Ova igra vise nista nevalja.......
Prekjucer 20 pobijeda (e-75) sve busim,jucer i danas sve dinga,najjace mi je kad veli penetration (kad ono 0dmg za plakat).
Ne kazem ja da drugi neznaju igrat vec da je do same igre,pa nemoze u 25 partija da vecina zavrsi da smo mi ubili 1 - 2 ,a drugi tim sve ostale mislim wtf....
Imam 2 tenka u garazi (Tiger i E-75)i samo s njima igram i vec ih znam je--no igrat,al ako ovak nastavi psihoza,ludnica.
Volim igru al kad samo gubis car brzo nestane.
I koji kur.. ovi novi tier 10 mediumi,sta koji je to ku...,nemres ga probit ni s lvl 10 gunom u dupe............................................
Ma igra je bolesna sama po sebi, primjer ranije veceras, igram s IS-4, Airfield mapa, pricam na mob i pratim sto se desava na minimapi, vidim raspored nasih i protivnika, zaletio se po sredini, naletio na jagtigera, 3 granate i on pao, on meno bounco i jednom ostetio gusjenicu-repair, krenuo dalje na is7 koji je dolazio na mene, u 4 granate ga polupao,meni oso driver ali sam ga izljecio pa meni nista, vec dolazim do baze (na mapi pratim nase i njihove, brojim tockice, u bazi samo 2 arty ostale), evo i object 212 ide na mene, jedan metak i on gotov, dolazim u bazu i capam, nitko se ne obazire od protivnika, cak ni njihova arty. Na 95% capa vidim T34 da dolazi ali nije stigao do mene. Kraj partije a ja na 100% zdravlja i 100% capo bazu. 9 nasih i 8 njihovih zivo, mi pobjedili.
Sad vi recite jel to normalno. Meni nije.
Znaci ovako:
Igrao si sa tenkom koji čija AP granata ima prosjecni dmg 440
- Ubio si sa 3 granate Jagdtigera (3 x 440 = 1320dmg), a on inače ima 1800dmg pointa
- Ubio si sa 4 granate IS-7 (4 x 440 = 1760dmg), a on ima 2150dmg
- Ubio si sa jednom granatom Obj 212 (1 x 440 = 440dmg), a on ima 560dmg
- Za kraj su ti ubili vozača, a tenk ti nije imao ništa štete (kažeš da si završio sa tenkom na 100%)
Nego de mi pomozi i reci koje ti granate kupuješ? Očito imaš granate koje rade dmg kao HE, a probijaju kao AP! I ja bih takve granate!
I kak su ti uspjeli ubit vozača bez da su te oštetili?!
Ma to je neki klinac od 11-12 godina, "frajer" i totalni noob/spamer/troller koji zasluzuje suspenziju na pol godine il odmah ban!
Top Tier tenk mu je valjda Tier 5-6 pa nema pojima da JagdTiger ima 1800HP, IS-7 2150HP a da prosjecan DMG na IS-4 je 440....
Slike skida s neta pa zamuti nick...replay mu je navodno isključen, a on je uvijek zaslužan za pobjedu, primi 10 udaraca sve dinga, ubiju mu volanđiju bez ikakve štete, sam cap-a bazu a neprijatelj zaboravi resitirat ( moš mislit ) itd...
Svaki put kad vidim njegov post odmah ga prijavljujem troll/spam...