World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
turbojc kaže...
Hoću. Pratim si ove statistike što ima u igri, pa vidim da sam se malo popravio u zadnjih par dana, ali jako malo. Ima tu joooš puno posla.
Najgore mi je kada u 2 minute umre 10 ljudi u timu. Pa onda izgubiš i moral, i volju, i živce.

Btw, ovi što imaju E-100? Jel itko zainteresiran za platoon? Da vidim kako ide E-100 jer bih na kraju s njim igrati.

Javite se in game ako ste za. turbojc

imam ~4000 odigranih i potpuno razumijem frustracije....bio sam čak na putu odustajanja i onda sam uspio ući u klan di su mi dečki pomogli i digo sam se 200%..

ekipa koja je spremna pomoći i uključiti se u igru sa peticama, ekipa koja daje korisne savjete što promijeniti u igri....konkretno ja sam ili ginuo na početku ili poučen iskustvom se krio pa isto gino pri kraju, dok nisam našao ljude spremne na vod i tada počinje prava igra..

nije baš jednostavno kad ideš naprijed a pratnja negdi kopa nos ili se svađaju tko ide na koju "dobru" poziciju pa onda protivnici ulet ei nespremne na spometu..

analiziraj svoju igru tako da izvadiš replay, igre za koju misliš da je dobra, i pogledaš u miru (kad adrenalin miruje) te onda vidiš što si eventualno propustio vidit (uradit) ili di tvoji griješe pa nećeš ubuduće izletavat...

ja sam isto nekad mislio da par ljudi nemože ništa promijenit ali sam uvidio da pametnom igrom i taktikom možeš okrenut partiju

ide polagano ali ide.. :D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da, što god netko rekao, jedna osoba može dosta toga napraviti. Nema mi ništa jače nego kad vidim da je netko uništio 5-6 tenkova, i samo zbog njega se pobjeđuje. Evo, ja sam jednom s artyem uništio njih 7, pobijedili smo tada. Ali svakako treba znati gdje ići, i gdje ciljati u koji tenk.

Zato najviše volim ići u skupinama. 
A najgore mi je kada me stave u bitku s tier IX a ja VII. Niti ga možeš uništiti, niti mu pobjeć, a teško scoutat.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma stvar je u tome da platoone treba uvijek raditi samo sa istim tierovima...barem generalno.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ne znam koja je ispravna riječ za ovo...

8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobar mi je ovaj novi update. 

Sinoć 220 rejting, danas 1300. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je bolji money maker?

T49 imam istrazen,a KV1 bi trebao onda istraziti?

I za T49 imam i posadu + je sad na popustu 50%

6 KV1
13 T49
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 12:47 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Je li netko prodavao acc preko one stranice playerauctions i ako jeste kako to ide, mislim gdje ti uplate pare, na racun ili negdje drugo ???

Bezeze upiknem ovog T14 sad dok je bio 50% i pozitivno me iznenadio {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ja sam jednom imao 5%.Moje suosjećanje.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Ziga kaže...

Ja sam jednom imao 5%.Moje suosjećanje.

Nama je u timskim bilo jednom 6%, ali ono sto sam odmah mogao nakon igre zakljucit je to da su acc kupljeni, uopce se nisu znali ni postavit ni nista

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
World of Tanks

Nova izmjena na mapi...nema više kempanja iza stijene...

8 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Radi li stari XMV sa novim updateom?

Windows? B**ch my Arch can do anything.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Kolege tenkaroši, koje skillove da stavim na T-34?

Fala, uživajte.

EDIT: Zaglavio se ENTER na MS tipkovnici pa zato ovoliki post, prazan. Sorry.

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 13:43 (Spiridon).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gdje se to može pogledati inače?
15 godina
Spiridon kaže...

Fala, uživajte.

EDIT: Zaglavio se ENTER na MS tipkovnici pa zato ovoliki post, prazan. Sorry.

Ako ta posada misli ici dalje, na high tier mediume stavi repair prvo, a ako ostaje na t-34 ja bi stavio camo

Naravno, ako ne mislis dropati skillove u buducnosti, onda stavi na commandera sixth sense i na loadera safe stowage, a na ostale clanove repair/camo

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 13:55 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

queue, ma krasno...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

upravo sam ammo rack lika i nije mu kupola otpala,jel treba sta u postavkama podesiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
urnebes009 kaže...

upravo sam ammo rack lika i nije mu kupola otpala,jel treba sta u postavkama podesiti

sljedeći patch?
13 godina
World of Tanks

Jel mi može dat netko link za download brojača štete koji bude u igri ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

lijepo, low postavke

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sviđa mi se kako je preuređena El Halluf mapa. U lijevom gornjem ćošku ima savršeno mjesto za Hellcata.

Windows? B**ch my Arch can do anything.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nova izmjena na mapi...nema više kempanja iza stijene...

Ja je nisam ni skuzio kad sa WTF igram iz baze lol. Morat cu uzet E4 i mao se blize provozat iz blizine.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dicker max je na akciji. Kakav je tenk,jel se isplati i jel zabavan i MM?

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 16:34 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Dragi kolege i prijatelji {#} . Imao sam čast sudjelovati u tier 7 "All Star" bitci na Kareliji. Bilo je urnebesno, a vama ostavljam da maštate o tome kako je završilo {#}.

Samo cu vam jos reci da je apsolutna zvijezda večeri bio suborac sa 16k bitaka i efficency rate-om ČAK 602 {#}!!!  (Nisam ni ja puno bolji ali ovime sam ostao očaran neko vrijeme da sam prvih par minuta samo stajao i uživao u harmoniji i genijalnosti cijenjenih suboraca).

"All Star" "All Star"

9 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nabijem ovaj WG na k*rac.

G*vna nesposobna. Zašto svaki j*beni put moraju promijenit cijeli kod. Tolika tvrtka a toliko nesposobnih kretena radi.

I naravno. Obrisao sve modove i neće me pustiti u igru. Stane na loading screenu prije bitke. Fuj smradovi.

Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo meni isprobano radi ovo u kompletu

-chr1schis.modpackage.0.8.10.prerelease.version

-0.8.9.-Deegie

-hangar_premium_igr

-vehicles

i to mi je dovoljno..

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ja sam sa novim update-om primjetio znatno povećani FPS-na laptopu mi se sa istim postavkama od 48 popeo na 63. I za čudo božje-win za winom. Valjda njubare navalile da igraju s Japancima. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

J1mB0's Crosshair Mod v1.35 za 8.10 Znam da puno ljudi to koristi pa da javim za update..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:24 (Don Strongtoni).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Koju bananu od statistike imam :D

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...
Spiridon kaže...

Ako ta posada misli ici dalje, na high tier mediume stavi repair prvo, a ako ostaje na t-34 ja bi stavio camo

Naravno, ako ne mislis dropati skillove u buducnosti, onda stavi na commandera sixth sense i na loadera safe stowage, a na ostale clanove repair/camo

radista ti koristi jos na t-34-85 a nakon toga ciaos, mjenja ga comander

prvo stavi skilove:

recon,snap shot,smooth ride, sit.awareness, repair, ako jos budes na tom tenku kad budu na drugom skilu stavi svima repair

kad budu na 42% drugog skila, resetas za credse i svima stavis perkove prve a skilove uzmes iste koji su bili

fatkiddown's Guide To Skills & Perks - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

Crew Skill Guides - YouTube

Zaja kaže...

Dicker max je na akciji. Kakav je tenk,jel se isplati i jel zabavan i MM?

tenk je super, ima depresiju ko usisavac, top probija sve, ima 5 clanova i super je za trening posade ak brijes na njem td-e

al nije brz i nevidljiv ko e-25

ja sam ga uzo kad je bio 50% popusta i tad se isplati,al ak imas viska golda....

nesto kao nashorn bi bio najblizi opis

al je depresija tolka da ti doslovno prvo izviri nisan i top a onda ostatak tenka

al je kabrio i svaka HE te dobro odere

sa ramerom, binos i camo net je odlican, nije brz ko hellcat al je slicno depresivan {#}

scipion kaže...

Dragi kolege i prijatelji {#} . Imao sam čast sudjelovati u tier 7 "All Star" bitci na Kareliji. Bilo je urnebesno, a vama ostavljam da maštate o tome kako je završilo {#}.

Samo cu vam jos reci da je apsolutna zvijezda večeri bio suborac sa 16k bitaka i efficency rate-om ČAK 602 {#}!!!  (Nisam ni ja puno bolji ali ovime sam ostao očaran neko vrijeme da sam prvih par minuta samo stajao i uživao u harmoniji i genijalnosti cijenjenih suboraca).

jel zvijezda ono sto vidis kad prerezes 16k tomato horizontalno i to iscitas iz kostica? zbunjem sam{#}

Pranja kaže...

Ja sam sa novim update-om primjetio znatno povećani FPS-na laptopu mi se sa istim postavkama od 48 popeo na 63. I za čudo božje-win za winom. Valjda njubare navalile da igraju s Japancima. {#}

reko je silentstalker da sa novim updateom se resetiraju SVE graficke postavke i da ostaje auto detect i igra sama namjesta, moguce da imas zato vise fps-a (jer si prije pretjero sa detaljima)

druga opcija je manje vjerojatna, da su optimizirali engine i da sad bolje iskoristava resurse-mo's mislit

p.s. u birtiji na {#} nema neta znaci nema ni patcha (jos) {#}

pozz wg-u {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
World of Tanks

nakon patcha ovo je neigrivo lag uzasan....

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice