World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
swon kaže...

Jel mi netko može obajsniti 

Get Airborne Event

Vrlo rado bi uzao 5k golda za wot , šta trebam učinti?

To je objavljeno samo NA igrace tj na njihovoj stranici pa je logicno da je za njih, ja cekam da objave na eu pa bi se moglo pokusat. Trebas skupi 200 bitaka u wowp ali u nekoliko dana mislim da je njima bilo 4 dana. To je jedan od nacina

17 godina
World of Tanks

Eto ga stigli smo i do finala u izboru nam najdraze mape. Pobjednik je izgleda jasan ali opet nikada  se ne zna pa da i ovo sprovedemo kraju {#}

Prvo borba za trece mjesto, vrlo zanimljiv dvoboj pa da pocnemo :

5 Murovanka
22 Lakeville

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

I la grande finale {#}

Totalno gradska mapa, raj za sve medium, light i heavy tenkove, ne toliko velika uzivancija za TD i SPG i po misljenju vecine najzabavnija mapa protiv veom dobro izbalansirane mape na kojoj profitiraju sva vozila ali kojoj fali taj ultimativni fun fakor {#}

Finale:

28 Himmelsdorf
11 Ruinberg

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

money money

Dirty dosen
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Pislje kaže...

money money

Event je pa se ne računa {#}

17 godina
moderator
World of Tanks

Kako sam ja shvatio ovo sa SP-om nakon čitanja foruma, ukratko:

Kad izađe 8.6, SP će biti nepromijenjen ali će se činiti nerfan, zbog promjene mehanike igre. Zbog toga daju full refund u zlatu i povlače ga iz shopa.

Nakon fixova bi se moglo desiti (u nepreciziranoj budućnosti), da oklop srede i tad će se ponovo vratiti u shop, po bog zna kojoj cijeni.

Ekipa se pita, zašto će ga vraćati u shop ako ga neće buffati (pogotovo ako bude skuplji), jer ga niko onda neće htjeti kupiti.

Kažu da su to isto napravili sa tajpom.

Kako stvari stoje, čini mi se da ću ga zadržati, a i vi koji mislite prodavati sačekajte dodatne iformacije, nemojte odmah nakon 8.6 poletiti prodati.

8 0 hvala 5
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako imam jedno pitanje.

Da li je moguće sa jednog Wot accounata poslati novac na drugi account. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Relativno asm nov u wotu ali mis e cini da je premium tank lvl 8 bacanje love zato sto ima super tankova lvl 8 koji su free ali ih treba upgrade, ali evo pitanje jel se ispalti tier 8 premium tank za farmanje silvera , još jedno kad sa nekim tankom dostignete elite status jel ima poboljašan silver rate ili šta ?! HVALA

Ja farmam silver sa KV-1 i otprilike za win dobijem ok 30k-35k silvera a za poraz 15-20k! bilo je nekih imba partija kad sam win skoro 50k silvera!

16 godina
neaktivan
swon kaže...

Ako netko želi wot account na kojem je otkljucan tier 8 VK45.02 A nek se javi dajem ga za 2500 wot golda :)  imam i wow mop account za neki tarde!!!ako netko želi se zamjeniti javite se na mail ili PP

Koja si ti komedija.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ima li ikakvih naznaka kad dolazi 8.6?

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Kad izađe 8.6, SP će biti nepromijenjen ali će se činiti nerfan, zbog promjene mehanike igre. Zbog toga daju full refund u zlatu i povlače ga iz shopa.

Nakon fixova bi se moglo desiti (u nepreciziranoj budućnosti), da oklop srede i tad će se ponovo vratiti u shop, po bog zna kojoj cijeni.

Ekipa se pita, zašto će ga vraćati u shop ako ga neće buffati (pogotovo ako bude skuplji), jer ga niko onda neće htjeti kupiti.

Kako stvari stoje, čini mi se da ću ga zadržati, a i vi koji mislite prodavati sačekajte dodatne iformacije, nemojte odmah nakon 8.6 poletiti prodati.

Hvala WG sto ce mi vratit golde. Jos cu i zaradit jer sam ga uzeo na popustu. Koja srece rjesit cu se najgoreg tenka kojega imam i ne mogu ga igrat. Sad razmislajm IS6 ili T34...

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
swon kaže...

Relativno sam nov u wotu ali mini se cini da je premium tank lvl 8 bacanje love zato sto ima super tankova lvl 8 koji su free ali ih treba upgrade, ali evo pitanje jel se ispalti tier 8 premium tank za farmanje silvera , još jedno kad sa nekim tankom dostignete elite status jel ima poboljašan silver rate ili šta ?! HVALA

Ja farmam silver sa KV-1 i otprilike za win dobijem ok 30k-35k silvera a za poraz 15-20k! bilo je nekih imba partija kad sam win skoro 50k silvera!

Premium tenk-farmanje love. Nikad se obicni tir8 tenk ne moze mjerit sa premium u parama. Elited tenk znaci da mozes ukljucit Accalarted Crew Trening,mali kvacica iznad posade i onda oni brze skupljaju experince sto je vazno jer nije lako imat dobro posadu i ne zaraduje vise love elitiran tenk.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
swon kaže...

Relativno asm nov u wotu ali mis e cini da je premium tank lvl 8 bacanje love zato sto ima super tankova lvl 8 koji su free ali ih treba upgrade, ali evo pitanje jel se ispalti tier 8 premium tank za farmanje silvera , još jedno kad sa nekim tankom dostignete elite status jel ima poboljašan silver rate ili šta ?! HVALA

Sa premium tier 8 tenkovima zarađuješ bijesno puno creditsa,ponekada i više od 100000 po bitci.

Sa eliteanima tenkom ne dobivaš više creditsa,ali bolje igraš jer se onda pretpostavlja da je full nadograđen pa indirektno više zarađuješ.Ali inače sa svakom nadogradnjom topa dobivaš i skuplje granate.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T34 < Super pershing, za mene...

T34 ima top koji je nepouzdan, 9/10 pucnjeva kad apartura nišana nije skroz skupljena fulat će, u čupavoj situaciji te ostavi na cjedilu kad mu napraviš 0 dmg ili skineš gusjenice nešto kao i top na IS-7-ici, reload daleko predug da bude zabavan, aim time sa VS-om i EGLD nije baš nešto naročito, oklop osim kupole je bijedan, a i kupolu vole, nije problem probit ako znaš gađat, te iskreno T34 je spor k'o kur*ac, SP se okreće brže i to je po meni važnije nego flat out brzina koje je mrvicu brža na T34. Mislim nije T34 loš, čak sa njime imam i koju bitku više nego sa SP-om, dobro zaradi, radi DMG dobar, ali i SP može napravit jednako dobar DMG, a i može zaradit skoro pa jednako dobro kao i T34... T26E4 daleko zabavniji tenk nego T34, čak niti ne koristim puno gold na T26E4, pucanje u hodu sa njim bez problema sa VS-om i EGLD-om, trolanje igrača koji ne znaju gdje bi gađali i slične stvari... Meni više pašu mediumi i brzi heavyji nego ove kante :D (T110E5 i M103, da je T34 njima sličan bio bi odličan tenk za mene, ovako je samo tu za treniranje posade za T57 Heavy :) i zarađivanje kredita :) )

A sad ćemo vidjet kakav će bit SP nakon 8.6

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 13:43 (Oly_E3).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...
DrNasty kaže...

Hvala WG sto ce mi vratit golde. Jos cu i zaradit jer sam ga uzeo na popustu. Koja srece rjesit cu se najgoreg tenka kojega imam i ne mogu ga igrat. Sad razmislajm IS6 ili T34...

Ja isto kolega, već duže vrijeme... teško je odlučiti jer su oba dobri, al me top na is-6 odbija malo više nego mekan hull armor na T34. A tu je i pitanje MM-a gdje is-6 ne ide u tier X borbe dok T34 ide, al se opet može nositi s tim zahvaljujući odličnom topu koji će sad imat samo 2mm manje penetracije nego is-7 što znači da može sve bušiti u tier 10 tako ionako...

Što kažu ljudi foruma, da imate pare i da odlučujete o premium tanku, kojeg bi uzeli i zašto? 

19 T34
5 IS-6
13 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

T34 < Super pershing, za mene...

T34 ima top koji je nepouzdan, 9/10 pucnjeva kad apartura nišana nije skroz skupljena fulat će, u čupavoj situaciji te ostavi na cjedilu kad mu napraviš 0 dmg ili skineš gusjenice nešto kao i top na IS-7-ici, reload daleko predug da bude zabavan, aim time sa VS-om i EGLD nije baš nešto naročito, oklop osim kupole je bijedan, a i kupolu vole, nije problem probit ako znaš gađat, te iskreno T34 je spor k'o kur*ac, SP se okreće brže i to je po meni važnije nego flat out brzina koje je mrvicu brža na T34. Mislim nije T34 loš, čak sa njime imam i koju bitku više nego sa SP-om, dobro zaradi, radi DMG dobar, ali i SP može napravit jednako dobar DMG, a i može zaradit skoro pa jednako dobro kao i T34... T26E4 daleko zabavniji tenk nego T34, čak niti ne koristim puno gold na T26E4, pucanje u hodu sa njim bez problema sa VS-om i EGLD-om, trolanje igrača koji ne znaju gdje bi gađali i slične stvari... Meni više pašu mediumi i brzi heavyji nego ove kante :D (T110E5 i M103, da je T34 njima sličan bio bi odličan tenk za mene, ovako je samo tu za treniranje posade za T57 Heavy :) i zarađivanje kredita :) )

A sad ćemo vidjet kakav će bit SP nakon 8.6

Mislin ono :D,pola toga nije istina,SP ne moze probit A4 papir,top od T34 je vise itekako pouzdan precizniji od SP-ovog 10x,stavis mu gun drive i rijesen problem ,sporo reloada,lol pa sta bi ti tio da brzo,daje 400dmg,istina da mu je hull papir ali kupola kad izviri ne moze je probit "Object 263 sa HEAT-icom",SP je malo zabavniji ,a sto se tice zarade SP moze skoro ka t34{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Molio bih nekog iskusinijeg da mi kaze koje skillove valja razvijat na posadi recinmo za KV-1S

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
swon kaže...

Molio bih nekog iskusinijeg da mi kaze koje skillove valja razvijat na posadi recinmo za KV-1S

Za njega stavljaj vise za mediuma nega za heavy,stavi šesto čulo to ti je dobro,neZz;;stavi brother in army i poprevke

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta je ovo sad sam na Black Princeu... jel od matilde pa na dalje sve bolji i bolji armori i zbog  toga sam i gurao s njima kad ono poslje armor za popišati.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ajde da ja unesem malo drevne anticke mudrosti jer ipak zivotna sreca me nagradila premium tenkovima {#}

Kao prvo samo budala stane sa perom i pusti da mu ciljaju weakspotove. Malo naprijed - nazad, lijevo - desno i onda i kada te nanisane povecas sansu da ti pogode jaki dio oklopa...

Kao drugo svako normalan kupuje premium tenk da bi farmao kredite, osim ako nemas par njih pa kupis neki radi zabave jer konstantno igranje na jednom tenku je monotono. Iz iskustva da vam kazem da najbolje zaradjuju Pero, Jagd 8.8 i FCM. Lako je na netu naci zaradu od 150k i vise sa Lavom, T34, IS6 ali takve partije su rijetkost. U vecini sllucajeva cete zaglaviti sa noobovima i totalnim retardima i ispucat ces tonu granata i ispusit, a u takvim partijama prva 3 tenka su bolji je su jeftiniji za odrzavati...

Svakki od premium osmica ce zaraditi priblizno istu kolicinu srebra za istu kolicinu nanijete stete, razlika je samo sto ces 10 granata za jednoga platiti 2000 srebra, a za drugoga 10 000 i vise, a to se dobro osjeti tko igra bez premiuma {#} 

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Super pero ima top u rangu drugih tier 8 midova, sasvim pristojan top koji itekako moze radit steta standardnom municijom. Na t34 cisto sumnjam da si procito (ako jesi onda nisi shvatio) imam vertikalnu stabilizaciju i gun drive i to je must da taj tenk uopce bude za nesto. Top je precizan opet sam napisao SAMO ako je apartura nisana skroz skupljena, u protivnom granate imaju tendenciju da samo odlete u 3pm mozda cak i na drugu mapu. Nebrojno puta u 550 bitaka top na t34 je iznevjerio ili mene ili druge koji su ocekivali potporu dok ja reloadam 12 sekundi iza. A trebao bi imat sa 0.35m jednaku preciznost kao i t110e5, a imam vise osjecaj kao da igram sa 0.45 topom. Super pero milina. Takodjer nisam rekao da imam i na jednom i na drugom jaku posadu. Kupola od t34 ima jak gun mantlet, sve oko toga moze se i da se probit najvise komandantsko okno, njega ako stitis si dobar, ili oko gun mantleta mozes probit bez problema

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
14 godina
World of Tanks

Probajte KV-5, prezabavan tenk, to mi je trenutno najdraži tenk koji imam, armor je ubojica a pogotovo kad naletiš na neke koji neznaju gdje treba gađati.

Bez problema držim par tenkova s njim, a najdraži mi je dio kada pobijemo sve tier 8-ice pa se zaletim među njih na dingfest :)

WordPress ❤

3 0 hvala 0
17 godina
OriginalEXE kaže...

Probajte KV-5, prezabavan tenk, to mi je trenutno najdraži tenk koji imam, armor je ubojica a pogotovo kad naletiš na neke koji neznaju gdje treba gađati.

Bez problema držim par tenkova s njim, a najdraži mi je dio kada pobijemo sve tier 8-ice pa se zaletim među njih na dingfest :)

prezabavan? kad si top tier DA!

kad si u sredini, malo sutra... nemožeš probušiti pola toga jer je top preslab

16 godina
raptor22 kaže...
swon kaže...

stavi brother in army

Brothers in Arms perk je efektivan samo ukoliko je na 100% na svim članovima posade. U suprotnom nema ama baš nikakvog učinka.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Ziga kaže...
OriginalEXE kaže...

prezabavan? kad si top tier DA!

kad si u sredini, malo sutra... nemožeš probušiti pola toga jer je top preslab

Maks šta me baci je sa 2-3 tier IX, ali i njih se da probušiti kad dobro pogodiš, a tvoj armor je i dalje jak čak i za njih.

Naravno da je najzabavnije kad si top tier ali je zabavno (meni) čak i kad nisi. Još kad nekoda ramam, ajoooj {#}

WordPress ❤
16 godina
World of Tanks

ne znam baš ja sam s ferdijem bušio kv-5 kak mi se sprdne. aonog r2 d2 i moja baba već zna gađat

Dirty dosen
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
OriginalEXE kaže...

Maks šta me baci je sa 2-3 tier IX, ali i njih se da probušiti kad dobro pogodiš, a tvoj armor je i dalje jak čak i za njih.

Daj molim te!

KV5 ima front armor 180mm a E75 ima 225mm penetracije u AP granati

pogodi te i probuši te gdje stigne

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
OriginalEXE kaže...

Daj molim te!

ajde ga probaj pogodit u onaj nakoseni dio naprijed, javi rezultate.

p.s. slobodno probaj i sa jacim topom{#}

WoT: GuntherPrien
17 godina
World of Tanks

Ovdje pricamo o normalno dostupnim premium tenkovima, a KV5 to nije {#}

Odlican je kada si u gradu i imas podrsku, u suprotnom veoma brzo ljubis garazu...
I samo jedna vrsta ljudi ne zna gdje treba gadjati KV5, oni koji su tek poceli igrati igru, koji grindaju prvo stablo i prvi puta se srecu sa KV5 {#} 

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...
OriginalEXE kaže...

Daj molim te!

Ako ne znas gdje gadjati dinga on i E75.....

I E75 koliko ja znam sa zadnjim topom ima 246mm penetracije, osim ako nisi mislio na dugu 105-icu {#}

Isprike na duplom postu pa evo jedna runda {#} 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice