Narode, ja se ispričavam ako ću nekoga uvrijediti ali, imam pitanje. Dali bi mi igra možda dala bolje rezultate od onih koje mi je windows update instalirao?
Stari, nisi ti nikoga uvrijedio jer te nitko nije ni razumio :)
Narode, ja se ispričavam ako ću nekoga uvrijediti ali, imam pitanje. Dali bi mi igra možda dala bolje rezultate od onih koje mi je windows update instalirao?
Micro patch u petak :)
http://ftr.wot-news.com/2014/04/23/micropatch-confirmed-for-friday/
I jel imam kakv fix za ono rušenje igre u sred partije?
sve je već napisano...
Eto! Uglavno ispravio sam pitanje, izostavio sam ono najbitnije u rečenici!
Narode, ja se ispričavam ako ću nekoga uvrijediti ali, imam pitanje. Dali bi mi igra možda dala bolje rezultate sa ATI grafičkim driverima, od drivera koje mi je windows update instalirao?
Jeli to imas win8,pa ti je sam instalirao?Ako imas on ti automatski skine najnovije ati ili nvidia,pa ne trebas
Narode, ja se ispričavam ako ću nekoga uvrijediti ali, imam pitanje. Dali bi mi igra možda dala bolje rezultate sa ATI grafičkim driverima, od drivera koje mi je windows update instalirao?
Jeli to imas win8,pa ti je sam instalirao?Ako imas on ti automatski skine najnovije ati ili nvidia,pa ne trebas
Nije Win8 u pitanju, Win7 se vrti...
Nije Win8 u pitanju, Win7 se vrti...
pa koje sad imaš drivere?
Ljudi, koji je link za aktivirati statistiku?
Ponovno sam stavljao windowse, i preko win updatea mi je prepoznao hardware, između ostalog i HD5500 te je instalirao drivere za tu karticu...
Ponovno sam stavljao windowse, i preko win updatea mi je prepoznao hardware, između ostalog i HD5500 te je instalirao drivere za tu karticu...
Da, stavi zadnje drivere sa AMD-ove stranice i morao bi imati bolje performanse...
Stvarno nisam zardjao, prva nakon par dana, prosli praznici pa je vrijeme za WoT opet doslo, uzivao sam igrajuci je, 9 killova, ala sam kamperski odigrao, kao pravi TD
Jedva cekam mali T49 da istrazim i kupim. Gledam kako ga ljudi igraju i po snimcima na youtube izgleda kao prava osica.
Odličan tenk T49 samo igraj isto kao sa M8A1 i ići će ti super.
Jedni pitanje: Kako može Grile oneshotat Kv-1 koji je na fullu?
Grille sa jačim topom radi 680 sa fugasnom a KV-1 ako se ne varam ima 640 HP-a, pa ako mu se posrećilo da probije sa tom granatom, onda je one-shot...
Kv-1 = 590 Hit Points
Grille 15cm = 680 average dmg
dakle može one shootati
U zadnje vrijeme od kada igram svaki me arty doslovno one-shota, prije patcha sam pamtio da je to bilo moguće jedino ako je arty boi +1 tier veci od mene, po meni su buffali arty
Kv-1 = 590 Hit Points
Grille 15cm = 680 average dmg
dakle može one shootati
Grill ima max dmg roll od 850 dmg tako da može one-shotat i tier 6 ako probije i zarola dosta visoko.
Primjetio sam da mi na mapi Mines igra strašno uspori - na 4-5 fps-a. Znači od ovog zadnjeg patcha je tako, dok je na drugim mapama OK.
ljudi, koji su vam najdrazi tenkovi? meni IS, T29, T28, Tiger 1 i jedva cekam da kupim IS-7 i jedan iz T verzije, al sam mu zaboravio ime :D
Pa koji sam ja baksuz, $"%&"&%#"
Evo jedna misija mi fali, igram leopardom i sruši se u pola partije. Pokušavam već 3 puta da se vratim i ruši se na loadanju...
&%#(&$/#"%"
dok ne zavrsi partija, nece ti dati da udjes
dok ne zavrsi partija, nece ti dati da udjes
Ne, u partiju se može uči nakon rušenja igre ili disconnecta. To što mu se ruši je posljedica ili bugova od 9.0 ili nekog od modova.
ljudi, koji su vam najdrazi tenkovi? meni IS, T29, T28, Tiger 1 i jedva cekam da kupim IS-7 i jedan iz T verzije, al sam mu zaboravio ime :D
tiger 1 / tiger2.. vidjet cemo kako ce ici sa e75
americka heavy mi je isto dobra al njemci su mi puno drazi. tigeri su jednostavno sexy
evo prva danas sa e75 i ostanem na sred njive-veza sa serverom prekinuta-
skinut patch ~10mb
tiger 1 / tiger2.. vidjet cemo kako ce ici sa e75
americka heavy mi je isto dobra al njemci su mi puno drazi. tigeri su jednostavno sexy
evo prva danas sa e75 i ostanem na sred njive-veza sa serverom prekinuta-
E-75 je zvijer. Pazi da si okrenut prema protivniku i ukošen i pazi na lower plate. Meni osobno najdraži tier 9 heavy od onih koje sam igrao, uz bok ST-1.
Stavi rammera i ventilaciju obavezno, a ostalo po tome kak igraš. Ja sam si stavio super heavy spall liner.
Završio juče grind E100...ne znam bil ga kupovao. E75 je definitivno keeper, tenk koji rijetko pravi alfu ispod prosjeka, jedna od 10 bude ispod deklarisanog. Tenk koji kad KV4 šukne u kupolu odvali mu 600hp...a to amer nikad nece moci. Malo me američki topovi isfuravaju, ona dole deklarisana alfa na granatama je čista laž, napravi toliko samo kad ELC-a pogodi.
Narode, počelo je....izbacili su novi patch...valjda su riješili ovo sa rušenjem i izbacivanjem usred partije...
srijeda jutro..danas jutro.. mozda se trend nastavi..
Tako sam i ja jučer ujutro započeo, ali se do kraja dana pokvarilo...
Hotfix koji je u biti još veći fail. Hotbrake:
http://ftr.wot-news.com/2014/04/25/9-0-1-hotfix-feedback/