Ok, ovo mi se danas prvi put dogodilo, a imam više od 10k partija. Dakle, oni kepaju bazu, ali čim su došli do 100% ja uništavam jedinog protivničkog koji je uzimao bazu. Uletavam u krug i svejedno stoji 100% da je baza zauzeta i izgubimo.
Kasno si dosao,kad vec popuni 100% gotovo je,sto se tice randoma...No jedan slucaj je bio kod mene u klanskoj dns,dakle ekipa igra,bolje naravno odigrali,jedna strana bila pociscena dok je druga strana ajmo reci pala...Moja ekipa usla u cap,cap se napunio na 100%,pisalo victory i sve dok je poritvnicka ekipa capala isto cap ali je capala,neznam tocno,izmedu 5-10 sec vise da bi na kraju capanja i njima pisalo victory i da bi to bio draw... Koliki bi onda vremenski razmak trebao biti da mi pobijedimo u tom capu,ocito vise od 10 sec?? Prije je bilo kada obe ekipe udu u cap u ajmo reci identicno vrijeme (random bitka) ekipi koja je usla prva,od 100% capa treba izdrzati jos 5 sec a da protivnicka ekipa ne dode do 100% ili ti ga victory...Vise neznas tko je tu lud,i naravno umjesto pobjede za 10 sec racunalo se kao izgubljena...
jednom dok dođu na 100% moš bacit atomsku u cap krug, al' capture je završen i gg
@Ziga
Evo gore sam naveo da i nije bilo bas tako,sta sad wg mulja nemam pojma...
Ništa WG ne mulja (barem ne sto se tice capa baze )
Ista pravila vrijedi i u randomu i u CW, a to je da borba traje jos 5 sec nakon sto se capa baza ili ubije zadnji protivnik, ali ako u slucaju capa baze neko jos ubije neki tenk u igri, ona se opet produzi za 5 sekundi
Tako da tehnicki ako capate bazu i jos ostane dosta tenkova, svaki put dok neki umre dalje se produzi borba za 5 sekundi
Vi u klanskoj ste sami sebe shebali, vjerojatno ste capali i onda ubili neki tenk od preostalih (ili je protivnik ubio nekoga od vasih), samim time produzili borbu i dali protivniku vremena da i on capa GG