World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Tomo53nja kaže...
quickr kaže...

Ok, ovo mi se danas prvi put dogodilo, a imam više od 10k partija. Dakle, oni kepaju bazu, ali čim su došli do 100% ja uništavam jedinog protivničkog koji je uzimao bazu. Uletavam u krug i svejedno stoji 100% da je baza zauzeta i izgubimo. 

Kasno si dosao,kad vec popuni 100% gotovo je,sto se tice randoma...No jedan slucaj je bio kod mene u klanskoj dns,dakle ekipa igra,bolje naravno odigrali,jedna strana bila pociscena dok je druga strana ajmo reci pala...Moja ekipa usla u cap,cap se napunio na 100%,pisalo victory i sve dok je poritvnicka ekipa capala isto cap ali je capala,neznam tocno,izmedu 5-10 sec vise da bi na kraju capanja i njima pisalo victory i da bi to bio draw...{#} Koliki bi onda vremenski razmak trebao biti da mi pobijedimo u tom capu,ocito vise od 10 sec?? Prije je bilo kada obe ekipe udu u cap u ajmo reci identicno vrijeme (random bitka) ekipi koja je usla prva,od 100% capa treba izdrzati jos 5 sec a da protivnicka ekipa ne dode do 100% ili ti ga victory...Vise neznas tko je tu lud,i naravno umjesto pobjede za 10 sec racunalo se kao izgubljena...{#} 

The Unforgiven kaže...
niš čudnog...

jednom dok dođu na 100% moš bacit atomsku u cap krug, al' capture je završen i gg

@Ziga

Evo gore sam naveo da i nije bilo bas tako,sta sad wg mulja nemam pojma...{#}

Ništa WG ne mulja (barem ne sto se tice capa baze {#})

Ista pravila vrijedi i u randomu i u CW, a to je da borba traje jos 5 sec nakon sto se capa baza ili ubije zadnji protivnik, ali ako u slucaju capa baze neko jos ubije neki tenk u igri, ona se opet produzi za 5 sekundi

Tako da tehnicki ako capate bazu i jos ostane dosta tenkova, svaki put dok neki umre dalje se produzi borba za 5 sekundi

Vi u klanskoj ste sami sebe shebali, vjerojatno ste capali i onda ubili neki tenk od preostalih (ili je protivnik ubio nekoga od vasih), samim time produzili borbu i dali protivniku vremena da i on capa {#} GG {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 9:48 (Intel&ATI).
17 godina
Intel&ATI kaže...
Tomo53nja kaže...
quickr kaže...

Ništa WG ne mulja (barem ne sto se tice capa baze {#})

Ista pravila vrijedi i u randomu i u CW, a to je da borba traje jos 5 sec nakon sto se capa baza ili ubije zadnji protivnik, ali ako u slucaju capa baze neko jos ubije neki tenk u igri, ona se opet produzi za 5 sekundi

Tako da tehnicki ako capate bazu i jos ostane dosta tenkova, svaki put dok neki umre dalje se produzi borba za 5 sekundi

Vi u klanskoj ste sami sebe shebali, vjerojatno ste capali i onda ubili neki tenk od preostalih (ili je protivnik ubio nekoga od vasih), samim time produzili borbu i dali protivniku vremena da i on capa {#} GG {#}

E ovo je mene bunilo. Znaci da bi produzio vrijeme moras fakticki ubiti protivnickog igraca koji capa, a ne samo ostetiti kako sam ja mislio.
I mene je bunilo u randomu u zadnje vrijeme dodjem da pokusam spasiti cap, taman sto oni dodju na 100% ja uspijem ostetiti nekoga ali nis se ne desi {#} 

Prije je ja mislim bilo da ako ostetis nekoga produzi se mada sjecanje mi nije jaca strana u zadnje vrijeme {#}

Sto se tice najgorih grindova stock Tiger mi je bio prava patnja jer me stalno bacao u tier IX i VIII, a nigdje niti topa niti oklopa {#}

Jedan od najdrazih grindova mi je bio amx 13 90 {#}

17 godina
moderator
Dr. Vicko kaže...

E ovo je mene bunilo. Znaci da bi produzio vrijeme moras fakticki ubiti protivnickog igraca koji capa, a ne samo ostetiti kako sam ja mislio.
I mene je bunilo u randomu u zadnje vrijeme dodjem da pokusam spasiti cap, taman sto oni dodju na 100% ja uspijem ostetiti nekoga ali nis se ne desi {#} 

Prije je ja mislim bilo da ako ostetis nekoga produzi se mada sjecanje mi nije jaca strana u zadnje vrijeme {#}

Mislim dok ne dođe do 100% da možeš restartati cap (skinuti bodove), ali kad dođe do 100%, jedino se produžuje 5s ako neki tenk bude uništen, inače je game over.

15 godina
Dr. Vicko kaže...
Intel&ATI kaže...
Tomo53nja kaže...

Sto se tice najgorih grindova stock Tiger mi je bio prava patnja jer me stalno bacao u tier IX i VIII, a nigdje niti topa niti oklopa {#}

Jedan od najdrazih grindova mi je bio amx 13 90 {#}

Ne, krivo si me shvatio, kad jednom dode na 100% tj kad pise base captured gotovo je, ja govorim o drugoj stvari a to je produzivanje borbe za 5 sekundi kada bilo koji tenk na terenu biva unisten onda se produzi borba, nema veze s capom...

Evo jedan bezvezni primjer za bolje rezumijevanje: Ako naprimjer vas tim pobijedi recimo 15:0 i kad tvoj tim unistili taj zadji neprijateljski tenk od tih 15 ostaje jos 5 sec i borba je gotova, medutim ako neko uspije prije isteka tih 5 sec TK-ati nekog vaseg igraca opet se produzuje za 5 sec i tako dalje, znaci nema veze ovo s capom nego sam pokusao objasniti da ako su oni capali, recimo imaju tri tenka na capu i jos par zivih koji lutaju okolo i sad ako neko umre borba se produzila jos 5 sec i tako je neprijatelj stigao da capa do 100% i drawa borbu.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Večeras u 22h je hrvatski 2on2 kup (Tier V)

Prijave na http://www.esl.eu/hr/wot/2on2/kasnonocni_kup05/signup/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Na azijskom serveru popust, za 105 dolara dobijes sve americke premijume...na eu serveru dobijemo K.tu ali ne cvijeca...

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nisam igrao WoT oko tjedan, tjedan i pol, vratim se danas u igru i uzmem Tigra iako sam noob s njime i još se nisam ni počeo privikavat, al znam da je kolega Hyperion radio čuda s njim prije kad smo platoonali, pa evo i jedne moje dobre runde s njim, iako nije dobra ko Ravenova u T29, svejedno mislim da je veoma dobro s obzirom na tier 9 game i nedostatak armora za razliku od T29.

Nažalost od pobjede ništa jer su naši viši tierovi kiksali... btw nisam siguran, al mislim da ovaj xp koji sam dobio nije boostan kao da sam pobijedio jer nemam one medalje, sad nisam siguran dal je to xp za poraz ili je ipak kao za win....

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 12:40 (Unimatrix 007).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Nisam igrao WoT oko tjedan, tjedan i pol, vratim se danas u igru i uzmem Tigra iako sam noob s njime i još se nisam ni počeo privikavat, al znam da je kolega Hyperion radio čuda s njim prije kad smo platoonali, pa evo i jedne moje dobre runde s njim, iako nije dobra ko Ravenova u T29, svejedno mislim da je veoma dobro s obzirom na tier 9 game i nedostatak armora za razliku od T29.

Nažalost od pobjede ništa jer su naši viši tierovi kiksali... btw nisam siguran, al mislim da ovaj xp koji sam dobio nije boostan kao da sam pobijedio jer nemam one medalje, sad nisam siguran dal je to xp za poraz ili je ipak kao za win....

dobra borba :)

nije ti racunalo jer nemas medalje, znaci to je xp za poraz

ajde nabaci replay

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 12:48 (Intel&ATI).
13 godina
World of Tanks

Koja im je to fora da ti draw sada računaju kao poraz? Kad sam počeo igrati lani u studenom pa zbrajao postotke win+lost nikad nisam dobio 100% nego 98% što znači da je 2% bilo draw...

Ili sada ovisi o nečemu kako će ti obračunati draw?

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja koliko znam draw je oduvijek bio poraz za obe ekipe...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Koja im je to fora da ti draw sada računaju kao poraz? Kad sam počeo igrati lani u studenom pa zbrajao postotke win+lost nikad nisam dobio 100% nego 98% što znači da je 2% bilo draw...

Daj prouči malo mehanike igre umjesto da stalno tu postavljaš pitanja na koja sam možeš naći odgovor u roku par minuta. Draw se oduvijek računao kao poraz što se expa tiče. U postotku pobjeda naravno da ti ga računa kao draw kao i uvijek.

potpisujem se
17 godina
Intel&ATI kaže...

dobra borba :)

nije ti racunalo jer nemas medalje, znaci to je xp za poraz

ajde nabaci replay

Evo REPLAY ako koga zanima. Neke dijelove sam mogao i bolje odigrat, ali se nisam puno trudio kad sam vidio da nam top tierovi nemaju pojma šta bi sa sobom. Još uvijek sam noob sa Tigrom, ali mislim da bi se ovako ili barem slično trebao igrat, kao support/sniper tenk.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 13:53 (Unimatrix 007).
13 godina
h51ph kaže...
Spiridon kaže...

Daj prouči malo mehanike igre umjesto da stalno tu postavljaš pitanja na koja sam možeš naći odgovor u roku par minuta. Draw se oduvijek računao kao poraz što se expa tiče. U postotku pobjeda naravno da ti ga računa kao draw kao i uvijek.

A daj molim te, nedavno sam otvorio novi račun, prva bitka je bila draw i odmah sam pogledao u statistiku, pisalo je poraz.

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
moderator
Spiridon kaže...

A daj molim te, nedavno sam otvorio novi račun, prva bitka je bila draw i odmah sam pogledao u statistiku, pisalo je poraz.

Da nisi igrao assault mod kao napadač?

15 godina
ma on ni sam ne zna šta igra i kolko kad igra na 16 akaunta :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
TonyKTM kaže...

Koji je po vama najgori tenk koi ste grindali?

T28 Prot.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
AMX 40
T28 prot proživljavam sada, sa stock topom... koda vozim bunker..
15 godina
TonyKTM kaže...

A-44

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
14 godina
DamageHigh kaže...
TonyKTM kaže...

T28 Prot.

Stock je jel?

Jer u full-u meni je bio predobar :D

Aufsjdfhsdbfn Panther -> zivo smece

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
Stolnik kaže...
DamageHigh kaže...
TonyKTM kaže...

T28 Prot.

Stock je jel?

Jer u full-u meni je bio predobar :D

Aufsjdfhsdbfn Panther -> zivo smece

Da...mislio sam da je na to i mislio kad je napisao grind...s onim topićem ne možeš nikome niti traku skinuti, ako ikad i uspiješ doći do dijela mape na kojem ima ikoga bez motora i ovjesa...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

Najgori grind:

- Light Tanks AMX 40 (mislim da nema goreg)
- Aufkl. Panther 

Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo kratki dokumentarac pa si pogledajte,dosta zanimljivo...{#} Tko kaze da tiger ne valja?? {#} Naravno da je tu medu top  i on i t54/55,u igri sadasnji t-54...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 18:00 (Tomo53nja).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

najgori grind: M3 lee

najbolji grind: definitvno stari TIX is4, tenk s kojim si s malo vjestine desetku zmazao za doručak

2 0 hvala 0
14 godina
Tomo53nja kaže...

Evo kratki dokumentarac pa si pogledajte,dosta zanimljivo...{#} Tko kaze da tiger ne valja?? {#} Naravno da je tu medu top  i on i t54/55,u igri sadasnji t-54...{#}

Moja ljubav na 5. mjestu. Solidno {#}

edit: ali posrali su ga sa prvi mjestom. plaćeni oglas od wargaminga {#} 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 18:12 (quickr).
15 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-fire-forget/

Specijal

Popust na scumbage

50% Discount on Consumables

50% Discount on Barracks’ slots

50% Discount on all Crew Training options

Mission

Fire and Forget!
Goal
Destroy 4 or more enemy vehicles in a single battle
Reward
+50% Credit income for the battle
Conditions

• Random battles only
  • Using SPGs of Tier IV or higher only

i ak nekog zanima test server bez skidanja

http://www.twitch.tv/quickybaby

http://worldoftanks.eu/en/news/46/first-public-test-update810/ test server download

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 18:29 (The Unforgiven).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Jedna od boljih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da li ima damage skin mod za 8.9ver i ako ima molim link,nisam dugo igro pa nisam u toku a ovo je za frenda...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
15 godina
The Unforgiven kaže...

To je to hvala,iako nije fora tak igrat nek se uci.....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 20:21 (lmutak).
12 godina
World of Tanks

Najgori tenk dosad - A-20

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice