- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jos gluposti iz mutavog wg-a, sad ce shebat Tiger-a, al glavno da nece nerfat kv1s. Toliko su retardirani da ne mogu skuziti da je taj komunisticki kv1s OP, al glavno da su pametnjakovici skuzili da je Tiger OP nakon nekoliko mjeseci tj od kad je dobio buff. Sramota...
- Panther and Object 430 size changes were changed (both were made a bit bigger), this doesn’t appear in the patch notes, because it’s apparently insignificant
- post-war HD battles won’t be implemented for now, because “it’s garbage – US and Russian crews in American and Soviet tanks”
- in 9.0, there are no changes to camo mechanism
- apparently, if you drive your tank onto other tank (or fall on it for example) and the bottom tank gets ammo rack explosion, the turret that will fly off will collide with your tank, throwing it away
- HD tanks have 30k to 50k polygons
- during ammo rack explosion, the turret turns into a solid piece of steel, capable of dealing damage to the tank it falls on
Regarding Storm’s post about upcoming vehicle nerfs and buffs:
- FV4202, KV-5, IS-7 and T-34-3 are not on the list, T57 Heavy will also not be nerfed, Object 430 will not be buffed
- Churchill Gun Carrier is actually suddenly doing really fine statistically, one of the best vehicles on its tier
- Storm confirms that WoT will transfer to Dx11
- it’s possible (SS: as in NOT certain) that WT E-100 will be nerfed (“he stands out but only a little”)
- “unfortunately, only few HD tanks will appear in 9.1 – which, I will tell later”
- there is nop need to buff British heavies, they are fine apart from tier 10
- KV-1S will not be nerfed in 9.1, but later ( to vec govore pol godine, da ce ga nerfat, ali uvijek napisu kasnije, taj kasnije je nikad ocito )
- KV-1 and KV-1S will not be united into a single tank
- Storm confirms that LT’s will be buffed by decreasing their maximum battletier
- for now it was not decided whether to nerf E-25
- Wargaming is not using winrate as the main balance method anymore apparently
- apparently, the list of tanks to nerf contains “pedobear” tanks (T18 and T40 for example) as well
- currently, developers are collecting detailed data on the performance of gold shells – after that, it will be decided whether to do something about them and what
- T-34-3 is “a good vehicle in the right hands”
- for now, in 9.1, the base camo coefficient for TD’s won’t be touched
- there were some ideas to change the mechanism of crew hatches (copulas) as weakspots, developers thought about it, but decided not to do anything, there was an idea to reduce the damage taken to these spots, but it’s “too complicated” (SS: whatever that means).
- apparently, in 9.0 release, the armor of Tortoise and M103 became better than during test (SS: will check tomorrow)
- IS-3 HD model will come in 9.2
80+ % pobjeda WR se nastavlja
+
Jedan crucial contribution & ace tanker u pussy wagonu
http://wotreplays.com/site/778162#ensk-smellsliketeenspirit-amx_50_100
Pa Tiger je dizajniran da skida M4 i T-34 sa 1-1,5 km, a ne protiv IS (Josif Stalin 122). Ali igra je igra, samo se nadam da neće svi tenkovi statistički postat isti.
Da, Tigar I to jest tigar s 8.8 cm KwK 36 L/56 ili što mi u wotu kažemo tigar s kratkom 88-com, Je zamišljen da podupire ostale tenkove u napadu, no u wotu je Tigar I s gunom od KT tj tigra 2, a taj top je odgovor na novije tipove sovijetskih tenkova. No to je povjest, tako je naprimjer Otto Carius s kratkom 88 uletio u selo s svojim i još jednim tigrom i navatali dobar broj IS-ova između ostalog. No 8.8 cm KwK 43 L/71 je na tigru I tako da je donekle balansirano u igri valda, jer ipak posada je u stvarnom životu ono što čini tenk , tako je i u igri prosječan igrač će bit bolji u IS-u, dok će bolje rezultate imat u tigru bolji igrač (cant beat side scraping and DPM) .
P.S ko ima vremena i kog zanjima nek pročita knjigu nije loše štivo, pogotovo after action reports-i ima zanjimljivih stvari od komentara da stave kutiju alate i sjekeru unutar tenka da ih pogube u bitkama , do koliko je Ap, HE granata ispucano pa čak i MG metaka. "Razlika između iskusnog pješadinca, i novaka je u tome kad prvi vidi tigra trči u zaklon jer zna da će Ivan slati darove preko artiljerije , dok ovaj novi je sretan što vidi tigra"
evo vidim da neki grindaju (olitiga pate) do centuriona 7/1, moje pune preporuke jako dobar tenk (much OP, very stronk so wow). evo i jednog heartbreak replaya s 7k dmg ujedno i moj prvi ace tanker s njime.
Nakon e5 i is7, odlučio sam neki medium grindat. Može li mi netko predložiti dobru liniju?
Uzalud potrošeno vrijeme na replay,koja je poanta istog i što je smješno ne kužim? Ne trošite vrijeme...
Uzalud potrošeno vrijeme na replay,koja je poanta istog i što je smješno ne kužim? Ne trošite vrijeme...
Pa sto nije smijesno uzmemo iz zajehancije svi najbrze tenkove koje imamo i jos ovaj uzme artija i na kraju na pola bitke se pretvori u ozbiljnu bitku koji mozemo pobjediti sto smo i iskoristili
Ja se nadao nečemu epic
Ja se nadao nečemu epic
Vjerojatno jos fali transmision sa ts3 prije borbe za vrijeme borbe i poslije pa bi bilo epic
Zaboravit ću sve weakspote sa ovim Tigrom i L71. Samo čuvat donju prednju ploču, jednostavno otkida tenk. Nadam se da ga neće jako nerfati, jer otkida tek kad ga načiš igrat.
U četvrtak vam je hrvatski 2on2 kup (Tier VIII) i u subotu 3on3 kup (Tier VIII)
Više na http://www.esl.eu/hr/wot/news/240276/
Vec par dana pokusavam i nikako da mi stigne na TELE2 kod za promjenu lozinke...jel to neki problem na TELE2 ili WG?
nisu debili mogli preko noc iupoadat taj jeb patch..ili pustit neki preload prije 1 dan da ljudi to polako poskidaju. totalna nesposobnost. neocekujem da danas igra bude radila uopce.
Vec par dana pokusavam i nikako da mi stigne na TELE2 kod za promjenu lozinke...jel to neki problem na TELE2 ili WG?
kontaktiraj support nek ti posalju na email. mislim da su u tele 2 telad i nesto nije ukljuceno od servisa. na vip uredno stize
kontaktiraj support nek ti posalju na email. mislim da su u tele 2 telad i nesto nije ukljuceno od servisa. na vip uredno stize
I na TMobile, iste sekunde, i za lozinku, i za kupovinu, odmah stigne.
Nakon e5 i is7, odlučio sam neki medium grindat. Može li mi netko predložiti dobru liniju?
Moj prijedlog E50M, pogotovo za random borbe... Najbolje oklopljen medium, pri čemu mobilnost nije stradala, top jedan od najpreciznijih, uz vrlo dobru depresiju topa (parametar koji mi je u zadnje vrijeme najvažniji pri odabiru tenka), jednostavno all-rounder...
I na TMobile, iste sekunde, i za lozinku, i za kupovinu, odmah stigne.
Jbt ja svaki dan zatrazim resend koda za aktivaciju i jos mi nije stigao. Madrfakrs!
EDIT: Evo sada mi je proslo za sekundu.
Jeli danas novi Patch, pa zato ne radi ni igra ni stranica, ni jedan server nije dostupan.
Jeli danas novi Patch, pa zato ne radi ni igra ni stranica, ni jedan server nije dostupan.
Da,iza podne ce se moći update napraviti.
Da,iza podne ce se moći update napraviti.
Ok Hvala, jel znam da je bila prica nešta da ce jucer bit, pa nije, pa sam cito tek sljedeci tjedan, znaci danas ide. negdje sam procito da ce bit 15gb velicina sad neznam koliko je to istina.
Možete započet skidanje update-a.
Možete započet skidanje update-a.
Dobro je samo je 2gb velik Patch to jest 2,303
Ljudi, jel ima negdje onaj .patch file za download, da ne morem preko launchera nego skinem patch file i samo zalijepim u Updates folder?
Ja čekam link za skinut da to riješim na poslu,ima kakav link il treba čekat www.worldoftanks.eu da se digne?
Ljudi, jel ima negdje onaj .patch file za download, da ne morem preko launchera nego skinem patch file i samo zalijepim u Updates folder?v
izgleda da ovaj put nist od toga... trazil sam jucer jer je obicno bilo koji dan prije samog patcha al sad nema...
cek, znaci samo 2,3 giga je patch? pa kaj nisu trubili da bude zbog hd modela puno veci? mada i tih 2 giga bude jedno par sati skidalo... vec vidim
Ljudi, jel ima negdje onaj .patch file za download, da ne morem preko launchera nego skinem patch file i samo zalijepim u Updates folder?v
izgleda da ovaj put nist od toga... trazil sam jucer jer je obicno bilo koji dan prije samog patcha al sad nema...
cek, znaci samo 2,3 giga je patch? pa kaj nisu trubili da bude zbog hd modela puno veci? mada i tih 2 giga bude jedno par sati skidalo... vec vidim
Moguće da ima nakon 2 giga još, vidićemo...
Nasao link za download patch fileova
napisi samo kak je velicina i dal je to sve ili se pokrece neki optional download za hd nakon toga...