haha, ma vratit ću se ja higher tier-u, mislio sam se prijavit za turnir onaj ( tier 1,3 i 5), a imam samo 10 bitaka sa Pz1c, a on je best choice za tier 3 timsku, posada mi je na 78% i htio sam ga grindat malo, al kad su krenuli killovi, nisam se mogao zaustavit, onaj Autocannons (7.92 mm Mauser E.W. 141) se užario kao i moja lijeva tipka miša, osjećao sam se kao unicum, iako mi je još uvijek WN8 oko 800 (ne znam točno, nemam modove kojim bi to pratio), a ćuj, nemoj mene krivit, krivi stronk Russian MM što me pustio u tu bitku.
Tu si možeš pratiti svoj WN8, WN7 i efikasnost
http://wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=Abarth_CRO
Naravno gledaj samo efikasnost, wn8 ili wn7 ti nepokazuju pravu sliku igrača. wn8 se lako farma kempanjem u pozdini i snajpanjem, tako da oni najbolji igrači uvijek kempaju i prave štetu snajpanjem u pozadini i to korištenjem premium ili gold granata, HEAT ili APCR, a kad vide da će izgubit ubiju se.
Tako da gledaj samo efikasnost, nekažem to bez veze jer najbolji igrač wot-a i najbolji streamer QuickyBaby ili ti Quickfingers upravo koristi efikasnost kao mjerilo sposobnosti igrača.
Dijete drago ja bi si na tvom mjestu već potražio grobno mjesto,od srama.
Neznam koja je hrpa gluposti veća od ove koju si sad napisao,ali ovo za quickybabya