- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel tko za platoon? :D
koju opremu na wt 100 e?
Evo vam ga na
kaj: novcanik, telefon, sluske?
nego kak si uspio plave neonke montirat u garazu?
il su LED-ice
moglo je i gore, da je pio pan radler
pan je qurac od piva.......
Gdje da skinem ovaj mod?
Osvoio sam onih 7 dana premiuma i danas phusim sve odreda. To je tako kad ides farmat, kladim se da wg da onim poljskim botovima 100 golda da nas malo phrcaju:"lose at least 50 games on sunday and win a great prize".
Ako slucajno sretnete u igri nekoga tko psuje sve zivo na hrvatskom, nemojte mi zamjerit, takav je dan.
bože kretena na serveru od petka koji misle da će lako skupit x3....
najjači su mi oni koji čekaju da me protivnik ubije kako bi oni ubili njega...
Ev ovako raja treba mi pomoc. posalo sam zahtjev za promjenu mail adrese na Vicko acc-u i ne vidim razlog da mi je ne promijene, sve sam im fino upakovao :)
Posto skroz slabo igram u zadnje vrijeme odlucio sam da prodam jedan acc i bit ce to Vicko jer je puno lakse na sandmanu nastaviti grind, ako uopste budem ista vise grindao.
Sad trebala bi mi pomoc u procjeni acc-a za ljude ovdje koji su imali ranije iskustva sa prodajama i koji otprilike znaju za koju lovu idu acc-ovi danas
Sto se tice nekih tehnickih detalja acc je prosjek, oko 49.4% pobjeda i WN7 mislim malo iznad 1100, ne gledam ja to bas puno.
Acc trenutno ima 6183 golda i milion i po srebra. Ima jbg dosta prem tenkova...
Garaza:
CHINA: Type 58, type 62, T34-3 i 112
FRANCUZI: ELC, 13 90, batchat, amx 50 100, FCM 50, amx 50B, Foch 155, FCM 36 pak 40, 105 lefh18B2, renault TF 75 BS
SVABE: T25, Pz IV Schmaltrum, Indie panzer, E50M, Tiger I, Tiger P, Tiger II, Lowe, E75, E100, Maus, Marder 38T, Stug III, DickerMax, E25, jagdTiger 88, Hummel
BRITISH: Light MK VIC, medium I, Churchill I, TOG II, AT 8
USA: T1, T1E6, T7 Combat car, M4 Sherman, T14, SuperPero, T34, t49, T57 (arty)
SOVIET: BT2, LTP, T127, valentine II, T43, KV1, Churchill III, KV 220, KV 1S, IS3, KV 5, IS6, IS7, SU 100Y, SU 122-44
JAPANCI: Ona jedinica sto se dobije
Glavni adut su ovi prem tenkovi i sto se skoro svaka posada moze bildati kojom god linijom da se krene...
barake imaju 48 kreveta, ima jos 7 slobodnih slotova u garazi, skoro svi tenkovi imaju opremu i dobre posade, ovi viseg tiera su sa full opremama i posadama, od otkljucanih a nekupljenih tenkova imam samo KV4, nes mi bilo mrsko ici tom linijom
Planiram prodavati preko one playerauctions stranice pa ako netko ima iskustava sa njima bio bih veoma zahvalan kada bi podijelio
Pričaj mi. Izgubio sam valjda 40 bitaka od 50 odigranih. Sve veće od x2 je magnet za noobove i siemke.
Pričaj mi. Izgubio sam valjda 40 bitaka od 50 odigranih. Sve veće od x2 je magnet za noobove i siemke.
Nađite si ljude za platoon s kojima vam je dobro igrati , tj. da se možete pokrivati i pomagati i ne vidim problema :). Meni je winrate većinom na kraju dana 61%+.
Sad trebala bi mi pomoc u procjeni acc-a za ljude ovdje koji su imali ranije iskustva sa prodajama i koji otprilike znaju za koju lovu idu acc-ovi danas
Planiram prodavati preko one playerauctions stranice pa ako netko ima iskustava sa njima bio bih veoma zahvalan kada bi podijelio
Pođi sa 400 eura (ili nešto više), 300 eura možeš dobiti bez problema... Ja sam prodavao na e-bayu nekad. Baš me zanimaju iskustva sa playerauctions, javi kako je prošlo...
Prodao prvi akaunt na playerauctions i sve prošlo super. Postupak stavljanja i zaključivanja prodaje je jednostavan, sve je opisano na stranici :). Samo oprezno i to je to. Odlična stvar je što su oni posrednik.
Prodao prvi akaunt na playerauctions i sve prošlo super. Postupak stavljanja i zaključivanja prodaje je jednostavan, sve je opisano na stranici :). Samo oprezno i to je to. Odlična stvar je što su oni posrednik.
zar nije zabranjena prodaja? šta ako te uhvate brišu acc?
Kupljen Jagdpanzer IV. Malo čitam o njemu i za sada jedina preporuka je zapalit komp
Da ostanem pri 75mm L70 ili da kupujem 88mm L/56?
L/70 me odlično služio na Stug III, i jel mogu sa ovime igrat istim stilom kao sa StuG-om?
Kupljen Jagdpanzer IV. Malo čitam o njemu i za sada jedina preporuka je zapalit komp
L/70 me odlično služio na Stug III, i jel mogu sa ovime igrat istim stilom kao sa StuG-om?
doc do jgpanthera sa tim cudom je isto kao hodat po minskom polju u sibiru gol dok te napada copor vukova i prezivit
doc do jgpanthera sa tim cudom je isto kao hodat po minskom polju u sibiru gol dok te napada copor vukova i prezivit
Hahaha, a je*emu sve
Jel se barem isplati?
Primi moju iskrenu sućut... dva puta sam prodavao to govno jer nisam imao živaca grindat..... kad sam otključao i kupio JPanther... preporodio sam se..
ista stvar s Pz Sfl. V to je takvo govno od tenka, majko mila... dođe mi da zapalim komp.
zar nije zabranjena prodaja? šta ako te uhvate brišu acc?
Pa ako nećeš svima okolo pričati da prodaješ akaunt, i stavljat nick da svi vide ne bi te trebali uhvatiti.
Malo si razmisljam opcenito o wotu i pitam se zasto nema mape Kursk u wotu, mislim ipak je to najveca tenkovska bitka
Malo si razmisljam opcenito o wotu i pitam se zasto nema mape Kursk u wotu, mislim ipak je to najveca tenkovska bitka
prokhorovka,to je bilo u sklopu bitke kod kurska.