World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.294.627
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
Mauro kaže...

I da - E50 je najbolniji T9 stock grind kojeg sam iskusio i nakon njega nema sanse da otkljucam i kupim T9 bez dovolno Free XP da odmah otkljucam najbitnije module (citaj top u pravilu).

Probaj onda wz-120, pa da vidiš što je bol 

Samomrzeći hrvat
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Prima li koji klan casual igrače?

1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

9.8 promjene

Buffed following tanks:

- А-20, BТ-7, КV-13, IS-8, IS-7.
- Durchbruchswagen 2, Pz.Kpfw. I, Pz.Sfl. IVc, Nashorn, Sturer Emil, VK 30.02 (d).
- Churchill Gun Carrier, Vickers Medium Mk. III, Vickers Medium Mk. II.
- M2 Medium Tank, T28 Prototype, T30.
- D1, B1, ARL V39, AMX 13 75.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

@1BIt

kaj pricas da je t3 i t4 u hellcat liniji los? iako je t67 totalno OP sa 6th +full camo crew, i m8a1 je jako zabavan, brz, okretan, sa super topom i dobrom depresijom

M8A1 - Global wiki. Wargaming.net

a i njegov prethodnik je ocijenjen kao najbolji t3 td

T82 - Global wiki. Wargaming.net

A igram ih stock, skupljam iskustvo da čim prije dođem do T67, tako da ne kupujem jače topove/radio/motor/kupole..., stock T87 je neprecizan za poludit, fokusiranje traje vječno, čak i kad isfokusiram na metu koja je dosta daleko (meta stoji), a granata ju fula, odahnuo sam kad sam došao na M8A1, koji opet sa stock topom (75mm AT Howitzer M3) nije neko veselje, ajde istina sad sam nabavio 57mm GUN M1 jer vodi na T67, pa se još može igrati sa njim, posadu uzimam one tutleke sa 50%, poslje ih se riješim, kako svakim sljedećim tenkom, prodam prethodni, jer nemam mjesta u garaži, T67 bi si zadržao, jačao posadu i vještine, tenkić je fenomenalan, nije bilo bitke, da ja nisam uništio barem jednog tenka sa njim.

12 godina
World of Tanks

nije stvar u uništavanju već u pravljenju što više dmga, a onda tek killovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

slažem se, ali nema damage-a ni destroy-a bez preciznosti, a ovi moji australopiteki od posade u tenkićima kao da rukama hiću te granate, svakam odlete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

otkrijem dva T67 u platoon-u, jedan me rokne dva puta sa APCR granatama, baš sam ostao paf, lik troši gold ammo na mene tier III...

12 godina
World of Tanks

KV-1 sa 57-icom

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Del_Boy97 kaže...

KV-1 sa 57-icom

Zna dedaa, nije on njubara, svi kuhamo po njegovom receptu.

14 godina
MeSSar81 kaže...

Primao je moj stari klan Geronimo,uglavnom zajebancija,igraš kad stigneš i nema pritiska

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram casual, skupljam iskustvo za BDR G1 B, fali mi još 1000, pogodila se runda i dobim ace-a sa B1, nisam se opće nadao.

REPLAY

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
MeSSar81 kaže...

VFORV

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
15 godina
World of Tanks

500k free xp 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
15 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

I ponovno idemo na pauzu.. 2 tjedna debilizma dovoljno 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
luka94 kaže...

500k free xp 

I tak deda ne vjeruje da je svih 500k free expa sačuvano od bitaka, nikaj nije konvertirano s goldom ni jedan jedini free exp il se kaj promjenilo deda? :D

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
11 godina
neaktivan
World of Tanks

kako su tenkovi tako poredani? meni je sve na jednoj liniji , jel to neki mod ili šta?

RAMPAGE

0 0 hvala 0
15 godina
Toni RAZOR kaže...

kako su tenkovi tako poredani? meni je sve na jednoj liniji , jel to neki mod ili šta?

Tank carousel u promodu

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
Voltron kaže...
1BIT kaže...

otkrijem dva T67 u platoon-u, jedan me rokne dva puta sa APCR granatama, baš sam ostao paf, lik troši gold ammo na mene tier III...

Nisam igrao oko godinu dana i nedavno opet krenem.....pa ljudi moji što frca gold u ovoj igri to je nenormalno. Ajde kada me netko rokne goldom kada je slabiji ili kada je igra napeta pa nećeš da riskiraš ali pobogu svi rokaju gold, a kada to rade igrači sa premium tenkovima lvl9  i lvl 10 sve mi se zgadi. Nije mi jasno kako likovi mogu odigrati 10-15-20 pa i 30 tisuća partija  a da ništa ne nauče. Što je najžalosnije tvoj i moj skill je jako malo koristan protiv takvih i on njubara te razvali. Da bar vrate da se gold ammo plaća goldom bar bi ih bilo manje. MIslim da je tu i sam wg dosta kriv jer je zaje.... MM na veliko. Tenkovi lvl 8 redovito igraju protiv HRPU lvl 10 i to me osobno jako nervira...aj da je 1 ili 2 baš me briga ali kada sa 8-icom igram protiv 3 hvy, 4 med i 3 td, a ostalo moj rang. LOL

Frka85
15 godina
World of Tanks

Evo dvije s Sherman Fireflyom, inace preporucam tenk svima! Često podcjenjen na bojišnici, ali zna iznenaditi... Odličan top, vjerovatno i najbolji tier 6 medium po meni, reload od 4 sekunde, penetracija odlična, probija i tier 7 heavye sprijeda, i prilično dobar dmg, oko 150hp... kada se ukombinira s dobrim mjestom, poboljsanom optikom i istreniranom posadom, ovaj tenk je zvijer, i vatrena moc definitivno nadomješta lošiji oklop i manju brzinu
Od kako sam otključao zadnji top, od 40ak bitka svega nekoliko je dmg bio ispod 1000hp

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
ficosime kaže...

Evo dvije s Sherman Fireflyom, inace preporucam tenk svima! Često podcjenjen na bojišnici, ali zna iznenaditi... Odličan top, vjerovatno i najbolji tier 6 medium po meni, reload od 4 sekunde, penetracija odlična, probija i tier 7 heavye sprijeda, i prilično dobar dmg, oko 150hp... kada se ukombinira s dobrim mjestom, poboljsanom optikom i istreniranom posadom, ovaj tenk je zvijer, i vatrena moc definitivno nadomješta lošiji oklop i manju brzinu
Od kako sam otključao zadnji top, od 40ak bitka svega nekoliko je dmg bio ispod 1000hp

samo ću reći Cromwell

15 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Nisam igrao oko godinu dana i nedavno opet krenem.....pa ljudi moji što frca gold u ovoj igri to je nenormalno. Ajde kada me netko rokne goldom kada je slabiji ili kada je igra napeta pa nećeš da riskiraš ali pobogu svi rokaju gold, a kada to rade igrači sa premium tenkovima lvl9  i lvl 10 sve mi se zgadi. Nije mi jasno kako likovi mogu odigrati 10-15-20 pa i 30 tisuća partija  a da ništa ne nauče. Što je najžalosnije tvoj i moj skill je jako malo koristan protiv takvih i on njubara te razvali. Da bar vrate da se gold ammo plaća goldom bar bi ih bilo manje. MIslim da je tu i sam wg dosta kriv jer je zaje.... MM na veliko. Tenkovi lvl 8 redovito igraju protiv HRPU lvl 10 i to me osobno jako nervira...aj da je 1 ili 2 baš me briga ali kada sa 8-icom igram protiv 3 hvy, 4 med i 3 td, a ostalo moj rang. LOL

Je, nema bitke da me ne zvizne neko goldom, mada to još preživim, al kad se nađem u potato timu, uf, moram stil igre promjenit da preživim, dogodi mi se da ja sa hevy-em naletim na tri hevy-a, a moj tim formira vlakić i putuju uz rub karte, zovem pomoć, stišćem po karti, ne hebu me ni pol posto (čak ni arty), ovi troje me okruže i zmlate ko klinca u parkiću, nemoram govorit kako samo poslje izgubili bitku...

Nego, upao sam u neku timsku bitku, sa nekim likovima u klubu, pojma nemam od kud su, uglavnom zahebancija, al ne smiješ roknut nikoga, jer te onda svi zgađaju, slikao sam lika na Abbey mapi na planini, mada nisam vidio kako je dospio tamo, lokacija mu je fenomenalna, teško ga je spotat gore, a on može rokat skoro sve šta mu tim otkrije...

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

500k free xp 

posudiš mi 16k? inače ću morat igrat friško kupljenog panthera s kratkim 10,5cm derp gunom

15 godina
neaktivan
Voltron kaže...

posudiš mi 16k? inače ću morat igrat friško kupljenog panthera s kratkim 10,5cm derp gunom

Strpi se do vikenda, djeli se 50k, al kako god okreneš, moral buš sa derp gunom igrat

12 godina
World of Tanks

nagrada je 5k xpa, ne 50k

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
luka94 kaže...

500k free xp 

I tak deda ne vjeruje da je svih 500k free expa sačuvano od bitaka, nikaj nije konvertirano s goldom ni jedan jedini free exp il se kaj promjenilo deda? :D

Svaka čast, evo ja na 40k i jedva cekam potrosit ih na nekaj pametno

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

nagrada je 5k xpa, ne 50k

Pa 5k xpa po 10 puta sa istim tenkom i dobiš 50k

meni baš dobro dođe, taman sam zamjenio B1 za BDR G1 B i mogao bi na ARL44, ako mi uspije ovo sa iskustvom, da se ne mučim sa ovim jajetom...

16 godina
World of Tanks

mučenje sa bdrom. pa bdr razbija sa 90mmm topom

Dirty dosen
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

mislim da moras tih 10 bitaka bit u top 10 da bi onda dobio 5k, ako se ne varam

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Pislje BDR sam friško kupio, stock je, jedino ima jači top 75mm SA44, baca me sa VII i nemogu im ništa, elitni možda i je dobar, ali treba doći do elitnog...

@Del_Boy97 da, al mislim da nemora tvoj tim pobjedit, u potato timu nije problem biti među prvih 10

EDIT:

ovo je sve šta imam u garaži, kako ne kupujem golde, ove šta zaradim planiram potrošit na mjesto za garažu kad bude akcija za 150 golda, dobim dva za istu cifru

Plan mi je:

sa BDR doći do ARL44 i njega zadržati, napraviti elitnog, jačati posadu

sa Pz 38nA još ne znam šta ću, dobar je kao scout tenkić, mada ne igram sa njim u zadnje vrijeme

sa Vk 30.01P za sada mi je plan doći do 10.-ke, vodi na maus-a

sa Pz Sfl IVb igram tek toliko da igram malo arty, neću se zadržat, kako ide iskustvo, staroga prodam, kupim novoga

sa Coventader-om mi je želja doći do Cromwell-a i na njemu se zadržati, napraviti ga elitnim i jačati posadu

sa Matildom sam zadovoljan, trenutno je elitni, jedino jačam posadu

sa M8A1 planiram doći do T67, zadržati ga, napraviti elitnim i jačati posadu, ali nisam se još odlućio, možda odem na Hellcat

sa KV-1S planiram zadržati, tenkić je elitni, sa posadom sa jednim skliom, jačat ću ih dalje, ali mi fali mjesto za KV-85, želja mi je doći na neki IS, ne znam još koji valja, da se na njemu zadržim

To je ubiti to, tri mjeseca od kako igram wot i trenutnih 1038 bitaka

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 11:32 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

nikad nemoj pljuvat tenk sve dok ga potpuno ne istražiš, recimo is8 stock mi je bio muka živa, a sa ovim zadnjim topom je prava zvijerka

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice