World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Još 2 dana i TOG {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Upravo zaradio Steel Wall sa Type 61, čak 950 dmg blocked by armor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 16:10 (St0ka).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Još 2 dana i TOG {#}

Ja marljivo svaki dan odradim misije za TOG-a, a sto je najgore kada ga dobijem vjerovatno ga uopce necu niti igrati (osim onako 2-3 partije za probu) :)

Isto kao sto mi u garazi cuce LTP i onaj Ke-Ho sto sam dobio i ne sjecam se kada sam ih zadnji put igrao.

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Entry Point kaže...

Još 2 dana i TOG {#}

Ja marljivo svaki dan odradim misije za TOG-a, a sto je najgore kada ga dobijem vjerovatno ga uopce necu niti igrati (osim onako 2-3 partije za probu) :)

Isto kao sto mi u garazi cuce LTP i onaj Ke-Ho sto sam dobio i ne sjecam se kada sam ih zadnji put igrao.

ista stvar kak i kod mene.imam dva ili možda čak tri tier V premiuma i uopće ne igram s njima,a o onim manjim premium tierovima da ne pričam.tak mi se čini da bude i s TOG-om,odigral budem desetak partija i to bude to.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 16:33 (jura).
16 godina
Mauro kaže...

Zašto ne? Belji se

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...
Mauro kaže...

Zašto ne? Belji se

Ne znam kako izdrzis 

Prespor mi je, mozda jer u zadnje vrijeme igram samo sa mediumima i lightovima pa je razlika jos veca

Mozda bi platoon od dva-tri bio zabavan, ali solo je cisti mazohizam po meni {#}

S tim da napomenem, imam preko 300 borbi u T95, ali on barem imam armora pa ajde, a tog je pinjata :D

Ali eto drago mi je da sam ga kupio kad je bio 50% off, barem cu dobiti 3500 golda za ovu misiju

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Ne znam kako izdrzis 

Prespor mi je, mozda jer u zadnje vrijeme igram samo sa mediumima i lightovima pa je razlika jos veca

Mozda bi platoon od dva-tri bio zabavan, ali solo je cisti mazohizam po meni {#}

S tim da napomenem, imam preko 300 borbi u T95, ali on barem imam armora pa ajde, a tog je pinjata :D

Ali eto drago mi je da sam ga kupio kad je bio 50% off, barem cu dobiti 3500 golda za ovu misiju

Samo u platoonu i igram...slažem se, solo je mazohizam, u platoonu je to jedno od najzabavnijih iskustava u WoT-u...{#}

I ja se veselim goldu...:)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

Sklepao sam danas neki clip na temu WOT-a, pa bacite oko:

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
8 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
World of Tanks

e50 25 bitaka 25% WR.. ja mislim da nikad ovakav los start nisam imao.. 2 dana grindam za jeb gusjenice

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 19:38 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Završio par bitaka, u garaži, Alt-tab na browser, ošo AFK nešta obavit, vratim se natrag i vidim žutu WoT ikonu (od igre) što znači da imam neku notifikaciju tipa platoon invite i sl....pogledam kad ono imam 3 dana premiuma.

WTF!!! {#}

Call me stupid, but I don't get it....

Nije neka misija, nije nikakva nagradna igra niti je gift od ikoga.

Tako da jedino logičko objašnjenje je kompenzacija od same igre/developera/EU servera ILI(!) nagrada za taj replay.

Oboje čisto sumnjam, tako da šaljem ticket supportu da saznam zašto i od koga, nije da mi oduzmu nego da samo znam zašto i od koga {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Završio par bitaka, u garaži, Alt-tab na browser, ošo AFK nešta obavit, vratim se natrag i vidim žutu WoT ikonu (od igre) što znači da imam neku notifikaciju tipa platoon invite i sl....pogledam kad ono imam 3 dana premiuma.

WTF!!! {#}

Tako da jedino logičko objašnjenje je kompenzacija od same igre/developera/EU servera ILI(!) nagrada za taj replay.

Oboje čisto sumnjam, tako da šaljem ticket supportu da saznam zašto i od koga, nije da mi oduzmu nego da samo znam zašto i od koga {#}

Pa sačekaj da isteknu dani onda šalji

16 godina
World of Tanks

Evo mrki bio si u pravu. Isplati se malo stisnut zube, poslje je čisti užitak{#}

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 20:19 (Pislje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Evo mrki bio si u pravu. Isplati se malo stisnut zube, poslje je čisti užitak{#}

:D

15 godina
neaktivan

Kasno, već sam poslao xD

Ma garant je od onog replay-a, ali opet čudno da odjednom imam 3 dana premiuma bez ikakvog naznačenog razloga :P

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

WTF!!! {#}

I ja sam dobio danas premium, ali 24h. Samo ja nisam nikome replay slao nikakav.

13 godina
neaktivan
dzan kaže...

I ja sam dobio danas premium, ali 24h. Samo ja nisam nikome replay slao nikakav.

pa sta nije bila misija za dan premiuma??

ja dobio pred 2 dana..

16 godina
neaktivan
mrki98 kaže...
dzan kaže...

pa sta nije bila misija za dan premiuma??

ja dobio pred 2 dana..

Nisam ni otvorio igru 10tak dana prije danas. u 17:32 mi je poceo premium teci. 

14 godina
World of Tanks
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

yaaay type59

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ajde da bar type 59 bude prodavan i na eu serveru

bilo bi mi vrijeme da potrošim nešto novaca na igru {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Piše samo za ASIA server, a za nas je VELIKI upitnik. 

Nebi se nadao tome previše jer svi znamo kakav je WG i koliko nepredvidljiv 

17 godina
World of Tanks

Samo da pitam za ovaj Togtober. Trebam svaki dan imat 5 pobjeda i biti medju prvih 10 po xp i tako 15 dana i to je to?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Da.

17 godina
World of Tanks

Znaci, kad bi zavrsio onu misiju di dobijem extinguisher i repair kit, skinio sam jedan dan za togtober?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Da, s tim da nećeš stići ako tek sad krećeš jer traje do prvog.

17 godina
World of Tanks

Imam jos 7 partija odradit, odradio sam vec 8 samo mi nije bilo jasno jer sam sinoc odradio onih 5 partija a nije mi brojalo u togtoberu?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Jesi bio u top 10 po xpu i pobijedio? Kojim tierom si igrao? Niži tieri ne piju vode za to, pogledaj pod zahtjeve misije koji tenkovima iz garaže možeš to odraditi.

17 godina
World of Tanks

Pa da, odradio sam onih x5 partija (za repair kit i to). Svi tenkovi su mi min T5 a tamo pise da je min tier 4.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ne znam, možda si pogrešno brojao. U rezultatima svake partije ti piše da li si u toj partiji odradio kakvu misiju i koju, najlakši način za pratiti napredak.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice