World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Prijatelj iz klana prodaje acount pa me zamolio da stavim tu.

11k bitki, 51% W/L,  63% hit ratio

Premium tenk- Lowe

U garazi-    Object 704,  t54, t25/2, AMX50 100, Jagtiger, AT15, T21 i par manjih tier.

Istrazene desetke- E100, GWE100 Arty,  IS-7, IS4.

cijena 70 eura.

Pitanja na PM.

13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Hotfix koji je u biti još veći fail. Hotbrake:

http://ftr.wot-news.com/2014/04/25/9-0-1-hotfix-feedback/

{#}

FAIL2 jos veci dropovi i do 25 fps na nekim mapama,prije bilo min. 37

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni sve radi super, nisam primjetio nakon ovog patcha od 12MB neku razliku u igri. Cak stovise, 8 poraza u nizu, onda dobijem x2 na M8A1 dok sam pricao na mobitel. Baksuz. Ali zato uzmem i mali T18 odigram, 11 killova. Rekord. Zasada. Jos malo (par dana) i T49 u garazi.

video

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Neznam jel bilo. Glorious Panzer II Ausf. J{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 14:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon peča, prva partija i zapeo na loading ekranu...ovi su sa pečom zasrali situaciju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Bacelj kaže...

dok ne zavrsi partija, nece ti dati da udjes

Ne, u partiju se može uči nakon rušenja igre ili disconnecta. To što mu se ruši je posljedica ili bugova od 9.0 ili nekog od modova.

uopce ne kontam sta si tio napisati ali nema veze!

uglavnom, ako mu u pola partije crasha na desktop bez ikakve poruke, ne moze se vratiti u igru dok se ta partija ne zavrsi i dok mu taj tenk ne bude u garazi. jer ako je bitka jos u tijeku, dode mu do ucitavanja bitke i na pola se opet srusi na desktop i tako u nedogled dok tenk ne bude u garazi. tako je meni bilo, a nisam imao nikakve modove instalirane! a vjerujem da se i  njemu isto to dogodilo!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja sam igrao WoT od bete i nisam dao ni lipe za igru {#}

da da ni kune ni lipe kad iskrcavas marke i ojre {#} nub "ebaj worrior"TM buy ski11 {#}

nisam ni ja lipe dao za igru, samo 30€ za type59, oko preko 100€ za golde, 10€ mjesecno za internet, 500€ za laptop, nesto za slotove, nesto za barake, nesto za pretreniranje posade, al ama bas nista za igru, SKROZ je besplatna i zabadava {#}

a kolko je tek oslo na {#} dok sam u birtiji skido stronk patcheve {#}

al neka, ustedio sam na normabelima da imam posle za psihijatra{#}

i kad smo kod lea, kupujte svi isto ko i t14 dok ga dedaa ne banna {#}

ja sam uzo hrpetinu slotova, barake prazne, sve posade rade-ko u socijalizmu

cak sam opet luchsa ubo da posada ne sjedi, i mogu rec da je tenk nelos, al ipak preferiram 50mm snajper top od puhaljke za na blizu

btw. elital sam awful pantera i sa zadnjim motorom je jurilica, ima nelos camo bonus, a view range, {#}, stronk sa ventom, optikom i binosom, i liek

ali, ALI,....

nije mi vrag dao mira i iso sam isprobat ovo sa stavljanjem posada u druge tenkove

i istina je, makar pise da skilovi nisu aktivni jer posada nije trenirana za taj tenk, skilovi JESU aktivni, i perkovi takodjer

jedino im padne osnovni skil za 25%, al se na to dodaje vent bonus, comander bonus i bia bonus

znaci moguce je i izvedivo uzet npr 10 njem light tenkova bez posade i onda izrotirat jednu posadu kroz sve i uzet svugdje daily win da se jedna posada trenira brze

da sam to znao prije, definitivno nebi kupovao matildu i matildu BP za trening posade, a t-25 imam od prije i on je vrlo zabavan

p.s. nakon kupovine u pola cijene t-15 i m2lt pa dobivanja istih za misiju, inkasiranja pune cijene golda za njih i slotova, pitam se koji je iduci low tir na misiji- m22 locust, t-127, il kaj jos moze bit?

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
World of Tanks

A WoT se placa ?!? Pa ja sam mislio da je to free2play igra. Zasada oko 200 partija odigranih imam i nitko me ni jedan € nije trazio za nista.

Sva sreca pa ovakve postove kao ovaj iznad ne citam, zarezi i tocke na krivom mjestu. A o velikim i malim slovima da nepricam.

Moj PC  
0 12 hvala 0
14 godina
SlavkecD3 kaže...

A WoT se placa ?!? Pa ja sam mislio da je to free2play igra. Zasada oko 200 partija odigranih imam i nitko me ni jedan € nije trazio za nista.

Sva sreca pa ovakve postove kao ovaj iznad ne citam, zarezi i tocke na krivom mjestu. A o velikim i malim slovima da nepricam.

Tko o čemu,SlavkecD3 o gramatici {#}

Ako ćemo o plaćanju...u 2,5 godine igranja potrošio sam oko 250kn.Uzeo T-25 i Churchill III,jedanput premium na mjesec dana i jednom onaj "offer of the month" bundle s 30 dana prema i 3500 golda.

A za novopridošli T34 zahvaljujem WG-u...svi se žale da su nesposobni,ali eto,ja sam među onima kojima se ta njihova "predivna" osobina isplatila {#}

11 godina

znaci moguce je i izvedivo uzet npr 10 njem light tenkova bez posade i onda izrotirat jednu posadu kroz sve i uzet svugdje daily win da se jedna posada trenira brze

da sam to znao prije, definitivno nebi kupovao matildu i matildu BP za trening posade, a t-25 imam od prije i on je vrlo zabavan

Nide to baš tako, a što se tiče kupljenja daily-a on ispadne ko normalan win jer ako posada nije od tog tenka dobiva se samo pola expa...

Npr posad od leoparda ako skupi win od 2000 expa, a igrali su u panteri skill će im porast samo za 1000 expa. A statsi tenka su puno lošiji, pogotovo "soft",  pucanje u pokretu a i aming time je ko s artyem. Recimo samo da kad je bila misija za Staljina 6 {#} (IS6) sam nakon 10K expa u M4A3E8 Sherman-u pretreniro posadu patona M48 za E8 jer više ličio na M4A3E2 Sherman Jumbo-a bez oklopa nego na okretnog MT-a... Iako ako je neki tenk kome Spotanje nije bitno tipa HT može se stavit neki com koji ima Sixth sense tako da znate kad ste spotani... mada sam s t34 rasturo s posadom od is 3-ce{#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
neaktivan
ED63 kaže...

i istina je, makar pise da skilovi nisu aktivni jer posada nije trenirana za taj tenk, skilovi JESU aktivni, i perkovi takodjer

jedino im padne osnovni skil za 25%, al se na to dodaje vent bonus, comander bonus i bia bonus

Da perkovi i skillovi su aktivni, samo gubiš osnovni skill, ali ako staviš posadu u non-premium tenk, za koji ta posada nije trenirana, dobiješ 50% ili 25% (ovisno o tipu tenka) crew expa. Tako da će to treniranje ići jako sporo.

15 godina
Bacelj kaže...
St0ka kaže...
Bacelj kaže...

dok ne zavrsi partija, nece ti dati da udjes

Ne, u partiju se može uči nakon rušenja igre ili disconnecta. To što mu se ruši je posljedica ili bugova od 9.0 ili nekog od modova.

uopce ne kontam sta si tio napisati ali nema veze!

uglavnom, ako mu u pola partije crasha na desktop bez ikakve poruke, ne moze se vratiti u igru dok se ta partija ne zavrsi i dok mu taj tenk ne bude u garazi. jer ako je bitka jos u tijeku, dode mu do ucitavanja bitke i na pola se opet srusi na desktop i tako u nedogled dok tenk ne bude u garazi. tako je meni bilo, a nisam imao nikakve modove instalirane! a vjerujem da se i  njemu isto to dogodilo!

Ono što piše. Meni kada god disconnecta samo sačekam onu poruku od disconnectu i onda se ponovo reconectam i vrati me u bitku. Ako mi se crasha u sred partije, uredno ponovno upalim igru, i kada stisnem login on mi počne učitavat odmah mapu na kojoj sam bio, i kad partija završi ide nazad u garažu. Jedino se ne mogu vratiti u bitku ako svojevoljno odem u garažu iz bitke. Ja ne znam jel jednom bilo da me nije htio vratit u bitku direktno.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta više reć?

7 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

IS-4 u garaži {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
SlavkecD3 kaže...

Kako si ti onda prije imo obj.212,IS4 i takve tenkove?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Ima li koji limit slotova u garaži na wotu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

u igri je valjda ~400 tenkova i to je (opet valjda) neki limit a i potreba

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali je AT2 opasno nerfan ili se meni čini?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Je'l se nekome srušila igra poslije ovog novog patcha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zrinski kaže...

ni jednom

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Zrinski kaže...

ni jednom

Znači konačno su nešto i napravili dobrog.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li mi netko dati savjet ili objašnjenje, koji je od ova 2 topa efikasniji? Dali se gleda probojnost? Šteta? Sorry, noob sam, pa ako može neko pogurati malo, cijenim! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Osobno bih otišao na desni.
Malo manju štetu nanosi, ali veća je probojnost, što znači da su veće šanse da ćeš ga probušiti s desnim, nego s lijevim. A sad, što je tebi bolje. I kakav stil ti igraš, tvoj odabir.
Optimizam je nedostatak iskustva.
11 godina
xilC kaže...

Može li mi netko dati savjet ili objašnjenje, koji je od ova 2 topa efikasniji? Dali se gleda probojnost? Šteta? Sorry, noob sam, pa ako može neko pogurati malo, cijenim! {#}

Ljevo je haubica i ima 3 stvari bolje to je Rof, aim time i lakši je, budući da je haubica puca HE(mislim da je na naški fugosana) a HE je ubiti eksploziv tako da kad pogodi tenk osim ako nije pod kutem većim od 70 će napravit neki dmg, ako probije pravi onaj koji piše, e da HE isto lomi module ako pogodiš u mentlet obično ode top, nekad i kupola zaštopa ubiješ mu posadu i slično. Osobno najveći nedostatak je što taj top treba nabit u nos za nešto pogodit jer su grantae uber spore, praktički se na + 300 m možeš izmaknit granati.

Desno je top koji čini kv1 s OP, puca sporije tj manje granata al granata pravi dmg kad probije oklop i više manje uvijek pravi 390, min je 293 max 488 dmga a ako nemožeš probit s Ap, također možeš dobit potpuno isti dmg ko s ljevim topom ako napuniš HE, iako je granata ista dmg i pen mnogo je brža jer ima dužu cijev, nedostatak je što ima lošiji aim time i možeš pucas svako 13,5 sek dok s haubivom mislim da je oko 10- 9 sek...

Sve u svemu 122 mm D-2-5T FTW{#} 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
Zrinski kaže...
Ziga kaže...
Zrinski kaže...

ni jednom

Nisu. Prije micropatcha mi je sve bilo ok. Nakon njega mi se srusila igra u drugoj partiji.

I primjetio sam da su serveri u banani jer unatoc dobrom pingu, nakon okretanja kupole granata izleti iz topa pod kutem od 30°. Osjecas se ko totalni tomato kad full naciljani tenk na 10m promasis...-.-"

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
odjavljen
World of Tanks

I ja također imam probleme poslije ovog malog patcha. Igra mi je postala neigriva.

Znači, nakon 9.0 update-a sam imao 30-50 FPS na laptopu, baš kao i prije, a sada poslije tog malog dreka imam 15-27 FPS.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zrinski kaže...
Ziga kaže...
Zrinski kaže...

ni jednom

Nisu. Prije micropatcha mi je sve bilo ok. Nakon njega mi se srusila igra u drugoj partiji.

I primjetio sam da su serveri u banani jer unatoc dobrom pingu, nakon okretanja kupole granata izleti iz topa pod kutem od 30°. Osjecas se ko totalni tomato kad full naciljani tenk na 10m promasis...-.-"

Meni se nije srušilas ni jednom, ali mi fps padne na oko 10 i cjela igra mi trza...a ovo sa 10 metara da promašiš...osječam se ko idiot...a još bolja fora mi je kad mi naciljani tenk nestane na čistini na 50 metara i onda te uspije rasturit...ko da ga vozi Harry Potter! :D

11 godina
World of Tanks

Svaka im čast, "fix" je uveo novinu u obliku rušenja igre ne samo iz bitke, nego i iz garaže. CLAP CLAP CLAP

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ne primjećujem razliku u igri nakon mikropeča, osim što ne trza igra kad se čuje eksplozija. Sve ostalo isto.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je koliko toliko igrivo, osim na mapama Live oaks i Mines, ping je preko 150 a fps do 23 max, ima li itko sličan problem na tim mapama?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice