Gradske mape su upravo loše za TD-ove (nema grmova, šuma, nema mnogo dugačkih linija po kojima bi TD djelovao, lako ih se flenka) i Arty (zgrade smetaju putanji granate, lako ih se flenka), dobre za Heavy-e, ali baš odlične za Light i Mediume, zbog toga što ti je 100% cover "iza svakog ćoška" i ima puno zavoja, križanja i prepreka (zgrada). Zbog toga najviše dominiraju upravo brži i startniji (flanker) tenkovi zbog stalne potrebe za usporavanjem/ubrzavanjem (križanja ulica), i najlakše je flenkat kada imaš skoro non stop zaklon prilikom prilaska. Nema mi većeg gušta nego trolat sporije tenkove uokolo zgrada.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj D-Day pušiona ništa za mene sve mali tier-ovi bezveze makar ovo na američkom serveru.
Ovaj D-Day pušiona ništa za mene sve mali tier-ovi bezveze makar ovo na američkom serveru.
Ja se samo nadam da će mountable eu+quipment bit na popustu, moram opremiti amx-a.
Razočaran :(
EDIT: Otvorim EU stranicu, on izbaci vijest i otvorim i ode na NA
http://worldofwarplanes.com/en/news/8/wargaming-heads-e3-2013/ vrijedi i na eu serveru, 5k golda me vec ceka....
Ma hebeš specijal, otkad imam SP (prošlog tjedna kupljen) specijal mi je svaki dan
Jel vam se ikada desilo da ste uništili neprijatelja a da njegov tenk nije bio upotpunosti uništen ? Odnosno njegov crveni pravokutnik (ono iznad tenka koji pokazuje koliko ima health ) nije skroz nestao nego se tamnocrveno zarcnio kao kada završi pod vodom i na vrijeme se ne izvuce van. Znaci one shot sam crusader-a sa hetzer-om sa topom 105 mm + fugasnom granatom. Nažalost nisam znao kak snimiti replay tek sam sada skužio da sam trebao upaliti u options replay
Jel vam se ikada desilo da ste uništili neprijatelja a da njegov tenk nije bio upotpunosti uništen ? Odnosno njegov crveni pravokutnik (ono iznad tenka koji pokazuje koliko ima health ) nije skroz nestao nego se tamnocrveno zarcnio kao kada završi pod vodom i na vrijeme se ne izvuce van. Znaci one shot sam crusader-a sa hetzer-om sa topom 105 mm + fugasnom granatom. Nažalost nisam znao kak snimiti replay tek sam sada skužio da sam trebao upaliti u options replay
Da, pobio si mu čitavu posadu.
evo da se i poćetnik malo hvali
GW Tiger je najveće smeće od tenka koje sam ja ikad vozio. Vozio sam ga i na starom accountu, ali nikad mi nije bio ovakvo smeće. Ili možda samo ja nemam živaca više za ta dosadna heavy govna...
GW Tiger je najveće smeće od tenka koje sam ja ikad vozio. Vozio sam ga i na starom accountu, ali nikad mi nije bio ovakvo smeće. Ili možda samo ja nemam živaca više za ta dosadna heavy govna...
u početku je i meni bil loš,ali sad kad mi je posada na 100% i kad imam drugi top malo se poboljšal,ali ne baš puno,ali da je bolji-bolji je,ali opet object 212(meni osobno najdraži tier VII arty)puno bolji arty i nebre se uspoređivati sa gw-om,dok mi je francuski tier VII ok,ali opet po meni premalo damage radi,a največi shit od arty-a koje sam vozil,a vozil sam sve tier VI je m12,užas živi,več sam bil na rubu da odustanem od američke grane artya,ali ipak nekak bum preživel.svaki dan uzmem samo x2 i to je to.
a kakve su švabe arty
a kakve su švabe arty
eto meni su švabe do gore spomenutog GW tigera bile odlične i meni najbolji arty tier VI je GW panther,ali eto GW tiger mi nije sjel baš najbolje
Koji papci! Ako sam dobro shvatio, tenk će kada se ponovno pojavi biti oslabljen!? Ali isto tako tenk se može prodati i vratiti će nam 7 200 zlata, pod uvjetom da se to napravi prije nego se ponovno pojavi u igri oslabljen jer će tada pretpostavljam biti jeftiniji? Jesam li dobro shvatio?
EDIT: A ako je to tako, onda bi bilo super kada bi i na EU serveru bila ona akcija gdje nude 5 000 zlata za odigranih 200 partija u World of Warplanes! Mogli bi s tim zlatom kupiti T34!
dobro, mozemo ga prodat nazad za 7.200 golda
Sačekaću promjene pa vidjeti dal se isplati zadržati SP. Možda ga prodam i kupim JagdTigera 8.8, ipak je on najbolji money maker od tier 8 premiuma.
Sačekaću promjene pa vidjeti dal se isplati zadržati SP. Možda ga prodam i kupim JagdTigera 8.8, ipak je on najbolji money maker od tier 8 premiuma.
Ja cu definitivno prodat SP i definitivno kupit JagdTiger-a 8.8
I ja sam razmisljao tako da se uputi tiket, dobije 7200 golda, kupi 5500 i onda se uzme onaj novi kineski tier 8 heavy ali od svih premiuma Pero mi je jedan od najzabavnijih tako da ako bude upola zabavan nakon nerfa bit ce dobro
Mada ukoliko mu smanje nagib oklopa realno bi bilo da mu makar povecaju snagu motora ili top.
Kao sto Nasty kaze najbolje pricekat kakve konkretnije informacije pa onda odluciti.
Ja samo imam osjecaj da se ovdje radi o necemu totalno drugom. Nisam ja bas neki naklonik teorija zavjere ali u zadnje vrijeme su ubacili sve premium stavke u igri za srebro. Da bi se sve to koristilo vecina igraca se okrece kupovini premium tenkova, pa onda ti dojadi jedan pa kupis drugog, treceg, poklone ti za rodjendan i itd...
Eh ja sada mislim da su gamad u WG-u skontali zasto imati ''jeftinog'' moneymakera na tieru 8. Ako pogledate sve jeftinije tier 8 tenkove su maknuli iz shopa (Kv5, tajp), jedino je Pero jos bio za tu cijenu, a ova sarada im je dobro dosla. A pero je odlican moneymaker
Sada najjeftinija tier 8 opcija je Jagd 8.8 a imam osjecaj da ce i on uskoro da dodje na jelovnik
Ne zaboravite svijet se vrti oko para
Vicko, kakav ti je FCM 50 t?
Ja bi nešto okretnije i brže, ako ću već mijenjati tvrđavu, na papiru mi je dobar, al je skup u pm.
Vicko, kakav ti je FCM 50 t?
Ja bi nešto okretnije i brže, ako ću već mijenjati tvrđavu, na papiru mi je dobar, al je skup u pm.
Poslije Pere i Tajpa 62 najbolji fun tenk od premiuma
Prvo tenk je ogroman, veci je od King Tigera npr. tako da si velika i socna meta
Ali isto tako si veoma brza i okretna meta, tenk veoma lako nabije 45 - 50Km/h, ubrzava odlicno i tenk je brzi i okretniji od nekih mediuma
Top je odlican, brzo puni (ispod 7 sekundi ja mislim), dobro je precizan i ima solidnu penetraciju za premium tenk. Za iskusnog igraca koji ima dobrog staza u medium tenkovima mislim da bi mogao biti bolji moneymaker i od Jagda 8.8 i tajpa cak u nekim slucajevima. Ima solidnu depresiju topa i veoma jeftine granate negdje oko 250 srebrenjaka tako da je jeftin za odrzavat
Po meni najbolja stvar kod njega je MM. U 70% slucajeva si top tenk na listi, a i ako te ubaci i tier 9 obicno bude njih par 3 do 4
Imao je los ammorack pa sam ja ubacio wet ammorack i onaj perk stavio jos i sada se ponekad desi da ga ostete, a od ostalih vozac zna cesce stradati, ostali normala neka.
Prednji oklop za divno cudo zna i dingati pocesto, obicno od nizih tierova ali cesto igras sa njima radi MM-a
Skup jeste.....
kineski light ili medium?
krenul na oba dvije linije i sad sam na tieru VII i meni puno zabavnije i bolje igrati sa wz-131 nego sa t-34-1,ali eto kak kome
i ja vise na lightove naginjem.
jura mogao bi ti u klan kako ti je nick?
clanovi/bivsi clanovi DOW-a ce razumjeti
Klan Hegemony trazi nove clanove za sudjelovanje u Clan Warovima
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/161982-hegemony-heg-trazi-igrace-sa-skilom-za-esl-kupoveclan-warskompanije/#top
Može li netko tko je na test serveru postati specifikacije ovih novih premiuma kineskog heavya i njemačkog TDa. I cijena me interesira... ako prodam SP da vidim koje su mi mogucnosti za kupnju
EDIT: hm, sad vidim da su namjenjeni samo "supertesterima"
prodaj*m wot acc, sav info na PP
Jel mi netko može obajsniti
Get Airborne EventVrlo rado bi uzao 5k golda za wot , šta trebam učinti?
kineski light ili medium?
krenul na oba dvije linije i sad sam na tieru VII i meni puno zabavnije i bolje igrati sa wz-131 nego sa t-34-1,ali eto kak kome
i ja vise na lightove naginjem.
jura mogao bi ti u klan kako ti je nick?
clanovi/bivsi clanovi DOW-a ce razumjeti
mi se inače poznamo dzan samo kaj nemam isti nick tu i u igri,sad kad ti velim budeš znal ko sam,hehehe-macola