Još 2 dana i TOG
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još 2 dana i TOG
Ja marljivo svaki dan odradim misije za TOG-a, a sto je najgore kada ga dobijem vjerovatno ga uopce necu niti igrati (osim onako 2-3 partije za probu) :)
Isto kao sto mi u garazi cuce LTP i onaj Ke-Ho sto sam dobio i ne sjecam se kada sam ih zadnji put igrao.
Još 2 dana i TOG
Ja marljivo svaki dan odradim misije za TOG-a, a sto je najgore kada ga dobijem vjerovatno ga uopce necu niti igrati (osim onako 2-3 partije za probu) :)
Isto kao sto mi u garazi cuce LTP i onaj Ke-Ho sto sam dobio i ne sjecam se kada sam ih zadnji put igrao.
ista stvar kak i kod mene.imam dva ili možda čak tri tier V premiuma i uopće ne igram s njima,a o onim manjim premium tierovima da ne pričam.tak mi se čini da bude i s TOG-om,odigral budem desetak partija i to bude to.
Zašto ne?
Ne znam kako izdrzis
Prespor mi je, mozda jer u zadnje vrijeme igram samo sa mediumima i lightovima pa je razlika jos veca
Mozda bi platoon od dva-tri bio zabavan, ali solo je cisti mazohizam po meni
S tim da napomenem, imam preko 300 borbi u T95, ali on barem imam armora pa ajde, a tog je pinjata :D
Ali eto drago mi je da sam ga kupio kad je bio 50% off, barem cu dobiti 3500 golda za ovu misiju
Ne znam kako izdrzis
Prespor mi je, mozda jer u zadnje vrijeme igram samo sa mediumima i lightovima pa je razlika jos veca
Mozda bi platoon od dva-tri bio zabavan, ali solo je cisti mazohizam po meni
S tim da napomenem, imam preko 300 borbi u T95, ali on barem imam armora pa ajde, a tog je pinjata :D
Ali eto drago mi je da sam ga kupio kad je bio 50% off, barem cu dobiti 3500 golda za ovu misiju
Samo u platoonu i igram...slažem se, solo je mazohizam, u platoonu je to jedno od najzabavnijih iskustava u WoT-u...
I ja se veselim goldu...:)
Završio par bitaka, u garaži, Alt-tab na browser, ošo AFK nešta obavit, vratim se natrag i vidim žutu WoT ikonu (od igre) što znači da imam neku notifikaciju tipa platoon invite i sl....pogledam kad ono imam 3 dana premiuma.
WTF!!!
Call me stupid, but I don't get it....
Nije neka misija, nije nikakva nagradna igra niti je gift od ikoga.
Tako da jedino logičko objašnjenje je kompenzacija od same igre/developera/EU servera ILI(!) nagrada za taj replay.
Oboje čisto sumnjam, tako da šaljem ticket supportu da saznam zašto i od koga, nije da mi oduzmu nego da samo znam zašto i od koga
Završio par bitaka, u garaži, Alt-tab na browser, ošo AFK nešta obavit, vratim se natrag i vidim žutu WoT ikonu (od igre) što znači da imam neku notifikaciju tipa platoon invite i sl....pogledam kad ono imam 3 dana premiuma.
WTF!!!
Tako da jedino logičko objašnjenje je kompenzacija od same igre/developera/EU servera ILI(!) nagrada za taj replay.
Oboje čisto sumnjam, tako da šaljem ticket supportu da saznam zašto i od koga, nije da mi oduzmu nego da samo znam zašto i od koga
Pa sačekaj da isteknu dani onda šalji
Evo mrki bio si u pravu. Isplati se malo stisnut zube, poslje je čisti užitak
:D
Kasno, već sam poslao xD
Ma garant je od onog replay-a, ali opet čudno da odjednom imam 3 dana premiuma bez ikakvog naznačenog razloga :P
WTF!!!
I ja sam dobio danas premium, ali 24h. Samo ja nisam nikome replay slao nikakav.
I ja sam dobio danas premium, ali 24h. Samo ja nisam nikome replay slao nikakav.
pa sta nije bila misija za dan premiuma??
ja dobio pred 2 dana..
pa sta nije bila misija za dan premiuma??
ja dobio pred 2 dana..
Nisam ni otvorio igru 10tak dana prije danas. u 17:32 mi je poceo premium teci.
yaaay type59
ajde da bar type 59 bude prodavan i na eu serveru
bilo bi mi vrijeme da potrošim nešto novaca na igru
Piše samo za ASIA server, a za nas je VELIKI upitnik.
Nebi se nadao tome previše jer svi znamo kakav je WG i koliko nepredvidljiv

Samo da pitam za ovaj Togtober. Trebam svaki dan imat 5 pobjeda i biti medju prvih 10 po xp i tako 15 dana i to je to?
Da.
Znaci, kad bi zavrsio onu misiju di dobijem extinguisher i repair kit, skinio sam jedan dan za togtober?
Da, s tim da nećeš stići ako tek sad krećeš jer traje do prvog.
Imam jos 7 partija odradit, odradio sam vec 8 samo mi nije bilo jasno jer sam sinoc odradio onih 5 partija a nije mi brojalo u togtoberu?
Jesi bio u top 10 po xpu i pobijedio? Kojim tierom si igrao? Niži tieri ne piju vode za to, pogledaj pod zahtjeve misije koji tenkovima iz garaže možeš to odraditi.
Pa da, odradio sam onih x5 partija (za repair kit i to). Svi tenkovi su mi min T5 a tamo pise da je min tier 4.
Ne znam, možda si pogrešno brojao. U rezultatima svake partije ti piše da li si u toj partiji odradio kakvu misiju i koju, najlakši način za pratiti napredak.