World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj vikend intenzivno igram sa IS-om kako bi se docepao zvjerke IS-3

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A ja svatku bitku intezivno izgubim....

Frka85
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo vam ga na 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
ja mislio da bar piješ pivo, kad ono pan
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
World of Tanks

Jel tko za platoon? :D

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

koju opremu na wt 100 e?

0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

Evo vam ga na 

kaj: novcanik, telefon, sluske? {#}

nego kak si uspio plave neonke montirat u garazu? {#}

il su LED-ice {#}

The Unforgiven kaže...

moglo je i gore, da je pio pan radler {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

pan je qurac od piva.......{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje da skinem ovaj mod?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Osvoio sam onih 7 dana premiuma i danas phusim sve odreda. To je tako kad ides farmat, kladim se da wg da onim poljskim botovima 100 golda da nas malo phrcaju:"lose at least 50 games on sunday and win a great prize". {#}

Ako slucajno sretnete u igri nekoga tko psuje  sve zivo na hrvatskom, nemojte mi zamjerit, takav je dan. {#}

play2much
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ace camper{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Tier VIII carry sa tier VI...Belji se

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

bože kretena na serveru od petka koji misle da će lako skupit x3....

najjači su mi oni koji čekaju da me protivnik ubije kako bi oni ubili njega...

3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ev ovako raja treba mi pomoc. posalo sam zahtjev za promjenu mail adrese na Vicko acc-u i ne vidim razlog da mi je ne promijene, sve sam im fino upakovao :)
Posto skroz slabo igram u zadnje vrijeme odlucio sam da prodam jedan acc i bit ce to Vicko jer je puno lakse na sandmanu nastaviti grind, ako uopste budem ista vise grindao. 
Sad trebala bi mi pomoc u procjeni acc-a za ljude ovdje koji su imali ranije iskustva sa prodajama i koji otprilike znaju za koju lovu idu acc-ovi danas{#}

Sto se tice nekih tehnickih detalja acc je prosjek, oko 49.4% pobjeda i WN7 mislim malo iznad 1100, ne gledam ja to bas puno.

Acc trenutno ima 6183 golda i milion i po srebra. Ima jbg dosta prem tenkova...

Garaza:

CHINA: Type 58, type 62, T34-3 i 112

FRANCUZI: ELC, 13 90, batchat, amx 50 100, FCM 50, amx 50B, Foch 155, FCM 36 pak 40, 105 lefh18B2, renault TF 75 BS

SVABE: T25, Pz IV Schmaltrum, Indie panzer, E50M, Tiger I, Tiger P, Tiger II, Lowe, E75, E100, Maus, Marder 38T, Stug III, DickerMax, E25, jagdTiger 88, Hummel

BRITISH: Light MK VIC, medium I, Churchill I, TOG II, AT 8

USA: T1, T1E6, T7 Combat car, M4 Sherman, T14, SuperPero, T34, t49, T57 (arty)

SOVIET: BT2, LTP, T127, valentine II, T43, KV1, Churchill III, KV 220, KV 1S, IS3, KV 5, IS6, IS7, SU 100Y, SU 122-44

JAPANCI: Ona jedinica sto se dobije

Glavni adut su ovi prem tenkovi i sto se skoro svaka posada moze bildati kojom god linijom da se krene...

barake imaju 48 kreveta, ima jos 7 slobodnih slotova u garazi, skoro svi tenkovi imaju opremu i dobre posade, ovi viseg tiera su sa full opremama i posadama, od otkljucanih a nekupljenih tenkova imam samo KV4, nes mi bilo mrsko ici tom linijom {#}

Planiram prodavati preko one playerauctions stranice pa ako netko ima iskustava sa njima bio bih veoma zahvalan kada bi podijelio {#}

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

:) carry 

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ISusa ti!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 14:59 (CrnaBitanga).
Moj PC  
2 16 hvala 0
11 godina
Ziga kaže...

Pričaj mi. Izgubio sam valjda 40 bitaka od 50 odigranih. Sve veće od x2 je magnet za noobove i siemke.

Samomrzeći hrvat
15 godina
Entry Point kaže...
Ziga kaže...

Pričaj mi. Izgubio sam valjda 40 bitaka od 50 odigranih. Sve veće od x2 je magnet za noobove i siemke.

Nađite si ljude za platoon s kojima vam je dobro igrati , tj. da se možete pokrivati i pomagati i ne vidim problema :). Meni je winrate većinom na kraju dana 61%+.

14 godina
Dr. Vicko kaže...

Sad trebala bi mi pomoc u procjeni acc-a za ljude ovdje koji su imali ranije iskustva sa prodajama i koji otprilike znaju za koju lovu idu acc-ovi danas{#}

Planiram prodavati preko one playerauctions stranice pa ako netko ima iskustava sa njima bio bih veoma zahvalan kada bi podijelio {#}

Pođi sa 400 eura (ili nešto više), 300 eura možeš dobiti bez problema... Ja sam prodavao na e-bayu nekad. Baš me zanimaju iskustva sa playerauctions, javi kako je prošlo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 7:50 (DrNasty).
15 godina
World of Tanks

Prodao prvi akaunt na playerauctions i sve prošlo super. Postupak stavljanja i zaključivanja prodaje je jednostavan, sve je opisano na stranici :).  Samo oprezno i to je to. Odlična stvar je što su oni posrednik.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 19:40 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

Prodao prvi akaunt na playerauctions i sve prošlo super. Postupak stavljanja i zaključivanja prodaje je jednostavan, sve je opisano na stranici :).  Samo oprezno i to je to. Odlična stvar je što su oni posrednik.

zar nije zabranjena prodaja? šta ako te uhvate brišu acc?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupljen Jagdpanzer IV. Malo čitam o njemu i za sada jedina preporuka je zapalit komp {#}

Da ostanem pri 75mm L70 ili da kupujem 88mm L/56?

L/70 me odlično služio na Stug III, i jel mogu sa ovime igrat istim stilom kao sa StuG-om?

Toni
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 19:56 (rapture686).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Kupljen Jagdpanzer IV. Malo čitam o njemu i za sada jedina preporuka je zapalit komp {#}

L/70 me odlično služio na Stug III, i jel mogu sa ovime igrat istim stilom kao sa StuG-om?

doc do jgpanthera sa tim cudom je isto kao hodat po minskom polju u sibiru gol dok te napada copor vukova i prezivit

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kada mali poludi..

12t 12t
Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
rapture686 kaže...

doc do jgpanthera sa tim cudom je isto kao hodat po minskom polju u sibiru gol dok te napada copor vukova i prezivit

Hahaha, a je*emu sve {#}

Jel se barem isplati?

Toni
17 godina
rapture686 kaže...

Primi moju iskrenu sućut... dva puta sam prodavao to govno jer nisam imao živaca grindat..... kad sam otključao i kupio JPanther... preporodio sam se..

ista stvar s Pz Sfl. V to je takvo govno od tenka, majko mila... dođe mi da zapalim komp.

15 godina
Predator003 kaže...
anarky1988 kaže...

zar nije zabranjena prodaja? šta ako te uhvate brišu acc?

Pa ako nećeš svima okolo pričati da prodaješ akaunt, i stavljat nick da svi vide ne bi te trebali uhvatiti.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo si razmisljam opcenito o wotu i pitam se zasto nema mape Kursk u wotu, mislim ipak je to najveca tenkovska bitka

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Malo si razmisljam opcenito o wotu i pitam se zasto nema mape Kursk u wotu, mislim ipak je to najveca tenkovska bitka

prokhorovka,to je bilo u sklopu bitke kod kurska.

15 godina
Imaš Prokhorovku
One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice