russian power supreme
rijetko vidjam sc s t44 pa evo jedan ace.
isu replay: http://wotreplays.com/site/1516706#winter_himmelsdorf-br0cksams0n-isu-152
Nevjerojatno koliko si srece imao u partiji s isu, al ace je ace.
russian power supreme
rijetko vidjam sc s t44 pa evo jedan ace.
isu replay: http://wotreplays.com/site/1516706#winter_himmelsdorf-br0cksams0n-isu-152
kako to da imas tako malo bitki od 21-27 ???? u randomu
Hmm nisam siguran da kuzim sto mislis?
Al to sam sortirao po borbama i povukao 4202 na vrh da se lakse uoci, pogledaj slider kako je pomaknut prema dole...
kako to da imas tako malo bitki od 21-27 ???? u randomu
Hmm nisam siguran da kuzim sto mislis?
Al to sam sortirao po borbama i povukao 4202 na vrh da se lakse uoci, pogledaj slider kako je pomaknut prema dole...
E slider nisam vidio
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/easy-8/
easy 8 turnir - tier 8
ne bi bilo loše da se skupi ekipa sa buga i pokori wot
zato sam i stavio replay. duh druga staljina je bio uz mene tu borbu haha
@Mauro za T-44
odličan, pokretan, super camo (nez kolko je preporučeno, al ja sam na njemu imao sve skillove camo, osim gunneru snapshot), čak ima i dovoljno "depresije". top naravno lb-1 (122mm nema smisla). čak možeš i sidescrapeat ak si top tier haha.
meni je super sjeo - u dva dana sam, dok je trajao x2 za svaku pobjedu, otključao T-54
ispucao sam manje od 10 gold granata u to vrijeme jer uvijek možeš bez problema flenkat.
najbolji high(er) tier medium koji sam vozio. jedini zapravo
Ima netko Leoparda? Zanima me koja bi oprema izvukla max iz Leoparda... Najviše me zanima ima li wet ammo rack značajan utjecaj na izdržljivost spremišta za streljivo, dakle isplati li ga se stavljati ili iskoristiti to mjesto za nešto "korisnije"...
Kakvi su timovi danas boze pomozi ,evo jucer sretenem Veterana EvilJoe na pitanja nece da odgovara valjda mu dosadilo ili je ufuran previse a samo sam ga pito koliko njih igra na tom accountu
Yo mama is e100 HAHAHAHAHAHAH, po mom nekakvom zakljucku eviljoe je account i igraoni, imali smo u klanu takvog barem koji je imao tak negdje 40k bitki i 1200 wn8 iako je recent 3k
Danas osvojio M sa WZ 111 konačno krenulo.
Evo moja nova igracka
opet ja skill nazz1, daj dropaj onog drugog loadera i stavi mu adrenaline rush, nema smisla da oba imaju safe stowage, aktivan je samo na jednom
jedino ti se intuition perk zbraja ak imas 2 loadera
ili si to tak namjerno napravil ak drugi pogine da i dalje imas jaci ammorack ...
i de rjesi se gld-a i stavi vertikal ak ide, il bilo kaj drugo od opreme
GLD vs. VSTAB, let's end the misinformation. - Gameplay Discussion - World of Tanks official forum
Moze savijet? Do otkljucavanja IS-a mi fali 5808 XP i 670.000.Moje pitanje je dali da skupim XP potreban za IS a ostatak novaca nadoknadim prodajom KV-85 ili da zadrzim KV i farmam novce sa njim?
skupi expe, elitaj tenk i tek onda razmisljaj o vecem tiru
imaj na umu da ti je elitani t6 bolji moneymaker nego stock t7, posebno ak sa is-om igras sa 122 bez premiuma
i racunaj da trebas za treniranje posade, opremu valjda imas-al sudeci po pitanju vjerojatno ne
consumablesi, camuflaza, granate, dodju ti troskovi do 100k
jos ak trebas i radio, motor i top....
i jos nesto-kad prodajes elitani tenk, obrati paznju dal se na nekom drugom koristi takav top, motor ili radio, jer ak prodajes pa ponovo kupujes, bacas pare
wot je i igra ekonomije, vjeruj meni, znam to nakon skoro 3 godine igranja i prek 90 tenkova
kupuj ono bitno na popustima
Da li T-44 full apgrejdan valja icemu?
da tenk je zvjer
kao prvo, zadnji motor ga pretvara u pravog mediuma
122 top preskoci slobodno, nevalja (osim ak zelis igrat rusku verziju t-34-3 i t-34-2 122mm )
i onaj top lb-1 il kak se zove, busi is-3 frontalno bez beda
i cudi me da nisi jos stavil 100mm gore, moral bi ga imat istrazenog sa hevija ak si ih igral
ja sam free expal gusjenice i kupolu, i sa 100mm topom se moze igrat, al ides sa desetkama cesto
pregrmi, zgrajndaj i imaces t-54 najbolji t9 medium
Pozdrav, može par savjeta pošto sam počeo igrati igru, trenutno igram sa amerima i britancima ( ciljam shermane i tu granu ). Igra mi je brutalna, zabavna i napeta
Da li T-44 full apgrejdan valja icemu?
da tenk je zvjer
kao prvo, zadnji motor ga pretvara u pravog mediuma
122 top preskoci slobodno, nevalja (osim ak zelis igrat rusku verziju t-34-3 i t-34-2 122mm )
i onaj top lb-1 il kak se zove, busi is-3 frontalno bez beda
i cudi me da nisi jos stavil 100mm gore, moral bi ga imat istrazenog sa hevija ak si ih igral
ja sam free expal gusjenice i kupolu, i sa 100mm topom se moze igrat, al ides sa desetkama cesto
pregrmi, zgrajndaj i imaces t-54 najbolji t9 medium
Nisam igrao ruske HT, pa zato nemam 100mm.
Jucer kasno navecer sam dobio napokon 100mm IDIOT top. Jucer mi je valjda bio najgori MM dan od kada igram igru i win rate je bio valjda nekih 20-30%, pa sam uspio nakupiti samo XP za kupolu i prvi 100mm. Nadam se danas da cu zgrindat drugi 100mm mada je nazalost zavrsila misija koja je davala 2x XP za svaku pobjedu :(
Mada je vec i ovaj IDIOT top veliki napredak u odnosu na 85mm. Neprecizan je i treba mu 100 godina da naciljas, ali barem kada pogodi penetrira i napravi neki popristojan damage.
Necu na njega trositi Free XP jer imam nekih 72-73k koje cuvam za T-54. Kada ga istrazim taman bi trebao imati dovoljno za kupolu i top i jos nesto sitno prema motoru
Kakvi su timovi danas boze pomozi ,evo jucer sretenem Veterana EvilJoe na pitanja nece da odgovara valjda mu dosadilo ili je ufuran previse a samo sam ga pito koliko njih igra na tom accountu
Haha i ja sam ga sreo, samo u protivnickom timu i isto pitanje sam ga pitao al izgleda da Mao Ce Tung na njegovom nalogu ne razumije engleski. :D
Pozdrav, može par savjeta pošto sam počeo igrati igru, trenutno igram sa amerima i britancima ( ciljam shermane i tu granu ). Igra mi je brutalna, zabavna i napeta
Na putu do M4 Shermana imaš dražestan tenk - M3 Lee... Moj ti je savjet uzmi prije tog Lee-a T82 tank destroyer i malo vježbaj igrati "bez kupole", jer ama baš nitko u tako ranoj fazi igranja ne voli oklopnjak bez turreta...
EDIT: I nakon T82 iskustva Lee je posebna kvaka jer mu top nije centralno postavljen + visoka silueta itd.
Da... M3Lee je tenk zbog kojeg sam skoro krv propisao... Ali kada nakon njega dodje M4, onda zaboravis svu muku...
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/easy-8/
easy 8 turnir - tier 8
ne bi bilo loše da se skupi ekipa sa buga i pokori wot
Pred cca godinu dana smo odigrali nekoliko TCa zajedno....igra li jos netko te TCe?
Eno Jingles je izbacio Armored Warfare preview video, ne cini se lose, čak šta više ako bude dobro optimizovano moglo bi biti podjednako zabavno kao i WOT, ono što mi je u startu bolje je da nece biti da te artica nece biti tako dominante i odradi za 90% hp jednom granatom, da ces imati upozorenje kad te artica cilja...nadam se da ako bude vecega odliva igraca natjerati WG da malo promjeni stav prema zajednici i onog seronju Serba prizemljiti.
Kolko vam je trebal oda dođete do desetke? ja sad na peticama...
Igra je ok meni samo jedno ne valja,matchmaking. Brate uzmem si dvojku i baci me sa četvorkama,i onda još dođem do nekog DW2 sto je AFK i pucam po njemu straga sprijeda,bocno i nemogu mu nista,i tako puno puta,da to poprave igra bi bila top
Igra je ok meni samo jedno ne valja,matchmaking. Brate uzmem si dvojku i baci me sa četvorkama,i onda još dođem do nekog DW2 sto je AFK i pucam po njemu straga sprijeda,bocno i nemogu mu nista,i tako puno puta,da to poprave igra bi bila top
do desetke? iskreno ne sjećam se ali nije trebalo puno. najveći gušt je i onako na t7-t8... barem meni
problem sa MM nije u podjeli tierova, već u balansu igrača koji igraju u timovima. meni iskreno ne smeta sa dva tiera nižim tenkom igrati kad bi ekipe bile izjednačene po skillu, ali nisu. ali dobro, nemoj se još time zamarat
Eno Jingles je izbacio Armored Warfare preview video, ne cini se lose, čak šta više ako bude dobro optimizovano moglo bi biti podjednako zabavno kao i WOT, ono što mi je u startu bolje je da nece biti da te artica nece biti tako dominante i odradi za 90% hp jednom granatom, da ces imati upozorenje kad te artica cilja...nadam se da ako bude vecega odliva igraca natjerati WG da malo promjeni stav prema zajednici i onog seronju Serba prizemljiti.
Ono što je sad wot, to je prije bio wow. Baš sam nedavno negdje (ftr?) čitao članak o tome i stvarno su dobro opisali situaciju.
Sve ove druge igre su wot(wow) killeri, odnosno bar žele biti (preuzeti dio igrača od wot-a).
U prilog im ide što je wot sa tehničke strane jako traljav i zastario (jedna jezgra, nema destrukcije (još), frustrirajući RNG, izgleda zastarjelo), dok su opet pogodili vrlo dobar omjer zabave, skill-a, napredovanja i najbitnije: free 2 play.
Nadam se da killeri neće željeti biti drugačiji pod svaku cijenu (WT) već da će ono dobro preuzeti i implementirati u svoje rješenje uz popravak onog gdje je WG failao.
AW djeluje obećavajuće (iWT je svojedobno takav bio) ali još je rano proglasiti wot mrtvim.
Tu je naravno i WoWS, totalno drugačija hrpa metala, nadam se da će biti jednako zabavna :)
Koliko ja znam samo T2 light tier 2 ide u četvorke...ostali tier 3 max...
Sve dvojke mogu vidjeti samo tier 2 i 3. Jedina iznimka je T2 Light Tank koji vidi tier 4. Također, ako platoonaš sa višim tierom od svog, MM će uzeti u obzir taj veći tier. Npr. tier 2 i 3 u platoonu će biti bačeni sa tierovima koje tier 3 inače susreće (3-5) bez obzira na tier 2 u platoonu.
Ono što je sad wot, to je prije bio wow. Baš sam nedavno negdje (ftr?) čitao članak o tome i stvarno su dobro opisali situaciju.
Sve ove druge igre su wot(wow) killeri, odnosno bar žele biti (preuzeti dio igrača od wot-a).
U prilog im ide što je wot sa tehničke strane jako traljav i zastario (jedna jezgra, nema destrukcije (još), frustrirajući RNG, izgleda zastarjelo), dok su opet pogodili vrlo dobar omjer zabave, skill-a, napredovanja i najbitnije: free 2 play.
Nadam se da killeri neće željeti biti drugačiji pod svaku cijenu (WT) već da će ono dobro preuzeti i implementirati u svoje rješenje uz popravak onog gdje je WG failao.
AW djeluje obećavajuće (iWT je svojedobno takav bio) ali još je rano proglasiti wot mrtvim.
Tu je naravno i WoWS, totalno drugačija hrpa metala, nadam se da će biti jednako zabavna :)
U pravu si, ali kako je AW maltene pa reskin WOT-a, mogao bi on imati solidno uspjeha. Većina igrača ostaje pri WOT-u iz navike, ja prvi necu da krecem WT zato sto sam ovde dosta vremena, imam solidnu garazu ali iskreno govoreci malo mi ce pocinje gaditi odnos WG prema igracima te konstanto rjesavanje pogresnih problema te njihovi when done its done rokovi...
zna li netko, iz iskustva, oće li opet bit neka akcija (popust) na premium tenkove prije Uskrsa?
U pravu si, ali kako je AW maltene pa reskin WOT-a, mogao bi on imati solidno uspjeha. Većina igrača ostaje pri WOT-u iz navike, ja prvi necu da krecem WT zato sto sam ovde dosta vremena, imam solidnu garazu ali iskreno govoreci malo mi ce pocinje gaditi odnos WG prema igracima te konstanto rjesavanje pogresnih problema te njihovi when done its done rokovi...
Ni jedna igra nije uspila ubiti drugu igru, vec je sama sebe ubila, bila je ta prica vec negdje
Ni jedna igra nije uspila ubiti drugu igru, vec je sama sebe ubila, bila je ta prica vec negdje
Titanfall i CoD...