World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
daj replay, da vidim kak se igra ta zvjerka
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

i himelsdorf

Arty player ili ti tim izgubi hill svaku? {#}

play2much
16 godina
World of Tanks

Cijeli da pokušavam uduplati leopard pt i nikako...e sad sam toliko frustriran da uzmem lvl 10 i izginem bez ispaljenog metka{#}.

Svaki dan bar jedan tenk se nađe da ga nema šanse uduplt{#}

Frka85
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Novi rekord u dmg. Uljepsalo mi dan{#}

A jbt pa sta je ostatak tima radio {#}

Svaka cast i replay obavezno jer ovo se mora pogledati {#}

17 godina
moderator
World of Tanks

Odlučio sam se za WT E-100 (nakon kratkog isprobavanja na test serveru), free xp-am do tier4 mardera, odigram prvu sa stock setupom i posadom bez skillova i:

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
Zaja kaže...

Novi rekord u dmg. Uljepsalo mi dan{#}

A jbt pa sta je ostatak tima radio {#}

Svaka cast i replay obavezno jer ovo se mora pogledati {#}

Nisam ni ja napravio nista posebno. Dogego se do prvog grma,vrtio kupolom gledo nebo dok nisu poceli dolazit{#}

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Bilo je par puta na forumu ali evo opet{#}

Random igraci prikazani u najboljem izdanju

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovi sto posjeduju WT E-100 nek se ne ljute ali stvarno je op,183 je za njeg mala maca ja nerazumijem sta wg pokusava da napravi od igre jos malo pa cemo i svemirske brodove gledat u igri stvarno nisu normalni,ako ovako nastave ja definitivno prestajem sa igrom a sto bi i igro kad dodje jedan WT E-100 i napuca moj is4 u 10 sekundi pa jebo*e ovakvog tenka nema ni sad u svijetu  a kamoli u toku ww2,poceli su da ubacuju necije snove u igru i ako ovako nastave nece vise biti ravnopravne igre nego ce biti utrke ko ce prije izgrindat op tenk da moze ove ostale koji voze tenkove tipa is7 e5 napucavat{#},a sve u cilju da ovi sto imaju novaca placaju free exp i golde,da bi sto prije dosli do ovih svemirskih gova*a pa ni ratovi zvijezda im nisu ravni.

Moj PC  
22 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji k* znaci dement? Cesto vidim da to pisu u chatu. Maloprije sidescrapam sa kv4 a t57 me gadja sa heath granatam. Ja mu napisem lame:P, t57 ebay acc.?.. on uzvrati dement, noob i tako neke phizdarije.. {#}

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Valjda lik hoće reći da si dementan, lud.{#} Ili tako nešto....

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 12:08 (Izzy).
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Nikad prije cuo za taj izraz.. prevoditelj kaze da je to "lud" na svedskom.  :D

play2much
17 godina
moderator
World of Tanks

Za oglašavanje i prodaju imate male oglase ili stranice gdje možete prodavati, na forumu je to zabranjeno. Raspravu oko prodaje ću smatrati spamom, brisati i kartonirati.

1 0 hvala 0
16 godina
began kaže...

Ovi sto posjeduju WT E-100 nek se ne ljute ali stvarno je op,183 je za njeg mala maca ja nerazumijem sta wg pokusava da napravi od igre jos malo pa cemo i svemirske brodove gledat u igri stvarno nisu normalni,ako ovako nastave ja definitivno prestajem sa igrom a sto bi i igro kad dodje jedan WT E-100 i napuca moj is4 u 10 sekundi pa jebo*e ovakvog tenka nema ni sad u svijetu  a kamoli u toku ww2,poceli su da ubacuju necije snove u igru i ako ovako nastave nece vise biti ravnopravne igre nego ce biti utrke ko ce prije izgrindat op tenk da moze ove ostale koji voze tenkove tipa is7 e5 napucavat{#},a sve u cilju da ovi sto imaju novaca placaju free exp i golde,da bi sto prije dosli do ovih svemirskih gova*a pa ni ratovi zvijezda im nisu ravni.

nisam igrao godinu dana.neki dan uzmem prijateljev acc(svoj sam prodao) i šta su oni napravili od igre...

najveca pogreska su TD tier 10 jer se pravi prevelik damage i na taj način je igra umrtvljena.svi čekaju,nema fajta.plus jos gold ammo(to je kod mene bila kap koja je prelila casu).

kad se sjetim jos prije kad je igra izasl iz bete,kad nije bilo fensi grafike....onda se najvise uzivalo u igri.fajt sa tier 8 tenkovima...to je bio gust.vise se napucavalo.ovo sad je komedija

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

najveca pogreska su TD tier 10 jer se pravi prevelik damage i na taj način je igra umrtvljena.svi čekaju,nema fajta.plus jos gold ammo(to je kod mene bila kap koja je prelila casu).

Opet rasprava o gold municiji, al gle ja isto pop.izdim kad me neko probuši goldom al opet razmišljam gledajući ove unicume sa jakim klanovima i mislim da bi to još više napravilo jaz između njih i nas ostalih jer bi mogli dobiti gold municiju kroz klanske transakcije (kao što smo mi u DOW-u dobivali) ili plaćati goldom da bi ih stigli (pay to win). Ovako ima noobova koji na autoaim probijaju ono što ne bi mogli (kad me u Hellcatu gađaju goldom, lol) ali bar klanske pice nisu povlaštene ;)

16 godina
fanaticni gejmer kaže...
Izzy kaže...

Nikad prije cuo za taj izraz.. prevoditelj kaze da je to "lud" na svedskom.  :D

Zbog toga sam i napisao lud. Jer prethodno sam išao provjeriti što kaže Google prevoditelj i napisao mi je isto što i tebi. Osobno nisam nikada vdio da koriste taj izraz u WoT-u.

16 godina
World of Tanks

Kada sam vidio toliko ovih Fv smeća pomislio sam da ćemo 100% izgubiti, a kada ono...{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator

SSSR vs GB :)

Imao sam dosta tih mečeva sinoć, gdje naguraju u jedan tim samo jednu naciju, dok je u drugom timu druga.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

wt je odličan kad se zna igrati s njim, ali opet on je tier10 i glavna meta kad se pojavi, ne bih baš rekao da je op... a 183 je tu da ubije uživanciju drugim igračima (rekord mi je 1900hp s 1 granatom, WT(F)u na testnom naravno)

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

wt je odličan kad se zna igrati s njim, ali opet on je tier10 i glavna meta kad se pojavi, ne bih baš rekao da je op... a 183 je tu da ubije uživanciju drugim igračima (rekord mi je 1900hp s 1 granatom, WT(F)u na testnom naravno)

183 pukne i mora nazad da reloada nekih pola minute a WT e100 nece nazad dok te neubije{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Milsim da budu WT-a nerfali prije ili poslije..sad se nek ljudi nauživaju,a kasnije ga nerfaju taman toliko da postane nezanimljiv

5 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

SSSR vs GB :)

Imao sam dosta tih mečeva sinoć, gdje naguraju u jedan tim samo jednu naciju, dok je u drugom timu druga.

Mene rijetko baca u taj novi "Confrontation" mod. Zato prije koji dan me je stavilo sa Obj 430 protiv isključivo Francuza. Može se pretpostaviti kako je završilo.

Ali isto nije poraz bio toliko strašan kako sam očekivao. Izgubili smo sa otprilike 15:7 razlikom.

17 godina
moderator
Izzy kaže...

Mene rijetko baca u taj novi "Confrontation" mod.

A to je taj mod? Nisam povezao, al nisam baš ni obraćao pažnju... :D

Well then, meni je samo još jedna opcija sa koje ću maknuti kvačicu.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanimljiv mod definitivno. Igrao na testu dva puta protiv svaba (prvo rusi pa onda britanci), oba puta neslavno zavrsilo. Jednostavno nema teorije pobjedit nijemce bez dovoljno medium-a i dobre arty. 

Doslovno je to ispalo kad sam igrao sa fochom da su oni moji francuzi bili neki partizani sa lovackim puskama koje je bacili pred njemacke uber tenkove, maus i par e100 sve dingali a wt e100 po njima sibao ko sarac {#}

play2much
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pobjegnem iz velikih tiera u manje zbog frustracija i op TD'ova i oraspolzi me T1 Cunningham sa kojim napravim 10 killova {#}

replay: http://wotreplays.com/site/download/589001

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Zanimljiv mod definitivno. Igrao na testu dva puta protiv svaba (prvo rusi pa onda britanci), oba puta neslavno zavrsilo. Jednostavno nema teorije pobjedit nijemce bez dovoljno medium-a i dobre arty. 

Doslovno je to ispalo kad sam igrao sa fochom da su oni moji francuzi bili neki partizani sa lovackim puskama koje je bacili pred njemacke uber tenkove, maus i par e100 sve dingali a wt e100 po njima sibao ko sarac {#}

rusi mi se čine najslabiji u tom modu ili su me zapadali loši timovi, koliko sam primjetio ameri su dosta snažni pogotovo zato što se puno voze t57ht

16 godina
Predator003 kaže...
fanaticni gejmer kaže...

rusi mi se čine najslabiji u tom modu ili su me zapadali loši timovi, koliko sam primjetio ameri su dosta snažni pogotovo zato što se puno voze t57ht

Francuzi su daleko najslabiji...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
began kaže...

Ovako.....wt nije OP niti je fv OP nego ljudi jednostavno pogriješe....wt ili fv ih napuca i adio....pa ti tenkovi sve što imaju je top ostalo im je velika nula. Kao što je kolega rekao u jednom postu ti tenkovi su top meta kada ih se ugleda. Oni koji ih imaju znaju o čemu pričam, kada te arty vidi i pogodi najčešće si već gotov i prije nego li ispucaš tih 5 granata, tako i na fv. Ako će mo o tome tko je OP onda je to foch 155 jer ima ludi armor i vrhunski top, ali nije niti on strašan ako se zna igrati. Ako naletite na fv...i znate se postaviti  onda će vam sa gold ammo odnijeti oko 700 hp-a...također trebate znati da fv puni 26s a wt oko 51 s..po kada on puca pucajte na njega koliko vam vaš rld omogućava....više igrajte timski i nebojte se nikakvog fv ili wt....moj rekord sa fv je da sam uništio cijeli e5.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 17:12 (stručnjak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice