World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Pislje kaže...

S ovim malim smecem možeš dobit master i ako izgubiš, ok nakon još par partija nisam siguran jel ovo govance op ili samo imam dobar dan

Sad svi nabijaju rating s time sve dok ga ja ne odlučim izgrindat i onda će ga nerfat... tako je bila priča i sa Chaffeejem, svi govore kako jeben tenk, view range, top, ovo, ono, reko ajd idem i ja po njega i onda boom, nerf, ode on u povijest, sad mu je ovaj nasljednik, ali još je bolji, ako sad odem po to, nerfat će vam ga 

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo moja nova igracka 

13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

Evo moja nova igracka  

Kad si ju nabavio, mislim da sam te vidio prije koji sat u randomu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanimljiv MM

edit: pošto se ne vidi... svi tenkovi su tier 7 heavy.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 1:31 (rapture686).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
rapture686 kaže...

Jedina još gora situacija bi bila da je Encounter mode hhahaha

btw kakav side armor ima ovaj IS-6, opalio sam 4 puta sa L52 (200 pen) skoro okomito i bouncalo svaki put? Ni gusjenice nisma mogo skinit.

Jao, ja mislim da imam scrnshot negdje upravo encounter moda kad sam sam otišao u grad a crveni oktobri svi campali i branili nepostojeću bazu. Bilo je presmješno i naravno 15:1. 

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan

pa juce sam ga kupio oko 5 popodne,dok je jos na akciji da pozurim ,a i kornjaca mi vec dosadila,spora u pm ,al ovaj je extra,nema da promaši 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 10:15 (DM-969).
15 godina
World of Tanks

Stolnikov T57 so stronk 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Fina zarada od desetke :) 

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
krcz kaže...

Fina zarada od desetke :) 

jos da je prem bio 

11 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

Evo moja nova igracka  

Nazalost taj tenk nije niti blizu onoga sta je bio kad je tek izasao i par patchava dok je zario i palio i kad si svaku drugu partiju imao sut preko 2000k i kad si po partiji imao 2-3 oneshoota, danas mozes samo sanjat to u fv, nerfan uzasno, preciznost nerfana, podbacuje granate, mobilnost nerfana, penetracija nerfana , gold beskoristan , ap zbog preciznosti se ne isplati pucat .. Sretno :)

14 godina
Mistercro kaže...
DM-969 kaže...

Evo moja nova igracka  

Nazalost taj tenk nije niti blizu onoga sta je bio kad je tek izasao i par patchava dok je zario i palio i kad si svaku drugu partiju imao sut preko 2000k i kad si po partiji imao 2-3 oneshoota, danas mozes samo sanjat to u fv, nerfan uzasno, preciznost nerfana, podbacuje granate, mobilnost nerfana, penetracija nerfana , gold beskoristan , ap zbog preciznosti se ne isplati pucat .. Sretno :)

Nažalost? Baš mi je drago kaj su nefali taj broken tenk....

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
11 godina
Mistercro kaže...

I to je kao loša stvar? Pa i trebalo ga je nerfati jer to nije bilo normalno više.

Samomrzeći hrvat
12 godina
World of Tanks

kao da mu top nije bio dovoljno op, bolje da su ga nerfali

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze savijet? Do otkljucavanja IS-a mi fali 5808 XP i 670.000.Moje pitanje je dali da skupim XP potreban za IS a ostatak novaca nadoknadim prodajom KV-85 ili da zadrzim KV i farmam novce sa njim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

russian power supreme

rijetko vidjam sc s t44 pa evo jedan ace.

isu replay: http://wotreplays.com/site/1516706#winter_himmelsdorf-br0cksams0n-isu-152

14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Mistercro kaže...
DM-969 kaže...

Evo moja nova igracka 

Nažalost? Baš mi je drago kaj su nefali taj broken tenk....

neznam ja sam odigro snjim oko 40 partija do sad i meni je dosta dobar,u 40 partija sam vec uzo majstorstvo 1 klase,ja nezavrsim partiju ispod2,5k dmg snjim cak i kad dobijem same idiote u timu,a to sam primjetio da podbacuje tako da sad uvjek dignem top malo vislje kad gadjam u daljinu,a za gold neznam jer neigram sa goldo  

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 14:24 (DM-969).
15 godina
Xperiax1 kaže...

Moze savijet? Do otkljucavanja IS-a mi fali 5808 XP i 670.000.Moje pitanje je dali da skupim XP potreban za IS a ostatak novaca nadoknadim prodajom KV-85 ili da zadrzim KV i farmam novce sa njim?

skupi pare do kraja i onda kupi, jer će ti trebai pare za trening posade a i opremu ako češ kupovati. Da ne bi na kraju išao u bitke a nemaš para da financiraš. A za pare bolje uzmi KV1.

14 godina
World of Tanks

HD modeli tenkova s independent suspension...

evo nekih slika da vidite kako to izgleda, stvarno odlično napravljeno

Klik

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

kad se uvedu svi hd tankovi igra će preći i 50-60 gb

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Klik

Sve je to u redu, ali prvo nemam komp za tako sto(za sad) i malo je zbunjujuca kupola od e100 je se ne podudara sa modelom kolizije

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
ja111 kaže...
Stolnik kaže...

Klik

Sve je to u redu, ali prvo nemam komp za tako sto(za sad) i malo je zbunjujuca kupola od e100 je se ne podudara sa modelom kolizije

To je The Henschel/Royal turret.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovi modeli nemaju nikakvu prakticnu vrijednost, kao sto je ja111 rekao samo zeznu hitbox pa na kraju pucas u prazno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

Ovi modeli nemaju nikakvu prakticnu vrijednost, kao sto je ja111 rekao samo zeznu hitbox pa na kraju pucas u prazno.

Pa onda si skineš takvog koji ne mjenja hitbox ( IS3 slika ) ili si uopće ne skineš. Ja sam linkao temu, možda se kome dopadne. Meni super izgledaju...

15 godina
World of Tanks

Danas kupio FV 4202

Sta reci, nisam ocekivao da ce biti tako dobar, odigrao 21 borbu, 4200 avg dmg, 76% WR, sve borbe solo

PLUS:

-gun depression

-odlican top (preciznost, rate of fire, dmg)

-solidan frontal armor

-relativno low profile

MINUS:

- spor za mediuma, maks brzina samo 40 (mobilan je, ali top speed ga ubija)

- relativno lost turret armor, zna nesto bouncat

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

a šta reć, u dobrim rukama svaki tonk je dobar, osim lee-ja, njega ni čak noris ne vozi dobro

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 9:26 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Da li T-44 full apgrejdan valja icemu?

Idem kroz rusku medium liniju i T-34-85 i T-43 su mi bili odlicni, ali ovaj T-44 me nekako bas nece.

Jos me MM klistira maximalno, pa vecinom idem u T9 i T10 borbe.

Doduse, tenk je jos stock (imam gusjenice i malo do tureta, ali nekako mi se niti 175 mm penetracije top guna ne cini kao neka prevelika sreca.

Free XP nedam, cuvam ga za T-54.

Pa onak - kakav je kada se full upgadea?

Takodjer, da li ici i na zadnji motor ili je drugi sasvim dovoljan? Jer zadnji nije na putu do T-54, a nekako bi rado cim prije "prosao" kroz T-44 da se docepam pedesetcetvorke cim prije

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je t44 bio sava. Jedna dobra partija od njih 100, ali vrijedi ga pregrmiti jer je T54 bomba  

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T-44 je meni najbolji tier 8 med. Top je dobar, uzasno mobilan, mrvicu manje no t54 pa se gotovo ni ne osjeti razlika. Turret bounca jako cesto i to zesce topove, hull isto zna bouncati. Sve u svemu super tenk, po meni.

Motor istrazi jer ces mozda ici na SU-101 ali nebi trebao osjetiti neku razliku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 13:11 (dedaa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

T-44 je meni najbolji tier 8 med. Top je dobar, uzasno mobilan, mrvicu manje no t54 pa se gotovo ni ne osjeti razlika. Turret bounca jako cesto i to zesce topove, hull isto zna bouncati. Sve u svemu super tenk, po meni.

Motor istrazi jer ces mozda ici na SU-101 ali nebi trebao osjetiti neku razliku.

Sto se tice turreta - da, primjetio sam da voli bouncati. Ono sto je jos iritantno da ammo rack dobije po usima poprilicno cesto unatoc Safe Stowage (jos nisam imao BOOM, ali i to je pitanje vremena izgleda).

Mobilnost je zaista dobra unatoc stock motoru koji imam. Ne sjecam se da je bilo koji tenk bio ovako mobilan sa stock motorom, pa pretpostavljam kada se upgradea i motor da ce to biti prava "jurilica".

Vjerujem da je dio toga sto mi ne lezi i u cinjenici da jos imam top sa T-43 (zapravo isti top koji je i T-34-85 koristio) koji je u T9/10 borbama stvarno beskoristan) i da ce sa top gunom sve biti puno bolje.

Kako bilo da bilo - nakon njega slijedi nagrada u obliku T-54, a kako sam skupio dosta Free XP moci cu odmah uzeti i turret i top na T-54 da preskocim mucni dio igranja sa stock T9 tenkom.

Jos se sjecam horora igranja stock E-50 jer sam na njega dosao bez Free XP 

If you're not paranoid, you're not paying attention
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Danas kupio FV 4202

Sta reci, nisam ocekivao da ce biti tako dobar, odigrao 21 borbu, 4200 avg dmg, 76% WR, sve borbe solo

PLUS:

-gun depression

-odlican top (preciznost, rate of fire, dmg)

-solidan frontal armor

-relativno low profile

MINUS:

- spor za mediuma, maks brzina samo 40 (mobilan je, ali top speed ga ubija)

- relativno lost turret armor, zna nesto bouncat

kako to da imas tako malo bitki od 21-27  ???? u randomu

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 15:03 (markulj).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice