World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još gorje,amx-u 40 piše 50 kmh afaik.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks

Tko za satnije?? Ako tko hoce dodajte me pa idemo...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Još gorje,amx-u 40 piše 50 kmh afaik.

Pa eto a postize cca 20max

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Btw steta sto Bug tj mi ode nemamo neki klan da igramo bar tc ako vec ne cw...

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
someguy kaže...

Bio je,zvao se BOLT.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
13 godina
neaktivan

Pranja, vidim da si ti još u CAC-u. Zašto vas je sad tako malo, nije valjda da se raspadate?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
Pranja kaže...
someguy kaže...

Bio je,zvao se BOLT.

Hehe...prvi u povijesti clan warsa smo imali Veliku Britaniju, dok nije došla ekipa s tier IX i pregazila nas (branili smo i sa šesticama)..{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
odjavljen
Reichz kaže...

Pranja, vidim da si ti još u CAC-u. Zašto vas je sad tako malo, nije valjda da se raspadate?

Ja sam ti već bio 3 puta u CAC-u. Mogu ti jedino reći što se događalo dok sam bio tamo.

Sa prvim accom sam bio dok još nije postojao CAC2, bilo je super,klan je rastao ali nikako nam nije išao CW. Zatim sam se sa frendom prebacio u neki drugi klan (ne znam kako se zvao) te sam se nakon nekog vremena ponovno vratio u CAC,ovoga puta u CAC2. Klan je tada bio jak,imao je oko 100 članova i CW je išao super.

Tada sam prodao acc (koji je ostao u CAC2) i prestao igrati WoT.

Kada sam ponovno krenuo igrati i došao do nekih većih tier-ova, potražio sam CAC članove koje sam poznavao no većina ih nije bila više u CAC-u. Prema pričama,dogodile su se neke svađe, različiti top igrači su otišli i za sobom povukli druge. Od tada klan životari i služi samo kao platoon klan.

Članova je toliko malo da nisam imao ni potrebe instalirati TS3.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Klan Hegemony trazi clanove.

Tank Company se dize redovito, ima nas 30-tak. Dodjite na TS, netko od nadredjenih ce vas testirati.

Uvjeti za ulazak su da imate 51% il više Winrate, minimalno 1 tier 8 tenk za kompaniju i eff 1200+.

TS 3: 95.211.130.113:8936

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
zeroname kaže...

Trebao bih nekoliko savjeta. Kupio sam KV-1 i sada je trenutno vez upgrade-a. Ima jedino camouflage i -10% loading speed. Jedini problem je što je tenk ultra spor. Motor skoro pa crkne na uzbrdici i kupola se sporo okreće. Jedina je prednost što ima jak armor. Da li bih mogao ubrzati tenk sa upgrade-om te kakvu bih taktiku morao imati.

dobro dosao u svijet stock heavy tenkova{#}

kupola i okretanje iste su posljedica postotka skill gunnera, a ubrzanje skilla sofera, plus jos kolko je jak motor u odnosu na tezinu tenka(kupola broj 2 cesto je puno teza na svakom tenku),jer jaci motori brze ubrzavaju, a i bitan je tip terena kojim se kreces jer neka mjesta po mapama tolko uspore tenk da to nije normalno, neka ga cak i zaustave

tenk ces upoznat kak se ponasa tek kad ces imat sve najbolje komponente i jos kaj je najvaznije-posadu na 100%

mislim da kv-1 ima jos medium caliber rammer(zbod malog kalibra topa, isto ko i t1 i churchill), tek tir 6 zahtijeva heavy ramer

vent je skup, 600k, i ne isplati se na tir 5 stavljat

bolje stavi opremu kaj se moze skinut, npr toolbox i binocs(alat i dalekozor) jer heviju treba brzina popravka i veci viewrange

samo znaj da camouflage, isto ko i binocs se aktivira tek nakon kaj tenk stane,to ti izgleda ovak

zeroname kaže...

Imam još jedno pitanje , malo zvuči kao da sam noob. Kada dođem u borbu 1vs1 često puta se prestrašim, kako vi ciljate u takvim borbama snipe mode ili otvoreno. Kako pobjeći od protivnik ako netko puca iz daljine a ja sam na otvorenom.

jednom sam ja tak ko nuub popushil 1 na 1 u is-u protiv vk tir 6, nisam imal neki top, mozda 85 neznam vise, al znam da sam se usro, srce lupalo, a svi pisali u chat is noob,panicno sam pucal i dingal

prva stvar je da okrenes prednji oklop prema smjeru iz kojeg puca na tebe, pa se malo nakosis, pa generalno krenes naprijed ili natrag(ak stojis arty te pojede-probaj brojat do 5 nakon kaj stanes i onda se opet pokreni jer je vrlo vjerojatno te vec arty nanisanio), i ides prema zaklonu ili u grmlje, i slobodno stisces F7 za help, uvijek se neko odazove, pa makar i light da protivniku odvrati paznju

i kad ti dodje neko blizu i okrece se brze od tebe, zapamti da moras u isto vrijeme okretat I KUPOLU I TIJELO TENKA u istu stranu

i kak ces vise igrat razlicite tenkove, znat ces kaj koji tenk moze, i bice ti lakse borit se protiv njega i iskoristit njegove slabosti (npr svi tigrovi i panteri imaju motor napred, pa vise pogodaka u isto mjesto ih lako zapali-ako je dmg nanesen veci od hp-a motora tenk se zapali najcesce)

inace kv-1 ima slabu tocku napred na okomitom dijelu oklopa ispod kupole di je prorez za vozaca, ispod je zaobljen pa zna odbit, a kupola isto tak od napred,al vec 57 top sa t-34 ga busi ko sir

DrNasty kaže...

Mene je jučer išlo jako dobro, uspio sam izgrindati 30k i kupiti Pattona. Na standardni ovjes ne mogu staviti ni ventilaciju ni rammer, jedva sam uspio Vstab ugurati.

Sad skupljam za ovjes, loadao sam zlatnih u onaj stock top, pa ide nekako.

pa sad po novom na sve tenkove ide dodatni ovjes pa tak i na njega, mislim da je jedino zbog tezine cijena tog zadovoljstva 500k, pa dodas ramer i vertikal, ja sam tak na pershingu napravil dok nisam ovjes istrazil, bolje dat 500k nego 12-15k free expa za ovjes da se moze oprema stavit odma u pocetku

camo active, view range +25% camo active, view range +25%
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 19:43 (ED63).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

opet sam počeo igrati WOT, tražim klan, http://worldoftanks.eu/community/accounts/501490201-Predator003/ - to je acc

klan je bio dobar ali se raspo, kad sam presto igrat bilao bi nas 30-40 online navečer sad maximalno 10.

imam TS3 i zvučnike, mic nemam

PS: kakav je novi leopard, vozio sam ga par puta na tesnom ali tamo svako ima zlatne granate, pa nije dobra procjena?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj Isu-152 je predobar TD,ali sa zadnjim topom 152mm (X), dok nisam došo do njega vodio sam muku sa 122mm a sad uživam probija sve.

Pa eto ako je neko krenio na tu granu toplo preporucujem ovaj TD.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Našo sam se u čupavoj situaciji :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio danas lor.155 51.. pogledajte šta sam napravio jadnom IS8 {#} vozio se na sred livade na el hallufu, ja naciljao, on nestao, ali ga moja granata pogodila.. nedugo nakon toga je krepao, ali ne od mene..

kasnije pogledam i ne vjerujem svojim očima.. lik mi je negdje spominjao sve živo.. 13 criticala u jednom hitu {#} BTW još imam slabiji top sa prošlog artyja {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
12 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dvije dobre partije,

Rappy
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...
zeroname kaže...

Imam još jedno pitanje , malo zvuči kao da sam noob. Kada dođem u borbu 1vs1 često puta se prestrašim, kako vi ciljate u takvim borbama snipe mode ili otvoreno. Kako pobjeći od protivnik ako netko puca iz daljine a ja sam na otvorenom.

Pucaj sa strane, u kupolu, nikad naprijed tu imaju najjaci armor.

Za sve vas koji ste novi i ne znate gdje gađati, savjetujem da proucite weakspotove od tenkova koje najcesce susrecete.

Za pocetak probajte:

www.wotdb.info

Kad odaberete neki tenk iz stabla imate dolje tipku "Vulnrability" (za vecinu tenkove, ne za sve) - I brzo cete nauciti gdje koga gađati!

Za taktike igre probajte pogledati koji replay na youtube-u ;-)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko je lagano ammo rackati m103?

Kakav je kv-4?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Kakav je kv-4?

Meni osobno je dosadan,neznam kako cu ga izgrindat,ima dobar zadnji gun ali je trom i velik ako volis german heavy line odgovarat ce ti.

A i onaj curchilGC je bezveze tenk stvarno,dobar zadnji gun ali ms1 ga busi{#}

16 godina
World of Tanks

dakle kada se otkljuca bl-9 ovaj tenk poludi

Dirty dosen
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Kakav je kv-4?

neusporedivo najjači tenk u svom tieru ako ga znaš voziti.. nije brz, ali kada ga full nadogradiš da se igrati s njim.

armor je brutalan, top dobro buši, za ruski heavy je dosta precizan, puni oko 9.5 sec.. npr. type i topovi slične penetracije mu ne mogu ništa od naprijed. na nadograđenoj kupoli onaj tumor koji svi smatraju problemom, isto dinga ko lud.

jedino kao i sa svim rusima, od početka onaj 122mm top od 175 penetracije ide na živce {#}

17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

ne pamtim da me netko uništil zbog ammo racka u tom tenku,teško ga je ammo rackati

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 13:47 (jura).
17 godina
World of Tanks

Ne znam bas to za KV-4... imam ga i ja i grindam do ST-1, i ima par weak spotova.. recimo odmah naprijed ona mala vertikalna ploca... tu te buse i nizi tierovi...

I kupola sa strane je jako mekana...

mislim ok je tenk, jer je precizan i dobro oklopljen (normalno full upgrejdan) ali kad naletis na nekog ko zna igrati onda si donji..jer imas ogroman weak spot na prednjem oklopu..

e i da..ja na njemu imam onaj upgrade za bolje ramanje... i na vozacu isto... to je strasno... jednom sam udario T-44 i odbio mu 800HP-a... Samo jednim udarcem :)

-BiH-slackspace

3 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Al su ove zlatne granate promijenile igru, jučer (ili u subotu, nemam pojma :D) sam sa Pattonom naišao na IS7. Imao sam onaj 90mm gun (top gun za T20) koji dođe kao stock na M46. Umjesto da pobjegnem kao sav normalan svijet, uspio sam mu smjestiti 2 penetracije frontalno kroz donju ploču. Mislim da je psovao sve po spisku. :D

Onda sam pobjegao :D

Grind do ovjesa i nije bio toliko strašan, mada imam dug put do 105mm. Sad je kao Pershing (isti top, turret i motor), pa ide nekako.

Gold noob and I know it :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 15:28 (DrNasty).

1 0 hvala 1
17 godina
ovajonaj kaže...

Ne znam bas to za KV-4... imam ga i ja i grindam do ST-1, i ima par weak spotova.. recimo odmah naprijed ona mala vertikalna ploca... tu te buse i nizi tierovi...

mislim ok je tenk, jer je precizan i dobro oklopljen (normalno full upgrejdan) ali kad naletis na nekog ko zna igrati onda si donji..jer imas ogroman weak spot na prednjem oklopu..

e i da..ja na njemu imam onaj upgrade za bolje ramanje... i na vozacu isto... to je strasno... jednom sam udario T-44 i odbio mu 800HP-a... Samo jednim udarcem :)

Moje iskustvo sa KV-4 je bilo drugačije, tenk je strašno oklopljen, ništa novo, ima odličan top gun koji je po meni precizniji nego što je navedeno, ima kratki reload od 9.5 sec, odličnu penetraciju pa probija sve u svom MM-u, bušio sam odnaprijed s njim IS-7 u lower plate bez problema jer je dovoljno precizan da pogodi. Naprijed ima weakspot za vozača kao i svaki drugi KV, ali ako niste preblizu, teško da će netko to pogoditi ako nema preciznost kao npr. Tigar 2. Kod mene je najveći problem bio weakspot na drugoj kupoli kojeg se ne može sakriti osim pomicanjem tenka da neprijatelj promaši. 

Iako je grind bio težak u startu, jednom kad sam se naviknuo i upgrejdao sve, KV-4 je postao apsolutna zvijer i užitak za igrati, a gotovo sve njegove weakspotove možete sačuvati micanjem tenka, u gradu sam uvijek koristio sidescrapping, a na otvorenom sam pomicao tenka kao što je na slici. To mi je pomagalo na par načina, prvo neprijatelj ne zna dal bi gađao stranu ili naprijed, a pod ovim kutem stranicu neće probit, a budući da je prednji armor isto nagnut, tih 180 mm armora se znatno podebljalo. Micanjem naprijed-nazad neprijatelju je teže naciljat weakspot na kupoli tenka, a ako puca u tijelo, često se desi da promaši prednju ploču jer sam pomaknuo tenka, ili pogodi stranicu jer sam krenuo naprijed, a pod ovim kutem naravno ne može probit. 

Za pomicanje lijevo-desno ista stvar, mamite neprijatelja da vam puca u stranicu tenka jer je svako malo otkrijete, al opet ne dovoljno da probije. Uglavnom KV-4 je odličan tenk i kad naučite kako se postavljati, taj armor postane puno puno efektivniji i može držati jedan cijeli chokepoint na mapi uz minimalnu pomoć. Znate da ste dobro naučili kako ga igrati jednom kad počnu padati Steel wall medalje skoro svaku rundu. {#} 

Paint skillz OP Paint skillz OP
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 15:28 (Unimatrix 007).
15 godina
World of Tanks

Uff, eto i Ace tanker na T110E3, stvarno ga je teško dobiti jer zarađuje malo xp-a (imao sam par partija od po 7.5k dmg sa mizernih 800xp-a - znaci kada neko spota za tebe i ti samo dilas dmg bez da i trbe spotaju = mali xp), ali eto jedne zanimljive kombinacije 5600dmg i 5000 spotting dmg koja je nagrađena bome lijepim xp-om

Replay

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 15:41 (Intel&ATI).
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Unimatrix 007 kaže...
ovajonaj kaže...

Moje iskustvo sa KV-4 je bilo drugačije, tenk je strašno oklopljen, ništa novo, ima odličan top gun koji je po meni precizniji nego što je navedeno, ima kratki reload od 9.5 sec, odličnu penetraciju pa probija sve u svom MM-u, bušio sam odnaprijed s njim IS-7 u lower plate bez problema jer je dovoljno precizan da pogodi. Naprijed ima weakspot za vozača kao i svaki drugi KV, ali ako niste preblizu, teško da će netko to pogoditi ako nema preciznost kao npr. Tigar 2. Kod mene je najveći problem bio weakspot na drugoj kupoli kojeg se ne može sakriti osim pomicanjem tenka da neprijatelj promaši. 

Iako je grind bio težak u startu, jednom kad sam se naviknuo i upgrejdao sve, KV-4 je postao apsolutna zvijer i užitak za igrati, a gotovo sve njegove weakspotove možete sačuvati micanjem tenka, u gradu sam uvijek koristio sidescrapping, a na otvorenom sam pomicao tenka kao što je na slici. To mi je pomagalo na par načina, prvo neprijatelj ne zna dal bi gađao stranu ili naprijed, a pod ovim kutem stranicu neće probit, a budući da je prednji armor isto nagnut, tih 180 mm armora se znatno podebljalo. Micanjem naprijed-nazad neprijatelju je teže naciljat weakspot na kupoli tenka, a ako puca u tijelo, često se desi da promaši prednju ploču jer sam pomaknuo tenka, ili pogodi stranicu jer sam krenuo naprijed, a pod ovim kutem naravno ne može probit. 

Za pomicanje lijevo-desno ista stvar, mamite neprijatelja da vam puca u stranicu tenka jer je svako malo otkrijete, al opet ne dovoljno da probije. Uglavnom KV-4 je odličan tenk i kad naučite kako se postavljati, taj armor postane puno puno efektivniji i može držati jedan cijeli chokepoint na mapi uz minimalnu pomoć. Znate da ste dobro naučili kako ga igrati jednom kad počnu padati Steel wall medalje skoro svaku rundu. {#} 

T32 ubija KV-4 ako idu 1na1 bez problema...nisam često išao protiv njega al dobio sam ga u svakom ogledu...čak i na 100m+ udaljenosti...istina da sam bio na većoj uzbrdici u hull downu pa sam vjerojatno i zbog oštrog kuta ga bušio,al sve se broji :)

17 godina
Ćoby kaže...
Unimatrix 007 kaže...
ovajonaj kaže...

T32 ubija KV-4 ako idu 1na1 bez problema...nisam često išao protiv njega al dobio sam ga u svakom ogledu...čak i na 100m+ udaljenosti...istina da sam bio na većoj uzbrdici u hull downu pa sam vjerojatno i zbog oštrog kuta ga bušio,al sve se broji :)

Ja sa T32 nisam imao problema osim ako nije full hull down da mu ne mogu baš nikamo pucati osim u otvor na kupoli, meni je veći problem bio Tiger II koji zbog preciznosti može pogoditi weakspot ako je dobar. Također je problem T34 sa prejakim topom za taj tier, on može probit i nakošeni prednji armor...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Unimatrix

sve što si rekao {#} sidescraping, nakošenost i micanje naprijed-nazad u bliskim situacijama.. ako skužiš tenk nema mu ravnoga na tom tieru...

bok mi je popio čudo granata i od jačih tenkova za 0.. jedino ako ga previše nakosiš hoće se lako zapaliti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

super pero

7 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

kupio danas lor.155 51.. pogledajte šta sam napravio jadnom IS8  {#}  vozio se na sred livade na el hallufu, ja naciljao, on nestao, ali ga moja granata pogodila.. nedugo nakon toga je krepao, ali ne od mene..

kasnije pogledam i ne vjerujem svojim očima.. lik mi je negdje spominjao sve živo.. 13 criticala u jednom hitu  {#}  BTW još imam slabiji top sa prošlog artyja  {#}

Bravo nine,direct hit

Neznam ako ste primjetili ali "popravili su mehaniku HE granata",sada kad god sa he probiješ radi punu štetu,kako sa artiljerijom tako i sa ostalima.

Nema više onih situacija kad pogodiš neki tenk odozada sa he da napravi neku random štetu(50hp)nego ako ima dovoljno penetracije radi punu štetu.

U 8,6 će po glasinama nerfat više manje sve artiljerije,najviše reload.

\m/ \m/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice