World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.396
|
čitano: 9.088.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
crystal6 kaže...
g12356 kaže...

Kupio vk3001p...za sada mi se čini vrlo sporim...ali nakon njega je tiger p...

Ta dva tenka se dosta razlikuju po načinu igre. VK3001P sa 100% posadom i zadnjim motorom postaje brz i okretan, baš kao pravi medium. Nije najbolji, no nije loš. Tiger P je vrlo spor, no ima izvrstan prednji oklop i najbolje se igra kao snajper iz drugih redova.

Sarkazam ili?

17 godina
dedaa kaže...
crystal6 kaže...
g12356 kaže...

Ta dva tenka se dosta razlikuju po načinu igre. VK3001P sa 100% posadom i zadnjim motorom postaje brz i okretan, baš kao pravi medium. Nije najbolji, no nije loš. Tiger P je vrlo spor, no ima izvrstan prednji oklop i najbolje se igra kao snajper iz drugih redova.

Sarkazam ili?

Ozbiljno. Brži je nego VK3601H, malo sporiji nego VK3001H. Naravno da nije kao Sherman E8, no tenk nije loš.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina

Stavio sam na papir par premium tenkova i sada zanima me vase misljenje:

Jagdtiger*  Znam da je skup,ali ako je stvarno dobar onda bi mi smanjilo vise muke.A i dobio bi 7 dana premiuma,iako moram priznati cijena je zastrasujuca,ali recimo ni Type nije bio puno manje.

SU-danas sam ga razvalio sa KV2,tako da mi ne unosi puno povjerenja da je dobar tenk(ili je neki los igrac igrao )

Pershiing- strasan,ali top mi nije nesto,penetracija kao na D-Maxu

D-Max-cisto ovako sam ga stavio jer ne znam nista o njemu,osim da nema puno oklopa.

12 8.8cm Jagdtiger
0 SU-122-44
10 Super Pershing
0 D-Max
15 godina
World of Tanks

Jedna dobra sa GwPantherom. Nažalost zbog kempanja je bio draw al ipak dobra partija

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ozbiljno. Brži je nego VK3601H, malo sporiji nego VK3001H. Naravno da nije kao Sherman E8, no tenk nije loš.

Sve ja to razumijem, ali nemozes mi reci da je "bas kao pravi medium".

Ocito onda nismo igrali istog tenka.

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
crystal6 kaže...

Sve ja to razumijem, ali nemozes mi reci da je "bas kao pravi medium".

Ocito onda nismo igrali istog tenka.

elitan vk3001P je pravi medium, samo što se navikneš na "heavy feel" jer je jako spor stock

meni je bio draži od vk3601H kad sam ga svladao

Samo da smislim nešto ...
13 godina
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 0:55 (ivanzu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ima li netko problema sa rušenjem igre prilikom alt tab-anja?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

zakaj alt+TAB kad možeš izić i home button-om?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
World of Tanks

ovo se zove dobro jutro:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
sokre kaže...

Dobro je svako jutro kad kreneš pobjeđivati s novim tenkom u garaži, pa od tud nove medalje {#}

nakon što s tenkom odigraš 400-500 partija, probaj onda nešto dobit {#}

17 godina
Ziga kaže...
sokre kaže...

Dobro je svako jutro kad kreneš pobjeđivati s novim tenkom u garaži, pa od tud nove medalje {#}

nakon što s tenkom odigraš 400-500 partija, probaj onda nešto dobit {#}

pih nemoj da se moram ku...it{#}.

doduše bitniji mi je bio keš lol zaradio ko sa osrednjom partiom u super peri.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
sokre kaže...

Keš je zakon za Tier 5! naravno premium račun to opravdava inače bilo psovanja {#}

17 godina
Ziga kaže...
sokre kaže...

Keš je zakon za Tier 5! naravno premium račun to opravdava inače bilo psovanja {#}

živa istina, doduše ujutro i nepalim peršinga jer jednostavno previše ovisiš o timu  a ovih prazničkih dana su katastrofalni pogotovo ujutro. za sada zezancija sa nižim prem tirevima.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
g12356 kaže...

hm,ja ga nemogu natjerati da iznad 35kmh...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

VK3001P kad se nadogradi i kad je posada 100% može povuć i do 60kmh. I poprilično okretan tenk. Nedavno sam s njega prešao na Tigera P. Tiger P je spor, ima potpuno iste motore kao i VK. I dok ne riješim najbolji top tiger je slab što se tiće naoružanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupiti SU 152 ili SU 100M1  ?? Prvenstveno s kojim će se nešto i zaraditi ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa SU 152 se nećeš usrećiti što se zarade tiče.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako, imao sam oba, tj sad imam SU 152...spor u kretanju, manevrisanju i ekstra topove i dosta kostaju granate, trebace ti jedno vozilo nizeg tiera da ti zarađuje, jer on ima skupo održavanje i popravljanje. SU-100M1 je brži, okretniji, brže puca, ali slabiji top i slabiji oklop...Prvo sam vozio 100M1 nije mi sjeo, svako me busio, presao na 152-jku, jest da je zarada nula ali imam su-100 da zarađuje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 10:14 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ja izlazim sa alt+tab i nemam problema.

13 godina
neaktivan

Kakva je uopće zarada sa su-100?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
Reichz kaže...

Kakva je uopće zarada sa su-100?

Bez premiuma,ako odigras pametno onda i kada izgubis mozes imati pozitivnu zaradu,ali ako igras lose tj. dosta promasujes onda nema neke zarade.A naravno to sve sa onim 100mm topom jer on ima jeftiniju municiju,a opet dobru penetraciju.A s onim 122 koliko se sjecam bez premiuma nema sanse da budes u + s izgubljenom bitkom.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zavisi od partije ali recimo da nikad nisi u minusu i da se da lijepo zaraditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...

VK3001P kad se nadogradi i kad je posada 100% može povuć i do 60kmh. I poprilično okretan tenk. Nedavno sam s njega prešao na Tigera P. Tiger P je spor, ima potpuno iste motore kao i VK. I dok ne riješim najbolji top tiger je slab što se tiće naoružanja.

Zato sam ja uvijek bio dobar kada se radilo o "okretanju na jači dio oklopa".Iskreno birao sam između t-34-85 i vk3001p jer kolega sa kojim igram u platunu njemu je najveći tier 6.Izabrao sam vk3001 jer vodi na tigera p i jer sam t-34-85 već prije imao pa sam htio nešto novo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina

I jos me zanima,jeli imao netko problema pri kupnji zlata s mobitelom(095)?Ja sam to kupio jednom prije valjda godinu i pol i nije bilo problema,ali posto bi sada kupio malo vise zlata(9500-5500+2500+1500),pa da nebi bilo problema i onda rjesavat sa njihovim supportom.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Plačem od sreće! E pa sada vi igrajte arty hahaha

KLIK

3 6 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

To možda i je dobar način da se riješi prevelika količina arty-a.Da su ga limitirali po 2-3 po meču to bi prouzročilo kaos u matchmakingu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

To možda i je dobar način da se riješi prevelika količina arty-a.Da su ga limitirali po 2-3 po meču to bi prouzročilo kaos u matchmakingu.

Sada kada se zaletim sa bat chatom odmah mogu 5 komada pobiti s jednim spremnikom, e pa dragi moji kemperi u grmlju vidimo se tj. necete me niti vidjeti :)

15 godina
World of Tanks

Lol, nadobudnog lika. 

Osim tog nerfa HPa i ovog otpora u odnosu na površinu, ništa značajno. I dalje ću one-shotat bat-crapove i slična g*vna sa T92. I baš u inat ovim nerfovima ću i dalje igrat arty.

A vi možete i dalje plakat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Plačem od sreće! E pa sada vi igrajte arty hahaha

KLIK

haha zaboli me k... za nerf, ja cu i dalje igrat arty a ti ces i dalje plakat, i za tvoj inf. ovo je priprema za tier x arty.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice