World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@dr.Vicko

najsmiješnije mi je kada sa type-om naletim na IS6, niti ja njega bušim frontalno, niti on mene (osim u lower plate, ali treba to pogoditi sa 122) {#} ne znam, ali to je jedini t8 prem. tenk koji nikada nebi kupio... da ne spominjem da mi se čini da ne vrijedi ti pare kada ga usporediš sa t34 {#} on bi po meni trebao biti max cijena jagda 8.8.

@St0ka

svaki IS može popiti u ammorack sprijeda {#} IS3 se uz malo sreće jako lako ammoracka..

BTW pogledaj si prvi od ona 2 RNG vid.-a koje sam stavio jučer ili prekjučer.. vidjet ćeš kako t50-2 ammoracka king tigera {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 16:39 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
nine kaže...
@St0ka

svaki IS može popiti u ammorack sprijeda {#} IS3 se uz malo sreće jako lako ammoracka..

BTW pogledaj si prvi od ona 2 RNG vid.-a koje sam stavio jučer ili prekjučer.. vidjet ćeš kako t50-2 ammoracka king tigera {#}

Primjetio sam da me često ammorackaju u IS3, lagano mi to počinje ić na živce.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jednom sam osto sam u bazi na malinovci (isu 152 b10) i spamam tamo upomoć, idu dvije is3 na mene, po običaju niko se ne vraća, jednom skinem 500-600 helta isprve koliko je imo i punim, izađem opet kad onaj drugi pun, puče ga s prida i 1500 HP odnese :))

inače postoji caka da vas nitko, ama baš nitko ne može BLOW UPati...bilo s kojim tenkom vi bili

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 16:46 (Predator003).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

bolje ti je da se navikneš.. svaka budala zna gdje ammorackati ruse {#} ja sam čak jednom uspio sa IS3 ammorackati IS7 {#} safe stowage obavezno istražiti..

@Predator

a caka je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

E to mi nije bilo jasno, svi govore o pogodjenom amo raku i blowapu nakon toga, medjutim prije par dana sam pogodio tiger2 sa t30_kom u sami vrh kupole jer mu se jedino to vidjelo i raznio sam ga, sav hp mu skinuo preko djelica vrha kupole koji je virio, a isto sam prije par mjeseci amorako obicnog tigera pogodivsi ga u sami cosak gusjenice koji je virio....dobio sam dojam da je taj amorack ustvari lucky shot...trefi se trefi, pa pogodio seraf na cijevi ili u municiju ono ce ga raznijeti...:S

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

bolje ti je da se navikneš.. svaka budala zna gdje ammorackati ruse {#} ja sam čak jednom uspio sa IS3 ammorackati IS7 {#} safe stowage obavezno istražiti..

@Predator

a caka je?

caka je da isprazniš ammo rock(da staviš 0 granata), djeluje, provjereno {#}

15 godina
Predator003 kaže...
nine kaže...

@Predator

a caka je?

aj mi reci kak si to provjerio?

jesi mozda igrao bez granata cca100 borbi? {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 17:43 (Intel&ATI).
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Predator003 kaže...
nine kaže...

@Predator

a caka je?

aj mi reci kak si to provjerio?

jesi mozda igrao bez granata cca100 borbi? {#}

s obzirom na svoju statistiku govorim ljudima da jesam iako nisam {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

za znam kako je za 0 granata, ali 1 granata ti je jednak chance za ammorack kao i da imaš sve granate {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Joj sad kad sam ukucao ovaj bonus code vidim kakva je milina igrati s premiumom...

u 7 partija (kombinirano type i t26e4) 600k ciste zarade

BTW evo jedna jutarnja sa betom

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li tko kakav invite code da i ja pocnem igrati to cudo od igre :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imam ja ali me sjeti jer sam vani sada.. dam ti od alienwarea invite code
mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
15 godina
Cro_Biggy kaže...

https://worldoftanks.eu/registration/en/

Registriraš se tu, skineš i peglaš.

Swedish latin super funk.
17 godina
Cro_Biggy kaže...

Ovdje imaš starter key koji ti daje 5 dana premiuma i 1000 golda i 100k kredita. Taj key uneseš prilikom registracije accounta.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 15:23 (crystal6).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hvala na pomoci :)

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad smo kod ammoo rackova ja sam danas oneshootao is7-cu bio je  full hp.{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Bado kaže...

Koji premium je najbolje uzeti za 1500 golda???

i ja sam bas gledal kaj da uzmem frendu jer mu ponestaje love za tir 9 i dalje, al se nis od ovih ne isplati, bar ne u punoj cijeni, na popustu vec nekak,po 750 svaki, al nijedan nije nekaj poseban

ak neko ima viska golda, nek si uzme onaj za koji ima dobru posadu istog tipa tenka doticne nacije,a na popustu je 750 golda oko 25 kuna

al mislim da je neki dobar elitani tir 5 tenk jednako dobar manimejker jer je bolji od bilo kojeg prem tenka tog tira, a sa iskustvom moze se bolje odigrat i vise zaradit

na tir 6 je pzr 4 al i taj 7.5 je preslab za taj tir, kak igram vk30.01d s istim topom, vrlo je iritantan s tak malim dmg-om jer sam se naviknul na 3001h i 8.8-makar sam sa 7.5 napravil mislim 9 kilova u 3001h i boltera dobil, al ipak volim roknut po nekom pa da mu skine tolko da pozeleni

mislim da tek tir 6 diker max i su-100y imaju veliki dmg da mogu zaradjivat dovoljno po partiji, naravno ako odgovaraju igracu po stilu igre

iduci je  tir 7 su-122-44 a to je vec preskupo po meni za prosjecnog igraca

sword kaže...
ja111 kaže...

planiram uzeti 15000 golda za premium tenkove, sto mi je najbolje uzeti, ja sam planirao superpesrhinga i onaj ruski td tier VIII

preporuka nemoj uzimati superpershinga, znam nekolicinu igraca koji se zale na njega i piz*de radi toga sto je previse spor i top je katastrofa. moja preporuka uzmi bolje t34 ili njemacki onaj td (t8)

meni je u pocetku tajp bio bezveze, al sam ga htio imat-sad sam se naviko na njega, dok sam u pocetku ga izbjegavo igrat

al najvaznije, posada igra najvecu ulogu, jer sam igrom slucaja ubacil u njega i drugu posadu neki sa 75% neki sa vise i odjednom nije to bio tenk na koji sam naviko

i da, t34 je dosadan, barem meni sad, malo sam se zasitio, ali....

ima top koji probija sve zivo,oce i 450 dmg potegnut, stavio sam nekaj gold granata u njega kad su bile na akciji, tek tolko da imam, nisam ih jos iskoristil-nisam niti loadal nijednu (wasted perk intuition), al isto tak i moze zadingat sve zivo-m7 priesta, amx 12, amx 40 kupolu 4 puta zaredom...

jednom sam probal na test serveru super peru, jer sam mislil da je brz i da ga kupujem, isao je ravno 34km/h, isto ko i t34-znaci spor tenk, u tir 10 borbama je prelazenje ceste smrtonosno u 2 sekunde{#}

odlicno zaradjuje, sa prem moze i prek 100k zarade,al sam znal bit i u minusu sa non prem-ne,a, ss, al vjerujte mi jesam

ramer, vertikal, gun drive

sa prem acc u intenzivnom grajndu za cred-znaci maksimizirati dmg, pushati i suportati-a ne kempati u cosku mape

t34 i type alternativno skupio sam 1 milju cred u sat vremena

al osobno, drazi mi je t-34-1 i npr t20 jer ih znam u dusu i hmm.. zabavniji su

@ cro biggy i ostali novi igraci

probajte iskopat one invajt kodove sa 2500 golda gore + 300 za pass+ 100 za broj moba+ 300k za govanjca kaj su obicno na poklon

vrlo dobar pocetak

UPOZORENJE: prem acc je zlo, izaziva ovisnost i mijenja percepciju igre,osim kaj 2 garaze djeluju razlicito na psihu, prestanak prem acc izaziva depresiju i nekonTROLLiranu zelju za kupnjom golda za jos premiuma

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 21:45 (ED63).
17 godina
World of Tanks

vikend specijal {#}

valjda ce i kod nas biti isto ili barem slicno {#}

http://worldoftanks.com/news/2308-military-parade-weekend/

1 0 hvala 1
17 godina
moderator

Tier 5 na 50% popustu, f*ck. Šta da radim, da izaberem ili da čekam Excelsiora?

Možda uzmem Škodu zbog treniranja posade ako krenem na Leoparda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 9:08 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Tier 5 na popustu premium ili? Nisam vidio nigdje taj popust...

Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

prodje ovaj jedan dan besplatnog premiuma k'o da ga nije ni bilo :/

nego, kakvi su engleski teskasi?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

prodje ovaj jedan dan besplatnog premiuma k'o da ga nije ni bilo :/

nego, kakvi su engleski teskasi?

Churchill I je dobar...Churchill-a 7 nažalost nisam dovoljno isprobavao dok je bio full upgradean...

Nego,kako ja volim ovog malog tenka,kad napravim 800 damagea u tier 3 bitci...i kad počne pucati ljudi bi mislili da je nerpijatelj zapaljen,a brz je kao strijela...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon 263 borbe napokon ace s e100, otkad sam zamijenio camo sa bia to je potpuno drugi tenk

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kakav mm ima superpero a kakav onaj td njemacki?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ja111 kaže...

kakav mm ima superpero a kakav onaj td njemacki?

Oba imaju tier 8-9 MM, s tim što ti zavisi od gužve na serveru gdje će te baciti (ako je puno tier9 igrača na čekanju, može se desiti da ti je skoro svaka tier 9 iako su rekli da rijetko idu tamo).

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma kupiti cu peru pa sta bude, za 2 mjeseca mi je rodjendan pa ce sjesti jos neki premium u garazu ovisi koliko dobim para

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ja111 kaže...

ma kupiti cu peru pa sta bude, za 2 mjeseca mi je rodjendan pa ce sjesti jos neki premium u garazu ovisi koliko dobim para

ja bih na tvom mjestu osigurao kondoma i peri deri...s obzirom da je proljeće-ljeto.... pa penetrirao u gospodične a ne u virtualne tenkove {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 14:23 (Ziga).
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
ja111 kaže...

ja bih na tvom mjestu osigurao kondoma i peri deri...s obzirom da je proljeće-ljeto.... pa penetrirao u gospodične a ne u virtualne tenkove {#}

vec je stavljeno sa strane za Kaiserstrasse :D

14 godina
World of Tanks
Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice