Object 268 U.S.S.R. TD 10 4291 69.87%
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500417152-JuraPura/
začudo,govori istinu
začudo,govori istinu
Eto vidis, bilo je i 71% sa oko 4100 bitaka al jbg dosta sam i sam igrao...
začudo,govori istinu
Vidiš sve se može dok imaš dobar posao, praktikanti rade umjesto tebe ,a ti dereš po tenkićima :D, al jbg firma ošla u k***...
Jel kome uspjelo 14,15 kilova sa bilo kojim tenkom? :D
Evo meni uspjelo sa T110e5 14 kilova, cca nekik 11k dmg...2913 xp-a (al pazi t10 ;))
Eto vidis, bilo je i 71% sa oko 4100 bitaka al jbg dosta sam i sam igrao...
Object 268 je odličan, također se vidi iz statsa da si odličan igrač, al opet mi nešto govori da je tih 70% tu zbog PTS platoonova jer unicumi često platoonaju skupa i to su onda bolesni winrate-ovi. Čitao sam na Wotlabs forumu negdje je bila rasprava o WR-u među unicumovima i kažu da solo unicum tjera oko 60-65%, a za više od toga su platoonovi, osim par ekstremno dobrih igrača koji vuku više od toga solo...
Ma statsi su mogli biti i puno bolji, al ipak hvala...Gledaj, ja igram samo desetke, u PTS i ne platuniram baš često jer rijetko da oni deru samo T10(al nađe se ekipa) ali ajde,322 klan je bio zakon što se platuna ticalo,al mogu ti reći većinu odigrao sam i to na poslu,cisti random acc, ima tu i nešto TC-a, provjeri na noobmeter.com. A da idem radit novi acc da mi statsi budu 70%+ wr, wn8 3000+ nema šanse. Ovak ionako sam već sit te igre i mislim da ću uskoro prestati igrati uopće...
P.S ali svaki patch donese nešto novo i eto ti vraga :D.. Da bilo je negdje na Wotlabs forumu rasprave o tome...A i ima nešto u tome istine..
Vidiš sve se može dok imaš dobar posao, praktikanti rade umjesto tebe ,a ti dereš po tenkićima :D, al jbg firma ošla u k***...
A pitam se zašto je ošla u k... ;)
Šalu na stranu, razmišljam da krenem prema nekom od TD-ova, WT E100 ili FV 183. Nisam inače ljubitelj TD-a (imam otključan obj704 ali ga nikad nisam kupio a vjerovatno sa nerfom 268-ce ni neću), ali oba ova imaju turret pa mi djeluju zanimljivo (pored troll gunova). Više iz dosade ću to jer mi je dosta dosadnih heavyja (IS-7, IS-4 i E5 istraženi) a mediuma imam pun k.
Šta vi mislite?
17 | WT E100 |
---|---|
12 | FV (183) |
Šalu na stranu, razmišljam da krenem prema nekom od TD-ova, WT E100 ili FV 183. Nisam inače ljubitelj TD-a (imam otključan obj704 ali ga nikad nisam kupio a vjerovatno sa nerfom 268-ce ni neću), ali oba ova imaju turret pa mi djeluju zanimljivo (pored troll gunova). Više iz dosade ću to jer mi je dosta dosadnih heavyja (IS-7, IS-4 i E5 istraženi) a mediuma imam pun k.
Šta vi mislite?
--------------------------------------------
Preporuka WT E100, čisti fun....nema diskusije dalje.
P.S nisam igrao na testnom serveru pa neznam koliko je nerfan,a i nisam nešto čitao o samome nerfu dotičnog td-a, a koliko sam čuo da će mu AIM biti dosta sporiji koja je i glavna prednost samog TD-a.
Kad klikneš 'citiraj' očistiš citat od viška koji se ponavlja više puta i onda ispod citata pišeš svoj tekst, a ne unutar samog citata.
hehe,što je tu čudno?!?!
Provjeri mi profil u igri JuraPura. Doduše prije sam igrao jako puno na poslu cca 27k bitki(jbg mogao si dozvoliti), nažalost više ne stignem jer imam drugi posao i radim na Linux/Unix platformi ;).
Btw. dosta si sjebo statse na poslu, uvijek netko dodje pa si bot, jbg random acc :D. U svakom slucaju statsi su unicum :).
P.S mogu poslikati za vrijeme ručka kad odem na pauzu...
Nemas ti sta poslikat sve se moze vidit ingame. 14 killova sa t110e5, nije nimalo cudno s obzirom na tenk , ali opet tier 10; treba da si imao dobar tim/platoon i mirnu ruku.
Evo jedne slikice zbog same autorizacije acc-a
Nije neki problem buduci da si kod tih ptsovaca, oni su kao dobri, ne? Platun sim tam, company ovo ono i eto te za cas na 70%.
Evo jedne slikice zbog same autorizacije acc-a
Nije neki problem buduci da si kod tih ptsovaca, oni su kao dobri, ne? Platun sim tam, company ovo ono i eto te za cas na 70%.
Ma sve ovisno na kakv i tim naletis , većinom sama bagra igra u T10, a i moraš dati 100% da izvučeš partiju ako je tim kiks, a u većini slučajeva i je...
Hebem ti život, pa lik se doslovce rodio u tenku s obzirom na rezultate
ma to je jurapura nabio statistiku dok je bio u XEQUTE klanu :P
Eto vidiš kako ti znaš ;)
uff kad je to bilo,bila nekad odlična ekipa tam,ne znam kak je sad.
jura a tek DOW, počeci wot-a
bila su to vremena
A tek CAC. Još uvijek postoje ali to je čisto životarenje.
JuraPura mislim da imam tog lika na ignore listi. Cestitam
Nadam se da ce u buducnosti uvesti opciju oznacivanja mape koju ne zelimo igrat. Prvo i jedino bi maknuo komarin!
Nadam se da ce u buducnosti uvesti opciju oznacivanja mape koju ne zelimo igrat. Prvo i jedino bi maknuo komarin!
i himelsdorf
Komarin je bio odlicna mapa prije, sad je tesko smece. Onaj otocic je beskoristan.
lol himmelsdorf jedna od najboljih mapa u igri, uz ensk, murovanku i ruinberg pa i siegfried line.
U malo više od sat i pol 9 pobjeda s KV-1 a onda ispušimo u borbi (Fjordovi) gdje ja sam roknem 3 KV-1 (2 kompletno) plus 1 SPG. Ajde de... Naš Excelsior nije nanio nikakvu štetu, glupson mi odmakao uzbrdo i roknuli ga dok sam se dovukao. Stug bio uz mene protiv ta tri KV-a i samo 90 DMG napravio... Još 6 pobjeda i 10 protupož. aparata u skladište...
Za one koji su imali ili imaju rhm...s kojim topom igrate?
11 | 12.8 cm |
---|---|
2 | 15 cm |
JuraPura mislim da imam tog lika na ignore listi. Cestitam
I ja tebe, e al i znam zasto te imam ;), ocito ti jasno, cestitam ;)