World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Spiridon kaže...

Koji je vrag da već drugi put u par dana tenk loše odgovara na komande??? Praktički ne mogu igrati!!!

Prvi put kad se to dogodilo, napisao sam timu sorry, commands are fu*ked up.

Ping?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
World of Tanks

nisam gledao koliki je... bude ~60 ili više inače...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...
Spiridon kaže...

Koji je vrag da već drugi put u par dana tenk loše odgovara na komande??? Praktički ne mogu igrati!!!

Ping?

Vjerojatno ping skočio u nebesa.

13 godina
World of Tanks

Ping je ~150 a ide i do 200...  Bem mu kuruzu.. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Pa ja ću poludit, u 5 dana već 100 puta imam Sand River...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

prodajem acc 30k bitaka ;)

kontakt PM{#}

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

Pa ja ću poludit, u 5 dana već 100 puta imam Sand River...

da oce se server zaglavit na 4-5 mapa i onda vrti iste cijeli dan/noc{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
14 godina
neaktivan
World of Tanks

red shire, mrzim to sranje a dobim ju svaki drugi treći put, ili nju ili airfield, najdraža mapa mi je himmelsdorf ali nju rijetko  {#}

ovaj e50 mi je tiha patnja, nemogu ništa s njim, spor, trom, slab top (za tier 9), muka mi je odigrat 3 borbe s njim..

ali jao kad mu sve istražim živim za taj dan

1 0 hvala 0
16 godina
renofan kaže...

red shire, mrzim to sranje a dobim ju svaki drugi treći put, ili nju ili airfield, najdraža mapa mi je himmelsdorf ali nju rijetko {#}

ovaj e50 mi je tiha patnja, nemogu ništa s njim, spor, trom, slab top (za tier 9), muka mi je odigrat 3 borbe s njim..

ali jao kad mu sve istražim živim za taj dan

Je, u početku je katastrofa. Ja sam imao 48% s njim win ratio.

Ali kad se full upgradea, kakav tenk. Obožavam ga. Čak sam uspio i taj win ratio dići na 51%. E50-M istražen, ali 6.000.000 kredita...ma daj WG...{#}

17 godina
World of Tanks

Ne znam kako vama, no evo i treći dan završio, a ukupni win rate oko 40%. Katastrofa. Misliš da će proći nakon vikenda, al izgleda da su siemke još uvijek tu {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

I meni se to isto desava, recimo krenem da se povucem nazad i kao da se zaglavi gas i tenk samo ide unazad, dzaba pritiskati bilo koju tipku on ode unazad...isto se desi nekad i sa naprijed. Mislio sam da je do tastature ali mjenjao sam i tipke a i sad promjenjena tastatura i opet ista stvar a ping 57.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad igram na serveru Br.1, ping je oko 30-35 do (25-50 rijetko do 70).

A na Br.2 bude oko 60, (50-80),  stim da zna skočit preko 150-200, i onda tenk skače ko klokan.

Dok je stabilan, dobro je, ali najgore je kad stalno šalta gore dolje, pa makar i od 20 do 70, postaje neigrivo

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...
Spiridon kaže...

I meni se to isto desava, recimo krenem da se povucem nazad i kao da se zaglavi gas i tenk samo ide unazad, dzaba pritiskati bilo koju tipku on ode unazad...isto se desi nekad i sa naprijed. Mislio sam da je do tastature ali mjenjao sam i tipke a i sad promjenjena tastatura i opet ista stvar a ping 57.

yup, isto ovdje. masu puta sam znao izletiti pred nekoga.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
renofan kaže...

red shire, mrzim to sranje a dobim ju svaki drugi treći put, ili nju ili airfield, najdraža mapa mi je himmelsdorf ali nju rijetko {#}

Ne pamtim kada sam vidio Airfield ili Arctic Region.

Mapa koju mrzim iz dna duše je Pearl River, skupa s bivšom Dragon Ridge

Nedostaje mi Komarin i Swamp. Province sam u životu odigrao 2-3 puta svega.

Od toliko tenkova u igri, oni baš moraju zeznut stvar tim redoslijedom mijenjanja mapa

DamageHigh kaže...

ali 6.000.000 kredita...ma daj WG...{#}

Pa uzmi npr KV-5, prosječna zarada je 50.000 čistih a to ti je 120 partija, da odigraš 12 na dan to je 10 dana grindanja

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 8:40 (Ziga).
16 godina
neaktivan
Ziga misli KV5 + premium :P
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno hardware pitanje...

Koja je grafička dovoljna za ugodno igranje WoT-a na nekim srednjim postavkama? Slažem drugu konfiguraciju - polovnu i dva osnovna kriterija su što manje ulaganje i mogućnost da vrti WoT :)

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...
renofan kaže...

Ne pamtim kada sam vidio Airfield ili Arctic Region.

Mapa koju mrzim iz dna duše je Pearl River, skupa s bivšom Dragon Ridge

Nedostaje mi Komarin i Swamp. Province sam u životu odigrao 2-3 puta svega.

Od toliko tenkova u igri, oni baš moraju zeznut stvar tim redoslijedom mijenjanja mapa

DamageHigh kaže...

Pa uzmi npr KV-5, prosječna zarada je 50.000 čistih a to ti je 120 partija, da odigraš 12 na dan to je 10 dana grindanja

Meni su najdraže mape Abbey, Steppes, Lakeville i Mountain Pass, barem zasad, uglavnom jer su to mape gdje ima dosta mjesta za manevriranje, flankanje i više taktika od pushanja i držanja poznatih choke-pointova kao na dosta drugih mapa. A opet ima mjesta za cover od arty-a, uglavnom mape koje su dobre za sve vrste tenkova... 

S druge strane mrzim El halluf gdje uvijek retardi ostave jednu stranu praznu i popušimo, također me živcira Malinovka, otvorena mapa, dosadna, ako si u sporom tenku samo gubiš vrijeme... a još su tu i Redshire (koju ljudi još i danas ne znaju igrat), Highway (također se uvijek popuši nakon što jedna strana ostane neobranjena), Widepark (premala mapa za visoke tierove, pogotovo za arty koji je spotan čim prijeđeš preko pruge, a to također vrijedi samo za jednu stranu, pa druga strana ima prednost što se tiče skrivanja kao arty...)

Probao sam na test serveru novu mapu (Korea) i moram reći da su uložili puno truda u ovo, to je možda najljepša i najkompleksnija mapa dosad, postoji toliko putova i načina da se odigra da mislim da bi svaki novi game na njoj mogao biti potpuno drukčiji od dosadašnjeg, pogotovo za scoutove koji će ovdje imati mnogo ruta i grmova to work their magic {#}

Što se tiče mapa koje su na pauzi, Komarin i meni fali, a Swamp sam isto probao i moram reći da bude sad zanimljiviji uz promjene nakon nove fizike pa se nadam da će ih oboje ubrzo vratit u igru. S druge strane dosadan Dragon's Ridge uopće ne očekujem, a prokleti Serene Coast još manje (mjesta za taktiku nema, hrabri scoutovi i mediumi na brdu uz arty pobjeđuju)...

Ne znam da li možemo ovdje napraviti Vote za najdraže mape i Vote za najomraženije, baš i nisam toliko upućen u mogućnosti foruma...

17 godina
WHO2fckru kaže...

Jedno hardware pitanje...

Koja je grafička dovoljna za ugodno igranje WoT-a na nekim srednjim postavkama? Slažem drugu konfiguraciju - polovnu i dva osnovna kriterija su što manje ulaganje i mogućnost da vrti WoT :)

HD4850 npr... ja sve tjeram na 1680x1050 na Medium postavkama OSIM sjena, vode. A view distance mi je na Max.

Naravno uvjet je da imaš Dual Core procesor

15 godina
malina22 kaže...
Spiridon kaže...

to se meni dogadja na mobilnom internetu

to je lag i visoki ping, tenk se nastavi kretat po zadnjoj dobivenoj komandi, meni se ekran smrzne nekiput, a tenk se vrti ukrug, juri napred il nazad, ili samo vidim kak je utonuo u tlo do pola gusjenica i ne mice se (to je kad igra postane strategija na poteze)

i za 2-3 minute cujem zvuk kak su me roknuli i vidim unisten tenk na skroz drugom dijelu mape i baj baj {#} osim ak mi ne pukne veza pa moram opet startat wot samo da vidim di sam poginul

ZNACI da ponovimo sto smo naucili:

ak tenk ne reagira trenutno na komande, onda je high ping

ako pise da je ping normalan, onda je lag

ja inace igram na eu2 da izbjegnem sve to

johi bro kaže...

Kad igram na serveru Br.1, ping je oko 30-35 do (25-50 rijetko do 70).

A na Br.2 bude oko 60, (50-80),  stim da zna skočit preko 150-200, i onda tenk skače ko klokan.

Dok je stabilan, dobro je, ali najgore je kad stalno šalta gore dolje, pa makar i od 20 do 70, postaje neigrivo

joj bas te zalim, ja jucer igram sa pingom 250-400 na EDGE mrezi, svaki pokret koji napravim strah me kak ce ga tenk izvrsit i dal ce ostat u loopu i ponavljat se stalno...

flapo kaže...

mislim da ti demiđ haj rilouded nema kv-5 na novom acc, jedino ak mu neko gifta{#}

naravno, nemora bit kv-5, moze i npr. super pero (za kaznu) {#}

Btw, oni novi premiumi kaj dolaze ce imat sranje od topova

njem td tir 7 ce imat 7.5 L70 {#}

kinez 8 hevi ce imat d-25 neku varijantu {#}

pa nek neko veli da je t34 i njegov top los {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
14 godina
flapo kaže...

+1 provjereno dobar način za zaradu 

P.S sutra je d-day,  očekujte popuste

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 9:57 (OriginalEXE).
16 godina
Ziga kaže...
DamageHigh kaže...

Da dam 200 kuna za 1 tenk? Ma {#}. Nema šanse...

Na prošlom accounta sam bez golda (osim onoga što se dobivalo kojekakvim povodima) izgrindao Mausa, pa bum i sad E-50M....;)

Ovaj SU-100Y što imam je stigao od kolege ED63, tj. njegovog golda...{#}

17 godina
World of Tanks

Koliko sam ja upucen na forumu se moze staviti samo 5 stavki za glasanje pa mozemo napraviti mali kontest {#}

Da bi bilo malo vise fer prema mapama u naredni krug da stavimo da prolaze po dvije mape od 5 ponudjenih {#}

Stavljat cu i mape koje su povucene iz raznoraznih razloga...

Ako netko ne zna ili ne moze tacno da se sjeti koja je mapa koja u trenutku evo link od liste mapi:

http://wiki.worldoftanks.com/Maps#Airfield

Krenemo redom da vidimo koja je to najomiljenija mapa forumasima {#}

Prva runda:

10 Airfield
7 El haluf
5 Erlenberg
1 Fisherman's Bay
4 Karelia
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 10:40 (Dr. Vicko).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Druga runda:

2 Komarin
6 Malinovka
11 Murovanka
6 Prokhorovka
1 Redshire

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Treca:

6 Sand River
1 Serene Coast
0 South Coast
15 Steppes
1 Swamp

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Cetvrta: 

3 Westfield
24 Himmelsdorf
2 Abbey
0 Arctic Region
1 Cliff

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Peta:

0 Dragon Ridge
7 Ensk
1 Fjords
16 Lakeville
1 Live Oaks

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Sesta:

1 Highway
13 Mines
7 Mountain Pass
2 Pearl River
0 Port

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Round 7:

0 Province
21 Ruinberg
6 Siegfried Line
0 Widepark
0 Korea

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 08.06. u 15:00h igra se Hrvatski 1na1 Heavy Tanks kup.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/222964/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup08/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup08/leagueinfo/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ne znam kako vama, no evo i treći dan završio, a ukupni win rate oko 40%. Katastrofa. Misliš da će proći nakon vikenda, al izgleda da su siemke još uvijek tu {#}

Evo ja sam nedavno poceo igrati s novim racunom, i ide ok, preko 60% win ratio, standard acc, ne koristim premium, samo ruske tenkove vozam zasada od Tier III do Tier VI, lagano idem prema IS i IS-3, ali nestignem nesto puno da se igram. Neprimjetim nesto puno razliku vikendom ili obicnim danom, naravno da u bitkama ima kretena (a gdje ih nema), ali uglavnom sam zadovoljan, dosta sam youtube kanale pratio, pratim minimapu, pokrivam slabe pozicije na mapi, i par dana sam proucavao slabe tocke na tenkovima, nema tenka istog tiera kojeg probiti nemogu, fascinantno mi kad vidim KV-1 kad je nasuprot mog KV-1 i tip me bounca metak za metkom. Tek sam nedavno KV-1S poceo voziti, strasan tenk u svom tieru, naspram KV-1 razlika nebo i zemlja. Ali uglavnom sam jako zadovoljan svim bitkama do sada.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice