igra me .ere hahaha. Novi arty, bas me fino krenulo . U ovoj partiji gdje sam dobio M one shoot na startu tigera2 koji je isao prema dvorcu, kaze on meni 1 in a 1 000 000 shoot lucker, iduci hit one shoot T34 hahahahahhahahahhaha.

Cekaj samo malo o.O Uz premium acc, mastery game i dva one shota jacih heavya, nakon ammo resuplya ostao ti je bonus od samo 1000coinsa?! A u standard bi uz ovakvu jenu partiju jos i izgubio 16/17 tisuca?! Koji vrag? 

11 godina
neaktivan
ficosime kaže...
Mquany kaže...

Cekaj samo malo o.O Uz premium acc, mastery game i dva one shota jacih heavya, nakon ammo resuplya ostao ti je bonus od samo 1000coinsa?! A u standard bi uz ovakvu jenu partiju jos i izgubio 16/17 tisuca?! Koji vrag? 

Samo gold rokam s arty, 8000 granata. 

11 godina
Mquany kaže...

Kako je ova igra dobra kad u 100 zadnjih partija imas 70%+ wr , i sto je jos bolje nisam ja nista posebno igrao, ali eto, valjda taki dan.

A sad će te sustav kazniti zbog toga. Očekuj katastrofalne rezultate uskoro 

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

A sad će te sustav kazniti zbog toga. Očekuj katastrofalne rezultate uskoro 

hehe apsolutno se slazem :), kad mi ide 70%+ pobjede samo cekam kad ce uslijediti kazna :). Zanimljivo sta mi je ostalo gro godina u glavi, ali nemogu se sjetiti filma ili knjige ili sam mozda cuo nekog kad je to rekao, uglavnom sreca je kao guma. Kad nije nategnuta i stoji na sredini sve je u kozmickoj ravnotezi i stvari idu svojim tijekom, no medjutim kad se pocne natezati sto se vise rastegne jace ce te udariti kad pukne :).

15 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/2039833#airfield-scaramush-stug_iii_ausf_g

jedna dobra dok je server na mojoj strani, a kako se čini danas mali derp topovi rade super pa kolege navalite...

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scaramush kaže...

http://wotreplays.com/site/2039833#airfield-scaramush-stug_iii_ausf_g

jedna dobra dok je server na mojoj strani, a kako se čini danas mali derp topovi rade super pa kolege navalite...

Je, bome meni danas od jutra prolaze kamioni ulicom i likovi viču krumpira, krumpira, kruuumpiraaaaa, to mora sigurno biti nekakav znak da upalim wot i iskoristim priliku dok potatosi igraju.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pay to win

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 11:39 (ljanboo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ficosime kaže...

matematika je tu vrlo jasna:

56k troskovi granata / 7 ispucanih = 8k po komadu, znaci puca gold zbog veceg splasha

nouveau riche ™

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks
http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

Ovaj mali firefly me iz dana u dan sve vise odusevljava, pravi je gust igrati s njim, tenk koji i u tier 8 bitki radi kaos kod neprijatelja 

EDIT: kd sam vec kod firefly-a, koje vještine da uzmem za drugo? 
Prve su mi:

Vozač- šesto culo

topnik- mirne ruke

vozac- majstor voznje

punitelj- budno oko

oprema: obložena optika, stereoskopski teleskop i maskirna mreza

igram firefly kao neki polu TD, jer ima los oklop, a brzi reload i top koji moze penati skoro sve sta sretne i od naprijed... vise se onako skrivam po grmlju i krecem kao druga linija, napravim dmg i promjenim polozaj, zato i imam skillove za sto preciznije brzo pucanje i opremu i skill za bolje spotanje

al sad ne znam sta da uzmem dalje? Dal da idem na skill za kamuflazu, standardno popravak (ili mi to niti ne treba uz ovaj nacin igre) ili nesto drugo?? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 18:53 (ficosime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

malo citam postove onih "pro" igrača koji znaju sve u wotu i nemogu da ne pišam od smjeha nemam rijeci za onog koji je reko da plavi/ljubicasti igraci samo kempaju i snajpaju , nekad to rade al samo zato sto imaju mozak te vide kako neka strana pada te se povuku i snajpaju a vi pro igrači uletite ko neki rambo među 5 neprijatelja i kad crknete svi su krivi osim vas

al evo ako netko zeli nek me slobodno provjeri jer se ne sramim niceg

nick : BenQ_Master

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 0:32 (veks25).

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
veks25 kaže...

malo citam postove onih "pro" igrača koji znaju sve u wotu i nemogu da ne pišam od smjeha nemam rijeci za onog koji je reko da plavi/ljubicasti igraci samo kempaju i snajpaju , nekad to rade al samo zato sto imaju mozak te vide kako neka strana pada te se povuku i snajpaju a vi pro igrači uletite ko neki rambo među 5 neprijatelja i kad crknete svi su krivi osim vas

A cijela je poenta posta i ostavljanja nicka jer si prije par dana usao u FAME? Bravo za tebe.

15 godina
neaktivan
veks25 kaže...

10 godina
neaktivan
Bullfrog kaže...
veks25 kaže...

A cijela je poenta posta i ostavljanja nicka jer si prije par dana usao u FAME? Bravo za tebe.

Džaba ti statistika kad se nemaš kome pohvalit. Master 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice