Onda je ovo besmisleno slati bez premiuma ....
Pa lijepo piše U no have premium? GTFO.
Onda je ovo besmisleno slati bez premiuma ....
Pa lijepo piše U no have premium? GTFO.
imam pitanje u vezi contesta, maloprije sam sa typom dobio oko 2600 expa, sad me zanima u koju to kategoriju ide(imam premium) i kad se to moze slati, hvala
Lol pa ovo je slab rezultat za contest, tu je uračunato i ovaj xp od top gun medalje...
Samo čisti xp se računa
Kupio danas Su 122-44 i moram reci da me odusevio...
Jeste da ima slabu depresiju topa i dugo cilja ali je zato odlicno mobilan TD .... MM nije los zna bacati i u bitke sa tier IX ali obicno to su dva do tri tier IX isto tako tier VIII a ostali su VII :) Pretezno stavlja u tier VIII i VII :)
Zarada nije losa, nadam se da ce biti i bolje kada s emalo naviknem na njega jer inace sam slabo igrao sa TD-ovima.
Samo nije za snajpanja def jer je neprecizan ali zato razvaljuje u prvoj liniji, samo se sakrijes iza kakvog hevija :)
Kupio danas Su 122-44 i moram reci da me odusevio...
Jeste da ima slabu depresiju topa i dugo cilja ali je zato odlicno mobilan TD .... MM nije los zna bacati i u bitke sa tier IX ali obicno to su dva do tri tier IX isto tako tier VIII a ostali su VII :) Pretezno stavlja u tier VIII i VII :)
Zarada nije losa, nadam se da ce biti i bolje kada s emalo naviknem na njega jer inace sam slabo igrao sa TD-ovima.
Samo nije za snajpanja def jer je neprecizan ali zato razvaljuje u prvoj liniji, samo se sakrijes iza kakvog hevija :)
I ja sam ga danas kupio i super mi je! Definitivno moram prestati čučati u grmu kao sa Jagdpantherom. Čini mi se da je Su-122-44 najefektivniji u drugoj liniji. Dakle, naprijed, ali ne da tebe pucaju. Moram još isprobati glumiti mediuma baš da vidim kako će proći.
imam pitanje u vezi contesta, maloprije sam sa typom dobio oko 2600 expa, sad me zanima u koju to kategoriju ide(imam premium) i kad se to moze slati, hvala
Lol pa ovo je slab rezultat za contest, tu je uračunato i ovaj xp od top gun medalje...
Samo čisti xp se računa
Slabo citate vijesti.imate sve na sluzbenim stranicama samo treba citati.dobro vam govori Intel&ATI ne isplati vam se slati te rezultate jer se dobiva extra exp za top gun,sniper,itd i to su slabi rezultati za neku nagradu,pogotovo ako su bez premiuma.
edit:ja sam jučer imal odličnu partiju i po meni takav score je trebal biti bez te blagdanske fore sa ekstra exp za medalje,jer više ne znam kolko bi trebal napraviti damage i kolko njih pobiti da se dobije prek 2000exp!?
Ma hebeni kreteni. Jel moguće da ako ja napravim 7,200 damagea u obrani na Kareliji dobim U*RANIH 1242 XPa? Bez premiuma naravno. Je da sam dobio 1500XPa bonusa za Top Gun, ali pa hebem mu m*ter. Jel moram upast u borbu sa 14 tier 10 tenkova i sve ih pobit?
jer više ne znam kolko bi trebal napraviti damage i kolko njih pobiti da se dobije prek 2000exp!?
2113 expa je moj rekord (bez bonusa, bez premiuma) s VK4502A
Dobro se sjećam, šestoricu sam i oštetio i dovršio. Četiri medalje ukupno dobio (Defender, Steel Wall, Sharpshooter i Sniper).
Ostalo mi je negdje 40ak HPa, ali dobili smo partiju.
No takve partije su rijetke, i dešavaju se svaku 200tu...
Koje veze ima jeli rezultat napravljen sa premiumom ili bez?
Ljepo se na statistici vidi koliko bi se dobilo sa premium računom.
Ja imam jedan dobar stari rezultat ali nemogu pokrenuti replay jer je to bilu u nekoj prijašnjoj verziji igre.
Pasite oči
Ovako se radi passive scouting, obožavam T21
52k credita a napravio 100 dmg-a
Na kraju su me bezveze uništili, šteta
Dude....više credits i exp dobiješ za "damage on detected tanks"
Ono...epic run :P
pozz decki imam pitanje
dal se dobio t1e6 ako se nisam ulogiral u garazu 24. kad se dijelio?
jel netko zna?
pozz decki imam pitanje
dal se dobio t1e6 ako se nisam ulogiral u garazu 24. kad se dijelio?
jel netko zna?
Pa pisalo je da ga svi dobivaju. Trebo bi ga imat.
nisam imal di se ulogirat, svi frendovi odustali od wot-a, a tek sutra kupujem novi laptop za wot
mislim da cu prvo morat kupit sredstvo protiv hrdje, sigurno su tenkovi vec skroz hrdjavi
a i posade se uspavale ,ak nije pola njih vec pobjeglo iz garaze na dopust
bice sutra iznenadna smotra i postrojavanje,pa kome medalje kome degradacija u tir 2
pozz ekipa
Ova igra ide kvragu, šest kilova i i 6,2 k nanesene štete nema top gun-a , jedino ako se više nedobija top gun ako izgubiš.
pa onam m40 sa 9 kilova je dobio top gun
Nisam pratio dugo,ali hoce li se moci u blizoj buducnosti kupiti Type 59? Posto se dvoumim uzeti neki premium tenk,pa onda bi volio nesto brzo,a ne da je k'o onim sugavim englezima maks. brzina 24km/h.
Nisam pratio dugo,ali hoce li se moci u blizoj buducnosti kupiti Type 59? Posto se dvoumim uzeti neki premium tenk,pa onda bi volio nesto brzo,a ne da je k'o onim sugavim englezima maks. brzina 24km/h.
Ako nije bio za Bozic tesko da ce i biti ove godine :)
I ja sam ga ocekivao oko Bozica ali eto nema, haman d aga gamad cuvaju da ga ubace pred kineske tenkove pa da dignu i tada jos love :)
Ja si kupio SU 122-44 dok je 30% snizen i odlican je TD, brz, okretan, veliki damadge jedino sto sporije cilja i ima losiju depresiju topa ali ja sam zadovoljan u globalu :)
Moja preporuka ;)
Typ 59 će vjerovatno stavit natrag u gift shop kada se budu došli kinezi,a kada bi trebalo bit nemam pojma.
Ova igra ide kvragu, šest kilova i i 6,2 k nanesene štete nema top gun-a , jedino ako se više nedobija top gun ako izgubiš.
Šest kilova je top gun , mogu biti dva topgun-a
Samo onaj sa više killova dobije Top Gun. Ukoliko obojica imaju isti broj killova, onda dobiva onaj koji je dobio više XPa u borbi.
btw. Napravim 6500damagea sa T92, poduvamo borbu i dobim 800XP. zarada xpa je fail žešći.
Ja si zelim kupit Super Persha ali brate mili pa to je spor medium dozlaboga
ma ajde taman kad stigneš gdje trebaš počne pravi fajt...strpljen spašen:) hehe sa njim definitivno nema jurnjave!
Najzabavniji tenk u citavoj igri i vrijedi svakog dukata :)
Kupio vk3001p...za sada mi se čini vrlo sporim...ali nakon njega je tiger p...
Kupio vk3001p...za sada mi se čini vrlo sporim...ali nakon njega je tiger p...
Ta dva tenka se dosta razlikuju po načinu igre. VK3001P sa 100% posadom i zadnjim motorom postaje brz i okretan, baš kao pravi medium. Nije najbolji, no nije loš. Tiger P je vrlo spor, no ima izvrstan prednji oklop i najbolje se igra kao snajper iz drugih redova.
Šest kilova je top gun , mogu biti dva topgun-a
Nemogu bit dva top guna, lol
Nemoj ga kupit. Ja sam jako razocaran.