Nemoj se previše živcirat kad taj 203mm počne mašit, jer hoće, no kako ideš prema višim tierovima postane malo precizniji. A Obj261 ima 180mm top koji radi malo manji damage od tog 203mm ali zato je precizan. Bio još i preciznije prije 8.6 patcha kad su s*ebali sve artye žešće.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam sve arty osim britanskog lvl 10 koji dolazi uskoro. Do patcha 8.6 arty su bile solidne a osobno sam se najviše zabavio sa 261 i ap ammo jer je bila jako precizna. Sada koju god naciju da odabereš pripremi živce ili popij 1-2 normabela inače odmah odustani...rld je sada previše velik a aim i preciznost užasna, jedino što valja je to da ih nema 6 i više, jako loše ide exp i credits (fv 305 napravio 6k dmg i dobio 1200 exp sa premiumom....lol), i još jedna prednost je što se sada jako rijetko "trejsa"
Evo jedne od maloprije... welcome to the world of bots... jedan čak ima Type 59... koja retardacija i to u višim tierovima... al reko nije problem, može se carryat i onda se desi jedino sa čim si ne mogu pomoć, njihov pro arty sa 447 WN8 me one-shota čim sam izašao na otvoreno, to mu je ujedno i jedini pogodak i dmg u cijelom game-u... zato mrzim arty, čak i najveći retard okrene rundu sasvim slučajno ako okine prave igrače ili tenkove...
Jucer nakon dugo vremena odlucim izvesti svog GW E100, da odigram jednu za x2, kad tamo Himmelsdorf...
Nista, popnem se na onu uzbrdicu koja vodi u dvorac i cekam, nista se ne dogadja... i bas kad sam pomislio da zamolim nekoga za samilosni hitac da mi postedi i vrijeme i muku pojavi se bat-chat s druge strane dvorca, hm... ako opalim mozda nekog svog one shotam od straga (ipak je luk granate na knapp)... ma pucat cu ipak, BUM, 1200dmg (moze i bolje). Kad gle WT E100, strah i trepet TD roka po nasima koji se smucaju oko dvorca, nalazi se kod crkve... BUM, on krene naprijed i valjda jos bolje zakaci moju granatu s otvorenom kupolom, ONESHOOT, LOL, valjda 2000dmg, vec vidim pobjeda... Nastavim dalje opusteno jer sam vec pogodio sve sto sam trebao, zveknem jos i E75 za 900dmg i pobjeda 15:11... a mislio da sam beskoristan...
A jos mi draze sto sam vratio onom OP TDu za sva ona moja preagresivna izlijetanja kad bi me ovaj docekao, ktome jos i Himmelsdorf ;)
U vezi arty-a, jučer naš arty u tier 6,7,8 mixu rokne njihov T-150... Pa mislim si, konju, njega može bilo tko od nas probiti, lovi tier 7 i 8 jer ja sa svojim T-150 ne mogu skoro ništa protiv T28 Prot i sličnih tier 8 mrcina (mogu s boka al' dođi mu s boka ak si faca...). A ebga, njemu se baš taj nacrtao, u principu, bolje išta nego ništa...
U vezi pobjede u zadnjoj sekundi, nama su tako jednom davno, roknuli zadnjeg i u tom trenu vrijeme je došlo na nulu...
U vezi arty-a, jučer naš arty u tier 6,7,8 mixu rokne njihov T-150... Pa mislim si, konju, njega može bilo tko od nas probiti, lovi tier 7 i 8 jer ja sa svojim T-150 ne mogu skoro ništa protiv T28 Prot i sličnih tier 8 mrcina (mogu s boka al' dođi mu s boka ak si faca...). A ebga, njemu se baš taj nacrtao, u principu, bolje išta nego ništa...
U vezi pobjede u zadnjoj sekundi, nama su tako jednom davno, roknuli zadnjeg i u tom trenu vrijeme je došlo na nulu...
Ja sam isto tako igrao CW i u zadnjoj sekundi im roknemo dva tenka. Imam replay samo treba naći između oko 5k replaya.
Baš mi je dobar Confrontation mod. Zanimljivo, do sada sam sa SP-om odigrao 5 takvih mečeva i svih 5 je bilo protiv Nijemaca, a u 4 smo ih mi dobili i evo, maloprije sam prvi put izgubio. A danas sam 3 puta zaredom sa SP-om igrao Confrontation. I u svih 5 partija sam bio prvi ili pri vrhu po pitanju napravljene štete.
Najviše volim kada u protivničkom timu budu većinom Tigrovi - njam, njam, njam!!!
A na koju foru nekom, tobože, oštetim gusjenicu a lik nije ni zastao??? Vozi bez zastoja...
znaci da si mu ostetil gusjenicu(pozutila je) al nisi unistil pa mu nije pukla
nekad davno ti je glas reko ak si napravil kritikal, ak si probil ili ak si dingal
danas ti veli ding cak i kad ga detrackas, ili veli kritikal kad mu samo ostetis nesto a ne unistis-posebno iritantno na gusjenicama
svaki modul ima svoj hp, kad ga ostetis, mislim da tad ima manje i onda ga je lakse ponovo ostetit u taj dio-lakse ga trackas, pogodak u "crveni" motor ili fuel tank ili ammorack znaci pozar / eksploziju
e sad, mislim i da sam procital ak neko popravi modul sa repair kitom (), modul nije zut al mu i dalje ostaje samo pola ili 3/4 hp-a od onog kaj ima neostecen-velim mislim, jer nznm vise di sam to procito i kad
koje vještine i talente staviti na t110e5, ako izaberem opciju od 20k silvera mogu birati 2x 100% 1x 65%
posada na t110e5 je još od kad je t30 bio 10ka i kada su bula samo 3 skila (popravci, ff i camo) tako da sam stavio prvo popravke pa ff, no sada kada su tu drugi skilovi i talenti mislim da bih ih trebao dropat i uzeti neke druge...
ista stvar sa t34 prem, na njemu mogu 2x 100% 1x 35%
vatra i nije toliko česta na amerima pa msm da mi ff samo zauzima slot bzvz, za vatru imam protupozarni, a ako me 2 put zapale ionako sam gotov, pa šta predlažete?
moj prvi prijedlog tebi je da posadu od t34 pretreniras za neki drugi hevi, jer imat posadu za prem tenk je gubitak
ja planiram svoju sa t34 prebacit u t30 kad ga otkljucam, vec sad grajndam 2 rezervne hvy
ja na t34 imam BiA, 6th sense i recon na comanderu, designated target i snap shot na guneru, preventive maintainance i off road na driveru, situational awareness i repair na radisti, i intuition i repair na oba loadera, posto cesto mjenjam tip granata koje pucam, a tak cu i na t30
od opreme imam vent , vertikal i gld-jer top jako sporo cilja, a i oce dingat ak nije naciljan do kraja,pa aim time je najbitniji
u pravu si, firefighting je totalno nepotreban,osim mozda kod svaba
za e5 ti preporucam:
svima bia, comanderu 6th i mentor-jer se dota sporo i tesko skuplja 3 skill, 4 puta vise expa treba nego za prvi
guneru snapshot i repair, driveru preventive maint. i off road, loaderu safe stow. i repair
Mozes iste skillove staviti na e5 i t34
prvi skill: BIA na sve
drugi skill: sixth sense na commandera, safe stowage na loadera, na gunnera snap shot, a na ostale repair
treci skill: svima repair kojima nisi, na drivera smooth ride
hoću li vidjeti razliku sa bia i je li i dalje aktivan bonus ako je netko od posade mrtav?
bia radi cak i kad je clan posade mrtav
i da, osjeti se velika razlika sa bia, sjecam se kad sam type 59 reskilal i maknul po 2 perka i stavio bia i perk-odma je tenk "zivnul", bolje okretal i ubrzaval
stvar je u tome da vent i bia daju bonus na primarne kvalifikacije svakog clana-znaci comander ima veci view range, guner brze cilja i okrece kupolu, itd, plus utjece na camo i repair faktore, cak i na mentora-znaci mentor na 100% je ustvari 110%, zbog venta i bia
u konacnici, sve se zbraja
Također trenutno grindam rusku artiljeriju, i imam SU-14-2. Od S51 pa nadalje svi imaju isti 203mm top. Taj top i nije baš precizan, no zato tier x te linije Obj261 se smatra napreciznijom artiljerijom.
Hvala ! Počet ću istraživat rusku, čini mi se vrlo dobra. Napisem iskustvo kada dođem do pristojnog tiera.
neznam kakav je su-18 sad, al su-26 je izgubio 122 top od nekad, al ima KUPOLU i super je arty na malom tiru
su-5 je u biti minobacac, kad se stavi 122 top ima 28 granata, a za 152 mortar SAMO 14, ali sa jako velikim lukom, i mozes na npr. malinovki gadjat u motor tenkove kaj su priljubljeni uz zgrade al na krajnjem dometu di je parabola najveca, al je domet ogranicen
koju god liniju da uzmes, do tira 4-5 nije neki promasaj jer ti malo treba da krenes drugu naciju, a do tira 5 mozes vidjet otprilike kak se koja nacija ponasa
recimo francuz i svabo na tiru 4 imaju velike lukove topa ljevo i desno, nesto kao marder, i mozes pokrivat velik dio mape bez micanja
inace u igri svabi mislim da imaju najveci domet,francuzi puno manji, uk najmanji
sry na postu iza posta, zaboravih a vazno je (da dedaa znam editirat al ovo zahtijeva poseban post)
imam problem i molim pomoc
kad se ulogiram na wot portal, cim kliknem na moj acc ili bilo kaj drugo, prebaci mi jezik na njemacki i nemrem ga vratit na engleski
neznam zasto, al njem ne kuzim i nemrem vise po portalu logiran radit jer izgubim zivce posto ne razumijem ni rijeci a necu nekaj shebat
plizz help
F7

ajde pročitaj još jedanput njegovo pitanje.kakve veze sad ima wotlauncher sa portalom na kojem mu jezik sa engleskog mjenja u njemački???
sry na postu iza posta, zaboravih a vazno je (da dedaa znam editirat al ovo zahtijeva poseban post)
imam problem i molim pomoc
kad se ulogiram na wot portal, cim kliknem na moj acc ili bilo kaj drugo, prebaci mi jezik na njemacki i nemrem ga vratit na engleski
neznam zasto, al njem ne kuzim i nemrem vise po portalu logiran radit jer izgubim zivce posto ne razumijem ni rijeci a necu nekaj shebat
plizz help
F7
To je onaj language bug, bilo je nedavno na FTR da ga uopće nisu ispravili iako su rekli da jesu.
Evo post o tome.
Siemka.
promjenio sam sve na t34, svima je prvi BiA
ostali su samo 1 loader (drugi ima BiA, stowage, repairs) i vozaš samo sa bia (ali mogu staviti još 1 pun i 37% drugog,
sad šta staviti na vozača Off-Road Driving, Clutch Braking, Preventative Maintenance, znači mogu izabrat 1 od 100% i drugi 37%
edit: i šta staviti na loadera koji ima samo BiA (BiA 100%, 1x100%(slobodan), 1x37%(slobodan))?
Baš mi je dobar Confrontation mod. Zanimljivo, do sada sam sa SP-om odigrao 5 takvih mečeva i svih 5 je bilo protiv Amerikanaca, a u 4 smo ih mi dobili i evo, maloprije sam prvi put izgubio. A danas sam 3 puta zaredom sa SP-om igrao Confrontation. I u svih 5 partija sam bio prvi ili pri vrhu po pitanju napravljene štete.
Najviše volim kada u protivničkom timu budu većinom Tigrovi - njam, njam, njam!!!
Igrao si Confrontation sa SP-om protiv amera?
Si ti izdajica naroda svoga ili ja nešto propuštam?
Ma mislim na Nijemce, a pišem Amerikanci.
promjenio sam sve na t34, svima je prvi BiA
ostali su samo 1 loader (drugi ima BiA, stowage, repairs) i vozaš samo sa bia (ali mogu staviti još 1 pun i 37% drugog,
sad šta staviti na vozača Off-Road Driving, Clutch Braking, Preventative Maintenance, znači mogu izabrat 1 od 100% i drugi 37%
edit: i šta staviti na loadera koji ima samo BiA (BiA 100%, 1x100%(slobodan), 1x37%(slobodan))?
mozes onda drugom loaderu adrenaline rush i repair
vozacu ili off road da ipak bolje ubrzava trom tenk, ili clutch da se brze okrece i repair
ak nisi ziheras ko ja pa netrebas preventive maint., onda uzmi bolje clutch i repair
cesto puta se moras brzo okrenut u mjestu, pa to ima smisla, a off road dobijes malo na ubrzanju na mekim terenima
onda bolje na vozaca stavi smooth ride i repair, ipak smooth ride ti uz snap shot smanjuje nisan dok vozis pa si donekle precizniji u pokretu-if you shoot from the hip (and you have a stiff upper lip
)
@ svima
ovo na portalu je strava, mogu se hebat bez engleskog
nebi nis reko da je to od jucer, to traje mjesecima sad
ALo ko igra ovo
A koji tudum znam biti... Sa KV-1 igram tier 7 i oprezno odigram, napravim nešto štete, budem koristan. Iduća bitka, tier 5 ja sav sretan što sam najveći tier i isključi se mozak a uključe mudha i odigram ko volina. Ništa ne napravim i zbombaju me ko da sam sad prvi put vidio komp a kamoli igru... Bem ti sve...
Nakon 10 dana pauze i onih 27% WR u 36 borbi ( !!!!!!!) ... opet je sve po starom :D
Pao Ace na ovom WT-u iako sam prvi put igrao mapu otkad je promjenjena,pojma nisam imao di ću.
http://www.imagebam.com/image/921c32309304101
http://wotreplays.com/site/626593#redshire-smellsliketeenspirit-waffentr_ger_auf_pz_iv
Sklanjaj te slike dedaa ce dobit srcani i mozdani i svasta nesto ako vidi da nisi u stanju dobit ace-a
jagdpz e100 u garaži, spreman za novo gubljenje živaca
Zanima me... Ako je netko "prošao" kroz drugu Njem. TD liniju, prema waffentrager e100. Kakav je put do nje? Svi ti TDovi mi izgledaju lošije od drugog njem. TD stabla. Osim 9T waffentrager, koji mi izgleda zabavno. Pa jeli se isplati ići prema tamo radi samo zadnja dva TD-a?
nisam baš neki iskusni TD igrač, tako da nisam najbolji primjer, ali se zasada dosta mučim. tek sam na tieru VI, točnije odigrao sam 6-7 partija u Nashornu. Nashorn zasada - trebalo mi je pet partija za x2 prvi, morao sam potrošit free exp za drugi top i odlučio pucat gold jer sudeći po prvih 5 partija, pogotovo kada solo igram, neću tako brzo napredovat.
što se tičer tostera, odnosno tiera V, mila majko. kao što sam rekao, nisam baš iskusni TD igrač, plus vratio sam se nakon duge pauze pa niti mape neznam, ali sve te doslovce probija - ako ti skaut doleti s nekom rafalnom prdekanom, loše ti se piše. ima dobar top i brz je, ali čim te netko otkrije računaj da si polumrtav :D
marder38t mi je bio čist ok.
P.S. po reakcijama drugih igrača, tek mi na ovom gov** tier VII dolazi prava muka.
nisam baš neki iskusni TD igrač, tako da nisam najbolji primjer, ali se zasada dosta mučim. tek sam na tieru VI, točnije odigrao sam 6-7 partija u Nashornu. Nashorn zasada - trebalo mi je pet partija za x2 prvi, morao sam potrošit free exp za drugi top i odlučio pucat gold jer sudeći po prvih 5 partija, pogotovo kada solo igram, neću tako brzo napredovat.
Cek ti sa drugim topom na Nashronu koristis zlatne
Igraci su postali veoooma razmazeni u skorije vrijeme
Sklanjaj te slike dedaa ce dobit srcani i mozdani i svasta nesto ako vidi da nisi u stanju dobit ace-a
mislim da mi imamo cast i da je ovo jedini podforum da uzivamo u tak uglednom drustvu:
osim master foto$opera slavkeca, 3 DOKTORA za sve bolesnike ovdje, i moderatora;
imamo i deduu (neprocjenjivo)
mi smo naj stronk furom na cijelom bug forumu
Zanima me... Ako je netko "prošao" kroz drugu Njem. TD liniju, prema waffentrager e100. Kakav je put do nje? Svi ti TDovi mi izgledaju lošije od drugog njem. TD stabla. Osim 9T waffentrager, koji mi izgleda zabavno. Pa jeli se isplati ići prema tamo radi samo zadnja dva TD-a?
o da isplati se (patiti)
kaj se tice nashorna, niste ga skuzili, nije to jg panter ili stugi pa da juris napred-tenk je od $krnicla, spotan = mrtav
jake strane treba koristit-
view range..treba ostajat na kamp poziciji, i to ne isturenoj napred nego u bazi ili jos vise iza
kad se pocisti prvi val rushera i jedan flenk koji je sigurno probijen, mozes krenut napred i skidat ostale
camo... neprimijecen znaci da mozes pucat po drugima bez da te otkriju, nek tim spota za tebe
top.....o da, top sa laserskom preciznoscu,kad se usporedi sa npr, hellcatovim(malo ga sad vise igram) na daljinama preko 450-500m je iznimno precizan i ne dinga, iako je mali kut topa, brzo puni i jos brze nisani
depresija.... netreba se skroz izlozit ko sa npr su-100m1, nek mozes bit u "polu-hull-downu" da ti samo top izviri i bum
od opreme ramer, camo net i binos, posadi camo
a kaj se tice usporedbe, nashorn ima dugi 8.8 top naspram jgpanzerovog kratkog 8.8, i u biti moze i probit ono kaj gadja, narocito tir 7 i 8 protiv kojeg redovito ide
jednostavno to nije tenk za prvu liniju, ko ni toster
zapamti da td na tiru 6 ima top koji hevi dobije na tiru 7, razmisljo sam da si ga ostavim kolko je dobar, u rangu sa jgpanterom, al sam na kraju obadva prodal da se ne zadrzavam i da grajndam dalje(patim se sa sifilisom, nedam free expe, i jucer uzo ferdija,pa pomalo)
sifilis tir 7 je pakao, top od dikermaxa, 60k do drugog, al eto, to je kazna prije nagradnih wafella
draga nam kompanija to uvijek radi kad uvede novu liniju- radijo, motor i top nisu kompatibilni, trebaju vise exp nego slicni na istom tiru-sve je to free exp zamka za potrosace golda
kak bi bilo da uvedu novu liniju npr. usa mediuma i moras na svakom istrazit samo gusjenice i kupolu jer ostalo pase sa drugih med-hvy linija...di je tu zarada?
ODGOVOR: da, isplati se ic po toj liniji zbog 3 zadnja tenka, 8,9 i 10 jer su neopisivo zabavni
borsig na t8 je ko da imas pzr4 sa derp gore koji ima i pen
t9 waffel ausf pzr4 sport
potrazi na jubito Sir Foch me video recenzije o toj liniji