World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.105.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li da kupim JgPanther kad bude na ovom popustu ili ne?
Kakav je ovaj Ferdinand poslije njega, jel dobra ta linija i opcenito moze li se to igrati u plusu...

Džedaj

0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
marsovac kaže...

Da li da kupim JgPanther kad bude na ovom popustu ili ne?
Kakav je ovaj Ferdinand poslije njega, jel dobra ta linija i opcenito moze li se to igrati u plusu...

JgPanther je odlican tenk, Ferdinand je brutala, JagdTiger takoder, a JgPz E-100 nista posebno....

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan

Ferdinand je brutala jednom kad nabaviš zadnji top. Do tad je lagana patnja, al isplati se.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima netko ovu fracusku premium arty? Plusevi, minusi, dojmovi...zarada

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 16:30 (hoss).

0 0 hvala 0
14 godina
MrDD kaže...

Ferdinand je brutala jednom kad nabaviš zadnji top. Do tad je lagana patnja, al isplati se.

Ja nisam mogao izdržati, ostalo mi je još 40 000 expa do zadnjeg topa i puko sam te sam ga prodao {#}

Još malo pa imam za centurion 7/1, moja prva devetka... can't wait {#} a onda uskoro i druga devetka u liku i djelu M103 {#} 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam nedavno kupio M103, istrazio sam drugi top jer sam pripremio free ex. da ne budem topovsko meso :D

Na pocetku je jako tesko al sad postaje dobro, npr. nekad odigram, uniste me ali budem u plusu sto je dosta dobro ipak je to tier 9...

Ne znam uopce da li bih isao dalje od Ferdija, ali vidim da je ovaj najbolji top na Ferdiju bas dobar... Ode lova za JgPanthera :)

Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

taman mi je ostalo kusura za ove popuste, koji je najbolji premium za kupiti na popustima 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nije krenulo baš dobro, ali na kraju je ipak dobro završilo!

Statistika nije nešto dobra, ali tek sam počeo igrati s njim. I koji mi top preporučate? Nekako naginjem više prema ovome s većom probojnošću. Ili da idem prvo na motor? Gusjenice bi zadnje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

nakon 263 borbe napokon ace s e100, otkad sam zamijenio camo sa bia to je potpuno drugi tenk

Da li kad odbaciš skill koji je na 100% i uzmeš neki drugi, hoce li taj drugi odmah biti na 100% ?

17 godina
moderator
World of Tanks

Kurwa je.bany ping i internet, zatrza i padnem sa puta. Ni tamo ni vamo.

6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
World of Tanks

uzeo super(neaktivnog)perota.. ima kakav savjet iskljucivo za penezi(pare,novce,srebrnjake) štancati sa njim??? 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Uh, što mrzim ovakve situacije kojih nažalost u zadnje vrijeme ima puno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 20:15 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Uh, što mrzim ovakve situacije kojih nažalost u zadnje vrijeme ima puno!

Ja nikad nestavljam complain afk igracima,i meni se desi da mi konekcija pukne{#}

15 godina
neaktivan

ja sam znao sa m6 u tier8 borbama afk d.maxa koristiti kao štit i gurao ga po mapi :D kada je dosao na 5% je konjina pobjegla i izresetali me... nije da sam t32 ili is3 nesto uspio napraviti (jedva 1k štete) bilo je smjesno za poludit

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
13 godina
World of Tanks

slika govori 1000 riječi

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Remzi kaže...

slika govori 1000 riječi

pih koji je to papak pogiuno iz protivničkog tima!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
sokre kaže...
Remzi kaže...

slika govori 1000 riječi

pih koji je to papak pogiuno iz protivničkog tima!

nisam stigao ni pući i već sam bio mrtav

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
17 godina
World of Tanks

Oće to u novom updateu? {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

prodje ovaj jedan dan besplatnog premiuma k'o da ga nije ni bilo :/

nego, kakvi su engleski teskasi?

-churchill I tier V , meni super,najbolja petica od teskih, daje lijepe pare i brzo se napreduje,ali naravno spor,

-churchill VII tier VI, nez super armor,oke cijev (top) al nis posebno, jos sporiji,

-e onda ide Black Princ tier VII, vec sam stavila komentar da je bzvz,pa i je,ali i nije bas tako los, super probojnost,tak da i tier IX probija, negine ti puno medalja ČELIČNI ZID,spor, ali ima puno jaci motor tak da ugl uvijek ide max brzinom a to je 20 na sat, i kad se naviknes cak postane i drag tenkic xD

-imam istrazenu osmicu,al nemam keša,al sutra,preksutra ce bit i keša =)

17 godina
World of Tanks

Eto kako su mi dosadili noobovi na high tierovima za večeras i previše artya koji me imaju na piku, odlučio sam uskočit malo u dobri stari KV-1, s njim sam prije igrao zbog para jer nisam imao kredita, ali sam također bio newbie pa imam samo 1295 eff s njim, pa reko ajmo malo ugodno s korisnim, zaradit malo para i podić taj eff. sad kad kao znam igrati {#} 

Eh da, rasprava oko Churchilla koji owna KV-1 bez frke, ovdje je jedan naletio na mene sa full hp-om i još je imao pomoć Matilde i ubio sam oboje jer pravilno postavljeni KV-1 uz cimanje i micanje može odbiti skoro sve u svojem tier-u... 

Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
overhe4t kaže...
dedaa kaže...

nakon 263 borbe napokon ace s e100, otkad sam zamijenio camo sa bia to je potpuno drugi tenk

Da li kad odbaciš skill koji je na 100% i uzmeš neki drugi, hoce li taj drugi odmah biti na 100% ?

Ako ga dropaš za 0 novaca dobiješ 80%

za 20K srebra dobiješ 90%

za 200 golda dobiješ 100%

btw od sutra ti je specijalka koja snižava cijene za 50% znaci 10K srebra ili 100G

@dedaa

Ja imam na njemu BIA, ventilaciju i ono plavo gorivo (plavi diesel) - inace je jaaako trom.

@ziga

vjerojatno ce takav biti ruski arty T10 :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 10:14 (Ajgor).
17 godina

0 0 hvala 0
17 godina

Već gledam kako ću si potrošiti Eure :)

KV5 + posada na 100%

Bundle s 3 milje kredita, 5000 golda i 1mj premiuma

Kupiti PzE100 + posada na 100% i ostaviti JagdTigera

otić na godišnji i 9 dana se ne micat od kompa dok ne nikne korov iz mene {#}

15 godina
odjavljen
World of Tanks

Hahahaha ovakve sreće sam samo ja, popust na sve živo i neživo u WoT-u a komp mi je riknuo prije 2 dana a nemam zamjenske komponente i nemogu akciju u igri iskoristit nikako.

A laptop s kojeg pišem nemože pokrenut wot ni da ga bičem gonim.  {#}

Ljudi uživajte i sretna kupovina i grind uz lijepe speciale ovaj vikend {#}  klik

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 10:45 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

Hoćel ovo biti na EU serveru?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikako da se skontam sta mi je najpogodnije uradit, u sta da ulozim na ovaj popust, dali da kupim golda i uzmem ovaj churchil u pola cijene, ili da kupim neki od bundle paketa?? max bi ulozio 20 ojra..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mejt kaže...

Nikako da se skontam sta mi je najpogodnije uradit, u sta da ulozim na ovaj popust, dali da kupim golda i uzmem ovaj churchil u pola cijene, ili da kupim neki od bundle paketa?? max bi ulozio 20 ojra..

2 mjeseca premiuma i peri deri...

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
mejt kaže...

2 mjeseca premiuma i peri deri...

Vec imam premium i kv5 u garazi, i jos premium arty onu francusku bleh kako vec...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
mejt kaže...

Mislim da ti je najbolje uzeti onaj CatchUp paket. Mjesec dana premiuma, 3500 golda, 100 000 kredita za 20 eur

17 godina
dzejmshr kaže...

Mislim da ti je najbolje uzeti onaj CatchUp paket. Mjesec dana premiuma, 3500 golda, 100 000 kredita za 20 eur

Može i to

1mj premiuma dobije u startu, ostane mu 3500 golda...uzme još 1 mj premiuma i ostane mu još 1000 golda i 100.000 kredita.. korektno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice