World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

meni se čini da bi iz WG kuhinje trebo izić hibrid; oklopljen k'o maus, ROF k'o E25,  brz k'o bat chat, i alfa dmg k'o FV215b (183)... i opet bi bilo nezadovoljnikâ...

je da bi svi imali isto ali di je draž igre?

ništa ljepše nego kad (npr.) AMX 1390 "pojede" WT (auf pzIV ili E100...), RHM.... ili druge "OP" tenkove... di je tad OP faktor?

tko god misli da je nešto OP treba igrati tog tenkića i biti crveni te "bijelim slovima" pisat gg....

igra je puna nelogičnosti ali zato je "badava" i dragovoljno je igrate...

veći problem u igri je nepostojanje ekipe koja bi poslušala, ali opet nemožeš ni svaku budalu slušat..

Moj PC  
13 1 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
bivsi branitelj kaže...

meni se čini da bi iz WG kuhinje trebo izić hibrid; oklopljen k'o maus, ROF k'o E25,  brz k'o bat chat, i alfa dmg k'o FV215b (183)... i opet bi bilo nezadovoljnikâ...

Naravno! pa kakav je to jadan view range? o signal rangeu da ne govorim? {#}

Granate nisu mogle jeftinije? 20.000 kredita jedna.. je previše... {#}

15 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Ovako.....wt nije OP niti je fv OP nego ljudi jednostavno pogriješe....wt ili fv ih napuca i adio....pa ti tenkovi sve što imaju je top ostalo im je velika nula. Kao što je kolega rekao u jednom postu ti tenkovi su top meta kada ih se ugleda. Oni koji ih imaju znaju o čemu pričam, kada te arty vidi i pogodi najčešće si već gotov i prije nego li ispucaš tih 5 granata, tako i na fv. Ako će mo o tome tko je OP onda je to foch 155 jer ima ludi armor i vrhunski top, ali nije niti on strašan ako se zna igrati. Ako naletite na fv...i znate se postaviti  onda će vam sa gold ammo odnijeti oko 700 hp-a...također trebate znati da fv puni 26s a wt oko 51 s..po kada on puca pucajte na njega koliko vam vaš rld omogućava....više igrajte timski i nebojte se nikakvog fv ili wt....moj rekord sa fv je da sam uništio cijeli e5.

Apsolutno još bih nadodao da jpz e100 uz to što ipak imam amlo slabiji top ima još samo malo oklopa i to je to.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 8:43 (DrNasty).
16 godina
World of Tanks

Sinoć uzmem jpz e100 ono čisto da igram iz gušta....bitka 1 ...napravim 5k dmg i izgubim, bitka 2.... oko 6k dmk izgubim jer naš jt sa 1000 hp nije uspio ubiti e75 sa 113 hp...pingam i pišem liku napuni he, napuni he i majmun nije htio i izgubim partiju jer sam bio na drugoj strani mape, bitka 3...ukopao se lik sa e100, prva granata ding, druga ding, (žao mi golda) 3 granata he pa opet he pa opet he i pobio sam liku gotovo pola posade, top, motor...j...mi je sve po spisku....poanta je u tome da se prilagodiš igri i situaciji...na kraju solidnih 5k dmg i konačno win. Nema neuništivog tenka{#}.

Frka85
Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Foch

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Kreće zabava sa ferđom!

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ova igra free ili se ipak mora plaćat ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Free.

Možeš kupiti premium acc i onda dobiješ 50% više love i experienca. 

btw jedna dražesna bitkica.

When all else fails - crowbar the fucker
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Freemium.

Možeš igrati besplatno ali oni koji plaćaju imaju prednosti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
Praetorian1 kaže...

Čitav saržaj igre koji utječe na samu igru je besplatan, pretpostavljam (možda ima neka sitnica koju je još moguće uzeti samo sa goldima, ispravite me ako griješim).

MEĐUTIM, postoje stvari koje se mogu kupiti SAMO za prave novce, a koje ljudi i kupuju, a razlog je - BRŽI NAPREDAK. Tj. onaj koji potroši prave novce će neki tenk imati za 5 sati igranja, dok će tebi recimo trebati za isti tenk 8, 10 ili 15 sati igranja.

Na kraju ćete obojica imati isti tenk, smo što će tebi trebati više vremena da dođeš do njega. 

Postoje i neki tenkovi koji se mogu isključivo kupiti za prave novce, a čija je glavna svrha brža zarada ingame valute (uz treniranje posade i konvertiranje free expa), tako da i oni služe 'samo' za brži napredak, i u pravilu nisu bolji od tenkova koji se mogu kupiti samo sa ingame valutom (kreditima) (I'm looking at you Type 59).

Još neke stvari koje se mogu kupiti sa pravim novcima kao što je: pretreniranje posade, kupovanje kamuflaže (ali za stalno), gold municije, gold consumablesa, i čega već ne gold, je moguće ostvariti i bez pravog novca, ali trebat će ti više vremena.

E sad, s obzirom da je vrijeme novac, ova te igra ili košta vremena (pravog novca) ili pravog novca {#}.

Ja sam osobno u par navrata kupio premium račun, i par malih premiuma. S obzirom da igram 'besplatnu' igru na kojoj neki ljudi rade i žive od toga, mislim da je korektno s moje strane za svo vrijeme koje sam utrošio na nju.

14 godina
World of Tanks

Konačno mastery na E5! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kuschnyer kaže...

Postoje i neki tenkovi koji se mogu isključivo kupiti za prave novce, a čija je glavna svrha brža zarada ingame valute (uz treniranje posade i konvertiranje free expa), tako da i oni služe 'samo' za brži napredak, i u pravilu nisu bolji od tenkova koji se mogu kupiti samo sa ingame valutom (kreditima) (I'm looking at you Type 59).

E jesi našo primjer. Nit 59-ku možeš kupiti, niti je lošija od ostalih tier 8 mediuma...Belji se

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
pa to je i rekao
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Kuschnyer kaže...

E jesi našo primjer. Nit 59-ku možeš kupiti, niti je lošija od ostalih tier 8 mediuma...Belji se

Type je vjerojatno najbolji premium ikada.Zato jer tier 7 heavy-ji na njemu moraju gađati weakspotove.Jednostavno ima predobar oklop za mediuma,a uz sve to nema nikakve prevelike mane.

16 godina
The Unforgiven kaže...
pa to je i rekao

Koliko ja vidim, navodio je primjer za tenk koji se može kupiti pravim novcima. Type59 ne može.

g12356 kaže...

a uz sve to nema nikakve prevelike mane.

Jedino poprilično limitirajući ammo rack.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki debil u tigru mi napisa prije borbe: josip qurca mog. Naravno da sam ga roknuo,poceo bjezat u cap kao prestat cu pucat,ahaa sine evo ti qurcina.  Izbusio ga sa tortoise ko debila,sto i je. Evo ti qurcina{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
5 14 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon tenk koji mi se svida u britanskom stablu. 5,99 reload nabavit 183 nece bit problem.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

Napokon tenk koji mi se svida u britanskom stablu. 5,99 reload nabavit 183 nece bit problem.

AJ da vidimo koliko će ti se sviđati kada ti svaki šut u taj tumor ubije punitelja.

Frka85
12 godina
neaktivan
World of Tanks
meni je Black Prince mrak, u gradu sam naletio na tigra i lava i prebio ih ko stare macore sa tim tenkom se malo koga bojim

1 1 hvala 0
13 godina
Zaja kaže...

Ja taj tenk najviše volim srest u obj.704 . 3 shoot-a u tumor i gotov je a ja napravio 2k dmg bez po' muke :) 

13 godina
World of Tanks

Ovaj elc amx je prava paklena mašina :) 

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

laptop 500€

yogurt i burek malom kaj je montiro prozore 50€

put do linksa po laptop sa frendom-dvoji cevapi i 2 cole(za credse, na popustu {#} ) 10€

prije toga mjesec dana surfanja, forumiranja, trolanja, ispitivanja, moljenja i vucenja za rukav koji je lap kakav da se nadej best buy i glavobolja od sastavljaca domacih web stranica i shopova laptopa neprorocjenjivo i nenadoknadivo-naravno sve na bug forumu, ultim. tema za kupovinu laptopa {#}

usb internet stik 20€

mjesecno 2gb prometa (nekad samo 1gb) 10€

odlazak u kafanu na {#} ili frendu sa fletrejtom kad god je neki patch, i za download igre prilikom reinstalla 10€ ( za{#} naravno)

keksi, kolaci, cokolade i sokovi za jednu noc igranja 10€

pojedeno slatkog za 1 mjesec grajnda is-6 uz poprilican nou(lou) lajfing 50€ barem

mis 15€, drugi vec, prvi isti takav se izlizo i senzor je laggal

slusalice 20€

prvi, sad vec bivsi ukradeni laptop, 800€

DA, IGRA JE BESPLATNA, KAO I IGRANJE ISTE

Kuschnyer kaže...
Praetorian1 kaže...

u pravilu nisu bolji od tenkova koji se mogu kupiti samo sa ingame valutom (kreditima) (I'm looking at you Type 59).

Ja sam osobno u par navrata kupio premium račun, i par malih premiuma. S obzirom da igram 'besplatnu' igru na kojoj neki ljudi rade i žive od toga, mislim da je korektno s moje strane za svo vrijeme koje sam utrošio na nju.

vidi gore

ako cemo cjepidlacit, igra je free, nemora se placat-sto znaci da je igra besplatna ali nije zabadava-nema djabe ni u stare babe, kao ni ista drugo u zivotu

i da, mislim da se to zove hiperbola ili kak, al mislio je al nije izreko izricito da je type bolji od ostalih tenkova tog tira i tipa, i nemoze se kupit, a za ostale vrijedi obrnuto

da ne velim da je cijela type fama iz vremena kad je imal top tir MM, tj nije mogo upast u t9 borbu ak nije platuniral s nekim drugim tenkom

znaci uvjek je bil na vrhu i siloval stoku malog zuba, a ostale tir 8 je mogo bez problema 1 na 1 angazirat i zgazit ak je igrac imalo koristio mozak

DamageHigh kaže...
The Unforgiven kaže...
pa to je i rekao

Koliko ja vidim, navodio je primjer za tenk koji se može kupiti pravim novcima. Type59 ne može.

g12356 kaže...

a uz sve to nema nikakve prevelike mane.

Jedino poprilično limitirajući ammo rack.

ja se ne sjecam kad me zadnji put neko amorackal u njemu

vent, bia, safe stowage i pici

da ima neki video o tome kak je rack sa desne strane i uvjek kod izljetanja, anglinga i side scrape-anja treba otkrivat svoju bolju polovicu a to je ljeva {#}- stronk side

a kaj se tice mannw tj. limitirajuce stvari, prvo je mala depra topa i drugo je slaba dinamika motora-slabiji start i penjanje

istu snagu motora a puno manju tezinu ima mislim da wz-131, koji je hot rod u usporedbi sa typeom

cak je i t-34-2 sa zadnjim motorom puno dinamicniji

Zaja kaže...

Neki debil ... Izbusio ga sa tortoise ko debila,sto i je. Evo ti qurcina{#}

stronk vulgar display of power

zaja's gonna zaja

Zaja kaže...

jedno pitanje-jel si ostavil at-15 da ga prodas kad prestane snizenje ili?

markulj kaže...
meni je Black Prince mrak, u gradu sam naletio na tigra i lava i prebio ih ko stare macore sa tim tenkom se malo koga bojim

kaj si od opreme stavil na njega, moze koji tip kak ga igrat, i kak si skilal posadu, da ga poboljsa i da se moze i dalje po tirovima iskoristit na cernu, conqu i fv-u

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
Rucipe kaže...

Ja taj tenk najviše volim srest u obj.704 . 3 shoot-a u tumor i gotov je a ja napravio 2k dmg bez po' muke :) 

Da ziher, a tortoise nema top pa te gleda?

Tortoise ima brutalan DPM i objecta stoput brze samelje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 23:28 (Intel&ATI).
13 godina
Intel&ATI kaže...
Rucipe kaže...

Da ziher, a tortoise nema top pa te gleda?

Tortoise ima brutalan DPM i objecta stoput brze samelje...

Pa fala bogu da nisam mislio da je los u situaciji 1 na 1 na čistini ,tu je savrsenstvo , ali na lokaciji gdje  ima nekog kamenja za sakrit se onda obj.704 vlada :) 

15 godina
Rucipe kaže...

Pa fala bogu da nisam mislio da je los u situaciji 1 na 1 na čistini ,tu je savrsenstvo , ali na lokaciji gdje  ima nekog kamenja za sakrit se onda obj.704 vlada :) 

Pa naravo da je logicno da kod peekaboo situacije uvijek vlada tenk sa najvecim alpha damageom...

12 godina
neaktivan
World of Tanks
markulj kaže...

kaj si od opreme stavil na njega, moze koji tip kak ga igrat, i kak si skilal posadu, da ga poboljsa i da se moze i dalje po tirovima iskoristit na cernu, conqu i fv-u

stavio sam coated optics,stavit cu vert.stabilizator a sa trecim sam u nedoumici ili vent(najvjerovatnije)ili tollbox(zato sto si spor i uvijek meta artyju),ako sam top tier igram agresivno ko ralica visok rof,(zato stabilizator, ide max 20km/h pa cesto pucas u voznji),a ako sam low tier sidescraping,malko se nakosim ponudim becarima gusjenicu (koja svasta popije)i malo prednjeg armora a oni deru i deru a malo toga prodje,traverse speed je odlican za heavy,na posadu sam stavio BIA sad je na 86%

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Danas kupio ovu zvijer, malo da uzivam dok ga ne shebu u sljedecem patchu...

Steta, ostao je T92 i krenuo sam na njega za 10 kill al me rjesio, trebao sam malo pametnije na njega, oh well...

Stronk skaut

Replay

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
markulj kaže...

malko se nakosim ponudim becarima gusjenicu (koja svasta popije)

Sjetih se kako sam sa B1 kljucao gusjenice nekom Churchill-u. Dva pogotka lijeva pa dva desna i držao ga "plac" par minuta. {#} A onda je njihov "džuboks" od TD-a naguzio moju "Edit Piaf" i pokvario mi zabavu... {#}

Inače, Black Prince mi je black cat... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 1:14 (Spiridon).
15 godina
markulj kaže...

stavio sam coated optics,stavit cu vert.stabilizator a sa trecim sam u nedoumici ili vent(najvjerovatnije)ili tollbox(zato sto si spor i uvijek meta artyju),ako sam top tier igram agresivno ko ralica visok rof,(zato stabilizator, ide max 20km/h pa cesto pucas u voznji),a ako sam low tier sidescraping,malko se nakosim ponudim becarima gusjenicu (koja svasta popije)i malo prednjeg armora a oni deru i deru a malo toga prodje,traverse speed je odlican za heavy,na posadu sam stavio BIA sad je na 86%

o bobe pa trebo si repair stavit svima, a posle reskilas za kredse, ovak ti je bia neaktivna-primijeti kak ti je ikona sa sakom siva

dropaj to i svima repair

ja imam za sada ramer i vent, mozda maknem ramer i stavim vertikal, i jos toolbox

ajd me pm-aj u igri kad me vidis da malo platunamo, mozda nekaj naucim-ma ser*m, ziher cu nekaj naucit, pa nisam dedaa da sve znam{#}

Intel&ATI kaže...

Danas kupio ovu zvijer, malo da uzivam dok ga ne shebu u sljedecem patchu...

Steta, ostao je T92 i krenuo sam na njega za 10 kill al me rjesio, trebao sam malo pametnije na njega, oh well...

Stronk skaut

Replay

pa ti si bil u juhi od paradajza

jedno 3  suigraca bez dmg, jedno 4 sa pogotkom i pol, jos 3 po dva pogotka, ljepu pomoc dobis od takvog tima

stvarno stronk; mislim da se nekad nije mogla dogodit takva drasticna razlika pojedinca i tima, svak je znal bar nekaj, ak nista drugo onda igrajuci OP tenkove na nizim tirovima pa su nesto naucili i ne nadajuci se, al ova ekipa danas, 200k + igraca, 10% ih zna pomaknut se u toku borbe a ostalo paradajz juha

p.s. pogledajte na ftr o botovima-dajte nam bolje botove za ljencine, bolje bot nego blob

uopce me strah zamislit kakva je ekipa na americkom serveru, di se njeguje tard kultura i jos su puni para da kupuju sta oce

sve se bojim kaj bu za vikend na PL_2 serveru

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice