Najgore mi je kada u 2 minute umre 10 ljudi u timu. Pa onda izgubiš i moral, i volju, i živce.
Btw, ovi što imaju E-100? Jel itko zainteresiran za platoon? Da vidim kako ide E-100 jer bih na kraju s njim igrati.
Javite se in game ako ste za. turbojc
imam ~4000 odigranih i potpuno razumijem frustracije....bio sam čak na putu odustajanja i onda sam uspio ući u klan di su mi dečki pomogli i digo sam se 200%..
ekipa koja je spremna pomoći i uključiti se u igru sa peticama, ekipa koja daje korisne savjete što promijeniti u igri....konkretno ja sam ili ginuo na početku ili poučen iskustvom se krio pa isto gino pri kraju, dok nisam našao ljude spremne na vod i tada počinje prava igra..
nije baš jednostavno kad ideš naprijed a pratnja negdi kopa nos ili se svađaju tko ide na koju "dobru" poziciju pa onda protivnici ulet ei nespremne na spometu..
analiziraj svoju igru tako da izvadiš replay, igre za koju misliš da je dobra, i pogledaš u miru (kad adrenalin miruje) te onda vidiš što si eventualno propustio vidit (uradit) ili di tvoji griješe pa nećeš ubuduće izletavat...
ja sam isto nekad mislio da par ljudi nemože ništa promijenit ali sam uvidio da pametnom igrom i taktikom možeš okrenut partiju
ide polagano ali ide.. :D